דה טאקו: פופ אפ מקסיקני שמח מגיע לדלידה בר

דה טאקו (De Taco), דוכן הטאקוס שסגר שעריו לפני כשנה עושה קאמבק לפופ אפ שמח ומלא בטאקוס בחצר היין של הדלידה בר בלוינסקי.
פופ אפ טאקוס של DE TACO בדלידה בר
פופ אפ טאקוס של DE TACO בדלידה בר | צילום: אלעד ברנגה

לאחר שסגרה שעריה לפני כשנה, שף שחר וולמר מחזיר את מסעדת דה טאקו עם מבחר טאקוס מסורתיים בשלל מילויים אותנטיים לפופ אפ של יומיים בלבד בחצר היין של הדלידה בר בשוק לוינסקי.

עוד טעימה: יום המתים מגיע גם אל מסעדת דלאל

כחלק מחגיגות יום המתים המקסיקני יציעו ב-OTOTO, חצר היין של דלידה בימים רביעי וחמישי (2-3.11) קלאסיקות לטיניות כמו נאצ'וס עם גוואקמולי, טאקוס מטורטיית תירס עבודת יד עם רטבים ביתיים והכל כמובן בליווי מרגריטות מרעננות להשלמת החגיגה (26-81 ש"ח).

עדכונים טעימים למייל!

עוד טעימה: מסעדת דלידה חוגגת עשור עם תפריט חדש

פופ אפ טאקוס בדלידה בר – מה בתפריט?

בין השאר תמצאו בתפריט הפופ אפ טאקוס פרגית במרינדה של צ'ילי וואחיו ואנצ'ו, כוסברה, בצל וצ'ילי טרי; טאקוס בקר בבישול ארוך בשומן עוף, כוסברה, בצל וצ'ילי; טאקוס לשון עגל חלב בבישול ארוך, כוסברה, בצל וצ'ילי; מוסר ים במרינדת אצ'יוטה וצ'ילי וואחיו, כוסברה, בצל וצ'ילי וטאקוס עם תבשיל לימה שחורה אורגנית מעושנת, כוסברה, בצל וצ'ילי. כל הטאקוס יוגשו עם ליים טרי וסלסות מבית De Taco.

מזללת הסטריט פוד המקסיקנית דה טאקו, פתחה שעריה ביוני 2021 ונסגרה קצר לאחר מכן בחודש דצמבר בעקבות בעיות בירוקרטיה. השף שחר וולמר (יא פאן, כתית), הקים את הדוכן הצנוע מתוך רצון להגיש אוכל מקסיקני אותנטי, זאת לאחר תקופה שבילה במדינה והתוודע לאוכל הרחוב המקומי.

בתחילת השנה נפתח בצמוד למסעדת האם בשוק לוינסקי דוכן קטנטן בשם שיפודי דלידה בו מציעים מספר מנות מצומצם ומהודק של מבחר בשרים על האש בפיתה.

פופ אפ טאקוס – De Taco של שחר וולמר | רביעי-חמישי 2.3.11 החל מהשעה 19:00 | OTOTO – חצר היין של דלידה בר, רחוב זבולון 9, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-536-9627 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מסעדת מסט - טברנה טורקית אותנטית בתל אביב
איסטנבול פינת לוינסקי: הטברנה הטורקית שמרימה את תל אביב
חדשות האוכל
קערת גווקאמולי ביתי
איך להכין גוואקמולי: מתכון מקסיקני לעונת האבוקדו
מתכונים
מתכון לצ'ילי קון קרנה עם בירה, קפה ושוקולד
מתכון לצ'ילי קון קרנה עם בירה, אספרסו ושוקולד
מתכונים
פסטיבל האוכל הטבעוני 2022 - ויגן פסט
פסטיבל הטבעונות 2022 חוזר לשרונה – כל מה שצריך לדעת
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
מארז עם 2 בקבוקי יין - קברנה סוביניון 2023 יין אדום יבש ושרדונה 2023 יין לבן יבש של יקב תבור עם 2 כוסות יין מהודרות
היינות הכי שווים לפסח 2025 – מה למזוג בכל כוס?
חדשות האוכל
תשכחו מ"היין הקבוע": הכנו לכם את המדריך שיעשה סדר בארבע כוסות עם יינות מומלצים, מארזים מיוחדים ובחירות שלא תצטערו עליהן >>
עומר בולנז׳ר כהן - עוגת מיץ 2.0
תל אביב חוגגת 116: סופ"ש של עוגות, קפה ואירועי תרבות בכיכר ביאליק
אירועים ופסטיבלים
תל אביב מזמינה אתכם לחגיגה מתוקה של עוגות וסיפורים ובתי קפה – עם מופעים, סיורים, תערוכות וסדנאות לכל המשפחה. גולת הכותרת - תחרות עוגת העיר >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
איך מכינים קצפת: מתכון וטיפים לקצפת מושלמת בכל פעם מחדש
מדריכים וטיפים
המדריך: איך לחתוך מלון עסיסי ב-3 צעדים פשוטים
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל