לזלול - מגזין אוכל ישראלי

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

בקסטייג' קפה במלון בקסטייג' פותח לראשונה את הבראנץ' התיאטרלי שלו לקהל הרחב עם שפע מאפים, סלטים, עיקריות ושתייה ללא הגבלה
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה | צילום: נועם פריסמן
שיתוף

בקסטייג' קפה הממוקם בקומת הכניסה של מלון הבוטיק בקסטייג' פותח את הבראנץ' החוויתי שלו שהיה שמור עת עתה לאורחי המלון בלבד גם לקהל הרחב והרעב.

במבנה הבאוהאוס לשימור בכיכר דיזנגוף בו נפתח מלון בקסטייג' מקבוצת מלונות אטלס בספטמבר האחרון, שכן בעבר התאטרון המיתולוגי "אהל", מה שתרם בין השאר לאווירה התיאטרלית שאימץ המקום עצמו גם כעת.

מלון בקסטייג' תל אביב
מלון בקסטייג' תל אביב| צילום: נתן דביר

התחושה התיאטרלית באה לידי ביטוי בכל אספקט של המלון ועצמו ושל הבקסטייג' קפה, מכלי ההגשה המקוריים, הפסקול והלבוש המסורתי של הצוות בסגנון קברט או שייקספירי קלאסי. כל אחד מהשולחנות נושאים את שמו של מחזאי מפורסם כשכל הכלים עליו הם בהשראתו.

עוד טעימה: בראנץ' סתיו חדש בבר דפי
והבראנץ' של קפה 65 עושה קאמבק מפואר

מי שמייעץ לבית הקפה הוא שף עידו פיינר שפתח בחודש שעבר את מסעדת עמק בראסרי המדוברת ואילו את המטבח עצמו מוביל שף לוטן חייק (קפה 65).

בראנץ' תיאטרלי בבקסטייג' קפה

הבראנץ' עצמו כולל מיני מזנון בשירות עצמי עם מבחר מבחר של מאפים, לחמים ושאר פחמימות לצד מטבלים, שתייה קלה וקאווה; מנות פתיחה שמוגשות לשולחן על מגש בן 3 קומות עם סלטים, גבינות, דגים ופירות ומנה עיקרית לבחירה. מחיר הארוחה עומד על 128 ש"ח לאדם (90 לילד עד גיל 12) והיא כוללת מיץ טבעי, סודה וקאווה ושתייה חמה ללא הגבלה.

מגש הבראנץ' של בקסטייג' קפה
מגש הבראנץ' של בקסטייג' קפה | צילום: נועם פריסמן

בעיקריות תוכלו לבחור בין קרואסון (egg perfect) עם רוטב הולנדז וסלמון; מקושקשת עשירה על חלה עם פרמזן ופלפל שחור; ברד פודינג עם סלט ביצים, רוקט ופרמזן; מאפה קדאיף עם ירקות בגריל וקציפת קשיו; פרנץ' טוסט מלוח עם ביצי עין, גאודה, הולנדז ואספרגוס וגם מנת ביצים קלאסית עם תוספות לבחירה כמו פטריות, בצל, גאודה, עגבניות ועשבי תיבול.

חובבי המתוק יוכלו לבחור למנה העיקרית פנקייק קרמל עם בננות, קצפת ואגוזי ברס.

בראנץ' בקסטייג' קפה | מלון בקסטייג', רחוב בלינסון 6, תל אביב | ראשון-חמישי 07:00-12:00 שישי 07:00-13:00 שבת 07:00-08:00, 11:00-13:00

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

ארוחות שישי משפחתיות במלון דן אכדיה הרצליה

ארוחת שישי משפחתית של השף גולן ישראלי בריזורט דן אכדיה

חדשות האוכל
פלייגראונד - מסעדה ובר יין במלון PLAY מידטאון

בואו לשחק: המסעדה של בוגר משחקי השף נפתחת לקהל הרחב

חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב

בוקר חדש: מלון קולוני חיפה משיק ארוחות בוקר לקהל הרחב

חדשות האוכל
בראנץ' ספרדי לקיץ של בית קנדינוף

בין יפו לספרד: הבראנץ' הקליל של בית קנדינוף לקיץ

חדשות האוכל
פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה ירושלים

ביצים ביצים: פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה

אירועים ופסטיבלים
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA

בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני

חדשות האוכל
בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ': בראנץ' יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד

השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס

חדשות האוכל
פופ אפ בראנץ' נטע סלונים ו-DNA

השחיתות חוזרת: פופ אפ בראנץ' של נטע סלונים במתחם DNA

אירועים ופסטיבלים
בראנץ' חורף 2023 של דרימרי בייקרי ביסטרו

זה לא חלום: פתח תקווה מתחדשת עם בראנץ' שישי מושחת

חדשות האוכל
תפריט אביב 2023 ברוטצ' ביסטרו בר

חפש אותי בראשון: המסעדה שמציעה בראנץ' מושחת עד 20:00

חדשות האוכל