דה טאקו: פופ אפ מקסיקני שמח מגיע לדלידה בר

דה טאקו (De Taco), דוכן הטאקוס שסגר שעריו לפני כשנה עושה קאמבק לפופ אפ שמח ומלא בטאקוס בחצר היין של הדלידה בר בלוינסקי
פופ אפ טאקוס של DE TACO בדלידה בר
פופ אפ טאקוס של DE TACO בדלידה בר | צילום: אלעד ברנגה
שיתוף

לאחר שסגרה שעריה לפני כשנה, שף שחר וולמר מחזיר את מסעדת דה טאקו עם מבחר טאקוס מסורתיים בשלל מילויים אותנטיים לפופ אפ של יומיים בלבד בחצר היין של הדלידה בר בשוק לוינסקי.

עוד טעימה: יום המתים מגיע גם אל מסעדת דלאל

כחלק מחגיגות יום המתים המקסיקני יציעו ב-OTOTO, חצר היין של דלידה בימים רביעי וחמישי (2-3.11) קלאסיקות לטיניות כמו נאצ'וס עם גוואקמולי, טאקוס מטורטיית תירס עבודת יד עם רטבים ביתיים והכל כמובן בליווי מרגריטות מרעננות להשלמת החגיגה (26-81 ש"ח).

פופ אפ טאקוס בדלידה בר – מה בתפריט?

בין השאר תמצאו בתפריט הפופ אפ טאקוס פרגית במרינדה של צ'ילי וואחיו ואנצ'ו, כוסברה, בצל וצ'ילי טרי; טאקוס בקר בבישול ארוך בשומן עוף, כוסברה, בצל וצ'ילי; טאקוס לשון עגל חלב בבישול ארוך, כוסברה, בצל וצ'ילי; מוסר ים במרינדת אצ'יוטה וצ'ילי וואחיו, כוסברה, בצל וצ'ילי וטאקוס עם תבשיל לימה שחורה אורגנית מעושנת, כוסברה, בצל וצ'ילי. כל הטאקוס יוגשו עם ליים טרי וסלסות מבית De Taco.

מזללת הסטריט פוד המקסיקנית דה טאקו, פתחה שעריה ביוני 2021 ונסגרה קצר לאחר מכן בחודש דצמבר בעקבות בעיות בירוקרטיה. השף שחר וולמר (יא פאן, כתית), הקים את הדוכן הצנוע מתוך רצון להגיש אוכל מקסיקני אותנטי, זאת לאחר תקופה שבילה במדינה והתוודע לאוכל הרחוב המקומי.

בתחילת השנה נפתח בצמוד למסעדת האם בשוק לוינסקי דוכן קטנטן בשם שיפודי דלידה בו מציעים מספר מנות מצומצם ומהודק של מבחר בשרים על האש בפיתה.

פופ אפ טאקוס – De Taco של שחר וולמר | רביעי-חמישי 2.3.11 החל מהשעה 19:00 | OTOTO – חצר היין של דלידה בר, רחוב זבולון 9, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-536-9627 ובאתר אונטופו

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת