בבר הקולינרי דפי (DEPI) שנפתח לפני כשנה בתל אביב משיקים לראשונה בראנץ' לכבוד הסתיו המתרגש על כולנו באווירה של החמארות העממיות של הים התיכון.
עוד טעימה: שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה
הבר ממוקם באחד האזורים הכי מדוברים בתל אביב היום, צמוד לפארק המסילה החדש ברחוב דה-פיג'וטו ברחוב דה-פיג׳וטו. במקום מתמקדים בחומרי גלם טריים ועונתיים עם דרינקים שמלווים את המנות בהתאם.
בראנץ' סתווי בדפי – מה בתפריט?
השפית מזי חלבי וזוגתה ג'נה ריץ (סושיאל קלאב) מציעות בתפריט הבראנץ' החדש פתיחים קטנים כמו ברזאולה ופיקורינו, תמנון וצ'יפוטלה, טאבולה שומר ומשמש, צלחת חריפים, במיה ואבן יוגורט, פדרונים וגבינת טולום וגם צלחת דגים כבושים (15-42 ש"ח).
בתפריט של מסעדת דפי תוכלו למצוא מנות בוקר כמו חלה שרופה ממחמצת עם מטבלים; בורקס פורל מעושן עם עגבניות חריפות וביצה רכה; מקושקשת רכה ובייקון עם חלה שרופה, חומוס גרגירים ומנגולד ומגש גבינות קשות עם ריבת חבושים וקרוסטיני (28-54 ש"ח).
באגף מנות הבוהריים לרעבים יותר תוכלו לזלול טליאטלה מולים עם שרי שרוף ושעועית ירוקה; פלאנק סטייק עם בצלים שרופים ותפוחי אדמה; דגים מטוגנים עם ציזיקי קישואים וזעתר ושיפוד שרימפס עם חמאת זעפרן ושומר (52-82 ש"ח).
עוד תמצאו בתפריט הבראנץ' של דפי סלט ירקות חיים עם טאסוס וחתיכת גבינה וסלט עלים ותאנים עם עלי חרדל, פקאן ושברה עזים (44-48 ש"ח).
לקינוח תוכלו לטעום מלבי קוקוס עם קרמבל שמן זית, ענבים קפואים ובקלוואה או ברד פודינג עם מסקרפונה, פטל ואוכמניות (42 ש"ח).
דפי DEPI | דה פיג'וטו 23, תל אביב | מדי שישי-שבת, 12:00-17:00 | הזמנות בטלפון 03-5552920 ובאתר אונטופו