דל מאר: מסעדת שף חדשה בחיפה עם נוף שלא רואים כל יום

מסעדת שף חדשה של השף עידו מלכין נפתחה בחיפה על צלע הר הכרמל ומגישה תפריט פיין דיינינג עם המיטב שיש לים התיכון להציע באווירה אירופאית קלאסית.
גאמברי צרובים במסעדת דל מאר של שף עידו מלכין
גאמברי צרובים במסעדת דל מאר של שף עידו מלכין | צילום: אנטולי מיכאלו

דל מאר, מסעדת שף חדשה ומסקרנת של השף עידו מלכין (הנמל 24, כתית), מתווספת לגל המסעדות החדשות ששוטף את אזור חיפה והכרמל בשנה האחרונה מבר ים עד לראסיף 33. המסעדה ממוקמת במבנה היסטורי עתיק בן 2 קומות ומרפסת על צלע הר הכרמל עם נוף מרהיב לנמל חיפה והאזור כולו.

השף עידו מלכין שעבד בין השאר במבחר של מסעדות עטורות כוכבי מישלן באירופה, כולל תקופה אצל מושיק רוט באמסטרדם מתרכז בתפריט שבנה בדגים טריים ופירות ים מובחרים בטכניקות בישול קלאסיות עם טוויסט מודרני.

מסעדת דל מאר בחיפה | צילום: יח"צ

דל מאר מעניקה למבקרים חוויה קלאסית של מסעדת שף פיין דיינינג עם וייב אירופאי כולל המפות הלבנות כמובן. על העיצוב של המקום אמונה מעצבת הפנים ואשתו של השף, ליהי ולדמן מלכין שהקפידה על עיצוב קלאסי, שקט ופשוט.

עוד טעימה: סקאץ קפה – בית קפה דו מימדי משגע

מסעדת דל מאר – מה בתפריט?

התפריט של דל מאר מורכב ממנות פתיחה, ביניים ועיקריות עם התמקדות בדגה הטרייה שהגיעה באותו היום. במנות הראשונות תמצאו בין השאר סלט ספגטי קישואים עם גזר צהוב, צנונית, נענע, צ'ילי, לימון, פיסטוק ואבן יוגורט; חציל חם עם לאבנה עיזים, חמאה חומה, דבש, מרווה ופקאן וטרטר פילה בקר עם שאלוט, פטרוזיליה, ציר בקר ובריוש (48-68 ש"ח)

עוד בראשונות מבחר מנות קטנות מהים כמו אויסטר ג'ילארדו; טרטר דג בקונכייה עם איירן, שמן קארי ושאלוט; ברוסקטה עם בויאבז זעפרן, פסטיס, איולי, דגים, עגבניות ועשבים; טרטר דג ים עם ויניגרט מלפפון, נורי, קינואה, קרם פרש ושאלוט וסביצ'ה טונה עם בזיל תאילנדי, וואסבי, אבוקדו, צנונית ואגוז ברזיל (40-72 ש"ח)

גאמברי צרובים במסעדת דל מאר של שף עידו מלכין | צילום: אנטולי מיכאלו

במנות הביניים תוכלו לטעום מנות כמו נתחי מוסר ים מטוגנים בחמאת מיסו עם טוגרישי ועשבים; תמנון על הפלאנצ'ה עם תפוחי אדמה, דמיגלאס, קולי צ'ילי וקרם פרש; טונה צרובה פרוסה עם קרם פרש וחמאת ליים וצ'ילי; קלאמרי ממולא בגבינת עיזים, כרישה, קרם שום, לאבנה ופרמזן או גאמברי צרובים ביין לבן, כפיר ליים, צ'ילי, חמאת שום וברוקולי (66-82 ש"ח).

תפריט העיקריות כולל מנות כמו פילה לברק על הפלאנצ'ה עם פריקי, מנגולד, חמאת יוגורט ושמן פטרוזיליה; שניצל מוסר עם איולי רמולד וקרם תפוחי אדמה; לינגוויני פירות ים עם ביסק, פריום, טרגון ופרמזן; פילה בקר 230 גרם עם קרם תרד, שאלוט, ציר בקר וקרם תפוחי אדמה; פסטה בוראטה עם פרפיום עגבניות, שמן ובזיליקום או פטריות ירדן צרובות עם קרם חיטה, מנגולד וציר שיטאקי (82-168 ש"ח).

מסעדת דל מאר | יפה נוף 99, חיפה | שלישי-ראשון 18:00-00:00 | הזמנות בטלפון 04-8668813 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד
השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס
חדשות האוכל
מסעדת ג'וטי מטבח הודי חיפה
הודו בלב חיפה: מסעדת ג'וטי מטבח הודי מתבלת את העיר
חדשות האוכל
גירוס קפריסאי של מסעדת זוס - תפריט קיץ 2022
מסעדת זוס החיפאית מתחדשת עם תפריט קיץ בניחוח יווני
חדשות האוכל
מסעדת ראסיף 33 בחיפה
מה תמצאו במסעדת ראסיף 33 של שף חמודי עוקלה
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
טחינה מסורתית של אחוה
טעים על המדף: שניצל טופו, טחינה מסורתית, סלמי מילאנו וסומרסבי מנגו-ליים
חדש על המדף
שניצלים ונאגטס טופו של משק ויילר, סלמי מילאנו של יחיעם, טחינה מסורתית של אחוה וסומרסבי בטעם מנגו-ליים. מוצרי מזון חדשים וטעימים על המדף. >>
חודש יפני במסעדת LOFT
מסעדת LOFT במלון ג'ורג' תל אביב חוגגת חודש יפני מפתה במיוחד
חדשות האוכל
מסעדת LOFT בג'ורג' תל אביב משיקה במהלך חודש פברואר תפריט יפני ייחודי המשלב בין מנות קלאסיות עם אינטרפרטציה מודרנית של השף ניצן רז >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
מנקים את המקרר ביעילות: המדריך למתחילים
מדריכים וטיפים
המדריך לבשלן: איך לבחור סכין שף איכותית למטבח
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל