רוח סתיו: בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי

הבר הקולינרי המדובר דפי (DEPI) משיק בראנץ' חדש ומסקרן לכבוד הסתיו הבא עלינו לטובה עם אווירה עממית של החמארות של המזרח התיכון.
בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי
בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי | צילום: נטע אביסער

בבר הקולינרי דפי (DEPI) שנפתח לפני כשנה בתל אביב משיקים לראשונה בראנץ' לכבוד הסתיו המתרגש על כולנו באווירה של החמארות העממיות של הים התיכון.

עוד טעימה: שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה

הבר ממוקם באחד האזורים הכי מדוברים בתל אביב היום, צמוד לפארק המסילה החדש ברחוב דה-פיג'וטו ברחוב דה-פיג׳וטו. במקום מתמקדים בחומרי גלם טריים ועונתיים עם דרינקים שמלווים את המנות בהתאם.

עדכונים טעימים למייל!

בראנץ' סתווי בדפי – מה בתפריט?

השפית מזי חלבי וזוגתה ג'נה ריץ (סושיאל קלאב) מציעות בתפריט הבראנץ' החדש פתיחים קטנים כמו ברזאולה ופיקורינו, תמנון וצ'יפוטלה, טאבולה שומר ומשמש, צלחת חריפים, במיה ואבן יוגורט, פדרונים וגבינת טולום וגם צלחת דגים כבושים (15-42 ש"ח).

בתפריט של מסעדת דפי תוכלו למצוא מנות בוקר כמו חלה שרופה ממחמצת עם מטבלים; בורקס פורל מעושן עם עגבניות חריפות וביצה רכה; מקושקשת רכה ובייקון עם חלה שרופה, חומוס גרגירים ומנגולד ומגש גבינות קשות עם ריבת חבושים וקרוסטיני (28-54 ש"ח).

באגף מנות הבוהריים לרעבים יותר תוכלו לזלול טליאטלה מולים עם שרי שרוף ושעועית ירוקה; פלאנק סטייק עם בצלים שרופים ותפוחי אדמה; דגים מטוגנים עם ציזיקי קישואים וזעתר ושיפוד שרימפס עם חמאת זעפרן ושומר (52-82 ש"ח).

בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי | צילום: נטע אביסער

עוד תמצאו בתפריט הבראנץ' של דפי סלט ירקות חיים עם טאסוס וחתיכת גבינה וסלט עלים ותאנים עם עלי חרדל, פקאן ושברה עזים (44-48 ש"ח).

לקינוח תוכלו לטעום מלבי קוקוס עם קרמבל שמן זית, ענבים קפואים ובקלוואה או ברד פודינג עם מסקרפונה, פטל ואוכמניות (42 ש"ח).

דפי DEPI | דה פיג'וטו 23, תל אביב | מדי שישי-שבת, 12:00-17:00 | הזמנות בטלפון 03-5552920 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
בראנץ' פיצה מוצ'ה
פיצה מוצ'ה מציגה: בראנץ' על טהרת הפיצה
חדשות האוכל
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד
השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס
חדשות האוכל
בראנץ טבעוני של מסעדת J17
שובו של הבופה: מסעדת J17 משיקה בראנץ טבעוני חדש
חדשות האוכל
אפרו בראנץ' של שף אלעזר טמנו בגלריה אירופה
הבראנץ' האפריקאי של שף אלעזר טמנו חוזר לסופשבוע אחד עתיר בטעמים
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
עומר בולנז׳ר כהן - עוגת מיץ 2.0
תל אביב חוגגת 116: סופ"ש של עוגות, קפה ואירועי תרבות בכיכר ביאליק
אירועים ופסטיבלים
תל אביב מזמינה אתכם לחגיגה מתוקה של עוגות וסיפורים ובתי קפה – עם מופעים, סיורים, תערוכות וסדנאות לכל המשפחה. גולת הכותרת - תחרות עוגת העיר >>
מארז עם 2 בקבוקי יין - קברנה סוביניון 2023 יין אדום יבש ושרדונה 2023 יין לבן יבש של יקב תבור עם 2 כוסות יין מהודרות
היינות הכי שווים לפסח 2025 – מה למזוג בכל כוס?
חדשות האוכל
תשכחו מ"היין הקבוע": הכנו לכם את המדריך שיעשה סדר בארבע כוסות עם יינות מומלצים, מארזים מיוחדים ובחירות שלא תצטערו עליהן >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
הסוד נחשף: השיטה ששומרת על גלידה רכה במקפיא
מדריכים וטיפים
במקום עוד מכונות של מלחמה: המדריך לגידול תותים בבית
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל