פרח רסלאן פותחת דוכן קינוחים קבוע בשוק הנמל תל אביב

לאחר כמה גיחות לשוק הנמל בתל אביב עם מתוקים שאזלו במהירות, דוכן הקינוחים של פרח רסלאן יחל לפעול השבוע באופן קבוע בכל יום שישי בדוכן משלו.
מעמולים של פרח רסלאן בשוק הנמל תל אביב
מעמולים של פרח רסלאן בשוק הנמל תל אביב | צילום: יח"צ

תושבי תל אביב והסביבה יוכלו ליהנות מהקינוחים של פרח רסלאן בשוק הנמל החל מיום שישי הקרוב, הפעם באופן קבוע. רסלאן (מאסטר שף, כנאפה כַּעַכְ) ערכה מספר אירועי פופ אפ בשוק הנמל תל אביב בשנה האחרונה עם מלאי שאזל במהירות פעם אחר פעם. כעת לאור הביקוש, החליטה לפתוח דוכן קבע בו תמכור את מיטב מוצריה.

עוד טעימה: פרוייקט "מטבח משלהן" מציין שנה עם פאנל קולינרי

בדוכן תציע רסלאן את הקינוחים הלבנוניים המסורתיים שלה כמו דאעוקייה – שכבות בצק פיסטוק במילוי קרם ג'יבנה ומלבי; ליאלי לובנאן – פודינג סולת וקרם מלבי; חלאוות אלג'בן – גלילי גבינה ממולאים בקרם מלבי ומעמולים קלאסיים עבודת יד.

בנוסף, ניתן להזמין מראש כלי בית ומטבח מעץ זית, מוצרי מזון ותערובות תבלינים מחנות הבוטיק של רסלאן באתר של בית אלמונה ולקבל אותם בימי שישי בשוק הנמל. על סמך ניסיון העבר, מומלץ להגיע כמה שיותר מוקדם ולתפוס לכם קינוחים לשבת.

הקינוחים של פרח רסלאן בשוק נמל תל אביב (תמונה: פרח רסלאן/אינסטגרם)

עוד טעימה: קולקציית קינוחי בוב ספוג בוונדרלנד פטיסרי

כנאפה כַּעַכְ של פרח רסלאן

פרח רסלאן נולדה וגדלה בכפר אל-עדייסה בדרום לבנון ואביה היה לוחם בצד"ל. רסלאן הייתה בין המתמודדות הבולטות בעונה השמינית של מאסטר שף והגיעה עד למקום החמישי.

עוד טעימה: מתכוני כרובית של שופטי מאסטר שף

בתחילת שנת 2020 פתחה בשוק האוכל הצפוני באגמון מרקט את כנאפה כַּעַכְ בו הגישה את מנת הדגל באותו השם – כנאפה בסגנון לבנוני עשויה סולת עם שכבת גבינה מותכת וסירופ עשיר במי זהר בתוך סוג של בייגל דק וחלול מצופה שמשום. בנוסף לכנאפה מציעה רסלאן ספיישלים מתחלפים של מבחר מאפים וקינוחים לאכול במקום או לקחת הביתה. גם חנות הבוטיק בית אלמונה ממוקמת בסמוך לדוכן ומאפשרת לרכוש מבחר מוצרים אותנטיים.

דוכן הקינוחים של פרח רסלאן בשוק הנמל תל אביב רחבה צפונית | ימי שישי 07:00-15:00 או עד גמר המלאי

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
יוגורט דנונה WOW הסדרה של אסלה
וואו? טעמנו את קינוחי היוגורט של אסטלה מבית דנונה
חדש על המדף
מארז קוקטיילים של ספייסהאוס וכרמלה
איזה שוק: ספייסהאוס וכרמלה משיקים מארז קוקטיילים מרענן
חדשות האוכל
תפריט סתיו/חורף בבר האוכל בעתו בחיפה
גשם בְּעִתּוֹ: בר האוכל החיפאי מתחדש בתפריט לימים הקרים
חדשות האוכל
ציוד מומלץ לקונדיטור ולאופה הביתי
המדריך לקונדיטור הביתי: רשימת ציוד מומלצת לאפייה מקצועית
מדריכים וטיפים
טרנדים קולינריים טריים
יום הנוטלה העולמי 2025
יום הנוטלה העולמי 2025: הרבה יותר מממרח
חדשות האוכל
יום הנוטלה העולמי 2025 כבר כאן ולרגל 60 שנה לממרח אגוזי הלוז והקקאו המושחת והאהוב משיקים בפררו שלל אירועים תרבותיים לזללנים ברחבי העולם >>
פסטיבל ראמן 2025 במסעדת קמפאי באר שבע
חם בדרום: מסעדת קמפאי משיקה פסטיבל ראמן חורפי
חדשות האוכל
מסעדת קמפאי מבאר שבע חוזרת עם פסטיבל הראמן השנתי לכבוד חורף 2025. במסגרת הפסטיבל יוגשו 5 סוגי ראמן עשירים עם שלל תוספות מחממות לב ונפש >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
זו הדרך הנכונה לאחסן חצילים במקרר לאורך זמן
מדריכים וטיפים
אם כבר מקושקשת – שתהיה רכה ואוורירית כמו ענן
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל