חגי תשרי עוד רגע כאן וזה בדיוק הזמן לצאת ולטעום את קולקציית ראש השנה 2023 של מאפיית ביסקוטי הוותיקה עם שלל עוגות דבש, עוגות מוס ומאפים בניחוח ביתי ובעבודת יד.
הקולקציה של השפית רוסלה יונה מציעה השנה מגוון עוגות דבש מסורתיות בטעמים ובניחוחות של הבית לצד שילובים מפתיעים מחומרי גלם ייחודיים ואיכותיים לשולחן חג מקורי ומתקתק במיוחד.
לצד עוגת הדבש האהובה והמוכרת של ביסקוטי תמצאו מאפים ברוח החגים, עוגיות וגם עוגות מוס עשירות ומופוארות. באגף הקלאסי תמצאו למשל עוגת דבש קלאסית ועסיסית בציפוי קראמבל שקדים (48 ש"ח); עוגת דבש קלאסית בשילוב גבינת ריקוטה (48 ש"ח) וגם דובשניות נימוחות עבודת יד עם נגיעת לימון (42 ש"ח).
לצד הקלאסיות תמצאו בתפריט החג עוגות כמו האני באני עם קראמבל עוגיות שוקולד צ'יפס, מוס שוקולד בלגי, קרם מוקה, ליבת עוגת דבש וקרמל וציפוי שוקולד רושה (142/72 ש"ח); טארט חלב ודבש עם קראמבל מייפל, קרם חלב ודבש, ציפוי קרם שנטילי וניל ויוגורט (124 ש"ח) וגם מאפה פראקאלו מבצק פילו עם שקדים ואגוזי לוז טחונים בדבש, קרם שקדים ופלחי תפוחים במקורמלים (124 ש"ח).
עוד טעימה: כל מה שחדש על המדף בראש השנה 2023
קולקציית ראש השנה של ביסקוטי – יצאנו לזלול
את קולקציות העוגות לחגים של ביסקוטי אנחנו מלווים כבר תקופה ארוכה ונדמה בכל חג וחג הם מצליחים להפתיע אותנו מחדש. הפעם, שילובי הטעמים הייחודיים הצליחו לשדרג את עוגות הדבש המסורתיות של חגי תשרי ולקחת אותן למקום חדש ומרגש.
במערכת נרשמו חילוקי דעות (בקטע טוב) כשכל אחד מצא לעצמו עוגה אהובה במיוחד שעליה הכריז כי היא חייבת לככב בשולחן החג של ראש השנה, אך כל העוגות שטעמנו הצטיינו במקוריות ובשילוב טעמים מוצלח שנותן כבוד גם לדבש הקלאסי בדרכו שלו.
היו מי שנשבעו בשמה של עוגת האני באני בזכות הקראמבל הפריך והשילוב בינו לבין מוס השוקולד הבלגי שנמס בפה לליבת עוגת הדבש הרכה ויש את אלו שאהבו במיוחד את טארט חלב ודבש בזכות הטעמים המעודנים וקרם חלב ודבש שהרים את הטארט לגבהים חדשים.
רוב חברי המערכת העניקו ציון לשבח לפראקאלו שהצליחה להפתיע גם את מומחי עוגות הדבש הוותיקים. מדובר למעשה במאפה בצק עלים פריך במיוחד מבצק פילו עם שכבה נדיבה של שקדים ואגוזי לוז טחונים בדבש, שכבה של קרם שקדים ומעל הכל מונחים באלגנטיות פלחי תפוחים מקורמלים. במרכז העוגה מונחת צנצנת מכילה סירופ דבש מתקתק-חמצמץ שמומלץ לזלף בנדיבות מעל.
הפראקאלו הוא למעשה סוג של שילוב מנצח בין עוגת תפוחים מסורתית לבין בקלוואה מתוקה, מושחתת ועתירה בדבש. שילוב התרבויות הזה מנפק כאן יצירה חדשה שלא ברור למה לא הגיעה לעולם קודם. הביס מצליח לאגד בתוכו קראנצ'יות כיפית במיוחד עם הרכות של קרם השקדים והתפוחים המקורמלים והמאפה יקצור אין ספור מחמאות בשולחן החג.
את קולקציית ראש השנה של ביסקוטי אפשר להשיג בחנויות "ביסקוטי", באתר ביסקוטי או בהזמנה טלפונית בכל חלקי הארץ באמצעות משלוח.
ביסקוטי | הירקון 67, א.ת. בני ברק | העצמאות 104, נווה עוז, פתח תקווה | מתחם פיאנו, נתניה | אבני החושן 1, כרמי גת | מתחם שפיר סנטר, ראש העין | כשר בהשגחת בד"צ בית יוסף | טלפון להזמנות 03-5704015/8 או באתר ביסקוטי