תפריט סתיו/חורף בבר האוכל בעתו בחיפה
קרדיט תמונה – יח"צ

גשם בְּעִתּוֹ: בר האוכל החיפאי מתחדש בתפריט לימים הקרים

בעתו, בר האוכל המדובר של מאיה המר ושף גיא רוזמרין משיק תפריט סתיו / חורף עם מנות מנחמות ומחממות לימים הקרים לצד קוקטיילים מרעננים
שיתוף

תוכן עניינים

בר האוכל החיפאי בְּעִתּוֹ שנפתח לפני מספר חודשים בשוק תלפיות בעיר משיק תפריט סתיו/חורף חדש עם מבחר של מנות מנחמות ומחממות לימים הקרים.

עוד טעימה: דל מאר – מסעדת שף חדשה בחיפה

את בר האוכל בעתו פתחו מאיה המר (רפאל, טי האוס, טיילור מייד) ושף גיא רוזמרין (סנטה קתרינה, טאיזו, רוברטה וינצ'י). השניים מציעים במסעדה מנות המבוססות על חומרי גלם מהשוק המקומי בשכונת הדר בחיפה והתפריט משתנה בהתאם לדגה היומית והירקות העונתיים הזמינים בכל בוקר.

תפריט סתיו / חורף של בעתו – מה יש לזלול?

בתפריט החדש תמצאו מנות כמו גבינת ג'יבנה צלויה עם קונפי כרישה וזרעי עגבניות; שיפוד שקדי עגל צלויים עם תבשיל מנגולד, בצלים חרוכים בציר עוף ולימון שרוף; נתח שייטל עם גראטן כרוב ערבי וציר עוף חום; פילה דג ים על הפלאנצ'ה עם ירקות סתיו צלויים, ציר דגים וחמאת אריסה ועוד הפתעות.

בר אוכל בעתו בשוק תלפיות בחיפה
בר אוכל בעתו בשוק תלפיות בחיפה | צילום: יפעת ירושלמי, יחסי ציבור

בין המנות שהוגשו בתפריט המתחלף של בעתו מאז פתיחתו אפשר למצוא טרטר בקר וחצילים שרופים עם איולי לימון כבוש; שרימפס מאודה במעטפת בצק, חמאה ויין ולבן; טונה אורטיז ואיולי זעתר על ברוסקטה; קרודו דג בויניגרט תה צמחים; קרפצ'יו עגבניות שרי ומגי; דג ים כבוש באחו בלנקו; רוסט שייטל פרוס דק ועוד.

מלבד תפריט האוכל, המקום מתמחה בקוקטיילים מיוחדים על בסיס סירופים ביתיים הנמזגים לכוסות ישירות מחביות כמו מועבט עם ג'ין מושרה בהיביסקוס ורובארב עם סירופ טוניק ביתי; Be.eito Mule עם וודקה, ג'ינג'ר ביר, מיץ לימון וסירופ עונתי; פיץ' פליז עם טקילה אנייחו, מיקס הדרים, טוניק אשכולית אדומה וסירופ אפרסק ביתי ועוד קוקטיילים מרעננים וקלאסיים.

בעתו – תפריט סתיו / חורף | סירקין 34, חיפה | ראשון-רביעי 16:00-23:00 חמישי 14:00-23:00 שישי 12:00-18:00 | הזמנות בטלפון 052-6412125 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס