יום המתים 2022 במסעדת דלאל
קרדיט תמונה – אוראל סברן
שיתוף

תוכן עניינים

השבוע מסתמן כאחד השבועות היותר עמוסים באירועים. אחרי אירועי ליל כל הקדושים ואין ספור ספיישלים במסעדות ליום הבוחר, ביום רביעי יצוין יום המתים המקסיקני, הגרסא הלטינית להאלווין רק קצת יותר מקברי.

עוד טעימה: מארזי פיקניק של דלאל מגיעים לוולט
וכל הפרטים על הפופ אפ ספיישל של דה טאקו בדלידה בר

גם מסעדת דלאל הוותיקה מנווה צדק בתל אביב תציין את יום המתים כבר הערב (31.10) עם פייסטה קולינרית שתכלול תפריט ספיישל עם מנות מקסיקניות אותנטיות, קוקטיילים דרום אמריקאים, מוזיקה חיה, עמדת איפור ועוד אטרקציות.

יום המתים במסעדת דלאל – מה יש לזלול?

בין המנות בתפריט הספיישל תמצאו קלאסיקות כמו טאקו אבוקדו עם אספרגוס ובצל מוחמץ בצ'ילי; טאקו בשר בבישול ארוך, תירס לבן ואבוקדו; דג לבן מטוגן עם סלסה ורדה, איולי טקילה וולקן, צ'יפוטלה וקקטוס מוחמץ; צלעות תירס לפי הספר ועוד הפתעות (28-98 ש"ח).

טאקוס של דלאל בתפריט יום המתים 2022
טאקוס של דלאל בתפריט יום המתים 2022 | צילום: אוראל סברן

יום המתים בדלאל נערך בשיתוף פעולה עם מותג הטקילה וולקן במסגרתו ישקשק המיקסולוג אור אסולין מבחר קוקטיילים מרעננים עם טאץ' מקסיקני על בסיס וולקן.

בין הקוקטיילים תמצאו את Peach Punch עם טקילת וולקן רפוסאדו, אפרסק, רוזטה ואנגוסטורה; Jay-V עם וולקן בלאנקו, גרנד מרנייה, אגבה, ורמוט ולימון; Maracuia עם וולקן בלאנקו, טריפל סק, פסיפלורה, לימון ולימון פרסי; Volcan Mule עם וולקן רפוסאדו, סירופ חיווג', ג'ינג'ר ביר, נענע, מלפפונים וביטר עשבים וגם מרגריטה קלאסית עם וולקן בלאנקו, לימון, ליקר תפוזים ומלח (52-62 ש"ח).

תפריט ספיישל ליום המתים 2022 במסעדת דלאל
תפריט ספיישל ליום המתים 2022 במסעדת דלאל | צילום: אוראל סברן

בחודש יולי האחרון עזב השף גולן גורפינקל את מסעדת דלאל לאחר יותר שעבד עמה מאז הקמתה ב-2007 וכיום מנהל את המטבח של דלאל השף בר צנגר.

יום המתים במסעדת דלאל DIA DE LOS MUERTOS BY TEQUILA VOLCAN X DALLAL | שני 31.10 החל מהשעה 18:00 | שבזי 10, תל אביב-יפו | הזמנות בטלפון 03-510-9292 ובאתר אונטופו

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס