לזלול - מגזין אוכל ישראלי

חמרמורת: בר היין של חמארת תלפיות יוצא לדרך בחיפה

בר היין חמרמורת של אילן פרון נפתח בחודשים האחרונים בצמוד למסעדה המצליחה שלו בשוק תלפיות ומציעה מגוון אלכוהול לצד מנות קטנות ומדויקות
בר חמרמורת חיפה
בר חמרמורת חיפה | צילום: אילן פרון
שיתוף

שוק תלפיות לא מפסיק לרגע את הנסיקה הקולינרית המטאורית של השנים האחרונות עם פתיחתו של חמרמורת, בר יין חדש מבית חמארת תלפיות המוערכת של אילן פרון, מחלוצי השוק הפורח להפליא.

את מסעדת תלפיות פתח פרון לפני כ-8 שמונה שנים בשוק, בימים שפתיחה של מוסד קולינרי באזור נחשבה סוג שלחלוציות, זאת לעומת האטרקטיביות ממנה נהנה השוק כיום כמוקד בילוי מרכזי בעיר חיפה. רק בחודשים האחרונים התווספו לאזור השוק בר האוכל יודי, מסעדת למעלה ומסעדת בעתו של השף גיא רוזמרין.

את חמרמורת פתח פרון יחד עם שף מסעדת תלפיות שאדי איסאווי בחלל קטן וסמוך למסעדת האם של כ-30 מקומות ישיבה שפעיל בשעות הערב בלבד במשך ימות השבוע ולבראנץ' שיכורים בסוף השבוע ומציע תפריט רחב של יין, קוקטיילים ותזקיקים מיוחדים לצד מנות קטנות מותאמות.

המקום עצמו מעוצב בסגנון וינטג' מוקפד עם מוזיקת ג'אז, פאנק וסול שמתנגנת ברקע ובר המשקיף למטבח הפתוח. מבחינת הקונספט מדובר במעין המשך ישיר לחמארת תלפיות שתעודד את הבליינים להמשיך מהמסעדה אל הבר שם יוגש תפריט האוכל עד לשעה חצות וחצי.

עוד טעימה: מסעדת ג'ינוס בחיפה נפתחת לקהל הרחב

חמרמורת – מה בתפריט?

בין המנות בתפריט האוכל תמצאו שרימפס כבוש עם גבינת סגנאקי אפויה בבצק עם ריבת עגבניות שרי והל; תמנון כבוש בחומץ בן יין; מוח טלה עם טוסטים; אויסטרים; מלפוף; סשימי דג ים; שרימפס קולורבי מוחמץ; בצל במילוי בורגול ועוד.

בקינוחים תמצאו בין השאר גלידת עוגת דבש בבלילת חלב ושמנת עם תבלינים חמים, קרמבל ג'ינג'ר וצ'יפס של תפוח ירוק.

בנוסף מציעים במקום את מסלול "כל הג'אז הזה" שמציע תמורת 500 ש"ח לזוג (או יותר) את כל מנות האוכל בתפריט. בימי שישי בר האוכל יהיה פתוח כבר בצהריים ובשבתות יערכו בחמרמורת בראנץ' שיכורים מיוחד במרפסת של המקום

שף שאדי עיסאווי גדל בנצרת לאם קונדיטוריות, למד בבית הספר בישולים ועבד במסעדות שונות בארץ ובחו"ל, בין השאר במסעדת "דה דטצ'ס" בהולנד, בר שוקה בפרנקפורט ולבסוף כשף של חמארה תלפיות החל מהשנה שעברה.

חמרמורת, סירקין 27 חיפה, 04-6992296. לא כשר

חמרמורת | סירקין 27, חיפה | שני-חמישי, 19:00-00:00 שישי, 12:30-18:00 שבת, 13:00-19:00 | לא כשר | הזמנות בטלפון 04-6992296

Picture of שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

C/W - בר יין ושוקולד בשוק הפשפשים ביפו

C/W: בר יין ושוקולד חדש בשוק הפשפשים

חדשות האוכל
מסעדת בעתו מארחת את כוכבי משחקי השף

אבק של כוכבים: משתתפי משחקי השף מגיעים לבשל לכם

חדשות האוכל
כמה זמן יין מחזיק במקרר לאחר הפתיחה

אדום, לבן או מבעבע: כמה זמן אפשר לשמור יין פתוח במקרר?

מדריכים וטיפים
דורוז - פרויקט אוכל דרוזי בתל אביב

אוכל דרוזי, בתים פתוחים ויין בגליל: אירועים טעימים לבוא האביב

אירועים ופסטיבלים
חוק מכירת יינות לאחר השעה 23:00

אושר חוק מכירת יינות בסופרים לאחר השעה 23:00

חדשות האוכל
מארז קוקטיילים של ספייסהאוס וכרמלה

איזה שוק: ספייסהאוס וכרמלה משיקים מארז קוקטיילים מרענן

חדשות האוכל
איך לנקות כוסות יין עד להברקה

איזו הברקה: איך לנקות כוסות יין בדרך הנכונה

מדריכים וטיפים
מסעדת מסט - טברנה טורקית אותנטית בתל אביב

איסטנבול פינת לוינסקי: הטברנה הטורקית שמרימה את תל אביב

חדשות האוכל
ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב

בוקר חדש: מלון קולוני חיפה משיק ארוחות בוקר לקהל הרחב

חדשות האוכל
פסטיבל היין מטה יהודה 2023

בין הכרמים: פסטיבל היין מטה יהודה 2023 חוגג חצי יובל

אירועים ופסטיבלים
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה

בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

חדשות האוכל
5 מארזי אלכוהול רומנטיים לט"ו באב 2022

ברגע האחרון: 5 מארזי אלכוהול רומנטיים לט"ו באב 2022

חדשות האוכל