לזלול - מגזין אוכל ישראלי

גשם בְּעִתּוֹ: בר האוכל החיפאי מתחדש בתפריט לימים הקרים

בעתו, בר האוכל המדובר של מאיה המר ושף גיא רוזמרין משיק תפריט סתיו / חורף עם מנות מנחמות ומחממות לימים הקרים לצד קוקטיילים מרעננים
תפריט סתיו/חורף בבר האוכל בעתו בחיפה
תפריט סתיו/חורף בבר האוכל בעתו בחיפה | צילום: יח"צ
שיתוף

בר האוכל החיפאי בְּעִתּוֹ שנפתח לפני מספר חודשים בשוק תלפיות בעיר משיק תפריט סתיו/חורף חדש עם מבחר של מנות מנחמות ומחממות לימים הקרים.

עוד טעימה: דל מאר – מסעדת שף חדשה בחיפה

את בר האוכל בעתו פתחו מאיה המר (רפאל, טי האוס, טיילור מייד) ושף גיא רוזמרין (סנטה קתרינה, טאיזו, רוברטה וינצ'י). השניים מציעים במסעדה מנות המבוססות על חומרי גלם מהשוק המקומי בשכונת הדר בחיפה והתפריט משתנה בהתאם לדגה היומית והירקות העונתיים הזמינים בכל בוקר.

תפריט סתיו / חורף של בעתו – מה יש לזלול?

בתפריט החדש תמצאו מנות כמו גבינת ג'יבנה צלויה עם קונפי כרישה וזרעי עגבניות; שיפוד שקדי עגל צלויים עם תבשיל מנגולד, בצלים חרוכים בציר עוף ולימון שרוף; נתח שייטל עם גראטן כרוב ערבי וציר עוף חום; פילה דג ים על הפלאנצ'ה עם ירקות סתיו צלויים, ציר דגים וחמאת אריסה ועוד הפתעות.

בר אוכל בעתו בשוק תלפיות בחיפה
בר אוכל בעתו בשוק תלפיות בחיפה | צילום: יפעת ירושלמי, יחסי ציבור

בין המנות שהוגשו בתפריט המתחלף של בעתו מאז פתיחתו אפשר למצוא טרטר בקר וחצילים שרופים עם איולי לימון כבוש; שרימפס מאודה במעטפת בצק, חמאה ויין ולבן; טונה אורטיז ואיולי זעתר על ברוסקטה; קרודו דג בויניגרט תה צמחים; קרפצ'יו עגבניות שרי ומגי; דג ים כבוש באחו בלנקו; רוסט שייטל פרוס דק ועוד.

מלבד תפריט האוכל, המקום מתמחה בקוקטיילים מיוחדים על בסיס סירופים ביתיים הנמזגים לכוסות ישירות מחביות כמו מועבט עם ג'ין מושרה בהיביסקוס ורובארב עם סירופ טוניק ביתי; Be.eito Mule עם וודקה, ג'ינג'ר ביר, מיץ לימון וסירופ עונתי; פיץ' פליז עם טקילה אנייחו, מיקס הדרים, טוניק אשכולית אדומה וסירופ אפרסק ביתי ועוד קוקטיילים מרעננים וקלאסיים.

בעתו – תפריט סתיו / חורף | סירקין 34, חיפה | ראשון-רביעי 16:00-23:00 חמישי 14:00-23:00 שישי 12:00-18:00 | הזמנות בטלפון 052-6412125 ובאתר

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת בעתו מארחת את כוכבי משחקי השף

אבק של כוכבים: משתתפי משחקי השף מגיעים לבשל לכם

חדשות האוכל
מארז קוקטיילים של ספייסהאוס וכרמלה

איזה שוק: ספייסהאוס וכרמלה משיקים מארז קוקטיילים מרענן

חדשות האוכל
מסעדת מסט - טברנה טורקית אותנטית בתל אביב

איסטנבול פינת לוינסקי: הטברנה הטורקית שמרימה את תל אביב

חדשות האוכל
ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב

בוקר חדש: מלון קולוני חיפה משיק ארוחות בוקר לקהל הרחב

חדשות האוכל
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה

בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

חדשות האוכל
פופ אפ טאקוס של DE TACO בדלידה בר

דה טאקו: פופ אפ מקסיקני שמח מגיע לדלידה בר

חדשות האוכל
גאמברי צרובים במסעדת דל מאר של שף עידו מלכין

דל מאר: מסעדת שף חדשה בחיפה עם נוף שלא רואים כל יום

חדשות האוכל
מסעדת ג'וטי מטבח הודי חיפה

הודו בלב חיפה: מסעדת ג'וטי מטבח הודי מתבלת את העיר

חדשות האוכל
הולה הולה - מסעדת שף כשרה בשוק הכרמל

הולה הולה – מסעדת שף כשרה חדשה בשוק הכרמל

חדשות האוכל
פסטיבל שוק מחנה יהודה בקניון הרצליה

הזדמנות חד פעמית: פסטיבל שוק מחנה יהודה מגיע להרצליה

אירועים ופסטיבלים
KFC חיפה חוצות המפרץ

היי צפונה: נפתח סניף KFC חוצות המפרץ חיפה

חדשות האוכל
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד

השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס

חדשות האוכל