חגיגת עצמאות אמריקאית בבר בושוויק
קרדיט תמונה – יח"צ
שיתוף

תוכן עניינים

הגסטרו-בר בושוויק בניצוחו של שף עינב אזגורי מצטרף לחגיגות ה-4 ביולי, יום העצמאות האמריקאי עם מנות ספיישל אמריקאיות ומושחתות לצד קוקטיילים מיוחדים על בסיס ברבן שצועקים אמריקה.

בחצר של הבושוויק יוקמו עמדות צמר גפן מתוק ופופקורן טרי ולאורך הערב תנוגן מוזיקת קאנטרי וגוספל חיה של דני דורצ'ין בכדי להשלים את אווירת האמריקנה.

חוגגים עצמאות בבר בושוויק – מה בתפריט?

בתפריט הספיישל לכבוד יום העצמאות האמריקאי יציעו בבושוויק מנות כמו חלפיניו פופרז ממולא במוצרלה וקרים צ'יז ומטוגן בבלילת תירס; Ruben Sandwich בלחם שיפון עם הר קורנדביף, חרדל, מלפפון חמוץ ורוטב צ'דר; צ'ילי דוג & פרייז עם נקניקיית בקר בלחמניה ותבשיל סלופי ג'ו לצד צ'יפס; מאק & צ'יז נאגטס עם זוג קרוקטים של מקרוני וגבינה בציפוי פירורי לחם ובאפלו ווינגס מטוגנות בציפוי פיקנטי ורוטב גבינה כחולה (28-68 ש"ח).

חגיגת עצמאות אמריקאית בבר בושוויק
חגיגת עצמאות אמריקאית בבר בושוויק | צילום: יח"צ

בתפריט הקוקטיילים המיוחד ליום העצמאות יציעו בבושוויק ג'ק & קוק קלאסי; לינצ'בור למונייד עם ג'ק דניאלס, קוואנטרו, ליים וסודה; פריסקו סאוור עם ברבן וודפורד רזרב, בנדיקטין, לימון ותפוז טרי או אולד פאשנד עם ברבן וודפורד רזרב, אנגוסטורה ביטרס, סוכר וקליפת תפוז (48-58 ש"ח).

לפני כחודשיים החזיר השף עינב אזגורי לסוף השבוע את הבראנץ' המדובר של בושוויק עם מנות מושחתות בוייב אמריקאי. בין המנות בבראנץ' של בושוויק אפשר למצוא צלעות תירס צלויות ברוטב ביסק סרטנים, נאגטס בייקון ודלעת ברוטב תה שחור וברבן, פילי צ'יז סטייק, לחם תירס בזיגוג חמאת דבש, בושוויק בנדיקט עם זוג קרואסונים, אמנטל, שינקין ורוטב הולנדייז ועוד.

בושוויק | רח' נחלת בנימין 28, תל אביב | טלפון להזמנות: 03-567-8006| או באתר אונטופו.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

כתבות בשבילך

חבל לפספס