בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

בקסטייג' קפה במלון בקסטייג' פותח לראשונה את הבראנץ' התיאטרלי שלו לקהל הרחב עם שפע מאפים, סלטים, עיקריות ושתייה ללא הגבלה
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה | צילום: נועם פריסמן
שיתוף

בקסטייג' קפה הממוקם בקומת הכניסה של מלון הבוטיק בקסטייג' פותח את הבראנץ' החוויתי שלו שהיה שמור עת עתה לאורחי המלון בלבד גם לקהל הרחב והרעב.

במבנה הבאוהאוס לשימור בכיכר דיזנגוף בו נפתח מלון בקסטייג' מקבוצת מלונות אטלס בספטמבר האחרון, שכן בעבר התאטרון המיתולוגי "אהל", מה שתרם בין השאר לאווירה התיאטרלית שאימץ המקום עצמו גם כעת.

מלון בקסטייג' תל אביב
מלון בקסטייג' תל אביב| צילום: נתן דביר

התחושה התיאטרלית באה לידי ביטוי בכל אספקט של המלון ועצמו ושל הבקסטייג' קפה, מכלי ההגשה המקוריים, הפסקול והלבוש המסורתי של הצוות בסגנון קברט או שייקספירי קלאסי. כל אחד מהשולחנות נושאים את שמו של מחזאי מפורסם כשכל הכלים עליו הם בהשראתו.

עוד טעימה: בראנץ' סתיו חדש בבר דפי
והבראנץ' של קפה 65 עושה קאמבק מפואר

מי שמייעץ לבית הקפה הוא שף עידו פיינר שפתח בחודש שעבר את מסעדת עמק בראסרי המדוברת ואילו את המטבח עצמו מוביל שף לוטן חייק (קפה 65).

בראנץ' תיאטרלי בבקסטייג' קפה

הבראנץ' עצמו כולל מיני מזנון בשירות עצמי עם מבחר מבחר של מאפים, לחמים ושאר פחמימות לצד מטבלים, שתייה קלה וקאווה; מנות פתיחה שמוגשות לשולחן על מגש בן 3 קומות עם סלטים, גבינות, דגים ופירות ומנה עיקרית לבחירה. מחיר הארוחה עומד על 128 ש"ח לאדם (90 לילד עד גיל 12) והיא כוללת מיץ טבעי, סודה וקאווה ושתייה חמה ללא הגבלה.

מגש הבראנץ' של בקסטייג' קפה
מגש הבראנץ' של בקסטייג' קפה | צילום: נועם פריסמן

בעיקריות תוכלו לבחור בין קרואסון (egg perfect) עם רוטב הולנדז וסלמון; מקושקשת עשירה על חלה עם פרמזן ופלפל שחור; ברד פודינג עם סלט ביצים, רוקט ופרמזן; מאפה קדאיף עם ירקות בגריל וקציפת קשיו; פרנץ' טוסט מלוח עם ביצי עין, גאודה, הולנדז ואספרגוס וגם מנת ביצים קלאסית עם תוספות לבחירה כמו פטריות, בצל, גאודה, עגבניות ועשבי תיבול.

חובבי המתוק יוכלו לבחור למנה העיקרית פנקייק קרמל עם בננות, קצפת ואגוזי ברס.

בראנץ' בקסטייג' קפה | מלון בקסטייג', רחוב בלינסון 6, תל אביב | ראשון-חמישי 07:00-12:00 שישי 07:00-13:00 שבת 07:00-08:00, 11:00-13:00

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments