דה טאקו: פופ אפ מקסיקני שמח מגיע לדלידה בר

דה טאקו (De Taco), דוכן הטאקוס שסגר שעריו לפני כשנה עושה קאמבק לפופ אפ שמח ומלא בטאקוס בחצר היין של הדלידה בר בלוינסקי.
פופ אפ טאקוס של DE TACO בדלידה בר
פופ אפ טאקוס של DE TACO בדלידה בר | צילום: אלעד ברנגה

לאחר שסגרה שעריה לפני כשנה, שף שחר וולמר מחזיר את מסעדת דה טאקו עם מבחר טאקוס מסורתיים בשלל מילויים אותנטיים לפופ אפ של יומיים בלבד בחצר היין של הדלידה בר בשוק לוינסקי.

עוד טעימה: יום המתים מגיע גם אל מסעדת דלאל

כחלק מחגיגות יום המתים המקסיקני יציעו ב-OTOTO, חצר היין של דלידה בימים רביעי וחמישי (2-3.11) קלאסיקות לטיניות כמו נאצ'וס עם גוואקמולי, טאקוס מטורטיית תירס עבודת יד עם רטבים ביתיים והכל כמובן בליווי מרגריטות מרעננות להשלמת החגיגה (26-81 ש"ח).

עדכונים טעימים למייל!

עוד טעימה: מסעדת דלידה חוגגת עשור עם תפריט חדש

פופ אפ טאקוס בדלידה בר – מה בתפריט?

בין השאר תמצאו בתפריט הפופ אפ טאקוס פרגית במרינדה של צ'ילי וואחיו ואנצ'ו, כוסברה, בצל וצ'ילי טרי; טאקוס בקר בבישול ארוך בשומן עוף, כוסברה, בצל וצ'ילי; טאקוס לשון עגל חלב בבישול ארוך, כוסברה, בצל וצ'ילי; מוסר ים במרינדת אצ'יוטה וצ'ילי וואחיו, כוסברה, בצל וצ'ילי וטאקוס עם תבשיל לימה שחורה אורגנית מעושנת, כוסברה, בצל וצ'ילי. כל הטאקוס יוגשו עם ליים טרי וסלסות מבית De Taco.

מזללת הסטריט פוד המקסיקנית דה טאקו, פתחה שעריה ביוני 2021 ונסגרה קצר לאחר מכן בחודש דצמבר בעקבות בעיות בירוקרטיה. השף שחר וולמר (יא פאן, כתית), הקים את הדוכן הצנוע מתוך רצון להגיש אוכל מקסיקני אותנטי, זאת לאחר תקופה שבילה במדינה והתוודע לאוכל הרחוב המקומי.

בתחילת השנה נפתח בצמוד למסעדת האם בשוק לוינסקי דוכן קטנטן בשם שיפודי דלידה בו מציעים מספר מנות מצומצם ומהודק של מבחר בשרים על האש בפיתה.

פופ אפ טאקוס – De Taco של שחר וולמר | רביעי-חמישי 2.3.11 החל מהשעה 19:00 | OTOTO – חצר היין של דלידה בר, רחוב זבולון 9, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-536-9627 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פסטיבל הג'חנון הראשון בתל אביב

תכינו מקום בבטן: פסטיבל הג'חנון הראשון מגיע לתל אביב

אירועים ופסטיבלים
עוגיות פנקייק פיסטוק של גבי גודיז בפסטיבל הפיסטוק בשרונה

מי אמר קראנץ': פסטיבל הפיסטוק הראשון מגיע אל שרונה מרקט

אירועים ופסטיבלים
המלבי של אובי משוק הכרמל

טעמת נתפסת: הקאמבק של המלבי המיתולוגי משוק הכרמל

חדשות האוכל
בר חמרמורת חיפה

חמרמורת: בר היין של חמארת תלפיות יוצא לדרך בחיפה

חדשות האוכל

טרי מהתנור

גליל של אחרי מלחמה - טיול בין עסקים שחוזרים לחיים

חוזרים לגליל: מסע של תקווה והתחדשות בין עסקי הצפון הפורח

חדשות האוכל
חודש לאחר שהפסקת האש בצפון נכנסה לתוקף, יצאנו למסע טעים ומעורר השראה של התחדשות, יצירתיות וחוסן בין עסקי הגליל שחזרו לפעילות עם אהבה ותקווה >>
פסטיבל חורף גלילי בתיאטרון גבעתיים

פסטיבל חורף גלילי: האוכל של הגליל מגיע אל לב גבעתיים

אירועים ופסטיבלים
יריד איכרים עם תוצרת גלילית, השף ברק יחזקאלי במפגש אינטימי ובית קפה ייחודי עם מנות בניחוח צפוני. "פסטיבל חורף גלילי" מגיע לתיאטרון גבעתיים >>

מדריכים שאהבתם

אכלתם יותר מדי בחג? 5 מאכלים להקלה על נפיחות ברגע

מדריכים וטיפים

שותים קפה ומתעייפים במהירות? זה מה שאתם עושים לא נכון

מדריכים וטיפים

מה לזלול?