ביונד סטייק: הדור הבא של תחליפי הבשר מושק בארה"ב

חברת ביונד מיט משיקה לראשונה בארצות הברית את ביונד סטייק ללא רכיבים מן החי - רצועות סטייק טבעוני להכנה מהירה על הגריל או במחבת.
סטייק ביונד טבעוני מגיע אל המדפים
סטייק ביונד טבעוני מגיע אל המדפים | צילום: Beyond Meat

חברת ביונד מיט שנודעה בזכות תחליפי הבשר שלה המדמים בשר אמיתי מבחינת טעם מרקם ומראה משיקה לראשונה בארצות הברית את ביונד סטייק טבעוני שיצטרף להמבורגרים, הנקניקיות והבשר הטחון של החברה.

בעוד המבורגרים טבעוניים הפכו להיות נפוצים עם שפע אפשרויות משלל מרכיבים מן הטבע בכל מה שנוגע לסטייקים לעומת זאת, נדמה שהמשימה קשה יותר.

היכולת לייצר תחליף שידמה את המרקם הספציפי מצריכה יכולות טכנולוגיות משמעותיות ומיטב חברות הפודטק מסביב לעולם עומלות על פיתוחים עתידיים שיכבשו את עולם תחליפי הבשר.

עוד טעימה: יצאנו לטעום את תחליפי הבשר של creative pea

הסטייק הטבעוני של חברת ביונד

כעת חברת ביונד מיט עושה את הצעד הראשון בענף ומשיקה את ביונד סטייק שמתיימר להווה תחליף לסטייקים מבשר אמיתי ועשוי בין השאר משעועית פאבה וגלוטן חיטה.

סטייק טבעוני של ביונד מיט | צילום: Beyond Meat

על פי החברה, ביונד סטייק מכיל כ-21 גרם חלבון, דל בשומנים רווים, ללא כולסטרול ולא מכיל כמובן הורמונים או אנטיביוטיקה בהם נוהגים לעשות שימוש בתעשיית הבשר. הסטייק עצמו מגיע כרצועות בגודל ביס שמתאימים לאכילה בנפרד או כתוספת לסלטים, תבשילים ועוד.

הסטייק הטבעוני החדש של ביונד יושק ברשת הסופרמרקטים וולמארט וברשתות השיווק הקטנות בהמשך החודש במחיר של כ-8 דולר לאריזה של כ-300 גרם.

ההכרזה על המוצר החדש מגיעה לאחר חודש מאתגר של חברת ביונד מיט בשווקי ההון. רק בשבוע שעבר דיווחה החברה על פיטורים של כ-200 עובדים, כ-19% מכוח האדם, זאת על רקע הורדת התחזיות לקראת פרסום הדוחות הצפוי בתחילת נובמבר.

מניית ביונד מיט איבדה מתחילת השנה קרוב ל-80 אחוזים מערכה בין השאר עקב נטישה צרכנית של שוק תחליפי הבשר מאז סיום מגפת הקורונה והאינפלציה שהופכת את התחליפים היקרים יותר לפחות אטרקטיביים.

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
תחליפי הבשר של INSTEAD
INSTEAD: מותג תחליפי הבשר מן הצומח מגיע למדפים
חדש על המדף
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
כדורי בשר טבעוניים של איקאה
חדש במסעדות רשת איקאה: כדורי בשר טבעוניים
חדשות האוכל
תערובות תחליפי הבשר של קריאייטיב פיי
הדבר האמיתי? מה חשבנו על תחליפי הבשר של קריאייטיב פי
חדש על המדף
טרנדים קולינריים טריים
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
איך לחמם פסטה ברוטב שמנת בלי לסיים עם שלולית של שמן
טיפים למטבח
זו הסיבה שלאוכל ושתייה יש טעם מוזר אחרי צחצוח שיניים
טיפים למטבח
איך לחתוך עגבניות כמו מקצוענים – בלי כל הבלגן
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל