דה טאקו: פופ אפ מקסיקני שמח מגיע לדלידה בר

דה טאקו (De Taco), דוכן הטאקוס שסגר שעריו לפני כשנה עושה קאמבק לפופ אפ שמח ומלא בטאקוס בחצר היין של הדלידה בר בלוינסקי.
עדכונים טעימים למייל!

לאחר שסגרה שעריה לפני כשנה, שף שחר וולמר מחזיר את מסעדת דה טאקו עם מבחר טאקוס מסורתיים בשלל מילויים אותנטיים לפופ אפ של יומיים בלבד בחצר היין של הדלידה בר בשוק לוינסקי.

עוד טעימה: יום המתים מגיע גם אל מסעדת דלאל

פופ אפ טאקוס של DE TACO בדלידה בר
פופ אפ טאקוס של DE TACO בדלידה בר | צילום: אלעד ברנגה

כחלק מחגיגות יום המתים המקסיקני יציעו ב-OTOTO, חצר היין של דלידה בימים רביעי וחמישי (2-3.11) קלאסיקות לטיניות כמו נאצ'וס עם גוואקמולי, טאקוס מטורטיית תירס עבודת יד עם רטבים ביתיים והכל כמובן בליווי מרגריטות מרעננות להשלמת החגיגה (26-81 ש"ח).

עוד טעימה: מסעדת דלידה חוגגת עשור עם תפריט חדש

פופ אפ טאקוס בדלידה בר – מה בתפריט?

בין השאר תמצאו בתפריט הפופ אפ טאקוס פרגית במרינדה של צ'ילי וואחיו ואנצ'ו, כוסברה, בצל וצ'ילי טרי; טאקוס בקר בבישול ארוך בשומן עוף, כוסברה, בצל וצ'ילי; טאקוס לשון עגל חלב בבישול ארוך, כוסברה, בצל וצ'ילי; מוסר ים במרינדת אצ'יוטה וצ'ילי וואחיו, כוסברה, בצל וצ'ילי וטאקוס עם תבשיל לימה שחורה אורגנית מעושנת, כוסברה, בצל וצ'ילי. כל הטאקוס יוגשו עם ליים טרי וסלסות מבית De Taco.

מזללת הסטריט פוד המקסיקנית דה טאקו, פתחה שעריה ביוני 2021 ונסגרה קצר לאחר מכן בחודש דצמבר בעקבות בעיות בירוקרטיה. השף שחר וולמר (יא פאן, כתית), הקים את הדוכן הצנוע מתוך רצון להגיש אוכל מקסיקני אותנטי, זאת לאחר תקופה שבילה במדינה והתוודע לאוכל הרחוב המקומי.

בתחילת השנה נפתח בצמוד למסעדת האם בשוק לוינסקי דוכן קטנטן בשם שיפודי דלידה בו מציעים מספר מנות מצומצם ומהודק של מבחר בשרים על האש בפיתה.

פופ אפ טאקוס – De Taco של שחר וולמר | רביעי-חמישי 2.3.11 החל מהשעה 19:00 | OTOTO – חצר היין של דלידה בר, רחוב זבולון 9, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-536-9627 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

תפריט סתיו/חורף בבר האוכל בעתו בחיפה

גשם בְּעִתּוֹ: בר האוכל החיפאי מתחדש בתפריט לימים הקרים

חדשות האוכל
תפריט חורף חדש במסעדת דלידה

חוגגים עשור: תפריט ערבי-אירופאי חדש במסעדת דלידה

חדשות האוכל
יום המתים 2022 במסעדת דלאל

אתה חייב למות עלי: יום המתים מגיע אל מסעדת דלאל

חדשות האוכל
אבן עזרא - מסעדת שף מזרחית של הדור הבא של עזורה

עזורה 2.0: מסעדת אבן עזרא פותחת שולחן בשוק לוינסקי

חדשות האוכל

טרי מהתנור

בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>
BALLOUT בתדר - כדורסל רחוב, קולינריה וקוקטיילים

שמח בתדר: כדורסל רחוב, הופעות חיות ותפריט אצטדיונים של אייל שני

אירועים ופסטיבלים
בר התדר התל אביבי יהפוך למשך 4 ימים לפסטיבל שמח במיוחד של כדורסל רחוב, אוכל אמריקאי מושחת, הופעות חיות וקוקטיילים על בסיס קוניאק הנסי >>

מדריכים שאהבתם

השיטה שעובדת: זו הדרך היחידה לרכך טחינה שהתקשתה

מדריכים וטיפים

לא מתעלמים: 6 סימנים שהגיע הזמן להחליף את מדיח הכלים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?