ארוחת שישי משפחתית של השף גולן ישראלי בריזורט דן אכדיה

ריזורט דן אכדיה הרצליה פותח שעריו לקהל הרחב לארוחות שישי משפחתיות בהובלת השף גולן ישראלי בסגנון בופה חופשי מול הנוף של הים התיכון.
ארוחות שישי משפחתיות במלון דן אכדיה הרצליה
ארוחות שישי משפחתיות במלון דן אכדיה הרצליה | צילום: יח"צ

מלון דן אכדיה הרצליה פותח שעריו לקהל הרחב ומציע ארוחות שף משפחתיות בערבי שישי מול הנוף של הים התיכון גם למי שאינם נמנים בין אורחי המלון.

הארוחה המשפחתית תוצע בכל ערב שבת בין השעות 19:00-21:30 במחיר של 320 ש"ח לסועד ו-160 ש"ח לילד עד גיל 8.

ארוחות שישי משפחתיות בריזורט דן אכדיה הרצליה – מה בתפריט?

הארוחה בהובלתו של השף גולן ישראלי תוגש במתחם הריזורט של המלון בסגנון בופה חופשי בו יוצעו מבחר מנות בשרים לצד מגוון מנות לצמחונים וטבעוניים. כל המנות מתבססות על חומרי גלם עונתיים ואיכותיים ממיטב היצרנים המקומיים.

עדכונים טעימים למייל!

עוד טעימה: בר יין חדש באווירה גלילית במלון רות צפת

בין המנות תמצאו ירקות בגריל גחלים, סשימי דג ים, בשרים קרים ומטבלים, שוק טלה, פרגיות במרינדה, המבורגר אסאדו ופריים ריב עגלה לצד מנות שישי מסורתיות. לקינוח יוצעו מגוון מתוקים מקונדיטוריית המלון.

ויש גם מתכוני וידאו של שף גולן ישראלי

השף גולן ישראלי החל דרכו בקורס אמנות הבישול של רשת דן ממנו המשיך לסטאז' במסעדת קרן המיתולוגית של השף חיים כהן ובוולדורף אסטוריה בניו יורק. בהמשך עבד בקינג דיוויד, לאונרדו פלזה (הרודס) בתל אביב במשך יותר מ-15 שנה ומלון הילטון.

בשבע השנים האחרונות כאמור מוביל ישראלי את המטבח של ריזורט דן אכדיה בהרצליה. בחודשים האחרונים החלו ברשת דן להעלות מתכוני וידאו של שף גולן ישראלי למנות נבחרות כמו המבורגר אסאדו, ספריבס טלה או סביצ'ה פרידה.

ארוחות שישי משפחתיות של השף גולן ישראלי | ריזורט דן אכדיה הרצליה | ימי שישי, 19:00-21:30 | 320 ש"ח לסועד (160 ש"ח לילד עד גיל 8) | כשר | הזמנות בטלפון 09-9527435ר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מלון עכותיקה בעיר העתיקה של עכו
לזלול את עכו: איך הפך מלון עכותיקה לפנינה קולינרית מקומית
חדשות האוכל
פסטיבל המרקים של מלון ענבל חוזר לחמם את החורף
לימים הקרים: חורף של מרקים מגיע למלון ענבל בירושלים
אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל 2024
זלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים חוזר במהדורת חורף 2024
אירועים ופסטיבלים
מוזה בר יין במלון רות צפת
מוזה בר יין: אוכל גלילי אותנטי ויינות איכותיים בלב צפת
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
איך לנקות את המיקרוגל ביסודיות: המדריך השלם
מדריכים וטיפים
סודות הבישול בווק: טיפים, טכניקות ושימושים ייחודיים שכדאי להכיר
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל