מסעדת בעתו מארחת את כוכבי משחקי השף
קרדיט תמונה – בְּעִתּוֹ

אבק של כוכבים: משתתפי משחקי השף מגיעים לבשל לכם

שף גיא רוזמרין ממסעדת בעתו בשוק תלפיות בחיפה מארח לערב אחד בלבד את חבריו לעונה של משחקי השף עם תפריט ספיישל אישי וביתי
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת בעתו משוק תלפיות בחיפה בהובלתו של שף גיא רוזמרין (טאיזו, סנטה קתרינה) תארח ביום שלישי (15.12) משתתפים נוספים מהעונה הנוכחית של משחקי השף לערב ספיישל עם מנות ביתיות בהשראה אישית.

רוזמרין, שמשתתף בעצמו בעונה החדשה של משחקי השף, מוביל בשנה האחרונה את מסעדת השוק השמחה עם שותפתו מאיה המר (רפאל, טיילור מייד) עם שלל מנות על בסיס חומרי גלם מקומיים וטריים מהשוק בשכונת הדר ותפריט משתנה בהתאם להיצע של אותו בוקר.

מסעדת בעתו X משחקי השף – מה בתפריט?

בערב הספיישל יארח רוזמרין את חבריו לעונה במשחקי השף – משה סיבוני, חי צארום ואסף אטיאס כשכל אחד מהשפים יתרום מנה המאפיינת אותו לתפריט המיוחד לצד מספר מנות משותפות של הצוות.

בין השאר תוכלו לטעום "טונה נייה" עם בורגול, עשבים ומרק יוגורט קר; קולורבי מבושל בציר עוף ומרק רגל עם בשר ראש מפורק, לחוח וחילבה.

מסעדת בעתו בשוק תלפיות בחיפה
מסעדת בעתו בשוק תלפיות בחיפה | צילום: בְּעִתּוֹ

תפריט חורף במסעדת בעתו

לפני מספר שבועות השיק בר האוכל החיפאי בְּעִתּוֹ תפריט חורף חדש עם מגוון מנות שיחממו אתכם בלילות הקרים לצד קוקטיילים מרעננים.

בין המנות בתפריט החורף החדש תוכלו לטעום שיפוד שקדי עגל צלויים עם תבשיל מנגולד, בצלים חרוכים בציר עוף ולימון שרוף; גבינת ג'יבנה צלויה עם קונפי כרישה וזרעי עגבניות ועוד מנות על בסיס ירקות, דגים ובשרים.

העונה החדשה של משחקי השף והשישית במספר של ריאליטי הבישול של רשת עלתה לשידור בחודש ספטמבר האחרון ולפני כשבועיים תם שלב האודישנים והחלה שלב הנבחרות.

בעונה החדשה הצטרפו לצוות הקבוע של השפים מושיק רוט, אסף גרניט ויוסי שטרית 3 שופטים חדשים תמר כהן צדק (קוצ'ינה הס 4, וינס ותמר), שף רז רהב (OCD, תרצה) והשף תומר אגאי (סנטה קתרינה, צ'נה).

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס