סופגניות בסטייל יווני: בוטיק הקינוחים שמציע לוקומדס מושחתים

רשת הקינוחים הכשרה יוגוס מציעה באשדוד, אשקלון ובסניף החדש בתל אביב מבחר לוקומדס יווניים עם מגוון מילויים, תוספות ורטבים מפתים.
לוקומדס פיסטוק ושוקולד לבן של יוגוס
לוקומדס פיסטוק ושוקולד לבן של יוגוס | צילום: יח"צ

חג החנוכה נמצא במרחק של חודש אחד בלבד מכולנו וניחוח הסופגניות כבר נישא באוויר, גם גלידריית הבוטיק ומקדש הקינוחים הכשר מאשקלון שפתח סניף בתל אביב לפני מספר חודשים ברחוב דיזנגוף מצטרף לחגיגה עם הגרסא היוונית לסופגניות, לוקומדס, במבחר טעמים ומילויים מושחתים במיוחד

עוד טעימה: פטיש בייקרי, הקונדיטוריה החדשה והמופרעת של חלון יוצאת לדרך

לוקומדס הן סופגניות קטנות ואווריריות מבצק שמרים שנעשה ללא לישה שפופולריות מאוד ביין. בעלי הגלידרייה, קובי עמיאני, הביא אותן לראשונה לסניף באשקלון ולאחר מכן גם לסניף באשדוד לאחר שהתאהב בהן באתונה.

לוקומדס של יוגוס – מה יש לזלול?

בתפריט הלוקומדס של יוגוס בתל אביב תוכלו למצוא בן השאר לוקומדס קלאסי עם דבש וקינמון; לוקומדס פיסטוק במילוי קרם פיסטוק עם ציפוי שוקולד לבן, פיסטוק ושברי פיסטוק שרוכב אף הוא על ההצלחה של הקראנץ' פיסטוק מהקיץ האחרון; לוקומדס נוטלה עם ציפוי שוקולד קינדר ושוקולד קליק וגם לוקומדס פררו רושה, סניקרס, אוראו ועוד (32-39 ש"ח לכ-8 יחידות).

לוקומדס במבחר מילויים, טעמים ורטבים ברשת יוגוס | צילום: יח"צ

הלוקומדס מגיעות עם יוגורט יווני טבעי חלבי, טבעוני או בטעם פסיפלורה והם הולכות מצוין גם עם הגלידה הטורקית של המקום עם מתיקות מעודנת. את כל הלוקומדס מציעים ביוגוס גם בגרסא טבעונית למהדרין.

יוגוס הוקמה בשנת 2017 באשקלון כמקדש לקינוחי שחיתות, יוגורט יווני בטעמים וגלידה איטלקית עבודת יד מחומרי גלם איכותיים. מלבד השחיתות, ביוגוס שמים דגש על שמירה על איכות הסביבה ובעלי החיים על ידי שימוש במוצרים מתכלים וממוחזרים ושימוש בחומרי גלם ומוצרים שאינם מכילים רכיבים מן החי וללא חומרים משמרים.

מלבד הלוקומדס המדוברים מציעים ביוגוס שלל של גלידות יוגורט בטעמים מגוונים וקלאסיים לצד טעמים פחות שגרתיים כמו גלידת מלון; מסקרפונה ריקוטה ותאנים; סורבה רימונים ועוד הפתעות. בנוסף מציעים סניפים פרוזן יוגורט טבעוני עם שלל תוספות.

באגף הגלידות האיטלקיות תמצאו טעמים כמו פררו רושה, כנאפה, אוראו מלוח ועוד מגוון טעמים מתחלפים ומי שמחפש קינוחים מושחתים יותר ימצא אותם בדמות וופל בלגי עם הררי תוספות, קרפים, קיורטוש, צ'ורוס, עוגות מיוחדות ועוד.

יוגוס | דיזנגוף 179 א'-ה' 12:00-00:00, שישי 16:00-10:00, שבת 12:00-22:00 | הזמנות בטלפון 077-7242006 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
קראנץ' פיסטוק עושה קאמבק - קיץ 2023
הקאמבק הירוק: קראנץ' פיסטוק חוזר למקררי הגלידות
חדשות האוכל
מארז של מגנום ואימפריאל לפורים
פורים 2022: מארז מגנום וקוקטיילים מפנק לחג
חדשות האוכל
פרוזן יוגורט בטעם צ'יפס של 16 Handles
כן, זה אמיתי: המקום שמציע פרוזן יוגורט בטעם צ'יפס
חדשות האוכל
פירות קפואים בציפוי שוקולד של GIO
קפוא פה: גלידת מרשמלו, פירות יער בשוקולד, קרטיב ענבים וטבעונית גורמה
חדש על המדף
טרנדים קולינריים טריים
טחינה מסורתית של אחוה
טעים על המדף: שניצל טופו, טחינה מסורתית, סלמי מילאנו וסומרסבי מנגו-ליים
חדש על המדף
שניצלים ונאגטס טופו של משק ויילר, סלמי מילאנו של יחיעם, טחינה מסורתית של אחוה וסומרסבי בטעם מנגו-ליים. מוצרי מזון חדשים וטעימים על המדף. >>
חטיפי אסם במהדורה חורפית
החטיפים והמתוקים: מהדורות חורף אהובות, צ'יפס בטעמים ומאפינס צבעוניים
חדש על המדף
מאפינס במילויים עם סוכריות צבעוניות, צ'יפס בטעם עגבניות צלויות וחטיפים אהובים במהדורת חורף לזמן מוגבל. מה חדש על מדף החטיפים והמתוקים בסופר >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
אחת ולתמיד: מה ההבדל בין מלח שולחן למלח ים?
מדריכים וטיפים
מדריך: איך להכין ביצה מקושקשת ע"פ שף גורדון רמזי
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל