ארוחת הבוקר / בראנץ' של קפה 65 - הקאמבק
קרדיט תמונה – אפיק גבאי
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר שסגרו שעריהם ביולי 2020 בעקבות התפרצות מגפת הקורונה, קפה 65 (Café 65) חוזרים לפעילות סדירה כולל קאמבק משמח של תפריט ארוחות הבוקר והבראנץ' הפופולרי שהוגשו בחצר ובמרפסת רחבת הידיים של המקום.

ארוחת הבוקר של קפה 65 הוגשה עוד מימי הפתיחה של המקום בשנת 2016 כחלק אינטגרלי ממלון הבוטיק 65. עד מהרה היא הפכה לאחת המדוברות בעיר ונכללה בכל רשימה של ארוחות הבוקר הטובות בתל אביב לאורך השנים.

עוד טעימה: מה אוכלים בארוחת הבוקר של האחים?
מוזה – בר יין חדש במלון רות בצפת

ומה תמצאו בפסטיבל השקשוקות של בנדיקט?

מלון 65 הוא מלון מרשת מלונות הבוטיק אטלס הממוקם בשדרות רוטשילד פינת נחמני בתל אביב. המלון מכיל 74 חדרים ו-3 סוויטות והקפה המדובר בכניסה אליו מגיש בכל בוקר את ארוחת הבוקר/בראנץ' כשבשעות אחר הצהריים מוצע במקום Happy Hour לאורחי המלון עם נשנושים, אלכוהול ושתייה קלה.

ארוחת הבוקר של קפה 65 – מה בתפריט?

ארוחת הבוקר עצמה נשארה דומה לזו שהוגשה בעבר בסגנון של בופה עשיר ומגוון כיאה לארוחה בבית מלון עם מבחר של סלטים, גבינות, דגים כבושים ומעושנים, עמדת סביח ועמדת בריאות, לחמים, מאפים, קינוחים, קאווה, מיצים ושתייה חמה. לצד הבופה יכול כל סועד לבחור מנה אישית אחת לבחירה מבין מבחר מנות בוקר.

הבראנץ' של קפה 65 חוזר
הבראנץ' של קפה 65 חוזר | צילום: אפיק גבאי

בין מנות הבחירה בארוחת הבוקר של קפה 65 תוכלו לזלול אומלט, עין או מקושקשת; שקשוקה עגבניות מסורתית; שקשוקה ירוקה עם שמנת, מנגולד, תרד ויוגורט עיזים; שקשוקה טבעונית עם כרובית צלויה וטחינה גולמית; טוסט קרואסון גאודה עם חמאת שקדים, תרד, בצל וביצת עין או פרנץ' טוסט בריוש עם קונפיטורת פירות יער, אגס ביין ושמנת מוקצפת.

מחיר הארוחה עומד על 135 ש"ח לסועד.

קפה 65 | שדרות רוטשילד 65, תל אביב | ראשון-חמישי 07:00-12:00 שישי-שבת 07:00-13:00 | הזמנת מקום באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס