ארוחות שישי משפחתיות במלון דן אכדיה הרצליה
קרדיט תמונה – יח"צ

ארוחת שישי משפחתית של השף גולן ישראלי בריזורט דן אכדיה

ריזורט דן אכדיה הרצליה פותח שעריו לקהל הרחב לארוחות שישי משפחתיות בהובלת השף גולן ישראלי בסגנון בופה חופשי מול הנוף של הים התיכון
שיתוף

תוכן עניינים

מלון דן אכדיה הרצליה פותח שעריו לקהל הרחב ומציע ארוחות שף משפחתיות בערבי שישי מול הנוף של הים התיכון גם למי שאינם נמנים בין אורחי המלון.

הארוחה המשפחתית תוצע בכל ערב שבת בין השעות 19:00-21:30 במחיר של 320 ש"ח לסועד ו-160 ש"ח לילד עד גיל 8.

ארוחות שישי משפחתיות בריזורט דן אכדיה הרצליה – מה בתפריט?

הארוחה בהובלתו של השף גולן ישראלי תוגש במתחם הריזורט של המלון בסגנון בופה חופשי בו יוצעו מבחר מנות בשרים לצד מגוון מנות לצמחונים וטבעוניים. כל המנות מתבססות על חומרי גלם עונתיים ואיכותיים ממיטב היצרנים המקומיים.

עוד טעימה: בר יין חדש באווירה גלילית במלון רות צפת

בין המנות תמצאו ירקות בגריל גחלים, סשימי דג ים, בשרים קרים ומטבלים, שוק טלה, פרגיות במרינדה, המבורגר אסאדו ופריים ריב עגלה לצד מנות שישי מסורתיות. לקינוח יוצעו מגוון מתוקים מקונדיטוריית המלון.

ויש גם מתכוני וידאו של שף גולן ישראלי

השף גולן ישראלי החל דרכו בקורס אמנות הבישול של רשת דן ממנו המשיך לסטאז' במסעדת קרן המיתולוגית של השף חיים כהן ובוולדורף אסטוריה בניו יורק. בהמשך עבד בקינג דיוויד, לאונרדו פלזה (הרודס) בתל אביב במשך יותר מ-15 שנה ומלון הילטון.

בשבע השנים האחרונות כאמור מוביל ישראלי את המטבח של ריזורט דן אכדיה בהרצליה. בחודשים האחרונים החלו ברשת דן להעלות מתכוני וידאו של שף גולן ישראלי למנות נבחרות כמו המבורגר אסאדו, ספריבס טלה או סביצ'ה פרידה.

ארוחות שישי משפחתיות של השף גולן ישראלי | ריזורט דן אכדיה הרצליה | ימי שישי, 19:00-21:30 | 320 ש"ח לסועד (160 ש"ח לילד עד גיל 8) | כשר | הזמנות בטלפון 09-9527435ר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס