תושבי תל אביב והסביבה יוכלו ליהנות מהקינוחים של פרח רסלאן בשוק הנמל החל מיום שישי הקרוב, הפעם באופן קבוע. רסלאן (מאסטר שף, כנאפה כַּעַכְ) ערכה מספר אירועי פופ אפ בשוק הנמל תל אביב בשנה האחרונה עם מלאי שאזל במהירות פעם אחר פעם. כעת לאור הביקוש, החליטה לפתוח דוכן קבע בו תמכור את מיטב מוצריה.
עוד טעימה: פרוייקט “מטבח משלהן” מציין שנה עם פאנל קולינרי
בדוכן תציע רסלאן את הקינוחים הלבנוניים המסורתיים שלה כמו דאעוקייה – שכבות בצק פיסטוק במילוי קרם ג’יבנה ומלבי; ליאלי לובנאן – פודינג סולת וקרם מלבי; חלאוות אלג’בן – גלילי גבינה ממולאים בקרם מלבי ומעמולים קלאסיים עבודת יד.
בנוסף, ניתן להזמין מראש כלי בית ומטבח מעץ זית, מוצרי מזון ותערובות תבלינים מחנות הבוטיק של רסלאן באתר של בית אלמונה ולקבל אותם בימי שישי בשוק הנמל. על סמך ניסיון העבר, מומלץ להגיע כמה שיותר מוקדם ולתפוס לכם קינוחים לשבת.
עוד טעימה: קולקציית קינוחי בוב ספוג בוונדרלנד פטיסרי
כנאפה כַּעַכְ של פרח רסלאן
פרח רסלאן נולדה וגדלה בכפר אל-עדייסה בדרום לבנון ואביה היה לוחם בצד”ל. רסלאן הייתה בין המתמודדות הבולטות בעונה השמינית של מאסטר שף והגיעה עד למקום החמישי.
עוד טעימה: מתכוני כרובית של שופטי מאסטר שף
בתחילת שנת 2020 פתחה בשוק האוכל הצפוני באגמון מרקט את כנאפה כַּעַכְ בו הגישה את מנת הדגל באותו השם – כנאפה בסגנון לבנוני עשויה סולת עם שכבת גבינה מותכת וסירופ עשיר במי זהר בתוך סוג של בייגל דק וחלול מצופה שמשום. בנוסף לכנאפה מציעה רסלאן ספיישלים מתחלפים של מבחר מאפים וקינוחים לאכול במקום או לקחת הביתה. גם חנות הבוטיק בית אלמונה ממוקמת בסמוך לדוכן ומאפשרת לרכוש מבחר מוצרים אותנטיים.
דוכן הקינוחים של פרח רסלאן בשוק הנמל תל אביב רחבה צפונית | ימי שישי 07:00-15:00 או עד גמר המלאי