7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב
קרדיט תמונה – אנטולי מיכאלו
שיתוף

תוכן עניינים

7:1 Lab (או 7to1 Lab למהדרין) הוא לא עוד בר קוקטליים סטנדרטי מהז'אנר שפשה פה בשנים האחרונות עם גימיקים שפעמים רבות מחפים על האיכות. 7:1 מכוונת מראש גבוה יותר ומכנה את עצמה מעבדת קוקטיילים, תואר מסקרן ומחייב ללא ספק.

המקום החדש שייך לבעלי מסעדת TYO הסמוכה בנווה צדק. הוא מכיל כ-50 מקומות ישיבה ובר מודולורי עם חלקים נעים ווייב עתידני-מתכתי. במקום יש גם מגרת הקפאה של מינוס עשר מעלות להקפאת הכוסות לפני ההגשה ובר תצוגה נייד עליו מכינים את הקוקטיילים.

התפריט מורכב מכ-20 קוקטיילים מקוריים לחלוטין, חלקם מרפררים לקוקטיילים קלאסיים ידועים וחלקם יצירות חדשות לחלוטין פרי מוחו הקודח של המיקסולוג ייגור פראוזנקו שחוקר בשנים האחרונות את תחום הקוקטיילים בשקדנות.

עוד טעימה: שבוע הקוקטיילים של תל אביב 2022
והכל על פסטיבל הקיץ היפני 2022

כל קוקטייל בתפריט זוכה לפירוט של כל מרכיביו כולל הכוס בו הוא יוגש, טווח הטעמים שלו ואפילו רשימת אלרגנים לטובת הרגישים. כל הקוקטיילים מיוצרים מתזקיקים המיוצרים במקום באמצעות ציוד מיוחד, חלקו מעולם המדע והרפואה. ניתן לצפות בהליך הייצור דרך קיר הזכוכית המפריד בין הבר למעבדה.

7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב
7:1 Lab – מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב (צילום אנטולי מיכאלו)

פראוזנקו הוא מאסטר קוקטיילים שזכה בלא מעט תחרויות בארץ ובחו"ל, הוא עלה לארץ לפני כחמש שנים מאוקראינה. הקוקטיילים שלו אינם שגרתיים ומכילים שילובים וחיבורים מסקרנים ולעיתים אף ביזאריים בשמיעה ראשונה.

7:1 Lab – מעבדת קוקטיילים – מה בתפריט?

בין הקוקטיילים המסקרנים בתפריט אפשר למנות את Vetiver Highball עם ג׳ין פטל, ליקר אננס, תמיסת וטיבר, סודה אננס, ורג׳וס ופריחת הדרים; Fake Champagne עם טנקרי ג׳ין, קוצ׳י אמריקנו, קרם קוקוס, מיץ לימון, תה יסמין וחלב; PB and Jam עם בורבון, מיצוי חמאת בוטנים, שרטרז צהוב, מיץ לימון, יין אדום וקצף טבעוני ו-Spicy no Spicy Margarita עם מזקל, טקילה בלנקו, תמצית צ׳ילי, מרמלדת אשכוליות, סירופ מרווה, אפרול ומיץ ליים (58-72 ש"ח).

הקוקטייל היקר ביותר בתפריט הוא Royal Old Fashioned שמורכב מרום זאקאפה 23 ,סירופ רויאל וביטרס ומוצע במחיר של 88 ש"ח.

בתפריט האוכל של 7:1 Lab אפשר למצוא מנות מהמטבח היפני בניצוחו של יאמה סאן, השף של TYO השכנה. בין השאר תוכלו לטעום ניגירי או סשימי טונה אדומה, סלמון, לוקוס והמאצ׳י; יקיטורי שרימפס, בקר, לוקוס או בלאק קוד; נתח כבד אווז צלוי על ניגירי טונה אדומה וטוביקו שחור וגם צדפות ג׳לארדו טריות על מצע קרח, עם רוטב פונזו ג׳ינג׳ר.
מסביצ'ה וגיוזות ועד לשיפודי יקיטורי,סשימי וניגירי.

7to1 Lab | אחד העם 1, תל אביב | שני-שבת, 20:00-1:00 | טלפון להזמנות: 03-6700112 או באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס