ה-4 ביולי מגיע לבר בושוויק עם אוכל אמריקאי מושחת

בגסטרו-בר בושוויק יציעו ערב של חגיגות אמריקנה עם מנות דיינר אמריקאיות מושחתות, קוקטיילים על בסיס ברבן, מוזיקה חיה והפתעות נוספות לכבוד המעצמה.
עדכונים טעימים למייל!

הגסטרו-בר בושוויק בניצוחו של שף עינב אזגורי מצטרף לחגיגות ה-4 ביולי, יום העצמאות האמריקאי עם מנות ספיישל אמריקאיות ומושחתות לצד קוקטיילים מיוחדים על בסיס ברבן שצועקים אמריקה.

בחצר של הבושוויק יוקמו עמדות צמר גפן מתוק ופופקורן טרי ולאורך הערב תנוגן מוזיקת קאנטרי וגוספל חיה של דני דורצ'ין בכדי להשלים את אווירת האמריקנה.

חגיגת עצמאות אמריקאית בבר בושוויק
חגיגת עצמאות אמריקאית בבר בושוויק | צילום: יח"צ

חוגגים עצמאות בבר בושוויק – מה בתפריט?

בתפריט הספיישל לכבוד יום העצמאות האמריקאי יציעו בבושוויק מנות כמו חלפיניו פופרז ממולא במוצרלה וקרים צ'יז ומטוגן בבלילת תירס; Ruben Sandwich בלחם שיפון עם הר קורנדביף, חרדל, מלפפון חמוץ ורוטב צ'דר; צ'ילי דוג & פרייז עם נקניקיית בקר בלחמניה ותבשיל סלופי ג'ו לצד צ'יפס; מאק & צ'יז נאגטס עם זוג קרוקטים של מקרוני וגבינה בציפוי פירורי לחם ובאפלו ווינגס מטוגנות בציפוי פיקנטי ורוטב גבינה כחולה (28-68 ש"ח).

חגיגת עצמאות אמריקאית בבר בושוויק
חגיגת עצמאות אמריקאית בבר בושוויק | צילום: יח"צ

בתפריט הקוקטיילים המיוחד ליום העצמאות יציעו בבושוויק ג'ק & קוק קלאסי; לינצ'בור למונייד עם ג'ק דניאלס, קוואנטרו, ליים וסודה; פריסקו סאוור עם ברבן וודפורד רזרב, בנדיקטין, לימון ותפוז טרי או אולד פאשנד עם ברבן וודפורד רזרב, אנגוסטורה ביטרס, סוכר וקליפת תפוז (48-58 ש"ח).

לפני כחודשיים החזיר השף עינב אזגורי לסוף השבוע את הבראנץ' המדובר של בושוויק עם מנות מושחתות בוייב אמריקאי. בין המנות בבראנץ' של בושוויק אפשר למצוא צלעות תירס צלויות ברוטב ביסק סרטנים, נאגטס בייקון ודלעת ברוטב תה שחור וברבן, פילי צ'יז סטייק, לחם תירס בזיגוג חמאת דבש, בושוויק בנדיקט עם זוג קרואסונים, אמנטל, שינקין ורוטב הולנדייז ועוד.

בושוויק | רח' נחלת בנימין 28, תל אביב | טלפון להזמנות: 03-567-8006| או באתר אונטופו.

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פופ אפ סיידר תפוחים במלון נורמן תל אביב

רגע לפני השנה החדשה: פופ אפ סיידר תפוחים תוסס במיוחד

אירועים ופסטיבלים
איך לבחור דבש איכותי לראש השנה

דבש לראש השנה: איך לבחור את הצנצנת המושלמת לשולחן החג

מדריכים וטיפים
מיונז שום שחור של היינץ לליל כל הקדושים

טעים פחד: היינץ משיקה מיונז שום שחור לליל כל הקדושים

חדשות האוכל
מה שמים בצלחת פסח

אביב הגיע: מה שמים בצלחת פסח של ליל הסדר

מדריכים וטיפים

טרי מהתנור

פיסס (Pieces) של בן אנד ג'ריס

על המדף: מגנום סנדוויץ', בן & ג'ריס, פתי בר קוקיז או פאנטה מהאייטיז

חדש על המדף
עוגיות פתי בר וקרמוגית בטעמים, גלידות מפתיעות של בן אנד ג'ריס ומגנום, פאנטה במהדורת פקמן, משקאות מוגזים של נורדיק מיסט ועוד חדשים על המדף >>
מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>

מדריכים שאהבתם

מדריך: איך לאחסן יין לאחר הפתיחה

מדריכים וטיפים

לא יכולים לסבול כוסברה? זו כנראה הסיבה

מדריכים וטיפים

מה לזלול?