איך להכין פנקייק דגני בוקר
קרדיט תמונה – Pixabay

בוקר טוב: מתכון לפנקייק דגני בוקר שמשגע את טיקטוק

להיט הקולינרי התורן ברשתות החברתיות וכנראה השילוב המנצח עבור ארוחת בוקר לא שגרתית הוא מתכון לפנקייק דגני בוקר שיעשה לכם את היום
שיתוף

תוכן עניינים

נראה שכל שבוע חדש בבידוד בעקבות וירוס קורונה מביא איתו מתכון טיק טוק חדש ומקורי. זה מתחיל במשתמש שמעלה סרטון מתכון עם מרכיבים בודדים וזוכה לאלפי ביצועים שמשכללים את המתכון עד שלמות.

השילוב בין הפופולריות הגואה של אפליקציית טיק טוק לבין הנטייה הטבעית של אנשים לשהות יותר במטבח בעת הבידוד יוצרת להיטים ויראליים שמתפוצצים ברשת כמו המתכון לפנקייק דגני בוקר שהפך ללהיט ענק.

קראו עוד: סירופ מייפל נצנצים כבר ניסיתם?
ומה לגבי מתכון לפנקייק ספגטי?

הלהיט העכשווי ביותר כך מתברר, הוא מתכון לפנקייק דגני בוקר עם ההאשטג pancakecereal# שהגיע כבר ליותר מ-5 מליון צפיות במהלך השבוע ואנחנו יכולים להבין למה – קערה עם פנקייקים, חלב וסירופ היא הדרך המושלמת לפתוח את סוף השבוע.

מתכון: איך להכין פנקייק דגני בוקר?

צעד הראשון הוא הכנת הבלילה לפנקייקים – כמעט כל מתכון לפנקייקים יתאים כאן, אם מדובר במתכון פשוט של מספר מרכיבים, מתכון מורכב יותר ואף מתכונים טבעוניים, העיקר שהבלילה תישאר נוזלית יחסית בסופו של דבר. אם הבלילה סמיכה מדי, הוסיפו חלב או מים עד שיתקבל מרקם חלק שנוזל מהכף כמו סרט.

קראו עוד: פנקייק מחמצת של ג'יימי אוליבר

הצעד הבא הוא מזיגה של הבלילה לתוך שקית זילוף וחיתוך קטן של קצה השקית. אם אין לכם שקיות זילוף, ניתן להשתמש גם בבקבוק לחיץ עם פיה למטרה זו.

לאחר מכן, חממו שמן קוקוס או חמאה על מחבת וזלפו נקודות של פנקייקים על המחבת, הקפידו לזלף נקודות קטנות כדי לשפר את התוצאה. טגנו את הפנקייקים הקטנים למספר דקות עד שהקצוות שחומים – היזהרו לא לטגן יתר על המידה ולשרוף את הפנקייקים.

קראו עוד: דגני בוקר ועוגיות שוקולד צ'יפס? כן בבקשה!

ועכשיו מגיע הטוויסט שהופך את הפנקייקים מסתם פנקייקים קטנים למשהו חדש לגמרי – דגני בוקר-פנקייקים. מעבירים את הפנקייקים הקטנים המוכנים לקערה המתאימה לדגני בוקר, מזלפים מעל סירופ מייפל או שוקולד עם מעט חמאה ואוכלים עם כף. הנועזים מביננו יכולים גם להוסיף חלב ולשחזר לחלוטין את חוויית דגני הבוקר.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס