דל מאר: מסעדת שף חדשה בחיפה עם נוף שלא רואים כל יום

מסעדת שף חדשה של השף עידו מלכין נפתחה בחיפה על צלע הר הכרמל ומגישה תפריט פיין דיינינג עם המיטב שיש לים התיכון להציע באווירה אירופאית קלאסית.
גאמברי צרובים במסעדת דל מאר של שף עידו מלכין
גאמברי צרובים במסעדת דל מאר של שף עידו מלכין | צילום: אנטולי מיכאלו
גאמברי צרובים במסעדת דל מאר של שף עידו מלכין
גאמברי צרובים במסעדת דל מאר של שף עידו מלכין | צילום: אנטולי מיכאלו

דל מאר, מסעדת שף חדשה ומסקרנת של השף עידו מלכין (הנמל 24, כתית), מתווספת לגל המסעדות החדשות ששוטף את אזור חיפה והכרמל בשנה האחרונה מבר ים עד לראסיף 33. המסעדה ממוקמת במבנה היסטורי עתיק בן 2 קומות ומרפסת על צלע הר הכרמל עם נוף מרהיב לנמל חיפה והאזור כולו.

השף עידו מלכין שעבד בין השאר במבחר של מסעדות עטורות כוכבי מישלן באירופה, כולל תקופה אצל מושיק רוט באמסטרדם מתרכז בתפריט שבנה בדגים טריים ופירות ים מובחרים בטכניקות בישול קלאסיות עם טוויסט מודרני.

מסעדת דל מאר בחיפה
מסעדת דל מאר בחיפה | צילום: יח”צ

דל מאר מעניקה למבקרים חוויה קלאסית של מסעדת שף פיין דיינינג עם וייב אירופאי כולל המפות הלבנות כמובן. על העיצוב של המקום אמונה מעצבת הפנים ואשתו של השף, ליהי ולדמן מלכין שהקפידה על עיצוב קלאסי, שקט ופשוט.

עוד טעימה: סקאץ קפה – בית קפה דו מימדי משגע

מסעדת דל מאר – מה בתפריט?

התפריט של דל מאר מורכב ממנות פתיחה, ביניים ועיקריות עם התמקדות בדגה הטרייה שהגיעה באותו היום. במנות הראשונות תמצאו בין השאר סלט ספגטי קישואים עם גזר צהוב, צנונית, נענע, צ’ילי, לימון, פיסטוק ואבן יוגורט; חציל חם עם לאבנה עיזים, חמאה חומה, דבש, מרווה ופקאן וטרטר פילה בקר עם שאלוט, פטרוזיליה, ציר בקר ובריוש (48-68 ש”ח)

עוד בראשונות מבחר מנות קטנות מהים כמו אויסטר ג’ילארדו; טרטר דג בקונכייה עם איירן, שמן קארי ושאלוט; ברוסקטה עם בויאבז זעפרן, פסטיס, איולי, דגים, עגבניות ועשבים; טרטר דג ים עם ויניגרט מלפפון, נורי, קינואה, קרם פרש ושאלוט וסביצ’ה טונה עם בזיל תאילנדי, וואסבי, אבוקדו, צנונית ואגוז ברזיל (40-72 ש”ח)

גאמברי צרובים במסעדת דל מאר של שף עידו מלכין
גאמברי צרובים במסעדת דל מאר של שף עידו מלכין | צילום: אנטולי מיכאלו

במנות הביניים תוכלו לטעום מנות כמו נתחי מוסר ים מטוגנים בחמאת מיסו עם טוגרישי ועשבים; תמנון על הפלאנצ’ה עם תפוחי אדמה, דמיגלאס, קולי צ’ילי וקרם פרש; טונה צרובה פרוסה עם קרם פרש וחמאת ליים וצ’ילי; קלאמרי ממולא בגבינת עיזים, כרישה, קרם שום, לאבנה ופרמזן או גאמברי צרובים ביין לבן, כפיר ליים, צ’ילי, חמאת שום וברוקולי (66-82 ש”ח).

תפריט העיקריות כולל מנות כמו פילה לברק על הפלאנצ’ה עם פריקי, מנגולד, חמאת יוגורט ושמן פטרוזיליה; שניצל מוסר עם איולי רמולד וקרם תפוחי אדמה; לינגוויני פירות ים עם ביסק, פריום, טרגון ופרמזן; פילה בקר 230 גרם עם קרם תרד, שאלוט, ציר בקר וקרם תפוחי אדמה; פסטה בוראטה עם פרפיום עגבניות, שמן ובזיליקום או פטריות ירדן צרובות עם קרם חיטה, מנגולד וציר שיטאקי (82-168 ש”ח).

מסעדת דל מאר | יפה נוף 99, חיפה | שלישי-ראשון 18:00-00:00 | הזמנות בטלפון 04-8668813 ובאתר

שתפו והגיבו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

שירות המשלוחים של וולט בחיפה

וולט בחיפה: 5 מסעדות מומלצות למשלוח כבר עכשיו

חדשות האוכל
מסעדת ג'וטי מטבח הודי חיפה

הודו בלב חיפה: מסעדת ג’וטי מטבח הודי מתבלת את העיר

חדשות האוכל
מסעדת ג'ינוס חיפה

עיר תחתית מתחדשת: מסעדת ג’ינוס בחיפה מגיעה לעשות שמח

חדשות האוכל
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה

בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

חדשות האוכל

טרי מהתנור

המוגזים של גרופר בפחיות ועוד משקאות חדשים לקיץ

שתייה קרה לנשמה: משקאות קיץ חדשים ומרעננים על המדף

חדש על המדף
מיצים לקיץ של פריגת MIX, גרופר מוגזים בפחיות, XL במהדורה קיצית, באבל טי של AM:PM ואייס קפה שיבולת שועל. משקאות קרים וחדשים על המדף >>
קוקה קולה ואוראו בשיתוף פעולה מסקרן

חדש על המדף חו”ל: קוקה קולה אוראו, דבש נספרסו וצ’יפס חמאה-דבש

חדש על המדף
קוקה קולה ואוראו בשיתוף פעולה מסקרן, נספרסו נכנסים לעסקי הדבש, בן & ג'ריס מתכוננים לבחירות ועוד מוצרים חדשים על המדף מעבר לים >>

מדריכים שאהבתם

הפנקייק שוב נדבק למחבת? זה מה שאתם עושים לא נכון

מדריכים וטיפים

פעם אחת ולתמיד: כמה זמן צריך לבשל ביצה קשה

מדריכים וטיפים

מה לזלול?