יין, כנאפה ואווירה יפואית: בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה

המעדנייה היפואית שדוגלת בגישת Farm to Table מציעה בימי שישי בראנץ' חדש בסגנון בופה עם מיטב חומרי גלם טריים ממבחר יצרנים מקומיים.
בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה
בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה
בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה
בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה

מעדניית דלי אלהמברה שנפתחה לפני כשנה ביפו משיקה בראנץ' שישי חדש לכבוד החגים המבוסס על תוצרת מקומית עונתית ואיכותית. הבראנץ' מוגש בסגנון בופה פתוח על השולחן וכולל כוס יין ואווירה יפואית אותנטית.

עוד טעימה: בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי

את דלי אלהמברה הקימו במשותף יקיר כנפו ואביאל אלבז. כנפו עסק בעבר בהפקת אירועי אוכל קהילתיים וייעוץ עסקי לחקלאים בעמק חפר מטעם הג'וינט היהודי. הוא גם הקים את קהילת Farm to Table Israel שמקדמת את קונספט מהשדה לשולחן עם קהילה המונה כיום עשרות אלפי איש ומחברת בין חקלאים לצרכנים הפרטיים.

אלבז, בעל תואר במנהל עסקים עם התמחות בקהילות ויזמות, עבד בעברו כטבח במסעדת שילה המוערכת. כשפגש את כנפו, זיהה אלבז הזדמנות לקדם עסקים ויצרנים ישראלים קטנים דרך האוכל והשניים חברו למסע במשקים ברחבי הארץ והפקת אירועי קולינריה קהילתיים.

הבראנץ' של אלהמברה הוא המשך טבעי לסדנאות ולבראנצ'ים שהיו עורכים כנפו אלבז, בעלי המקום, במשקים חקלאיים בימי שישי בצהריים. התפריט עצמו משתנה מדי שבוע על פי תוצרת השדה והתבואה שבשיאה באותה עונה אך הקונספט נשאר דומה.

בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה – מה יש לזלול?

בין המנות המתחלפות שיוצעו בבראנץ' תמצאו חציל שרוף יוגורט של שמואל, שקד ורימונים; סביצ׳ה עם נקטרינה, פטרוזלייה, בצל סגול וצזיקי; סלט עלים ותפוחים עם רוקט בר, גבינה כחולה, פרחי ודבש פרחי בר; פריטטה משגעת עם שלל ירקות הקיץ של העונה, בצל ירוק ומוצרלה דה באפלו; קישים של אמא זיו וקציצות דגים של אלבז.

לקינוח יציעו בבופה מתוקים כמו כנאפה עם מי זהר, הל ועלי קינמון; פירות העונה חתוכים ועוד.

מחיר הבראנץ' עומד על 110 ש"ח לסועד ו-195 ש"ח לזוג.

במעדנייה עצמה תמצאו מבחר של גבינות ממחלבות בוטיק מקומיות, קפה איכותי, דבש ויינות ישראליים מגוונים. בנוסף מוצע מדי יום תפריט המבוסס על מוצרי המעדנייה.

בראנץ' בדלי אלהמברה | שדרות ירושלים 30, יפו | ימי שישי 14/10 ו-21/10, 11:00-13:30 | הזמנות בטלפון 077-7242033 או באתר אונטופו

לא צריך לגרד: איך לנקות פסטה שנדבקה לתחתית הסיר?

מדריכים וטיפים

זו הדרך הנכונה לשמור חצי אבוקדו במקרר מבלי שישחיר

מדריכים וטיפים
שתפו והגיבו
בפייסבוק
וואטסאפ
אימייל
ציוץ

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בראנץ' פיצה מוצ'ה

פיצה מוצ'ה מציגה: בראנץ' על טהרת הפיצה

חדשות האוכל
N19 - קצבייה, מעדנייה וקונדיטוריית בשרים באשדוד

נפתחה N19 – קונדיטוריית בשרים מושחתת באשדוד

חדשות האוכל
תפריט טורקי איזמירי של אבי ביטון במעדניית סוליקה

טורקיה זה כאן: השף אבי ביטון משיק תפריט איזמירי במעדניית סוליקה

חדשות האוכל
בראנץ' שישי של קפה מרטיני

רומא פינת דיזנגוף: הבראנץ' האיטלקי החדש של קפה מרטיני

חדשות האוכל

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

טרי מהתנור

גלידות שמנת עם חלב עיזים טורקיות חדשות

קולקציית גלידות טורקיות מחלב עיזים נוחתת בסניפי יאפא כנאפה

חדשות האוכל
סניפי יאפא כנאפה מתחדשים בקולקציית גלידות טורקיות עם חלב עיזים בטעמי שמנת, פיסטוק ושוקולד שמשתלבות מעולה עם כנאפה חמה. כל הפרטים >>
פיצה קורנפלקס של פאפא ג'ונס

פיצה עם קורנפלקס? הקולקציה הקראנצ'ית של פאפא ג'ונס לקיץ

חדשות האוכל
רגע לפני גמר היורו, רשת פאפא ג'ונס משיקה קולקציה מפתיעה וקראנצ'ית לקיץ במהדורה מוגבלת עם פיצות ומאפים בתוספת פתיתי קורנפלקס >>

מדריכים שאהבתם

מה לזלול?