לזלול - מגזין אוכל ישראלי

בן אנד ג'ריס משיקים טעמי בצק עוגיות חדשים

חברת הגלידות בן & ג'ריס משיקה טעמים חדשים לחורף 2020 בסדרת ה-Core עם ליבת בצק עוגיות מפנקת - Wake and no Bake ושוקולד צ'יפס בצק עוגיות
בן & ג'ריס שוקולד צ'יפס בצק עוגיות Core
בן & ג'ריס שוקולד צ'יפס בצק עוגיות Core | צילום: יח"צ
שיתוף

מספר שבועות לאחר שהשיקו בארץ את גלידת נטפליקס אנד צ'ילד, חברת בן אנד ג'ריס משיקים טעמי גלידות חדשים לקראת ראש השנה והחגים. הטעמים שמושקים השבוע הם חלק מסדרת ה-Core של החברה המתאפיינים בליבה ייחודית במרכז כל פיינט.

עוד טעימה: טעמים חדשים של בן אנד ג'ריס ושוקולד טוני'יס

בן אנד ג'ריס – בצק עוגיות להמונים

הטעם הראשון הוא בצק עוגיות שוקולד צ'יפס – גלידת עוגיות חלב עם חתיכות פאדג' וליבת בצק עוגיות שוקולד צ'יפס. הטעם השני נקרא Wake & No Bake – גלידת וניל עם עוגיות חמאת בוטנים  וגלידת חמאת בוטנים עם חתיכות פאדג', וליבת בצק עוגיות לא אפוי.

הטעמים החדשים יימכרו בחנות המפעל של בן אנד ג'ריס ובכל רשתות השיווק.

בעבר הושקו בארץ בסדרה הטעמים קרמל סוטרא – גלידת קרמל וגלידת שוקולד עם חתיכות פאדג' וליבת קרמל. בראוני באטר וסולטד קרמל ובום צ'וקולטה – גלידת קרמל וגלידת מוקה עם עוגיות, חתיכות פאדג' וליבת עוגיות שוקולד. בעבר נמכרו בסדרה גם הטעמים סולטד קרמל ובראוני באטר.

לצד השקה של טעמים חדשים, מפסיקה בן & ג'ריס בשיווק של טעמים קיימים מעת לעת ומעבירה אותם לבית הקברות של בן & ג'ריס שם הם זוכים למצבה משלהם עם הזדמנות לחזור בעתיד אם תתעורר דרישה מצד הלקוחות.

הטעם האחרון שנמכר בארץ ועבר לבית הקברות הוא One Love עם דמותו של בוב מארלי – גלידת שמנת משובחת עם בננות, קרמל, פרורי עוגיות וחתיכות פאדג' בצורת סמל שלום (Peace).

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

אבל מתוק: בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

חדשות האוכל
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

אוטלו ג'לטו בנמל ת"א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

חדשות האוכל
גלידת אוראו וגלידת מילקה של נסטלה

אוראו, מילקה וקרמל: טעמנו את הגלידות החדשות של נסטלה

חדש על המדף
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק

איך להכין גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק

מדריכים וטיפים
גלידריית בונה בונו בתל אביב

בואנה איזו גלידה: גלידריית בונה בונו כובשת את תל אביב

חדשות האוכל
בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות

בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות – גלידה חדשה לחורף

חדש על המדף
בן אנד ג'ריס X שוקולד טוני'ס למען סיום העבדות

בקרוב: שוקולד טוני'ס וגלידת בן אנד ג'ריס מאחדים כוחות

חדשות האוכל
יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה

גלידה כתומה: יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה

חדשות האוכל
קולקציית הטעמים של גלידריית לג'נדה לקיץ 2022

גלידריית לג'נדה מציגה טעמים חדשים לקיץ 2022

חדש על המדף
גלידת בוזה חוגגת 10 עם טעמים חדשים

גלידת בוזה חוגגת עשור עם טעמים חדשים ומפתיעים

חדשות האוכל
מארזי צפייה במשחקי מונדיאל 2022 של גלידה גולדה

גלידת פיצוחים ומארז מפנק: גולדה חוגגת את מונדיאל 2022

חדשות האוכל
גלידת קראנץ פיסטוק - השוק השחור

גלידת קראנץ פיסטוק: עכשיו גם בשוק השחור

חדשות האוכל