פרח רסלאן פותחת דוכן קינוחים קבוע בשוק הנמל תל אביב

לאחר כמה גיחות לשוק הנמל בתל אביב עם מתוקים שאזלו במהירות, דוכן הקינוחים של פרח רסלאן יחל לפעול השבוע באופן קבוע בכל יום שישי בדוכן משלו.
מעמולים של פרח רסלאן בשוק הנמל תל אביב
מעמולים של פרח רסלאן בשוק הנמל תל אביב | צילום: יח"צ

תושבי תל אביב והסביבה יוכלו ליהנות מהקינוחים של פרח רסלאן בשוק הנמל החל מיום שישי הקרוב, הפעם באופן קבוע. רסלאן (מאסטר שף, כנאפה כַּעַכְ) ערכה מספר אירועי פופ אפ בשוק הנמל תל אביב בשנה האחרונה עם מלאי שאזל במהירות פעם אחר פעם. כעת לאור הביקוש, החליטה לפתוח דוכן קבע בו תמכור את מיטב מוצריה.

עוד טעימה: פרוייקט "מטבח משלהן" מציין שנה עם פאנל קולינרי

בדוכן תציע רסלאן את הקינוחים הלבנוניים המסורתיים שלה כמו דאעוקייה – שכבות בצק פיסטוק במילוי קרם ג'יבנה ומלבי; ליאלי לובנאן – פודינג סולת וקרם מלבי; חלאוות אלג'בן – גלילי גבינה ממולאים בקרם מלבי ומעמולים קלאסיים עבודת יד.

בנוסף, ניתן להזמין מראש כלי בית ומטבח מעץ זית, מוצרי מזון ותערובות תבלינים מחנות הבוטיק של רסלאן באתר של בית אלמונה ולקבל אותם בימי שישי בשוק הנמל. על סמך ניסיון העבר, מומלץ להגיע כמה שיותר מוקדם ולתפוס לכם קינוחים לשבת.

הקינוחים של פרח רסלאן בשוק נמל תל אביב (תמונה: פרח רסלאן/אינסטגרם)

עוד טעימה: קולקציית קינוחי בוב ספוג בוונדרלנד פטיסרי

כנאפה כַּעַכְ של פרח רסלאן

פרח רסלאן נולדה וגדלה בכפר אל-עדייסה בדרום לבנון ואביה היה לוחם בצד"ל. רסלאן הייתה בין המתמודדות הבולטות בעונה השמינית של מאסטר שף והגיעה עד למקום החמישי.

עוד טעימה: מתכוני כרובית של שופטי מאסטר שף

בתחילת שנת 2020 פתחה בשוק האוכל הצפוני באגמון מרקט את כנאפה כַּעַכְ בו הגישה את מנת הדגל באותו השם – כנאפה בסגנון לבנוני עשויה סולת עם שכבת גבינה מותכת וסירופ עשיר במי זהר בתוך סוג של בייגל דק וחלול מצופה שמשום. בנוסף לכנאפה מציעה רסלאן ספיישלים מתחלפים של מבחר מאפים וקינוחים לאכול במקום או לקחת הביתה. גם חנות הבוטיק בית אלמונה ממוקמת בסמוך לדוכן ומאפשרת לרכוש מבחר מוצרים אותנטיים.

דוכן הקינוחים של פרח רסלאן בשוק הנמל תל אביב רחבה צפונית | ימי שישי 07:00-15:00 או עד גמר המלאי

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
איך מכינים קצפת מושלמת
איך מכינים קצפת: מתכון וטיפים לקצפת מושלמת בכל פעם מחדש
טיפים למטבח
הולה הולה - מסעדת שף כשרה בשוק הכרמל
הולה הולה – מסעדת שף כשרה חדשה בשוק הכרמל
חדשות האוכל
לשמור על עוגה רכה ועסיסית עם פרוסת לחם
העוגה מתייבשת במהירות? כך תשמרו עליה רכה ועסיסית
טיפים למטבח
פסטיבל הג'חנון הראשון בתל אביב
תכינו מקום בבטן: פסטיבל הג'חנון הראשון מגיע לתל אביב
אירועים קולינריים
טרנדים קולינריים טריים
יינות ארטיזנל Creation מבית יקב תבור
מ-45 ועד 370 ש"ח: בקבוקי יין ישראליים שישדרגו לכם את ארוחת החג
חדשות האוכל
מבולבלים מול מדף היינות? אספנו את כל היינות הישראליים המומלצים לחגים. מיינות בוטיק פורצי דרך ועד לבחירות שוות לכל כיס, הגיע הזמן למזוג נכון >>
גלידת נטפליקס אנד צ'יל 2 של בן אנד ג'ריס
עף על המדף: החטיפים, הגלידות והשוקולדים החדשים שאתם צריכים להכיר
חדש על המדף
הקאמבק של טוב טעם, סיקוול לבן & ג'ריס וביסלי חדש. סקירת כל החטיפים והמתוקים החדשים על המדף, ומה חשבנו על כל אחד >>
המבורגר מוגזם - התפריט החדש של בורגר סטיישן
על הגריל: יצאנו לזלול את ההמבורגרים החדשים של בורגר סטיישן
חדשות האוכל
רשת בורגר סטיישן משדרגת את הכשרות ומשיקה תפריט חדש ומושחת. האם המהלך השתלם? יצאנו למסע זלילה וחזרנו עם כל המסקנות >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
פעם אחת ולתמיד: כמה קפה מותר לשתות ביום?
טיפים למטבח
אתם לא לבד: זו הסיבה שהציפוי תמיד נופל מהשניצל שלכם
טיפים למטבח
תסובב לה ת'טמפרטורה: כמה מעלות צריכות להיות במקרר?
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל