רוח סתיו: בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי

הבר הקולינרי המדובר דפי (DEPI) משיק בראנץ' חדש ומסקרן לכבוד הסתיו הבא עלינו לטובה עם אווירה עממית של החמארות של המזרח התיכון.
בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי
בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי | צילום: נטע אביסער

בבר הקולינרי דפי (DEPI) שנפתח לפני כשנה בתל אביב משיקים לראשונה בראנץ' לכבוד הסתיו המתרגש על כולנו באווירה של החמארות העממיות של הים התיכון.

עוד טעימה: שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה

הבר ממוקם באחד האזורים הכי מדוברים בתל אביב היום, צמוד לפארק המסילה החדש ברחוב דה-פיג'וטו ברחוב דה-פיג׳וטו. במקום מתמקדים בחומרי גלם טריים ועונתיים עם דרינקים שמלווים את המנות בהתאם.

עדכונים טעימים למייל!

בראנץ' סתווי בדפי – מה בתפריט?

השפית מזי חלבי וזוגתה ג'נה ריץ (סושיאל קלאב) מציעות בתפריט הבראנץ' החדש פתיחים קטנים כמו ברזאולה ופיקורינו, תמנון וצ'יפוטלה, טאבולה שומר ומשמש, צלחת חריפים, במיה ואבן יוגורט, פדרונים וגבינת טולום וגם צלחת דגים כבושים (15-42 ש"ח).

בתפריט של מסעדת דפי תוכלו למצוא מנות בוקר כמו חלה שרופה ממחמצת עם מטבלים; בורקס פורל מעושן עם עגבניות חריפות וביצה רכה; מקושקשת רכה ובייקון עם חלה שרופה, חומוס גרגירים ומנגולד ומגש גבינות קשות עם ריבת חבושים וקרוסטיני (28-54 ש"ח).

באגף מנות הבוהריים לרעבים יותר תוכלו לזלול טליאטלה מולים עם שרי שרוף ושעועית ירוקה; פלאנק סטייק עם בצלים שרופים ותפוחי אדמה; דגים מטוגנים עם ציזיקי קישואים וזעתר ושיפוד שרימפס עם חמאת זעפרן ושומר (52-82 ש"ח).

בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי
בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי | צילום: נטע אביסער

עוד תמצאו בתפריט הבראנץ' של דפי סלט ירקות חיים עם טאסוס וחתיכת גבינה וסלט עלים ותאנים עם עלי חרדל, פקאן ושברה עזים (44-48 ש"ח).

לקינוח תוכלו לטעום מלבי קוקוס עם קרמבל שמן זית, ענבים קפואים ובקלוואה או ברד פודינג עם מסקרפונה, פטל ואוכמניות (42 ש"ח).

דפי DEPI | דה פיג'וטו 23, תל אביב | מדי שישי-שבת, 12:00-17:00 | הזמנות בטלפון 03-5552920 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בראנץ' ספרדי לקיץ של בית קנדינוף

בין יפו לספרד: הבראנץ' הקליל של בית קנדינוף לקיץ

חדשות האוכל
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל
בראנץ' חורף 2023 של דרימרי בייקרי ביסטרו

זה לא חלום: פתח תקווה מתחדשת עם בראנץ' שישי מושחת

חדשות האוכל
בראנץ' של ד"ר שקשוקה ב-AKA44

דוקטור שקשוקה מגיע לבשל לכם בראנץ' סופשבוע לוהט

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>
בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>

מדריכים שאהבתם

לא רק בסיר: כך תכינו ביצה קשה במיקרוגל

מדריכים וטיפים

כל השיטות להסרת כתמי כורכום מהידיים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?