לזלול - מגזין אוכל ישראלי

בוקר טוב: מתכון לפנקייק דגני בוקר שמשגע את טיקטוק

להיט הקולינרי התורן ברשתות החברתיות וכנראה השילוב המנצח עבור ארוחת בוקר לא שגרתית הוא מתכון לפנקייק דגני בוקר שיעשה לכם את היום
איך להכין פנקייק דגני בוקר
איך להכין פנקייק דגני בוקר | תמונה: מערכת לזלול
שיתוף

נראה שכל שבוע חדש בבידוד בעקבות וירוס קורונה מביא איתו מתכון טיק טוק חדש ומקורי. זה מתחיל במשתמש שמעלה סרטון מתכון עם מרכיבים בודדים וזוכה לאלפי ביצועים שמשכללים את המתכון עד שלמות.

השילוב בין הפופולריות הגואה של אפליקציית טיק טוק לבין הנטייה הטבעית של אנשים לשהות יותר במטבח בעת הבידוד יוצרת להיטים ויראליים שמתפוצצים ברשת כמו המתכון לפנקייק דגני בוקר שהפך ללהיט ענק.

קראו עוד: סירופ מייפל נצנצים כבר ניסיתם?
ומה לגבי מתכון לפנקייק ספגטי?

הלהיט העכשווי ביותר כך מתברר, הוא מתכון לפנקייק דגני בוקר עם ההאשטג pancakecereal# שהגיע כבר ליותר מ-5 מליון צפיות במהלך השבוע ואנחנו יכולים להבין למה – קערה עם פנקייקים, חלב וסירופ היא הדרך המושלמת לפתוח את סוף השבוע.

מתכון: איך להכין פנקייק דגני בוקר?

צעד הראשון הוא הכנת הבלילה לפנקייקים – כמעט כל מתכון לפנקייקים יתאים כאן, אם מדובר במתכון פשוט של מספר מרכיבים, מתכון מורכב יותר ואף מתכונים טבעוניים, העיקר שהבלילה תישאר נוזלית יחסית בסופו של דבר. אם הבלילה סמיכה מדי, הוסיפו חלב או מים עד שיתקבל מרקם חלק שנוזל מהכף כמו סרט.

קראו עוד: פנקייק מחמצת של ג'יימי אוליבר

הצעד הבא הוא מזיגה של הבלילה לתוך שקית זילוף וחיתוך קטן של קצה השקית. אם אין לכם שקיות זילוף, ניתן להשתמש גם בבקבוק לחיץ עם פיה למטרה זו.

לאחר מכן, חממו שמן קוקוס או חמאה על מחבת וזלפו נקודות של פנקייקים על המחבת, הקפידו לזלף נקודות קטנות כדי לשפר את התוצאה. טגנו את הפנקייקים הקטנים למספר דקות עד שהקצוות שחומים – היזהרו לא לטגן יתר על המידה ולשרוף את הפנקייקים.

קראו עוד: דגני בוקר ועוגיות שוקולד צ'יפס? כן בבקשה!

ועכשיו מגיע הטוויסט שהופך את הפנקייקים מסתם פנקייקים קטנים למשהו חדש לגמרי – דגני בוקר-פנקייקים. מעבירים את הפנקייקים הקטנים המוכנים לקערה המתאימה לדגני בוקר, מזלפים מעל סירופ מייפל או שוקולד עם מעט חמאה ואוכלים עם כף. הנועזים מביננו יכולים גם להוסיף חלב ולשחזר לחלוטין את חוויית דגני הבוקר.

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

5 טעויות בהכנת פנקייק

5 טעויות בהכנת פנקייק שכולם עושים ואיך להימנע מהן

מדריכים וטיפים
השיטה המפתיעה לסינון פסטה

איך לא חשבנו על זה? השיטה לסינון פסטה שמשגעת את הרשת

מדריכים וטיפים
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק

איך להכין גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק

מדריכים וטיפים
מתכון לפנקייק מושלם על פי ChatGPT

ביקשנו מ-ChatGPT מתכון לפנקייק מושלם וזה מה שקרה

מתכונים
איך לחתוך בצל במהירות ובקלות

במהירות שיא: הטריק לחיתוך בצל שיחסוך לכם המון זמן

מדריכים וטיפים
פופקורן טריקס

דגני בוקר בסרט: פופקורן טריקס מגיע אל המדפים

חדשות האוכל
דגני בוקר מיני פנקייק של IHOP

דגני בוקר מיני פנקייק – בקרוב על המדפים

חדשות האוכל
איך להכין צ'יפס אבטיח

הלהיט הבא? איך להכין צ'יפס אבטיח בבית בחמש דקות

מדריכים וטיפים
פנקייקים שלא נדבקים למחבת

הפנקייק שוב נדבק למחבת? זה מה שאתם עושים לא נכון

מדריכים וטיפים
איך להחיות מלפפונים עייפים

השיטה שעובדת: כך תחזירו מלפפונים עייפים לחיים

מדריכים וטיפים
קראנץ' קורנפלקס של נסטלה

זה מה שחשבנו על קראנץ' קורנפלקס של גלידות נסטלה

חדשות האוכל
למה לאוכל יש טעם מר אחרי צחצוח שיניים

זו הסיבה שלאוכל ושתייה יש טעם מוזר אחרי צחצוח שיניים

מדריכים וטיפים