ספר המתכונים הרשמי של צ'יטוס
קרדיט תמונה – Pepsico

חדש: ספר המתכונים הרשמי של צ'יטוס יוצא לאור

ספר המתכונים הרשמי של צ'יטוס יוצא לאור עם מתכונים מפתים המשלבים את החטיף הוותיק והפופולרי, ממנות ראשונות לעיקריות, קינוחים ואפילו משקאות
שיתוף

תוכן עניינים

אם גם אתם אוהבים צ'יטוס ומוצאים את עצמכם לא רק מנשנשים את החטיף האהוב מדי פעם מול הטלוויזיה אלא גם מפוררים אותו מעל מנות ספגטי או כציפוי לשניצל קריספי, ספר הבישול הבא יגשים לכם חלום – ספר המתכונים הרשמי של צ'יטוס יוצא לאור והרשת גועשת.

ספר המתכונים הרשמי של צ'יטוס – מה בפנים?

ספר הבישול החדש שנקרא BON-APPE-CHEETOS: A Holiday Cookbook by Chester & Friends, יוצא לכבוד חג ההודיה וכולל 22 מתכונים למנות המשלבות צ'יטוס בדרכים רבות ויצירתיות. המתכונים שייכים לשפים מפורסמים כמו אן בורל מערוץ האוכל, שף ריצ'רד בלייז מטופ שף ורבים נוספים.

בין המתכונים אפשר למצוא מנות כמו מק אנד צ'יז צ'יטוס גבינתי במיוחד, כדורי גבינה-צ'יטוס מפתים, פופקורן צ'יטוס ואפילו פירה עם צ'יטוס.

עוד טעימה: פאפא ג'ונס מציגים – פיצה צ'יטוס
ספר המתכונים של סיינפלד מגיע לחנויות

מעבר למתכונים המפתים, הספר עצמו נועד למטרה טובה – הספר לא ניתן לרכישה ישירה, אך כל מי שיתרום מינימום של 35$ באתר הבא למען קרן שנועדה להקל על מסעדנים בארה"ב בתקופת הקורונה, יקבל את הספר במתנה.

בנוסף, חובבי צ'יטוס יכולים להשתתף בהגרלה בעמוד האינסטגרם של צ'יטוס ולפרסם תמונה של הארוחה האהובה שלהם בשילוב צ'יטוס, לשתף ולתייג ואולי לזכות בעותק של ספר הבישול של צ'יטוס.

גם מי שלא תורם ומקבל את הספר יכול לעיין בחלק מהמנות באתר הבא ולהוריד מתכונים מפורטים למנות מהספר כמו סלט עגבניות מטוגנות בצ'יטוס, מק אנד צ'יז עם 3 סוגי גבינות ו-2 סוגי צ'יטוס עם בייקון וחלפיניו ולקינוח פאי דלעת עם עם צ'יטוס, קינוח שקורץ בעיקר לאמריקאים לכבוד חג ההודיה

גם מתכון למשקה מסקרן במיוחד מופיע באתר ובספר שמשלב צ'יטוס עם המשקה המוגז מאונטיין דאו.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
מערכת לזלול

מערכת לזלול

כתבי המערכת הם זללנים מלאי תשוקה לכל מה שטעים. כמי שמאמינים בכוחו של האוכל לחבר בין אנשים וליצור זיכרונות בלתי נשכחים, הצוות נחוש לשתף עם הקוראים את אהבתו לאין ספור טעמים. ממדריכים וטיפים לבישול ואפייה למתכונים מעוררי תיאבון. מחדשות קולינריות מסביב לעולם ועד לאירועים ולטרנדים הקולינריים שאסור לפספס

כתבות בשבילך

חבל לפספס