שיגעון ברשת: דגני בוקר עוגיות שוקולד צ'יפס

הטרנד הכי לוהט ברשתות החברתיות מגיע אליכם לארוחת הבוקר - דגני בוקר עוגיות שוקולד צ'יפס שיפתחו לכם את היום בצורה מושחתת במיוחד.
דגני בוקר עוגיות שוקולד צ'יפס
דגני בוקר עוגיות שוקולד צ'יפס | צילום מסך

הרשתות החברתיות שוב מספקות מתכון ויראלי שאי אפשר לעמוד בפניו והפעם מדובר בלהיט פשוט במיוחד – דגני בוקר עוגיות שוקולד צ'יפס עם חלב.

הלהיט הנוכחי פרץ ברשתות החברתיות לאחר שג'סטין שובל, מי שעומד מאחר עמוד האינסטגרם הפופולרי dcfoodporn, העלה את המתכון בהשראת טרנד דגני הבוקר-פנקייקים.

"רוב המתכונים שלי פשוטים, קלים לשחזור ומשתמשים במרכיבים שסביר להניח שיש לכם במזווה כדי לספק לקהל שלי רעיונות לדברים שהם יכולים להכין בבית", אומר שובל.

עדכונים טעימים למייל!

עוד טעימה: פופקורן בטעם טריקס כבר ניסיתם?

דגני בוקר עוגיות שוקולד צ'יפס – הלהיט החדש

בניסיון הראשון שלו, השתמש שובל בבצק עוגיות שוקולד צ'יפס קנוי מתוצרת נסטלה, חתך אותו לאורך ולרוחב לריבועים קטנים, גלגל כל ריבוע לכדור קטן ואפה את כולם על מגש אפייה.

בניסיון השני שלו, חלק שובל מספר טיפים לשיפור העוגיות. "קודם כל, אני ממליץ לוודא שכל כדורי בצק העוגיות יהיו באותו גודל כדי להבטיח אפייה שווה". בנוסף ממליץ שובל לא לגלגל כל חתיכת בצק לכדור קטן אלא להשטיח כל חתיכה עם האצבע, לעגל מעט את הפינות ולפזר עוד שוקולד צ'יפס מלמעלה לפרזנטציה מושלמת.

"הכניסו את התבנית עם כדורי בצק העוגיות לתנור על 180 מעלות למשך שבע דקות והוציאו כשהעוגיות עדיין רכות מעט. הניחו לעוגיות להתקרר ולהתקשח לכמה דקות", הוסיף שובל.

לאחר מכן, כל מה שנשאר הוא להעביר את העוגיות לקערה, להוסיף מעט חלב ולזלול.

בלוגרית האוכל, ולנטינה מוסי, ניסתה את הרעיון המדובר כבר בחודש מרץ, אך אז השתמשה בעוגיות שוקולד צ'יפס מיניאטוריות קנויות. בעקבות הפוסט של שובל, החליטה מוסי לשדרג את המתכון ולאפות את עוגיות דגני הבוקר שלה מאפס.

מוסי, שמנהלת את עמוד האינסטגרם sweetportfolio, אפתה עוגיות סניקרדודל מאחר והבצק שלהם אינו מצריך קירור.

מתכון – עוגיות סניקרדודל-דגני בוקר

מרכיבים:⁣

  • 1.5 כוס קמח
  • כף אבקת אפייה
  • כף קינמון
  • רבע כפית מלח
  • חצי כוס חמאה
  • חצי ביצה
  • כוס + 3 כפות סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • לציפוי: שליש כוס סוכר + כפית קינמון

הוראות הכנה

  • חממו תנור ל-180 מעלות.
  • ערבבו בקערה קמח, אבקת אפיה, קינמון ומלח.
  • בקערת מיקסר הוסיפו את החמאה והסוכר וערבלו למשך 2 דקות על מהירות גבוהה עד להקרמה.
  • הוסיפו לקערת המיקסר את הביצה ותמצית הוניל וערבלו עד איחוד.
  • הוסיפו בהדרגה את החומרים היבשים עד איחוד.
  • צרו כדורים קטנים וגלגלו בקערה עם תערובת הסוכר והקינמון.
  • הניחו בתבנית עם נייר אפייה והכניסו לאפייה למשך 5 דקות. הניחו את העוגיות האפיות לצינון בחוץ לכמה דקות והוסיפו לקערה עם מעט חלב.
הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
קרמיסימו בטעם החלב של הקורנפלקס
חדש: גלידת קרמיסימו בטעם החלב של הקורנפלקס
חדש על המדף
חדש על המדף לקיץ 2021 - גלידות לאונידס
חדש על המדף לקיץ: מוצרים לוהטים לקיץ 2021
חדש על המדף
פיצה קורנפלקס של פאפא ג'ונס
פיצה עם קורנפלקס? הקולקציה הקראנצ'ית של פאפא ג'ונס לקיץ
חדשות האוכל
למה לאוכל יש טעם מר אחרי צחצוח שיניים
זו הסיבה שלאוכל ושתייה יש טעם מוזר אחרי צחצוח שיניים
מדריכים וטיפים
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
המדריך לבשלן: למה הקציצות יוצאות קשות כמו אבן?
מדריכים וטיפים
חשוב לדעת: איך לנקות אבן שמוט לפיצה בדרך הנכונה
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל