פופ אפ מישלן: השפים המובילים בעולם מבשלים בתל אביב

אמריקן אקספרס חוזרת עם מסעדת פופ אפ מישלן בתל אביב בה תבשל נבחרת שפים בינלאומיים עם השף תומר טל ארוחת טעימות חובקת עולם
מסעדת פופ אפ מישלן 2023 של אמריקן אקספרס
מסעדת פופ אפ מישלן 2023 של אמריקן אקספרס | צילום: יח"צ
שיתוף

במהלך חודש יוני צפויה להיפתח בתל אביב מסעדת פופ אפ ייחודית שתארח למשך 20 ערבים בלבד נבחרת שפים בינלאומית עטורת פרסים ביניהם אחד השפים המוערכים בעולם כיום, חורחה מונוז לסדרת ארוחות ייחודית חובקת עולם.

אחרי השקה מוצלחת בשנה שעברה, הפרויקט הקולינרי של אמריקן אקספרס מבית "Round Tables" ואתר החוויות toMIX חוזר ויארח 2 שפים בינלאומיים מוערכים, מיקסולוג מדובר, וקונדיטור בינלאומי מוביל שירקחו ארוחה מפתיעה וחוצת יבשות עם שף מקומי.

אל השף הפרואני חורחה מונוז יצטרפו השף תומר טל שזכה זה מכבר במקום השישי ברשימת המסעדות הטובות במזרח התיכון עם מסעדתו ג'ורג' וג'ון, השף קונדיטור האיטלקי פבריציו פיורני שקטף את תואר הקונדיטור הטוב באסיה והמיקסולוגי הספרדי הידוע, סנטיאגו אורטיז ג'אקום.

בכל ערב תוגש במסעדת הפופ אפ "Days by American Express 20" ארוחת טעימות אינטימית בת 10 מנות שתשלב בין היצירתיות וחומרי הגלם האופייניים של אזור הים התיכון עם הססגוניות והתשוקה של המטבח הפרואני הקלאסי והמודרני.

נבחרת השפים של 20Days by American Express

השף חורחה מונוז הוא אחד השפים המדוברים בקולינריה העולמית בשנים האחרונות בזכות השילוב בין טכניקות הבישול הקלאסי של המטבח העילי למטבח הלטיני הפרוע. בתפקידו האחרון הוביל מונוז את מסעדת Astrid&Gaston המדוברת בלימה למקום הרביעי בדירוג 50BEST לאזור אמריקה הלטינית.

בעבר הקים מונוז את מסעדת Pakta בברצלונה והוביל אותה לזכייה בכוכב מישלן ובתואר המסעדה הבינלאומית הטובה ביותר של ABC.

את הארוחה ילוו קוקטיילים על בסיס מותג הפרמיום טקילה פטרון ומשקאות חד פעמיים של המיקסולוג הספרדי המוערך סנטיאגו אורטיז ג'אקום, בעליו של ברי הקוקטיילים הנחשבים Love ו-Bad Company במדריד ו-Guayabo ו-Kyoudai33 בברצלונה.

אורטיז שעבד בעבר בברים ומועדונים מובילים בניו יורק, פריז ואמסטרדם, דורג במקום הראשון בתחרות כוכבי המיקסולוגיה של Disaronno.

המיקסולוג המוערך סנטיאגו אורטיז ג'אקום
המיקסולוג המוערך סנטיאגו אורטיז ג'אקום | צילום: יח"צ

לקינוח יוגשו מתוקים עוצרי נשימה של השף קונדיטור פבריציו פיורני שעבד במבחר מסעדות עטורות כוכבי מישלן באיטליה ומכהן כיום כשף הקינוחים הראשי של מסעדת BVLGARI Il Ristorante Luca Fantin עטורת המישלן בטוקיו.

פירוני דורג כשף פטיסרי הטוב ביותר באסיה בשנת 2019 בזכות הקינוחים הווירטואוזים המשלבים בין טעמים ומרקמים מפתיעים ופורצי דרך.

את המומחים הבינלאומיים יארח השף תומר טל, מהשפים המוערכים בישראל שזכה רק לאחרונה במקום השישי בדירוג המסעדות הטובות במזרח התיכון ובאפריקה 50Best עם מסעדת ג'ורג' וג'ון במלון דריסקו ביפו.

טל ישלב את השפה הייחודית והרב תרבותית של יפו אל הארוחות האינטימיות במסעדת הפופ אפ תוך שילוב חומרי גלם מספקים מקומיים.

מחיר ארוחת הטעימות עומד על 459 ש"ח לאדם כולל מים, קפה ותה. לקוחות אמריקן אקספרס זכאים להטבה בלעדית בדמות 100 ש"ח הנחה תמורת הטבת בונוס.

מסעדת 20Days By American Express | מלון NYX, הרכבת 29, תל אביב | 8-30.6 | הזמנות באתר toMIX

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments