בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי
קרדיט תמונה – נטע אביסער
שיתוף

תוכן עניינים

בבר הקולינרי דפי (DEPI) שנפתח לפני כשנה בתל אביב משיקים לראשונה בראנץ' לכבוד הסתיו המתרגש על כולנו באווירה של החמארות העממיות של הים התיכון.

עוד טעימה: שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה
ויש גם תפריט סתיו בפייסטרי בוקס

הבר ממוקם באחד האזורים הכי מדוברים בתל אביב היום, צמוד לפארק המסילה החדש ברחוב דה-פיג'וטו ברחוב דה-פיג׳וטו. במקום מתמקדים בחומרי גלם טריים ועונתיים עם דרינקים שמלווים את המנות בהתאם.

בראנץ' סתווי בדפי – מה בתפריט?

השפית מזי חלבי וזוגתה ג'נה ריץ (סושיאל קלאב) מציעות בתפריט הבראנץ' החדש פתיחים קטנים כמו ברזאולה ופיקורינו, תמנון וצ'יפוטלה, טאבולה שומר ומשמש, צלחת חריפים, במיה ואבן יוגורט, פדרונים וגבינת טולום וגם צלחת דגים כבושים (15-42 ש"ח).

בתפריט תוכלו למצוא מנות בוקר כמו חלה שרופה ממחמצת עם מטבלים; בורקס פורל מעושן עם עגבניות חריפות וביצה רכה; מקושקשת רכה ובייקון עם חלה שרופה, חומוס גרגירים ומנגולד ומגש גבינות קשות עם ריבת חבושים וקרוסטיני (28-54 ש"ח).

באגף מנות הבוהריים לרעבים יותר תוכלו לזלול טליאטלה מולים עם שרי שרוף ושעועית ירוקה; פלאנק סטייק עם בצלים שרופים ותפוחי אדמה; דגים מטוגנים עם ציזיקי קישואים וזעתר ושיפוד שרימפס עם חמאת זעפרן ושומר (52-82 ש"ח).

בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי
בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי | צילום: נטע אביסער

עוד תמצאו בתפריט הבראנץ' של דפי סלט ירקות חיים עם טאסוס וחתיכת גבינה וסלט עלים ותאנים עם עלי חרדל, פקאן ושברה עזים (44-48 ש"ח).

לקינוח תוכלו לטעום מלבי קוקוס עם קרמבל שמן זית, ענבים קפואים ובקלוואה או ברד פודינג עם מסקרפונה, פטל ואוכמניות (42 ש"ח).

דפי DEPI | דה פיג'וטו 23, תל אביב | מדי שישי-שבת, 12:00-17:00 | הזמנות בטלפון 03-5552920 ובאתר אונטופו

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס