לזלול - מגזין אוכל ישראלי

ארוחת שישי משפחתית של השף גולן ישראלי בריזורט דן אכדיה

ריזורט דן אכדיה הרצליה פותח שעריו לקהל הרחב לארוחות שישי משפחתיות בהובלת השף גולן ישראלי בסגנון בופה חופשי מול הנוף של הים התיכון
ארוחות שישי משפחתיות במלון דן אכדיה הרצליה
ארוחות שישי משפחתיות במלון דן אכדיה הרצליה | צילום: יח"צ
שיתוף

מלון דן אכדיה הרצליה פותח שעריו לקהל הרחב ומציע ארוחות שף משפחתיות בערבי שישי מול הנוף של הים התיכון גם למי שאינם נמנים בין אורחי המלון.

הארוחה המשפחתית תוצע בכל ערב שבת בין השעות 19:00-21:30 במחיר של 320 ש"ח לסועד ו-160 ש"ח לילד עד גיל 8.

ארוחות שישי משפחתיות בריזורט דן אכדיה הרצליה – מה בתפריט?

הארוחה בהובלתו של השף גולן ישראלי תוגש במתחם הריזורט של המלון בסגנון בופה חופשי בו יוצעו מבחר מנות בשרים לצד מגוון מנות לצמחונים וטבעוניים. כל המנות מתבססות על חומרי גלם עונתיים ואיכותיים ממיטב היצרנים המקומיים.

עוד טעימה: בר יין חדש באווירה גלילית במלון רות צפת

בין המנות תמצאו ירקות בגריל גחלים, סשימי דג ים, בשרים קרים ומטבלים, שוק טלה, פרגיות במרינדה, המבורגר אסאדו ופריים ריב עגלה לצד מנות שישי מסורתיות. לקינוח יוצעו מגוון מתוקים מקונדיטוריית המלון.

ויש גם מתכוני וידאו של שף גולן ישראלי

השף גולן ישראלי החל דרכו בקורס אמנות הבישול של רשת דן ממנו המשיך לסטאז' במסעדת קרן המיתולוגית של השף חיים כהן ובוולדורף אסטוריה בניו יורק. בהמשך עבד בקינג דיוויד, לאונרדו פלזה (הרודס) בתל אביב במשך יותר מ-15 שנה ומלון הילטון.

בשבע השנים האחרונות כאמור מוביל ישראלי את המטבח של ריזורט דן אכדיה בהרצליה. בחודשים האחרונים החלו ברשת דן להעלות מתכוני וידאו של שף גולן ישראלי למנות נבחרות כמו המבורגר אסאדו, ספריבס טלה או סביצ'ה פרידה.

ארוחות שישי משפחתיות של השף גולן ישראלי | ריזורט דן אכדיה הרצליה | ימי שישי, 19:00-21:30 | 320 ש"ח לסועד (160 ש"ח לילד עד גיל 8) | כשר | הזמנות בטלפון 09-9527435ר

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פלייגראונד - מסעדה ובר יין במלון PLAY מידטאון

בואו לשחק: המסעדה של בוגר משחקי השף נפתחת לקהל הרחב

חדשות האוכל
ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב

בוקר חדש: מלון קולוני חיפה משיק ארוחות בוקר לקהל הרחב

חדשות האוכל
פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה ירושלים

ביצים ביצים: פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה

אירועים ופסטיבלים
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל
בר עם נוף פנורמי במלון קאזה

יוצאים לחופשה בנהריה: מה מתחדש ומתרגש בעיר הצפונית?

חדשות האוכל
ארוחת בוקר רומנטית במלון עכותיקה בעכו

כמה אהבה: מצאנו ארוחת בוקר חדשה ורומנטית מול הים

חדשות האוכל
מלון עכותיקה בעיר העתיקה של עכו

לזלול את עכו: איך הפך מלון עכותיקה לפנינה קולינרית מקומית

חדשות האוכל
פסטיבל המרקים של מלון ענבל חוזר לחמם את החורף

לימים הקרים: חורף של מרקים מגיע למלון ענבל בירושלים

אירועים ופסטיבלים
מוזה בר יין במלון רות צפת

מוזה בר יין: אוכל גלילי אותנטי ויינות איכותיים בלב צפת

חדשות האוכל
תפריט סוכות 2023 במלון ענבל

סוכות 2023: תפריט החג של מלון ענבל בסוכה המעוצבת במזרח התיכון

חדשות האוכל
ארוחת בוקר חדשה במלון דן תל אביב

על הים: ארוחת הבוקר החדשה בקפה 99 של מלון דן תל אביב

חדשות האוכל
שולחן גלילי מסעדה ערבית כשרה במלון פרימה גליל

שולחן גלילי: מסעדה ערבית אותנטית חדשה וכשרה בטבריה

חדשות האוכל