פופ אפ מישלן: השפים המובילים בעולם מבשלים בתל אביב

אמריקן אקספרס חוזרת עם מסעדת פופ אפ מישלן בתל אביב בה תבשל נבחרת שפים בינלאומיים עם השף תומר טל ארוחת טעימות חובקת עולם.
מסעדת פופ אפ מישלן 2023 של אמריקן אקספרס
מסעדת פופ אפ מישלן 2023 של אמריקן אקספרס | צילום: יח"צ

במהלך חודש יוני צפויה להיפתח בתל אביב מסעדת פופ אפ ייחודית שתארח למשך 20 ערבים בלבד נבחרת שפים בינלאומית עטורת פרסים ביניהם אחד השפים המוערכים בעולם כיום, חורחה מונוז לסדרת ארוחות ייחודית חובקת עולם.

אחרי השקה מוצלחת בשנה שעברה, הפרויקט הקולינרי של אמריקן אקספרס מבית "Round Tables" ואתר החוויות toMIX חוזר ויארח 2 שפים בינלאומיים מוערכים, מיקסולוג מדובר, וקונדיטור בינלאומי מוביל שירקחו ארוחה מפתיעה וחוצת יבשות עם שף מקומי.

אל השף הפרואני חורחה מונוז יצטרפו השף תומר טל שזכה זה מכבר במקום השישי ברשימת המסעדות הטובות במזרח התיכון עם מסעדתו ג'ורג' וג'ון, השף קונדיטור האיטלקי פבריציו פיורני שקטף את תואר הקונדיטור הטוב באסיה והמיקסולוגי הספרדי הידוע, סנטיאגו אורטיז ג'אקום.

בכל ערב תוגש במסעדת הפופ אפ "Days by American Express 20" ארוחת טעימות אינטימית בת 10 מנות שתשלב בין היצירתיות וחומרי הגלם האופייניים של אזור הים התיכון עם הססגוניות והתשוקה של המטבח הפרואני הקלאסי והמודרני.

נבחרת השפים של 20Days by American Express

השף חורחה מונוז הוא אחד השפים המדוברים בקולינריה העולמית בשנים האחרונות בזכות השילוב בין טכניקות הבישול הקלאסי של המטבח העילי למטבח הלטיני הפרוע. בתפקידו האחרון הוביל מונוז את מסעדת Astrid&Gaston המדוברת בלימה למקום הרביעי בדירוג 50BEST לאזור אמריקה הלטינית.

בעבר הקים מונוז את מסעדת Pakta בברצלונה והוביל אותה לזכייה בכוכב מישלן ובתואר המסעדה הבינלאומית הטובה ביותר של ABC.

את הארוחה ילוו קוקטיילים על בסיס מותג הפרמיום טקילה פטרון ומשקאות חד פעמיים של המיקסולוג הספרדי המוערך סנטיאגו אורטיז ג'אקום, בעליו של ברי הקוקטיילים הנחשבים Love ו-Bad Company במדריד ו-Guayabo ו-Kyoudai33 בברצלונה.

אורטיז שעבד בעבר בברים ומועדונים מובילים בניו יורק, פריז ואמסטרדם, דורג במקום הראשון בתחרות כוכבי המיקסולוגיה של Disaronno.

המיקסולוג המוערך סנטיאגו אורטיז ג'אקום
המיקסולוג המוערך סנטיאגו אורטיז ג'אקום | צילום: יח"צ

לקינוח יוגשו מתוקים עוצרי נשימה של השף קונדיטור פבריציו פיורני שעבד במבחר מסעדות עטורות כוכבי מישלן באיטליה ומכהן כיום כשף הקינוחים הראשי של מסעדת BVLGARI Il Ristorante Luca Fantin עטורת המישלן בטוקיו.

פירוני דורג כשף פטיסרי הטוב ביותר באסיה בשנת 2019 בזכות הקינוחים הווירטואוזים המשלבים בין טעמים ומרקמים מפתיעים ופורצי דרך.

את המומחים הבינלאומיים יארח השף תומר טל, מהשפים המוערכים בישראל שזכה רק לאחרונה במקום השישי בדירוג המסעדות הטובות במזרח התיכון ובאפריקה 50Best עם מסעדת ג'ורג' וג'ון במלון דריסקו ביפו.

טל ישלב את השפה הייחודית והרב תרבותית של יפו אל הארוחות האינטימיות במסעדת הפופ אפ תוך שילוב חומרי גלם מספקים מקומיים.

מחיר ארוחת הטעימות עומד על 459 ש"ח לאדם כולל מים, קפה ותה. לקוחות אמריקן אקספרס זכאים להטבה בלעדית בדמות 100 ש"ח הנחה תמורת הטבת בונוס.

מסעדת 20Days By American Express | מלון NYX, הרכבת 29, תל אביב | 8-30.6 | הזמנות באתר toMIX

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פופ אפ מאפיית מטרלו בשרונה מרקט
קרואסון יוקרה: פופ אפ של מאפיית מטרלו בשרונה מרקט
אירועים קולינריים
פטריית כמהין בשווי 118 אלף דולר
שיא חדש: שף מישלן רכש פטריית כמהין ב-118 אלף דולר
חדשות האוכל
פופ אפ אוכל כורדי של שולה משתולה בתל אביב
שולה משתולה חוזרת לפופ אפ אוכל כורדי בתל אביב
חדשות האוכל
זופה אמריקנו - פופ אפ איטלקי-אמריקאי
זופה אמריקנו – פופ אפ איטלקי-אמריקאי מושחת נוחת בת"א
אירועים קולינריים
טרנדים קולינריים טריים
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
כמה קלוריות יש בפיתה מקמח לבן, מלא או כוסמין
טיפים למטבח
אביב הגיע: מה שמים בצלחת פסח של ליל הסדר
טיפים למטבח
הבית מסריח טיגונים? זה מה שאפשר לעשות
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל