לזלול - מגזין אוכל ישראלי

7:1 Lab: מעבדת קוקטיילים יפנית חדשה מבית TYO

7:1 Lab, מעבדת קוקטיילים חדשה בנווה צדק, מציעה קוקטיילים מקוריים ומתחלפים בשיטות הכנה מתקדמות לצד תפריט שף עם אוכל יפני מבית מסעדת TYO
7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב
7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב (צילום אנטולי מיכאלו)
שיתוף

7:1 Lab (או 7to1 Lab למהדרין) הוא לא עוד בר קוקטליים סטנדרטי מהז'אנר שפשה פה בשנים האחרונות עם גימיקים שפעמים רבות מחפים על האיכות. 7:1 מכוונת מראש גבוה יותר ומכנה את עצמה מעבדת קוקטיילים, תואר מסקרן ומחייב ללא ספק.

המקום החדש שייך לבעלי מסעדת TYO הסמוכה בנווה צדק. הוא מכיל כ-50 מקומות ישיבה ובר מודולורי עם חלקים נעים ווייב עתידני-מתכתי. במקום יש גם מגרת הקפאה של מינוס עשר מעלות להקפאת הכוסות לפני ההגשה ובר תצוגה נייד עליו מכינים את הקוקטיילים.

התפריט מורכב מכ-20 קוקטיילים מקוריים לחלוטין, חלקם מרפררים לקוקטיילים קלאסיים ידועים וחלקם יצירות חדשות לחלוטין פרי מוחו הקודח של המיקסולוג ייגור פראוזנקו שחוקר בשנים האחרונות את תחום הקוקטיילים בשקדנות.

עוד טעימה: שבוע הקוקטיילים של תל אביב 2022
והכל על פסטיבל הקיץ היפני 2022

כל קוקטייל בתפריט זוכה לפירוט של כל מרכיביו כולל הכוס בו הוא יוגש, טווח הטעמים שלו ואפילו רשימת אלרגנים לטובת הרגישים. כל הקוקטיילים מיוצרים מתזקיקים המיוצרים במקום באמצעות ציוד מיוחד, חלקו מעולם המדע והרפואה. ניתן לצפות בהליך הייצור דרך קיר הזכוכית המפריד בין הבר למעבדה.

7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב
7:1 Lab – מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב (צילום אנטולי מיכאלו)

פראוזנקו הוא מאסטר קוקטיילים שזכה בלא מעט תחרויות בארץ ובחו"ל, הוא עלה לארץ לפני כחמש שנים מאוקראינה. הקוקטיילים שלו אינם שגרתיים ומכילים שילובים וחיבורים מסקרנים ולעיתים אף ביזאריים בשמיעה ראשונה.

7:1 Lab – מעבדת קוקטיילים – מה בתפריט?

בין הקוקטיילים המסקרנים בתפריט אפשר למנות את Vetiver Highball עם ג׳ין פטל, ליקר אננס, תמיסת וטיבר, סודה אננס, ורג׳וס ופריחת הדרים; Fake Champagne עם טנקרי ג׳ין, קוצ׳י אמריקנו, קרם קוקוס, מיץ לימון, תה יסמין וחלב; PB and Jam עם בורבון, מיצוי חמאת בוטנים, שרטרז צהוב, מיץ לימון, יין אדום וקצף טבעוני ו-Spicy no Spicy Margarita עם מזקל, טקילה בלנקו, תמצית צ׳ילי, מרמלדת אשכוליות, סירופ מרווה, אפרול ומיץ ליים (58-72 ש"ח).

הקוקטייל היקר ביותר בתפריט הוא Royal Old Fashioned שמורכב מרום זאקאפה 23 ,סירופ רויאל וביטרס ומוצע במחיר של 88 ש"ח.

בתפריט האוכל של 7:1 Lab אפשר למצוא מנות מהמטבח היפני בניצוחו של יאמה סאן, השף של TYO השכנה. בין השאר תוכלו לטעום ניגירי או סשימי טונה אדומה, סלמון, לוקוס והמאצ׳י; יקיטורי שרימפס, בקר, לוקוס או בלאק קוד; נתח כבד אווז צלוי על ניגירי טונה אדומה וטוביקו שחור וגם צדפות ג׳לארדו טריות על מצע קרח, עם רוטב פונזו ג׳ינג׳ר.
מסביצ'ה וגיוזות ועד לשיפודי יקיטורי,סשימי וניגירי.

7to1 Lab | אחד העם 1, תל אביב | שני-שבת, 20:00-1:00 | טלפון להזמנות: 03-6700112 או באתר

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בר הבושוויק חוגג 5 שנים

5 שנים לבושוויק: בראנץ' מושחת עם איתיאלה וקוקטיילים חדשים

חדשות האוכל
מסעדת אהן תאי - מסעדת תאילנדית ביתית

אהן תאי: מסעדה תאילנדית ביתית חדשה בתל אביב

חדשות האוכל
מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת לחורף

אולי עוד קיץ: מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת

חדשות האוכל
מארז קוקטיילים של ספייסהאוס וכרמלה

איזה שוק: ספייסהאוס וכרמלה משיקים מארז קוקטיילים מרענן

חדשות האוכל
מסעדת מנטנטן - שבוע יום הולדת לקיסר יפן

ארוחה מלכותית: מנטנטן חוגגת יום הולדת לקיסר יפן

חדשות האוכל
הקוקטיילים של בר האלכימאי ביפו

אש ותמרות עשן: בר הקוקטיילים החדש שמשגע את יפו

חדשות האוכל
איך לאחסן רוטב סויה

במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?

מדריכים וטיפים
קאטי הודי במגוון מילויים של מסעדת גאנדי מבית אינדירה

גאנדי: אוכל רחוב הודי אותנטי ומנחם במשלוח עד הבית

חדשות האוכל
ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון

גדול ביפן: ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון

אירועים ופסטיבלים
Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי

גדול ביפן: רשת מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש

חדשות האוכל
איך להכין אורז לסושי בבית

גדולים ביפן: איך להכין אורז לסושי כמו מקצוענים

מדריכים וטיפים
ארוחת קאיסקי מסורתית ב-UMAI

האירוח היפני של UMAI – עכשיו בבית חדש עם תפריט משודרג

חדשות האוכל