על הים: ארוחת הבוקר החדשה בקפה 99 של מלון דן תל אביב

מסעדת CAFÉ 99 במלון דן תל אביב משיקה ארוחת בוקר חדשה של השף בוריס פאוקמן עם בופה עשיר, ראשונות למרכז השולחן ועיקריות לבחירה
ארוחת בוקר חדשה במלון דן תל אביב
ארוחת בוקר חדשה במלון דן תל אביב | צילום: גל בן זאב
שיתוף

מסעדת CAFÉ 99 במלון דן תל אביב משיקה לקהל הרחב ארוחת בוקר כשרה וחדשה של השף בוריס פאוקמן מול הים המשלבת בופה עשיר לצד מנות פתיחה, ראשונות למרכז השולחן ועיקריות לבחירה.

תפריט ארוחת הבוקר החדש של קפה 99 שם דגש על חומרי גלם מקומיים וטריים ושיטות בישול מקומיות וצרפתיות עם מגוון של סלטים, דגים נאים וכבושים ומבחר גבינות איכות. מחיר הארוחה עומד על 140 ש"ח לסועד.

עוד טעימה: פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה ירושלים

ארוחת בוקר במלון דן תל אביב – מה יש לזלול?

בראשונות תמצאו מנות כמו חציל פחמים בטחינה ויוגורט עם גבינת עזים ושמן עירית; לביבות ירק עיראקיות בציזיקי; וזוקיני צלוי מפוחם עם ג'יבנה ושמן זית סורי.

עוד בראשונות – אנשובי אורטיז עם זרעי עגבנייה, שמן זית וחמאה; סלט ירוק עם חסה לליק, אנדיב, אגסים כבושים, פיצוחים מקורמלים, ויניגרט ואגסים; סלט שרי תמר וקרעי מוצרלה עם קרם בזיליקום, צנוברים, אורגנו ושמן ארמוטי ועוד.

ארוחת הבוקר החדשה של מלון דן תל אביב
ארוחת הבוקר החדשה של מלון דן תל אביב | צילום: גל בן זאב

בעיקריות תוכלו לבחור מבין מבחר מנות ביצים קלאסיות ועדכניות כמו מקושקשת רכה עם קרם פרש, עירית ולחם מחמצת; אגס בנדיקט עם ביצה עלומה, סלמון, תרד טורקי, שמנת ולחם בריוש וקרוק מיסייה עם כמהין, בשמל פטריות, לחם קסטן וגבינות קשות.

עוד יוצעו מנות כמו בורקס גבינה מבצק קרואסון במילוי גבינת טולום, גאודה מעושנת ועשבי תיבול טריים וחסה ליטל ג'ם צלויה בגרמולטה של עשים, איולי פרמזן וקרוטוני בריוש וגם ברד פודינג עם שלל פירות העונה.

עוד טעימה: מה תמצאו בארוחת הבוקר של השובך?

הארוחה מלווה במשקאות חמים ומיצים סחוטים טריים לצד משקאות אלכוהוליים, יין, קאווה ומבחר קוקטיילים

מלבד ארוחת הבוקר החדשה ייערכו במקום מדי יום שלישי בין 20:00-23:00 ערבי קונספט מיוחדים עם קוקטיילים מבית האימפריאל ומנות מהתפריט החדש של המקום.

ארוחת בוקר חדשה במלון דן תל אביב | הירקון 99, תל אביב | ראשון-שישי 8:00-11:30 | 140 ש"ח לסועד | כשר רבנות תל אביב | הזמנות בטלפון 03-5202492 או באתר

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments