לזלול - מגזין אוכל ישראלי

ה-4 ביולי מגיע לבר בושוויק עם אוכל אמריקאי מושחת

בגסטרו-בר בושוויק יציעו ערב של חגיגות אמריקנה עם מנות דיינר אמריקאיות מושחתות, קוקטיילים על בסיס ברבן, מוזיקה חיה והפתעות נוספות לכבוד המעצמה
חגיגת עצמאות אמריקאית בבר בושוויק
חגיגת עצמאות אמריקאית בבר בושוויק | צילום: יח"צ
שיתוף

הגסטרו-בר בושוויק בניצוחו של שף עינב אזגורי מצטרף לחגיגות ה-4 ביולי, יום העצמאות האמריקאי עם מנות ספיישל אמריקאיות ומושחתות לצד קוקטיילים מיוחדים על בסיס ברבן שצועקים אמריקה.

בחצר של הבושוויק יוקמו עמדות צמר גפן מתוק ופופקורן טרי ולאורך הערב תנוגן מוזיקת קאנטרי וגוספל חיה של דני דורצ'ין בכדי להשלים את אווירת האמריקנה.

חוגגים עצמאות בבר בושוויק – מה בתפריט?

בתפריט הספיישל לכבוד יום העצמאות האמריקאי יציעו בבושוויק מנות כמו חלפיניו פופרז ממולא במוצרלה וקרים צ'יז ומטוגן בבלילת תירס; Ruben Sandwich בלחם שיפון עם הר קורנדביף, חרדל, מלפפון חמוץ ורוטב צ'דר; צ'ילי דוג & פרייז עם נקניקיית בקר בלחמניה ותבשיל סלופי ג'ו לצד צ'יפס; מאק & צ'יז נאגטס עם זוג קרוקטים של מקרוני וגבינה בציפוי פירורי לחם ובאפלו ווינגס מטוגנות בציפוי פיקנטי ורוטב גבינה כחולה (28-68 ש"ח).

חגיגת עצמאות אמריקאית בבר בושוויק
חגיגת עצמאות אמריקאית בבר בושוויק | צילום: יח"צ

בתפריט הקוקטיילים המיוחד ליום העצמאות יציעו בבושוויק ג'ק & קוק קלאסי; לינצ'בור למונייד עם ג'ק דניאלס, קוואנטרו, ליים וסודה; פריסקו סאוור עם ברבן וודפורד רזרב, בנדיקטין, לימון ותפוז טרי או אולד פאשנד עם ברבן וודפורד רזרב, אנגוסטורה ביטרס, סוכר וקליפת תפוז (48-58 ש"ח).

לפני כחודשיים החזיר השף עינב אזגורי לסוף השבוע את הבראנץ' המדובר של בושוויק עם מנות מושחתות בוייב אמריקאי. בין המנות בבראנץ' של בושוויק אפשר למצוא צלעות תירס צלויות ברוטב ביסק סרטנים, נאגטס בייקון ודלעת ברוטב תה שחור וברבן, פילי צ'יז סטייק, לחם תירס בזיגוג חמאת דבש, בושוויק בנדיקט עם זוג קרואסונים, אמנטל, שינקין ורוטב הולנדייז ועוד.

בושוויק | רח' נחלת בנימין 28, תל אביב | טלפון להזמנות: 03-567-8006| או באתר אונטופו.

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

חודש אמריקה במסעדת מרינדו לכבוד ה-4 ביולי

1.5 ק"ג בשר: מסעדת מרינדו חוגגת חודש אמריקה מוגזם

אירועים ופסטיבלים
מה שמים בצלחת פסח

אביב הגיע: מה שמים בצלחת פסח של ליל הסדר

מדריכים וטיפים
קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

אביב הגיע: קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

חדשות האוכל
ט"ו באב 2022 במסעדת דלאל

אהבה קולינרית: ט"ו באב 2022 במסעדות ובברים

חדשות האוכל
ארוחות מוכנות לפסח 2024 - הבשר של מרינדו

אוכל מוכן לפסח 2024: ארוחות ופינוקים לארוחת ליל הסדר

חדשות האוכל
כמה קלוריות יש באוזני המן

אחת ולתמיד: כמה קלוריות יש באוזן המן?

מדריכים וטיפים
ולנטיין 2023 בקונדיטוריות במאפיות ובגלידריות

איזה מתוקים: ולנטיין 2023 בקונדיטוריות ובמאפיות

חדשות האוכל
איך לאחסן רימון בדרך הנכונה

איך לאחסן רימונים בדרך הנכונה – המדריך לשנה החדשה

מדריכים וטיפים
מה לאכול בארוחה מפסקת של יום כיפור

ארוחה מפסקת: מה לאכול לפני יום כיפור?

מדריכים וטיפים
ביסלי Free Style מקסיקני

ביסלי, במבה, תמרים ויין: מוצרים חדשים וכשרים לפסח 2023

חדש על המדף
איך לשרוד את צום יום כיפור בלי קפה

בלי אספרסו: איך לשרוד את צום יום כיפור ללא קפה?

מדריכים וטיפים
טחינה אל ארז

בעלי טחינה אל ארז הביעו תמיכה בלהט"ב ועוררו סערה

חדשות האוכל