בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה
קרדיט תמונה – Pixabay

יין, כנאפה ואווירה יפואית: בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה

המעדנייה היפואית שדוגלת בגישת Farm to Table מציעה בימי שישי בראנץ' חדש בסגנון בופה עם מיטב חומרי גלם טריים ממבחר יצרנים מקומיים
שיתוף

תוכן עניינים

מעדניית דלי אלהמברה שנפתחה לפני כשנה ביפו משיקה בראנץ' שישי חדש לכבוד החגים המבוסס על תוצרת מקומית עונתית ואיכותית. הבראנץ' מוגש בסגנון בופה פתוח על השולחן וכולל כוס יין ואווירה יפואית אותנטית.

עוד טעימה: בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי

את דלי אלהמברה הקימו במשותף יקיר כנפו ואביאל אלבז. כנפו עסק בעבר בהפקת אירועי אוכל קהילתיים וייעוץ עסקי לחקלאים בעמק חפר מטעם הג'וינט היהודי. הוא גם הקים את קהילת Farm to Table Israel שמקדמת את קונספט מהשדה לשולחן עם קהילה המונה כיום עשרות אלפי איש ומחברת בין חקלאים לצרכנים הפרטיים.

אלבז, בעל תואר במנהל עסקים עם התמחות בקהילות ויזמות, עבד בעברו כטבח במסעדת שילה המוערכת. כשפגש את כנפו, זיהה אלבז הזדמנות לקדם עסקים ויצרנים ישראלים קטנים דרך האוכל והשניים חברו למסע במשקים ברחבי הארץ והפקת אירועי קולינריה קהילתיים.

הבראנץ' של אלהמברה הוא המשך טבעי לסדנאות ולבראנצ'ים שהיו עורכים כנפו אלבז, בעלי המקום, במשקים חקלאיים בימי שישי בצהריים. התפריט עצמו משתנה מדי שבוע על פי תוצרת השדה והתבואה שבשיאה באותה עונה אך הקונספט נשאר דומה.

בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה – מה יש לזלול?

בין המנות המתחלפות שיוצעו בבראנץ' תמצאו חציל שרוף יוגורט של שמואל, שקד ורימונים; סביצ׳ה עם נקטרינה, פטרוזלייה, בצל סגול וצזיקי; סלט עלים ותפוחים עם רוקט בר, גבינה כחולה, פרחי ודבש פרחי בר; פריטטה משגעת עם שלל ירקות הקיץ של העונה, בצל ירוק ומוצרלה דה באפלו; קישים של אמא זיו וקציצות דגים של אלבז.

לקינוח יציעו בבופה מתוקים כמו כנאפה עם מי זהר, הל ועלי קינמון; פירות העונה חתוכים ועוד.

מחיר הבראנץ' עומד על 110 ש"ח לסועד ו-195 ש"ח לזוג.

במעדנייה עצמה תמצאו מבחר של גבינות ממחלבות בוטיק מקומיות, קפה איכותי, דבש ויינות ישראליים מגוונים. בנוסף מוצע מדי יום תפריט המבוסס על מוצרי המעדנייה.

בראנץ' בדלי אלהמברה | שדרות ירושלים 30, יפו | ימי שישי 14/10 ו-21/10, 11:00-13:30 | הזמנות בטלפון 077-7242033 או באתר אונטופו

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס