קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים בוונדרלנד פטיסרי
קרדיט תמונה – רותם גולן

וונדרלנד פטיסרי משיקים קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים

הקונדיטוריה וונדרלנד פטיסרי באגמון מרקט מציעה לקראת הקיץ קולקציית קינוחי בוב ספוג המעוצבים כולם על פי הדמויות האהובות מהסדרה.
שיתוף

תוכן עניינים

הקונדיטורית אושרת סולימני, בעליה של וונדרלנד פטיסרי שבאגמון מרקט בעמק החולה משיקה קולקציית קינוחים חדשה ומשעשעת לקיץ עם הדמויות האהובות מהסדרה בוב ספוג.

עוד טעימה: פרח רסלאן פותחת דוכן קינוחים קבוע בשוק הנמל

סולימני, מקרית שמונה במקור, הקימה את הפטיסרי שלה בהשראת סיפורי עליסה בארץ הפלאות עם עוגות שוקולד בצורת בקבוק עם הכיתוב "שתו אותי", קינוחים בצורת הדמויות השונות מהסיפור הפופולרי ועוד קינוחים בעבודת יד, ממרשמלו עם פירות יער ועד לסופגניות בוטיק וספיישלים אחרים.

קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים בוונדלרנד פטיסרי – מה בתפריט?

בקולקציית בוב ספוג וחברים החדשה תוכלו לטעום קינוחים שונים המוקדשים לתושבי ביקיני בוטום. מעוגת בוב ספוג לימונית עם מוס יוגורט, קרם מנגו וקרם שוקולד לבן; מר קראב עם שוקולד חלב, קרמל וקרם בייגלה מלוח; סנדי עם קראנץ' פקאן, מוס שוקולד חלב וטונקה עם פרלינה אגוזי לוז ופקאן; פינט בטר גרי עם מוס בלונדי, פרלינה בוטנים ומרמלדת דובדבן ועד לעוגת פטריק סטאר עם מוס פיסטוק, קרם ליצ'י ופטל אדום

עוגת בוב ספוג בוונדרלנד פטיסרי
עוגת בוב ספוג בוונדרלנד פטיסרי (צילום: רותם גולן)

מחירי הקינוחים האישיים נעים בין 32 ל-35 שקלים.

אגמון מרקט שהוקם בשנת 2018 ממוקם בלב הטבע הגלילי, בכניסה לאגמון החולה ובסמוך למלון גליליון שמקבל אף הוא קינוחים תוצרת ידייה של סולימני.. במתחם מסעדות ודוכני מזון רבים, ממסעדות שף למזון מהיר וחנויות שונות המציעות את מיטב התוצרת הגלילית המקומית.

קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים בוונדרלנד פטיסרי
קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים בוונדרלנד פטיסרי (צילום: רותם גולן)

קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים בוונדרלנד פטיסרי | אגמון מרקט, סמוך לאגמון החולה ומלון גליליון, כביש 90 | 04-8377770 | ראשון-שבת 9:00-22:00

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס