ארוחת בוקר רומנטית במלון עכותיקה בעכו
קרדיט תמונה – יח"צ
שיתוף

תוכן עניינים

מלון הבוטיק עכותיקה פותח את ארוחת הבוקר הרומנטית והמדוברת שלו לקהל הרחב כך שלראשונה יוכלו גם מי שאינם נמנים על אורחי המלון לחוות את תפריט הבופה העשיר המציע שפע מנות גליליות-עכואיות מול נוף ימה של עכו.

ארוחת הבוקר העכואית של מלון עכותיקה מוגשת מדי בוקר לאורך כל ימות השבוע במרפסת של גג המלון אליה מגיעים דרך 46 מדרגות עם נוף עוצר נשימה בסופן ישירות אל הים.

התפריט עצמו משלב מבחר של חומרי גלם טריים ומקומיים עם השפעות בולטות מאופייה הייחודי של עיר הדייגים עכו על טעמיה וריחותיה.

זה מה שחשבנו על מלון עכותיקה בעכו.

ארוחת בוקר במלון עכותיקה – מה בתפריט?

בין המנות שיוצעו בארוחת הבוקר תמצאו פתאייר במילוי תרד בר; מאפה גבינה מלוחה וזעתר; גרבלקס סלמון; לבנה וטחינה וחומוס משוואשה עכו לפי הספר; מבחר סלטי ירקות שוק טריים; ממרחים ומטבלים כמו מחמר (ממרח רימונים) או ממרח פלפלים; מטבל – סלט חצילים שרופים וזיתים; גבינות איכות מהגליל ומגוון לחמי מחמצת טריים.

בתפריט הביצים מציעים במקום מבחר מנות מחביתה קלאסית ושקשוקה ועד לחביתת ירק אותנטית. את הארוחה מלווה שתייה קלה וחמה לבחירה.

לקינוח תוכלו לזלול גרנולה על מסקרפונה מוקצפת; בסבוסה קלאסית; משקה סחלב; עטאייף מסורתי; עוואמה וגם מלאבי הבית.

מחיר ארוחת הבוקר של מלון עכותיקה עומד על 85 ש"ח לסועד.

עוד טעימה: כל מה שכדאי לטעום בקפה אבטליון

מלון עכותיקה בעיר העתיקה של עכו

מלון הבוטיק עכותיקה הממוקם בסמטאות עכו העתיקה של עכו, שם לעצמו מטרה לספק חוויה הוליסטית יוצאת דופן ולהפוך את האורחים להיות חלק מהשכונה בלב הפועם של העיר העתיקה.

במקום מציעים 14 סוויטות ייחודיות ושונות זו מזו במרחק הליכה קצר זו מזו ומהמבנה המרכזי בו נמצאים הלובי, הקבלה ומרפסת ארוחת הבוקר. בחדרים המאובזרים תמצאו טלוויזיה, מכונת אספרסו ומקרר וגם מיני בר חופשי לשימוש עם שתייה קלה, מוגזת ובירות.

ארוחת הבוקר של מלון עכותיקה | רחוב 10, בית 31, עכו | ראשון-חמישי 08:30-11:00, שישי-שבת 08:30-12:00 | פרטים נוספים באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס