יין, כנאפה ואווירה יפואית: בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה

המעדנייה היפואית שדוגלת בגישת Farm to Table מציעה בימי שישי בראנץ' חדש בסגנון בופה עם מיטב חומרי גלם טריים ממבחר יצרנים מקומיים.
בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה
בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה

מעדניית דלי אלהמברה שנפתחה לפני כשנה ביפו משיקה בראנץ' שישי חדש לכבוד החגים המבוסס על תוצרת מקומית עונתית ואיכותית. הבראנץ' מוגש בסגנון בופה פתוח על השולחן וכולל כוס יין ואווירה יפואית אותנטית.

עוד טעימה: בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי

את דלי אלהמברה הקימו במשותף יקיר כנפו ואביאל אלבז. כנפו עסק בעבר בהפקת אירועי אוכל קהילתיים וייעוץ עסקי לחקלאים בעמק חפר מטעם הג'וינט היהודי. הוא גם הקים את קהילת Farm to Table Israel שמקדמת את קונספט מהשדה לשולחן עם קהילה המונה כיום עשרות אלפי איש ומחברת בין חקלאים לצרכנים הפרטיים.

עדכונים טעימים למייל!

אלבז, בעל תואר במנהל עסקים עם התמחות בקהילות ויזמות, עבד בעברו כטבח במסעדת שילה המוערכת. כשפגש את כנפו, זיהה אלבז הזדמנות לקדם עסקים ויצרנים ישראלים קטנים דרך האוכל והשניים חברו למסע במשקים ברחבי הארץ והפקת אירועי קולינריה קהילתיים.

הבראנץ' של אלהמברה הוא המשך טבעי לסדנאות ולבראנצ'ים שהיו עורכים כנפו אלבז, בעלי המקום, במשקים חקלאיים בימי שישי בצהריים. התפריט עצמו משתנה מדי שבוע על פי תוצרת השדה והתבואה שבשיאה באותה עונה אך הקונספט נשאר דומה.

בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה – מה יש לזלול?

בין המנות המתחלפות שיוצעו בבראנץ' תמצאו חציל שרוף יוגורט של שמואל, שקד ורימונים; סביצ׳ה עם נקטרינה, פטרוזלייה, בצל סגול וצזיקי; סלט עלים ותפוחים עם רוקט בר, גבינה כחולה, פרחי ודבש פרחי בר; פריטטה משגעת עם שלל ירקות הקיץ של העונה, בצל ירוק ומוצרלה דה באפלו; קישים של אמא זיו וקציצות דגים של אלבז.

לקינוח יציעו בבופה מתוקים כמו כנאפה עם מי זהר, הל ועלי קינמון; פירות העונה חתוכים ועוד.

מחיר הבראנץ' עומד על 110 ש"ח לסועד ו-195 ש"ח לזוג.

במעדנייה עצמה תמצאו מבחר של גבינות ממחלבות בוטיק מקומיות, קפה איכותי, דבש ויינות ישראליים מגוונים. בנוסף מוצע מדי יום תפריט המבוסס על מוצרי המעדנייה.

בראנץ' בדלי אלהמברה | שדרות ירושלים 30, יפו | ימי שישי 14/10 ו-21/10, 11:00-13:30 | הזמנות בטלפון 077-7242033 או באתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד

השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס

חדשות האוכל
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA

בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני

חדשות האוכל
בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי

רוח סתיו: בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי

חדשות האוכל
בראנץ' פיצה מוצ'ה

פיצה מוצ'ה מציגה: בראנץ' על טהרת הפיצה

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פיצה איקס תל אביב

ממודיעין לעיר הגדולה: פיצה איקס כובשת את תל אביב ולא מתכוונת לעצור

חדשות האוכל
לאחר שכבשה בסערה את בלייני העיר תל אביב, פיצה איקס ממודיעין מתרחבת עם סניף בנחלת בנימין ושדרוג לסניף דיזנגוף עם שלל מנות חדשות ומסעירות >>
פסטיבל חורף גלילי בתיאטרון גבעתיים

פסטיבל חורף גלילי: האוכל של הגליל מגיע אל לב גבעתיים

אירועים ופסטיבלים
יריד איכרים עם תוצרת גלילית, השף ברק יחזקאלי במפגש אינטימי ובית קפה ייחודי עם מנות בניחוח צפוני. "פסטיבל חורף גלילי" מגיע לתיאטרון גבעתיים >>

מדריכים שאהבתם

אחת ולתמיד: איך לשמור פטריות טריות במקרר?

מדריכים וטיפים

אחת ולתמיד: איך לשמור על חלה טרייה ורכה לאורך זמן?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?