רוח סתיו: בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי

הבר הקולינרי המדובר דפי (DEPI) משיק בראנץ' חדש ומסקרן לכבוד הסתיו הבא עלינו לטובה עם אווירה עממית של החמארות של המזרח התיכון.
עדכונים טעימים למייל!

בבר הקולינרי דפי (DEPI) שנפתח לפני כשנה בתל אביב משיקים לראשונה בראנץ' לכבוד הסתיו המתרגש על כולנו באווירה של החמארות העממיות של הים התיכון.

עוד טעימה: שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה

בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי
בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי | צילום: נטע אביסער

הבר ממוקם באחד האזורים הכי מדוברים בתל אביב היום, צמוד לפארק המסילה החדש ברחוב דה-פיג'וטו ברחוב דה-פיג׳וטו. במקום מתמקדים בחומרי גלם טריים ועונתיים עם דרינקים שמלווים את המנות בהתאם.

בראנץ' סתווי בדפי – מה בתפריט?

השפית מזי חלבי וזוגתה ג'נה ריץ (סושיאל קלאב) מציעות בתפריט הבראנץ' החדש פתיחים קטנים כמו ברזאולה ופיקורינו, תמנון וצ'יפוטלה, טאבולה שומר ומשמש, צלחת חריפים, במיה ואבן יוגורט, פדרונים וגבינת טולום וגם צלחת דגים כבושים (15-42 ש"ח).

בתפריט של מסעדת דפי תוכלו למצוא מנות בוקר כמו חלה שרופה ממחמצת עם מטבלים; בורקס פורל מעושן עם עגבניות חריפות וביצה רכה; מקושקשת רכה ובייקון עם חלה שרופה, חומוס גרגירים ומנגולד ומגש גבינות קשות עם ריבת חבושים וקרוסטיני (28-54 ש"ח).

באגף מנות הבוהריים לרעבים יותר תוכלו לזלול טליאטלה מולים עם שרי שרוף ושעועית ירוקה; פלאנק סטייק עם בצלים שרופים ותפוחי אדמה; דגים מטוגנים עם ציזיקי קישואים וזעתר ושיפוד שרימפס עם חמאת זעפרן ושומר (52-82 ש"ח).

בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי
בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי | צילום: נטע אביסער

עוד תמצאו בתפריט הבראנץ' של דפי סלט ירקות חיים עם טאסוס וחתיכת גבינה וסלט עלים ותאנים עם עלי חרדל, פקאן ושברה עזים (44-48 ש"ח).

לקינוח תוכלו לטעום מלבי קוקוס עם קרמבל שמן זית, ענבים קפואים ובקלוואה או ברד פודינג עם מסקרפונה, פטל ואוכמניות (42 ש"ח).

דפי DEPI | דה פיג'וטו 23, תל אביב | מדי שישי-שבת, 12:00-17:00 | הזמנות בטלפון 03-5552920 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בראנץ' שישי של בושוויק עושה קאמבק

מושחת מתמיד: הבראנץ' של בושוויק חוזר לצהרי שישי

חדשות האוכל
בראנץ' ספרדי לקיץ של בית קנדינוף

בין יפו לספרד: הבראנץ' הקליל של בית קנדינוף לקיץ

חדשות האוכל
בחירות 2022 במסעדות ברחבי הארץ

מה אוכלים ביום הבוחר: בחירות 2022 במסעדות ברחבי הארץ

חדשות האוכל
בראנץ' חדש במסעדת שוקרייה

מסעדת שוקרייה בהוד השרון משיקה בראנץ' חדש לקיץ

חדשות האוכל

טרי מהתנור

מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>
קולקציית העוגות והקינוחים של ביסקוטי לראש השנה 2024

מלכת הדבש: ביסקוטי מציגה קולקציית עוגות וקינוחים מפתה לראש השנה

חדשות האוכל
לא התארגנתם על עוגה לראש השנה? רוצו לבדוק את קולקציית העוגות והקינוחים עתירת הדבש של קונדיטוריית ביסקוטי למרכז שולחן החג >>

מדריכים שאהבתם

עוגה לפרצוף: 7 מלחמות אוכל קולנועיות מלוכלכות ובלתי נשכחות

מדריכים וטיפים

איזה קרש חיתוך עדיף – עץ או פלסטיק?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?