לזלול - מגזין אוכל ישראלי

פרח רסלאן פותחת דוכן קינוחים קבוע בשוק הנמל תל אביב

לאחר כמה גיחות לשוק הנמל בתל אביב עם מתוקים שאזלו במהירות, דוכן הקינוחים של פרח רסלאן יחל לפעול השבוע באופן קבוע בכל יום שישי בדוכן משלו
מעמולים של פרח רסלאן בשוק הנמל תל אביב
מעמולים של פרח רסלאן בשוק הנמל תל אביב | צילום: יח"צ
שיתוף

תושבי תל אביב והסביבה יוכלו ליהנות מהקינוחים של פרח רסלאן בשוק הנמל החל מיום שישי הקרוב, הפעם באופן קבוע. רסלאן (מאסטר שף, כנאפה כַּעַכְ) ערכה מספר אירועי פופ אפ בשוק הנמל תל אביב בשנה האחרונה עם מלאי שאזל במהירות פעם אחר פעם. כעת לאור הביקוש, החליטה לפתוח דוכן קבע בו תמכור את מיטב מוצריה.

עוד טעימה: פרוייקט "מטבח משלהן" מציין שנה עם פאנל קולינרי

בדוכן תציע רסלאן את הקינוחים הלבנוניים המסורתיים שלה כמו דאעוקייה – שכבות בצק פיסטוק במילוי קרם ג'יבנה ומלבי; ליאלי לובנאן – פודינג סולת וקרם מלבי; חלאוות אלג'בן – גלילי גבינה ממולאים בקרם מלבי ומעמולים קלאסיים עבודת יד.

בנוסף, ניתן להזמין מראש כלי בית ומטבח מעץ זית, מוצרי מזון ותערובות תבלינים מחנות הבוטיק של רסלאן באתר של בית אלמונה ולקבל אותם בימי שישי בשוק הנמל. על סמך ניסיון העבר, מומלץ להגיע כמה שיותר מוקדם ולתפוס לכם קינוחים לשבת.

הקינוחים של פרח רסלאן בשוק נמל תל אביב
הקינוחים של פרח רסלאן בשוק נמל תל אביב (תמונה: פרח רסלאן/אינסטגרם)

עוד טעימה: קולקציית קינוחי בוב ספוג בוונדרלנד פטיסרי

כנאפה כַּעַכְ של פרח רסלאן

פרח רסלאן נולדה וגדלה בכפר אל-עדייסה בדרום לבנון ואביה היה לוחם בצד"ל. רסלאן הייתה בין המתמודדות הבולטות בעונה השמינית של מאסטר שף והגיעה עד למקום החמישי.

עוד טעימה: מתכוני כרובית של שופטי מאסטר שף

בתחילת שנת 2020 פתחה בשוק האוכל הצפוני באגמון מרקט את כנאפה כַּעַכְ בו הגישה את מנת הדגל באותו השם – כנאפה בסגנון לבנוני עשויה סולת עם שכבת גבינה מותכת וסירופ עשיר במי זהר בתוך סוג של בייגל דק וחלול מצופה שמשום. בנוסף לכנאפה מציעה רסלאן ספיישלים מתחלפים של מבחר מאפים וקינוחים לאכול במקום או לקחת הביתה. גם חנות הבוטיק בית אלמונה ממוקמת בסמוך לדוכן ומאפשרת לרכוש מבחר מוצרים אותנטיים.

דוכן הקינוחים של פרח רסלאן בשוק הנמל תל אביב רחבה צפונית | ימי שישי 07:00-15:00 או עד גמר המלאי

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת בעתו מארחת את כוכבי משחקי השף

אבק של כוכבים: משתתפי משחקי השף מגיעים לבשל לכם

חדשות האוכל
Sweeties - פסטיבל הקינוחים המושחתים חנוכה 2022

אהרוני, שפיץ ו-NUNUNU: פסטיבל הקינוחים המושחתים חוזר

אירועים ופסטיבלים
מארז קוקטיילים של ספייסהאוס וכרמלה

איזה שוק: ספייסהאוס וכרמלה משיקים מארז קוקטיילים מרענן

חדשות האוכל
איך מכינים קצפת מושלמת

איך מכינים קצפת: מתכון וטיפים לקצפת מושלמת בכל פעם מחדש

מדריכים וטיפים
מסעדת מסט - טברנה טורקית אותנטית בתל אביב

איסטנבול פינת לוינסקי: הטברנה הטורקית שמרימה את תל אביב

חדשות האוכל
תפריט סתיו/חורף בבר האוכל בעתו בחיפה

גשם בְּעִתּוֹ: בר האוכל החיפאי מתחדש בתפריט לימים הקרים

חדשות האוכל
פופ אפ טאקוס של DE TACO בדלידה בר

דה טאקו: פופ אפ מקסיקני שמח מגיע לדלידה בר

חדשות האוכל
פסטיבל הקינוחים של אשדוד - קרם דה לה קרם 2023

דרום מתוק: פסטיבל הקינוחים 'קרם דה לה קרם' חוזר לאשדוד

אירועים ופסטיבלים
הולה הולה - מסעדת שף כשרה בשוק הכרמל

הולה הולה – מסעדת שף כשרה חדשה בשוק הכרמל

חדשות האוכל
פסטיבל שוק מחנה יהודה בקניון הרצליה

הזדמנות חד פעמית: פסטיבל שוק מחנה יהודה מגיע להרצליה

אירועים ופסטיבלים
ספיישל אייס קנודל בשטפן בייקרי אוסטרי

הלהיט של הקיץ: אייס קנודל כבר טעמתם?

חדשות האוכל
ציוד מומלץ לקונדיטור ולאופה הביתי

המדריך לקונדיטור הביתי: רשימת ציוד מומלצת לאפייה מקצועית

מדריכים וטיפים