גלידריית בונה בונו בתל אביב
קרדיט תמונה – יהונתן בן חיים

בואנה איזו גלידה: גלידריית בונה בונו כובשת את תל אביב

בשיאו של החורף נפתחה ברחוב הרצל בתל אביב גלידרייה חדשה ומסקרנת עם גלידות איטלקיות עבודת יד במבחר טעמים מפתיעים ולא שגרתיים
שיתוף

תוכן עניינים

חובבי הגלידות לא תולים את אהבתם למקפא הפופולרי לעונת הקיץ בלבד. גלידה טובה, כך הם טוענים, תהיה טובה גם באמצע סערה.

גלידריית בונה בונו (Bona Bono) החדשה בתל אביב הוכיחה שהיא שייכת לאסכולה הזו גם כן כשהחליטה לפתוח שעריה דווקא לפני כחודשיים, בשיאו של חודש דצמבר והספיקה לצבור קהל זללנים נאמן בזמן קצר.

הגלידרייה החדשה ברחוב הרצל בתל אביב בולטת בעיצוב אלגנטי עם קווים נקיים ודגש על צבעוניות של גוונים אדמדמים וורודים. במקום גם בחרו להשתמש במיכלי גלידה גדולים וסגורים במקום בתצוגת ויטרינה קלאסית על מנת לשמר את טריות הגלידה, מה שמתחבר גם כן לקו העיצובי הנקי והמוקפד.

כל הג'אלטו של בונה בונו מיוצר בעבודת יד מדי יום במטבח רחב הידיים מחומרי גלם מובחרים מאיטליה. התוצאה היא גלידה רכה ואוורירית עם גוף ומרקם קטיפתיים במיוחד.

לצד הגלידות מגישים במקום גם מבחר של מילקשייקים מושחתים, קרפים עם מגוון מילויים, יוגורט קלאסי עם תוספות ורטבים, קפה איטלקי איכותי ועוד הפתעות מפתות.

את המקום הקים עמית פרטוש בן ה-32 שניהל בשנים האחרונות מגוון של מותגי גלידה, יחד עם מספר שותפים לאחר עבודה מאומצת של מעל לשנה על העיצוב, איתור חומרי הגלם, גיבוש המותג ובחירת הטעמים.

מחירי הגלידות נעים בין 19-27 ש"ח לגביע, 60 ש"ח לחצי קילו ו-105 ש"ח לקילו.

עוד טעימה: נונו ג'וזף – גלידרייה חדשה בראשון לציון

גלידריית בונה בונו – מה בטעמים?

קולקציית הטעמים של בונה בונו רחבה במיוחד עם שלל גלידות קלאסיות לצד יציאות מתוחכמות ולא שגרתיות לצד גלידות סורבה טבעוניות וספיישלים ללא סוכר.

תמצאו שם למשל גלידת "מעשה בגזר" בטעם עוגת גזר עם אגוזים ותבלינים; גלידת ריקוטה עם קרם פיסטוק; גלידת ארטיק מסטיק נוסטלגית; גלידת לוטוס ציזקייק; גלידת מסקרפונה פסיפלורה ושוקולד לבן; גלידת קרם בוטנים וקרמל; גלידת בייגלה מלוח ושוקולד לבן וגלידת חמאה חומה עם פקאן מלוח שהפכה ללהיט במהירות שיא.

הגלידה של בונה בונו
הגלידה של בונה בונו | צילום: יהונתן בן חיים

באגף הגלידות הטבעוניות תמצאו גלידת מנגו; גלידת עץ האפרסק; גלידת קוקוס; גלידת לימונענע וג'ינג'ר ועוד הפתעות מתחלפות.

אם זה לא מספיק, כל גלידה אפשר לשדרג עם מגוון רטבים תוצרת בית כמו קרם עוגיות קרמל, רוטב שוקולד לבן עם קוקוס ושקדים, קרם לוטוס, קרם בייגלה, רוטב שוקולד לבן ועוגיות אוראו, קרם נוגט עם שברי וופל, רוטב שוקולד עם שקדים, נוטלה ועוד ועוד.

בונה בונו | הרצל 17, תל אביב | ראשון-שבת 10:00-00:00 | לא כשר | הזמנות בטלפון 054-990-1610 ובאתר המשלוחים של וולט

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס