7:1 Lab: מעבדת קוקטיילים יפנית חדשה מבית TYO

7:1 Lab, מעבדת קוקטיילים חדשה בנווה צדק, מציעה קוקטיילים מקוריים ומתחלפים בשיטות הכנה מתקדמות לצד תפריט שף עם אוכל יפני מבית מסעדת TYO.
7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב
7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב | צילום: אנטולי מיכאלו

7:1 Lab (או 7to1 Lab למהדרין) הוא לא עוד בר קוקטליים סטנדרטי מהז'אנר שפשה פה בשנים האחרונות עם גימיקים שפעמים רבות מחפים על האיכות. 7:1 מכוונת מראש גבוה יותר ומכנה את עצמה מעבדת קוקטיילים, תואר מסקרן ומחייב ללא ספק.

המקום החדש שייך לבעלי מסעדת TYO הסמוכה בנווה צדק. הוא מכיל כ-50 מקומות ישיבה ובר מודולורי עם חלקים נעים ווייב עתידני-מתכתי. במקום יש גם מגרת הקפאה של מינוס עשר מעלות להקפאת הכוסות לפני ההגשה ובר תצוגה נייד עליו מכינים את הקוקטיילים.

התפריט מורכב מכ-20 קוקטיילים מקוריים לחלוטין, חלקם מרפררים לקוקטיילים קלאסיים ידועים וחלקם יצירות חדשות לחלוטין פרי מוחו הקודח של המיקסולוג ייגור פראוזנקו שחוקר בשנים האחרונות את תחום הקוקטיילים בשקדנות.

עוד טעימה: שבוע הקוקטיילים של תל אביב 2022
והכל על פסטיבל הקיץ היפני 2022

כל קוקטייל בתפריט זוכה לפירוט של כל מרכיביו כולל הכוס בו הוא יוגש, טווח הטעמים שלו ואפילו רשימת אלרגנים לטובת הרגישים. כל הקוקטיילים מיוצרים מתזקיקים המיוצרים במקום באמצעות ציוד מיוחד, חלקו מעולם המדע והרפואה. ניתן לצפות בהליך הייצור דרך קיר הזכוכית המפריד בין הבר למעבדה.

פראוזנקו הוא מאסטר קוקטיילים שזכה בלא מעט תחרויות בארץ ובחו"ל, הוא עלה לארץ לפני כחמש שנים מאוקראינה. הקוקטיילים שלו אינם שגרתיים ומכילים שילובים וחיבורים מסקרנים ולעיתים אף ביזאריים בשמיעה ראשונה.

7:1 Lab – מעבדת קוקטיילים – מה בתפריט?

בין הקוקטיילים המסקרנים בתפריט אפשר למנות את Vetiver Highball עם ג׳ין פטל, ליקר אננס, תמיסת וטיבר, סודה אננס, ורג׳וס ופריחת הדרים; Fake Champagne עם טנקרי ג׳ין, קוצ׳י אמריקנו, קרם קוקוס, מיץ לימון, תה יסמין וחלב; PB and Jam עם בורבון, מיצוי חמאת בוטנים, שרטרז צהוב, מיץ לימון, יין אדום וקצף טבעוני ו-Spicy no Spicy Margarita עם מזקל, טקילה בלנקו, תמצית צ׳ילי, מרמלדת אשכוליות, סירופ מרווה, אפרול ומיץ ליים (58-72 ש"ח).

הקוקטייל היקר ביותר בתפריט הוא Royal Old Fashioned שמורכב מרום זאקאפה 23 ,סירופ רויאל וביטרס ומוצע במחיר של 88 ש"ח.

בתפריט האוכל של 7:1 Lab אפשר למצוא מנות מהמטבח היפני בניצוחו של יאמה סאן, השף של TYO השכנה. בין השאר תוכלו לטעום ניגירי או סשימי טונה אדומה, סלמון, לוקוס והמאצ׳י; יקיטורי שרימפס, בקר, לוקוס או בלאק קוד; נתח כבד אווז צלוי על ניגירי טונה אדומה וטוביקו שחור וגם צדפות ג׳לארדו טריות על מצע קרח, עם רוטב פונזו ג׳ינג׳ר.
מסביצ'ה וגיוזות ועד לשיפודי יקיטורי,סשימי וניגירי.

7to1 Lab | אחד העם 1, תל אביב | שני-שבת, 20:00-1:00 | טלפון להזמנות: 03-6700112 או באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פופ אפ ראמן של מסעדת קמאקורה
יפן זה כאן: פופ אפ מרקי ראמן כשרים במשלוח עד הבית
חדשות האוכל
בל בוי מציגים: פופ אפ דיינר אמריקאי
פופ אפ אמריקאי מופרע בבל בוי: מקוקטייל מילקשייק ועד מרק קורנפלקס
חדשות האוכל
יום הולדת לג'ירף - המנות האייקוניות חוזרות
יש חגיגה: המנות הנוסטלגיות של ג'ירף חוזרות לתפריט
חדשות האוכל
ראמן טן סובה של מסעדת קמדו קיצ'ן בפרדס חנה כרכור
קמדו קיצ'ן: לאכול ראמן יפני אותנטי בלב פרדס חנה כרכור
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
גלידת נטפליקס אנד צ'יל 2 של בן אנד ג'ריס
עף על המדף: החטיפים, הגלידות והשוקולדים החדשים שאתם צריכים להכיר
חדש על המדף
הקאמבק של טוב טעם, סיקוול לבן & ג'ריס וביסלי חדש. סקירת כל החטיפים והמתוקים החדשים על המדף, ומה חשבנו על כל אחד >>
המבורגר מוגזם - התפריט החדש של בורגר סטיישן
על הגריל: יצאנו לזלול את ההמבורגרים החדשים של בורגר סטיישן
חדשות האוכל
רשת בורגר סטיישן משדרגת את הכשרות ומשיקה תפריט חדש ומושחת. האם המהלך השתלם? יצאנו למסע זלילה וחזרנו עם כל המסקנות >>
כוסות בירה ויינשטפן
מי צריך את מינכן: פסטיבלי בירה סטייל אוקטוברפסט (וגם וויסקי) בישראל
אירועים קולינריים
מתכננים לחגוג את אוקטוברפסט? פסטיבלי הבירה הלוהטים של סתיו 2025 בישראל: ת"א, חיפה, ב"ש ועוד. כל התאריכים, המחירים והפרטים כאן. מדריך מתעדכן. >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
כדאי לדעת: איך לשמור שאריות מרק במקרר או במקפיא?
טיפים למטבח
איך להכין שוקולטה חמה ומפנקת לחורף
טיפים למטבח
סלמון או טונה: איך לבחור דגים טריים ואיכותיים בשווקים
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל