סופגניות בסטייל יווני: בוטיק הקינוחים שמציע לוקומדס מושחתים

רשת הקינוחים הכשרה יוגוס מציעה באשדוד, אשקלון ובסניף החדש בתל אביב מבחר לוקומדס יווניים עם מגוון מילויים, תוספות ורטבים מפתים
לוקומדס פיסטוק ושוקולד לבן של יוגוס
לוקומדס פיסטוק ושוקולד לבן של יוגוס | צילום: יח"צ
שיתוף

חג החנוכה נמצא במרחק של חודש אחד בלבד מכולנו וניחוח הסופגניות כבר נישא באוויר, גם גלידריית הבוטיק ומקדש הקינוחים הכשר מאשקלון שפתח סניף בתל אביב לפני מספר חודשים ברחוב דיזנגוף מצטרף לחגיגה עם הגרסא היוונית לסופגניות, לוקומדס, במבחר טעמים ומילויים מושחתים במיוחד

עוד טעימה: פטיש בייקרי, הקונדיטוריה החדשה והמופרעת של חלון יוצאת לדרך

לוקומדס הן סופגניות קטנות ואווריריות מבצק שמרים שנעשה ללא לישה שפופולריות מאוד ביין. בעלי הגלידרייה, קובי עמיאני, הביא אותן לראשונה לסניף באשקלון ולאחר מכן גם לסניף באשדוד לאחר שהתאהב בהן באתונה.

לוקומדס של יוגוס – מה יש לזלול?

בתפריט הלוקומדס של יוגוס בתל אביב תוכלו למצוא בן השאר לוקומדס קלאסי עם דבש וקינמון; לוקומדס פיסטוק במילוי קרם פיסטוק עם ציפוי שוקולד לבן, פיסטוק ושברי פיסטוק שרוכב אף הוא על ההצלחה של הקראנץ' פיסטוק מהקיץ האחרון; לוקומדס נוטלה עם ציפוי שוקולד קינדר ושוקולד קליק וגם לוקומדס פררו רושה, סניקרס, אוראו ועוד (32-39 ש"ח לכ-8 יחידות).

לוקומדס במבחר מילויים, טעמים ורטבים ברשת יוגוס
לוקומדס במבחר מילויים, טעמים ורטבים ברשת יוגוס | צילום: יח"צ

הלוקומדס מגיעות עם יוגורט יווני טבעי חלבי, טבעוני או בטעם פסיפלורה והם הולכות מצוין גם עם הגלידה הטורקית של המקום עם מתיקות מעודנת. את כל הלוקומדס מציעים ביוגוס גם בגרסא טבעונית למהדרין.

יוגוס הוקמה בשנת 2017 באשקלון כמקדש לקינוחי שחיתות, יוגורט יווני בטעמים וגלידה איטלקית עבודת יד מחומרי גלם איכותיים. מלבד השחיתות, ביוגוס שמים דגש על שמירה על איכות הסביבה ובעלי החיים על ידי שימוש במוצרים מתכלים וממוחזרים ושימוש בחומרי גלם ומוצרים שאינם מכילים רכיבים מן החי וללא חומרים משמרים.

מלבד הלוקומדס המדוברים מציעים ביוגוס שלל של גלידות יוגורט בטעמים מגוונים וקלאסיים לצד טעמים פחות שגרתיים כמו גלידת מלון; מסקרפונה ריקוטה ותאנים; סורבה רימונים ועוד הפתעות. בנוסף מציעים סניפים פרוזן יוגורט טבעוני עם שלל תוספות.

באגף הגלידות האיטלקיות תמצאו טעמים כמו פררו רושה, כנאפה, אוראו מלוח ועוד מגוון טעמים מתחלפים ומי שמחפש קינוחים מושחתים יותר ימצא אותם בדמות וופל בלגי עם הררי תוספות, קרפים, קיורטוש, צ'ורוס, עוגות מיוחדות ועוד.

יוגוס | דיזנגוף 179 א'-ה' 12:00-00:00, שישי 16:00-10:00, שבת 12:00-22:00 | הזמנות בטלפון 077-7242006 ובאתר

בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.