מפגש ענקים: במבה במילוי במבה אדומה מגיעה למדפים

אסם-נסטלה חוגגת את החורף בגדול ומשיקה גרסא מיוחדת במהדורה מוגבלת של במבה במילוי קרם בטעם במבה מתוקה (או אדומה בפי העם).
במבה במילוי קרם במבה מתוקה
במבה במילוי קרם במבה מתוקה | צילום: מערכת לזלול

אסם-נסטלה ממשיכה לתת כבוד לאחות הקטנה של הבמבה הקלאסית ומשיקה שילוב שרבים חיכו וציפו לו כבר זמן רב (ביניהם כמה חבר'ה מערכת זללנים) – במבה במילוי קרם בטעם במבה מתוקה (או במבה אדומה בלשון העם).

המהדורה המוגבלת לחורף מגיעה שנה לאחר השקת קרמוגית במילוי קרם במבה מתוקה שהחזיר לזרקורים לראשונה את הבמבה האדומה והאהובה.

במבה מתוקה נשארה במשך שנים ארוכות מאז השקתה בשנת 1980 מתחת לרדאר של חובבי החטיפים עם קהל קטן אך נאמן שהמשיך לזלול את הגרסא האדמדמה של הבמבה כגילטי פלז'ר מהנה במיוחד בכל הזדמנות.

עדכונים טעימים למייל!

כעת, לאחר פניות צרכנים רבים לשילוב הטעמים הזה, משיקה אסם-נסטלה את המהדורה המיוחדת לזמן מוגבל המשלבת בין המתוק והמלוח באריזות ורודות שקשה לפספס על מדף החטיפים.

עוד טעימה: מה מחכה לכם במרכז המבקרים של במבה

טעם ורוד-עמוק

במבחן הטעם במבה במילוי במבה אדומה מעניקה בדיוק את החוויה לה ציפינו. אותה במבה וותיקה ואהובה עם מילוי ורדרד על גבול הזרחני שפורט על נימי הנוסטלגיה היטב.

מה שהטריד בעיקר את מנוחתנו היא כמות הסוכר המופרזת. אמנם אנחנו בעד מושחת ובעד מתוק, לעיתים גם בהגזמה, אך במקרה המדובר הרגשנו שהלכו עם השם המחייב "במבה מתוקה" קצת יותר מדי רחוק וקצת יותר מדי מתוק.

במבה במילוי במבה אדומה של אסם
במבה במילוי במבה אדומה של אסם | צילום: מערכת לזלול

לתחושתנו בשנת 2023 עם המודעות ההולכת וגוברת לנזקי הסוכר, אפשר להפסיק לפחד ולהוריד מעט מן הכמות המופרזת מבלי לפגום בחוויות הג'אנק שהחטיף רוצה להעניק.

בסך הכל במבה במילוי קרם במבה מתוקה מפגיש בצורה מספקת למדי בין הטעמים הוותיקים והאהובים ומהווה חידוש שחובבי הבמבה האדומה באשר הם ירצו לנסות לפחות פעם אחת. קראו כאן מה חשבנו על במבה בראוניז של אסם

במבה במילוי במבה אדומה תימכר במהדורה מוגבלת באריזות 60 גרם ו-150 גרם | כשרות – בד"צ העדה החרדית, רבנות ראשית שדרות | להשיג בכלל רשתות השיווק במדפי החטיפים.

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

איך להכין פופקורן בסיר, במיקרוגל ובתנור

איך להכין פופקורן כמו בקולנוע בקלות ובמהירות?

מדריכים וטיפים
מה אסור לאכול לפני השינה

שוב לא נרדמים? 6 דברים שלא כדאי לאכול לפני השינה

מדריכים וטיפים
"פופקו" פופקורן בטעם במבה

טעמנו: "פופקו" פופקורן בטעם במבה של אסם חוזר למדפים

חדש על המדף
למה אוכלים פופקורן בקולנוע

חיים בסרט: למה בעצם אנחנו אוכלים פופקורן בקולנוע?

מדריכים וטיפים

טרי מהתנור

BALLOUT בתדר - כדורסל רחוב, קולינריה וקוקטיילים

שמח בתדר: כדורסל רחוב, הופעות חיות ותפריט אצטדיונים של אייל שני

אירועים ופסטיבלים
בר התדר התל אביבי יהפוך למשך 4 ימים לפסטיבל שמח במיוחד של כדורסל רחוב, אוכל אמריקאי מושחת, הופעות חיות וקוקטיילים על בסיס קוניאק הנסי >>
בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>

מדריכים שאהבתם

המדריך השלם: איך לשמור על שום טרי לאורך זמן

מדריכים וטיפים

המדריך השלם לחומץ: סוגים, שימושים וסודות קולינריים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?