7:1 Lab: מעבדת קוקטיילים יפנית חדשה מבית TYO

7:1 Lab, מעבדת קוקטיילים חדשה בנווה צדק, מציעה קוקטיילים מקוריים ומתחלפים בשיטות הכנה מתקדמות לצד תפריט שף עם אוכל יפני מבית מסעדת TYO.
7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב
7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב | צילום: אנטולי מיכאלו

7:1 Lab (או 7to1 Lab למהדרין) הוא לא עוד בר קוקטליים סטנדרטי מהז'אנר שפשה פה בשנים האחרונות עם גימיקים שפעמים רבות מחפים על האיכות. 7:1 מכוונת מראש גבוה יותר ומכנה את עצמה מעבדת קוקטיילים, תואר מסקרן ומחייב ללא ספק.

המקום החדש שייך לבעלי מסעדת TYO הסמוכה בנווה צדק. הוא מכיל כ-50 מקומות ישיבה ובר מודולורי עם חלקים נעים ווייב עתידני-מתכתי. במקום יש גם מגרת הקפאה של מינוס עשר מעלות להקפאת הכוסות לפני ההגשה ובר תצוגה נייד עליו מכינים את הקוקטיילים.

התפריט מורכב מכ-20 קוקטיילים מקוריים לחלוטין, חלקם מרפררים לקוקטיילים קלאסיים ידועים וחלקם יצירות חדשות לחלוטין פרי מוחו הקודח של המיקסולוג ייגור פראוזנקו שחוקר בשנים האחרונות את תחום הקוקטיילים בשקדנות.

עוד טעימה: שבוע הקוקטיילים של תל אביב 2022
והכל על פסטיבל הקיץ היפני 2022

כל קוקטייל בתפריט זוכה לפירוט של כל מרכיביו כולל הכוס בו הוא יוגש, טווח הטעמים שלו ואפילו רשימת אלרגנים לטובת הרגישים. כל הקוקטיילים מיוצרים מתזקיקים המיוצרים במקום באמצעות ציוד מיוחד, חלקו מעולם המדע והרפואה. ניתן לצפות בהליך הייצור דרך קיר הזכוכית המפריד בין הבר למעבדה.

פראוזנקו הוא מאסטר קוקטיילים שזכה בלא מעט תחרויות בארץ ובחו"ל, הוא עלה לארץ לפני כחמש שנים מאוקראינה. הקוקטיילים שלו אינם שגרתיים ומכילים שילובים וחיבורים מסקרנים ולעיתים אף ביזאריים בשמיעה ראשונה.

7:1 Lab – מעבדת קוקטיילים – מה בתפריט?

בין הקוקטיילים המסקרנים בתפריט אפשר למנות את Vetiver Highball עם ג׳ין פטל, ליקר אננס, תמיסת וטיבר, סודה אננס, ורג׳וס ופריחת הדרים; Fake Champagne עם טנקרי ג׳ין, קוצ׳י אמריקנו, קרם קוקוס, מיץ לימון, תה יסמין וחלב; PB and Jam עם בורבון, מיצוי חמאת בוטנים, שרטרז צהוב, מיץ לימון, יין אדום וקצף טבעוני ו-Spicy no Spicy Margarita עם מזקל, טקילה בלנקו, תמצית צ׳ילי, מרמלדת אשכוליות, סירופ מרווה, אפרול ומיץ ליים (58-72 ש"ח).

הקוקטייל היקר ביותר בתפריט הוא Royal Old Fashioned שמורכב מרום זאקאפה 23 ,סירופ רויאל וביטרס ומוצע במחיר של 88 ש"ח.

בתפריט האוכל של 7:1 Lab אפשר למצוא מנות מהמטבח היפני בניצוחו של יאמה סאן, השף של TYO השכנה. בין השאר תוכלו לטעום ניגירי או סשימי טונה אדומה, סלמון, לוקוס והמאצ׳י; יקיטורי שרימפס, בקר, לוקוס או בלאק קוד; נתח כבד אווז צלוי על ניגירי טונה אדומה וטוביקו שחור וגם צדפות ג׳לארדו טריות על מצע קרח, עם רוטב פונזו ג׳ינג׳ר.
מסביצ'ה וגיוזות ועד לשיפודי יקיטורי,סשימי וניגירי.

7to1 Lab | אחד העם 1, תל אביב | שני-שבת, 20:00-1:00 | טלפון להזמנות: 03-6700112 או באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
התפריט הירוק של ג'ירף לצמחונים וטבעונים
ירוק עולה: ג'ירף משיקה תפריט צמחוני וטבעוני מעורר תאבון
חדשות האוכל
Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי
גדול ביפן: רשת מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש
חדשות האוכל
איך לאחסן רוטב סויה
במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?
מדריכים וטיפים
חיים כהן ואריאל לייזגולד -בלבוי X יפו-תל אביב
חיים כהן מארח את הבר הכי מדובר בתל אביב לערב חד פעמי
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
חטיפי אסם במהדורה חורפית
החטיפים והמתוקים: מהדורות חורף אהובות, צ'יפס בטעמים ומאפינס צבעוניים
חדש על המדף
מאפינס במילויים עם סוכריות צבעוניות, צ'יפס בטעם עגבניות צלויות וחטיפים אהובים במהדורת חורף לזמן מוגבל. מה חדש על מדף החטיפים והמתוקים בסופר >>
פסטיבל ראמן 2025 במסעדת קמפאי באר שבע
חם בדרום: מסעדת קמפאי משיקה פסטיבל ראמן חורפי
חדשות האוכל
מסעדת קמפאי מבאר שבע חוזרת עם פסטיבל הראמן השנתי לכבוד חורף 2025. במסגרת הפסטיבל יוגשו 5 סוגי ראמן עשירים עם שלל תוספות מחממות לב ונפש >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
כמה זמן מותר לשמור פירה במקרר לפני שהוא מתקלקל?
מדריכים וטיפים
שוב קר באמצע? חיממתם אוכל במיקרוגל לא נכון כל הזמן הזה
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל