פטיש בייקרי - קונדיטוריה חדשה בחולון
קרדיט תמונה – רונן מלחן

מה הפטיש שלכם? חולון מתחדשת עם מאפיית בוטיק מופרעת

בבייקרי החדש פטיש (Fatish) מציעות לינור וקסמן ודורין אברהם עוגיות אמסטרדם מפנקות, מאפי בוקר מפתים וקינוחים מושחתים ומופרעים
שיתוף

תוכן עניינים

העיר חולון זוכה בקונדיטוריה חדשה ומושחתת במיוחד עם פתיחתה של פטיש בייקרי (Fatish Bakery) עם מבחר של מאפי בוקר, עוגיות אמסטרדם, עוגות גבינה אישיות ועוד קינוחים מפתים במיוחד.

עוד טעימה: מה מסתתר בויטרינת התכשיטים של הפטיסרי החדש בשרונה?
וגם – קונדיטוריית לאוון כובשת את כרכור

את המקום הקימו שף לינור וקסמן ודורין אברהם לאחר שבשנים האחרונות מכרו בהצלחה עוגיות אמסטרדם מושחתות במיוחד מהבית והחליטו לשדרג את העסק עם בייקרי מעוצב ומופרע משלהן בחולון ומבחר קינוחי בוטיק מפתיעים.

פטיש בייקרי - קונדיטוריה מופרעת בחולון
פטיש בייקרי – קונדיטוריה מופרעת בחולון | צילום: רונן מלחן

הבייקרי מעוצב בצבעים פסטלים רכים של ורוד וירוק כשבמרכז מוצבת ויטרינת המאפים הטריים לצד עוגות, קינוחים אישיים, עוגיות אמסטרדם מפנקות, כריכים וסלטים.

פטיש בייקרי – מה יש לזלול?

בתפריט של Fat-ish תמצאו מבחר מאפי בוקר מושחתים כמו קרואסון פיסטוק במילוי מחית פיסטוק ובציפוי שוקולד לבן, מחית פיסטוק ופיסטוקים קלויים; קרואסון במילוי נוטלה ובציפוי של שוקולד חלב, פצפוצי קראנץ' ושקדים קלויים; קרואסון קינדר במילוי מחית קינדר וציפוי רוטב קינדר וכמובן גם קרואסון חמאה קלאסי, דיינישים מוקפדים ועוד.

עוד באגף המושחתים תמצאו קינוחים כמו המלכה המקורמלת – קרם ברולה טופי בתוספת פופקורן מקורמל; הירוקה המקורמלת – קרם ברולה פיסטוק בתוספת מחית פיסטוק ושברי פיסטוק; סופלה פאדג' ופרלין שוקולד חלב ללא גלוטן; Queen LA B – מלבי חלבי על בסיס שמנת, מי זהר, בוטנים מסוכרים וקוקוס מקורמל או בגרסא טבעונית על בסיס קרם קוקוס; מיס-מוס עם תחתית בראוניז, מוס שוקולד ופקאן מסוכר ושוקוצ'יטלה – עוגת שוקוצ'יפ במילוי נוטלה (15-37 ש"ח).

באגף עוגות הגבינה תוכלו למצוא מבחר של עוגות בצנצנות אישיות כמו עוגת קראמבל פירורים עם קרם גבינה; גבינה לוטוס עם תחתית עוגיות ורוטב לוטוס; גבינה פיסטוק עם תחתית פייטה ופיסטוקים, קרם גבינה פיסטוק ורוטב פיסטוק ושוקולד לבן; גבינה פירות יער עם תחתית קראמבל וגבינה מנגו עם קרם מנגו ושוקולד לבן (22-24 ש"ח).

חובבי עוגיות אמסטרדם ימצאו בתפריט עוגיית אמסטרדם קלאסית במילוי פרלין שוקולד לבן; הפרובוקטיבית במילוי פרלין לוטוס ושברי לוטוס; הכובשת במילוי פרלין פיסטוק ושוקולד לבן עם שברי פיסטוק; השובבה במילוי פרלין קינדר והמבולבלת במילוי פרלין שוקולד חלב (13-15 ש"ח, 50 ש"ח לרביעיית עוגיות אמסטרדם לבחירה).

עוגיית אמסטרדם פיסטוק של קונדיטוריית פטיש
עוגיית אמסטרדם פיסטוק של קונדיטוריית פטיש | צילום: רונן מלחן

במקום מציעים גם מבחר עוגיות שבאות טוב עם הקפה כמו אלפחורס, מעמול, בראוניז ועוד. ניתן גם לרכוש הביתה מארזי עוגיות כמו גרנולה, בראוניז, מקרונים, כדורי שוקולד ועוד (10-14 לעוגייה אישית, 28-42 למארז). ניתן גם לרכוש מבחר עוגות הביתה כמו גזר ללא סוכר, בננה נוטלה טבעונית או אגסים קרמבל וגם עוגות קראנץ שוקולד או שקדים (48-60 ש"ח).

בנוסף מציעים בקונדיטוריית פטיש מבחר של סלטים וכריכים קלאסיים למי שמעדיף קצת פחות מתוק ולאנשי המשרדים בסביבה ועוד שלל מארזים לאירועים מיוחדים.

פטיש – FAT-ISH | הרוקמים 23, חולון | ראשון-חמישי 07:00-00:00, שישי 07:00-13:30 | כשר | הזמנות בטלפון 03-5094444

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס