בואנה איזו גלידה: גלידריית בונה בונו כובשת את תל אביב

בשיאו של החורף נפתחה ברחוב הרצל בתל אביב גלידרייה חדשה ומסקרנת עם גלידות איטלקיות עבודת יד במבחר טעמים מפתיעים ולא שגרתיים.
גלידריית בונה בונו בתל אביב
גלידריית בונה בונו בתל אביב | צילום: יהונתן בן חיים

חובבי הגלידות לא תולים את אהבתם למקפא הפופולרי לעונת הקיץ בלבד. גלידה טובה, כך הם טוענים, תהיה טובה גם באמצע סערה.

גלידריית בונה בונו (Bona Bono) החדשה בתל אביב הוכיחה שהיא שייכת לאסכולה הזו גם כן כשהחליטה לפתוח שעריה דווקא לפני כחודשיים, בשיאו של חודש דצמבר והספיקה לצבור קהל זללנים נאמן בזמן קצר.

עוד טעימה: כל מה שזללנו בפסטיבל הגלידה בנמל תל אביב.

הגלידרייה החדשה ברחוב הרצל בתל אביב בולטת בעיצוב אלגנטי עם קווים נקיים ודגש על צבעוניות של גוונים אדמדמים וורודים. במקום גם בחרו להשתמש במיכלי גלידה גדולים וסגורים במקום בתצוגת ויטרינה קלאסית על מנת לשמר את טריות הגלידה, מה שמתחבר גם כן לקו העיצובי הנקי והמוקפד.

כל הג'אלטו של בונה בונו מיוצר בעבודת יד מדי יום במטבח רחב הידיים מחומרי גלם מובחרים מאיטליה. התוצאה היא גלידה רכה ואוורירית עם גוף ומרקם קטיפתיים במיוחד.

לצד הגלידות מגישים במקום גם מבחר של מילקשייקים מושחתים, קרפים עם מגוון מילויים, יוגורט קלאסי עם תוספות ורטבים, קפה איטלקי איכותי ועוד הפתעות מפתות.

את המקום הקים עמית פרטוש בן ה-32 שניהל בשנים האחרונות מגוון של מותגי גלידה, יחד עם מספר שותפים לאחר עבודה מאומצת של מעל לשנה על העיצוב, איתור חומרי הגלם, גיבוש המותג ובחירת הטעמים.

מחירי הגלידות נעים בין 19-27 ש"ח לגביע, 60 ש"ח לחצי קילו ו-105 ש"ח לקילו.

עוד טעימה: נונו ג'וזף – גלידרייה חדשה בראשון לציון

גלידריית בונה בונו – מה בטעמים?

קולקציית הטעמים של בונה בונו רחבה במיוחד עם שלל גלידות קלאסיות לצד יציאות מתוחכמות ולא שגרתיות לצד גלידות סורבה טבעוניות וספיישלים ללא סוכר.

תמצאו שם למשל גלידת "מעשה בגזר" בטעם עוגת גזר עם אגוזים ותבלינים; גלידת ריקוטה עם קרם פיסטוק; גלידת ארטיק מסטיק נוסטלגית; גלידת לוטוס ציזקייק; גלידת מסקרפונה פסיפלורה ושוקולד לבן; גלידת קרם בוטנים וקרמל; גלידת בייגלה מלוח ושוקולד לבן וגלידת חמאה חומה עם פקאן מלוח שהפכה ללהיט במהירות שיא.

הגלידה של בונה בונו | צילום: יהונתן בן חיים

באגף הגלידות הטבעוניות תמצאו גלידת מנגו; גלידת עץ האפרסק; גלידת קוקוס; גלידת לימונענע וג'ינג'ר ועוד הפתעות מתחלפות.

אם זה לא מספיק, כל גלידה אפשר לשדרג עם מגוון רטבים תוצרת בית כמו קרם עוגיות קרמל, רוטב שוקולד לבן עם קוקוס ושקדים, קרם לוטוס, קרם בייגלה, רוטב שוקולד לבן ועוגיות אוראו, קרם נוגט עם שברי וופל, רוטב שוקולד עם שקדים, נוטלה ועוד ועוד.

בונה בונו | הרצל 17, תל אביב | ראשון-שבת 10:00-00:00 | לא כשר | הזמנות בטלפון 054-990-1610 ובאתר המשלוחים של וולט

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק
גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק
טיפים למטבח
מארז של מגנום ואימפריאל לפורים
פורים 2022: מארז מגנום וקוקטיילים מפנק לחג
חדשות האוכל
בן אנד ג'ריס נטפליקס & צ'ילד
נטפליקס & צ'ילד: בן אנד ג'ריס משיקים טעם חדש לקיץ
חדש על המדף
גלידת פנקוטה קיווי של נונו ג'וזף
נונו ג'וזף: גלידה בטעם כזה בטוח עוד לא טעמתם
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
יינות ארטיזנל Creation מבית יקב תבור
מ-45 ועד 370 ש"ח: בקבוקי יין ישראליים שישדרגו לכם את ארוחת החג
חדשות האוכל
מבולבלים מול מדף היינות? אספנו את כל היינות הישראליים המומלצים לחגים. מיינות בוטיק פורצי דרך ועד לבחירות שוות לכל כיס, הגיע הזמן למזוג נכון >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
בדקנו: האם צריך להוסיף שמן למי הבישול של הפסטה?
טיפים למטבח
אחת ולתמיד: מה ההבדל בין מלח שולחן למלח ים?
טיפים למטבח
לא גזרת גורל: איך למנוע מקציצות להידבק למחבת
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל