זה לא חלום: פתח תקווה מתחדשת עם בראנץ' שישי מושחת

דרימרי בייקרי ביסטרו מפתח תקווה משיקה בראנץ' חדש ומפנק בימי שישי עם מבחר מנות ביצים, מאפי בוקר והפתעות נוספות של השף עידן מימון.
בראנץ' חורף 2023 של דרימרי בייקרי ביסטרו
בראנץ' חורף 2023 של דרימרי בייקרי ביסטרו | צילום: גיל אבירם

דרימרי בייקרי ביסטרו של השף קונדיטור עידן מימון בפתח תקווה משיקה בראנץ' חורפי מפתה ומפנק לימים הקרים עם ארוחות בוקר מפתיעות, מבחר מאפיים טריים ומנות חדשות ומרגשות נוספות להתחיל איתן את היום

מימון, שרכש את השכלתו הקולינרית בלה נוטרה בפריז, חלש בעברו על הקונדיטוריות של טוטו וקלארו והחליט לפני כ-4 שנים לפתוח את דרימרי בייקרי ביסטרו בפתח תקווה בכדי להביא את בשורת הפטירי הצרפתי היישר אל העיר בה גדל.

הבייקרי מציע מדי יום מבחר של לחמים, מאפי בוקר, עוגות ועוגיות בוייב אירופאי בעוד הביסטרו מציע תפריט אוכל מחומרי גלם איכותיים, ירקות אורגניים של מגדלים מקומיים, סלטים, פסטות טריות ופיצות בתנור אבן.

בראנץ' חורף של דרימרי בייקרי – מה בתפריט?

בבראנץ' החדש של הדרימרי שיוגש מדי יום שישי תמצאו מבחר מנות ביצים מגוונות ומקוריות כמו אגז בנדיקט קלאסי עם ביצים עלומות על בריוש, תרד, בצל ורוטב הולנדייז; בנדיקט טרטופו על בריוש עם ביצים עלומות, הולנדייז כמהין, סלמון מעושן, תרד בר ובצל; שקשוקה עם 2 ביצים, קולי עגבניות, סלט חתוך גס, טחינה ולחם (56-66 ש"ח).

אגז בנדיקט של דרימרי בייקרי
אגז בנדיקט של דרימרי בייקרי | צילום: גיל אבירם

עוד יוצעו בבראנץ' מבחר של כריכים כמו קרואסון פרעצל עם ממרח עגבניות, מוצרלה ובזיליקום; בייגל טוסט פתוח עם מוצרלה, גאודה, רוטב עגבניות ו-2 תוספות לבחירה; בייגל בריוש עם סלמון, גבינת שמנת, אבוקדו וביצה קשה; קרואסון בולאנז'רי עם טחינה, חציל, ביצה קשה, עגבניות שרופות, מלפפון חמוץ ובצל; בורקס פינוקים עם חלומי, אבוקדו, ביצה קשה ומלפפון חמוץ ופרצל טונה עם איולי אריסה, ביצה קשה, מלפפון חמוץ וחסה (48-58 ש"ח).

באגף הסלטים מציעים בבראנץ' של דרימרי סלט פטוש עם ירקות שוק חתוכים גס, קרוטונים וגבינת פטה; סלט טאבולה עם בורגול, עדשים שחורות, ירקות קצוצים, עשבי תיבול, פיצוחים בקרמל, קריספי בטטה ופטה; סלט אנדיב עם מיקס חסות, גזר, שקדים, גבינת ברי פקאן, פרי עונתי ווינגרט אגוזים; סלט קיסר עם מיקס חסות, קרוטונים, איולי סיזר, ביצה קשה, עגבניות שרי, בצל סגול ופרמזן ועוד (60-66 ש"ח).

לצד אלו תוכלו ליהנות מארוחת בוקר פריטטה קלאסית עם תפוח אדמה, חציל, גמבה, זוקיני, בצל ומוצרלה עם לחם מחמצת ומטבלי הבית, סלט ירקות חתוך גס ושתייה קרה או חמה או מבוקר דרימרי עם 2 ביצים לבחירה, סלסלת לחמים ומאפי בוקר, סלט ירקות חתוך גס, גבינות, סלט אבוקדו, ממרח עגבניות מיובשות, סלט טונה, חמאה וריבה ביתית ושתייה קרה או חמה (70-154 ש"ח).

לקינוח יציעו במקום ברד פודינג עשיר עם פירות יער וגלידת שמנת חמוצה (52 ש"ח).ומבחר מאפי בוקר מיוחדים כמו קווין אמאן וקרם פטיסייר טופי מלוח; קרואסון ג'אנדויה שוקולד אגוזים ושבבי פייטה; קרואסון חמאה עם קרם מסקרפונה ותותים; דניש חלווה פיסטוק ועוד (14-18 ש"ח).

בבר הקוקטיילים הסמוך בייקר סלון ששייך אף הוא לקבוצת דרימרי וחולק מטבח משותף עם הביסטרו השיקו בחודש שעבר תפריט חורף חדש עם שלל מנות מעשה ידיו של שף עידו מימון לצד קוקטיילים מרעננים ומותאמים למנות

בראנץ' חורף בדרימרי בייקרי ביסטרו | הסיבים 49, פתח תקווה | ימי שישי 8:00-14:00 | כשר | הזמנות בטלפון 03-9503330 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
בראנץ טבעוני של מסעדת J17
שובו של הבופה: מסעדת J17 משיקה בראנץ טבעוני חדש
חדשות האוכל
בראנץ' שישי של קפה מרטיני
רומא פינת דיזנגוף: הבראנץ' האיטלקי החדש של קפה מרטיני
חדשות האוכל
בראנץ' חדש במסעדת שוקרייה
מסעדת שוקרייה בהוד השרון משיקה בראנץ' חדש לקיץ
חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל
בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
קולקציית עוגות לראש השנה 2025 של ביסקוטי
על הדבש ועל הטיקטוק: מה מכינים לכם בביסקוטי לראש השנה 2025?
חדשות האוכל
מתלבטים איזו עוגה להביא לראש השנה? טעמנו את קולקציית החג של ביסקוטי ובחרנו את המנצחת. וגם: כל הפרטים על טרנד ההאני באטר טוסט שהגיע לארץ >>
המבורגר מוגזם - התפריט החדש של בורגר סטיישן
על הגריל: יצאנו לזלול את ההמבורגרים החדשים של בורגר סטיישן
חדשות האוכל
רשת בורגר סטיישן משדרגת את הכשרות ומשיקה תפריט חדש ומושחת. האם המהלך השתלם? יצאנו למסע זלילה וחזרנו עם כל המסקנות >>
יינות ארטיזנל Creation מבית יקב תבור
מ-45 ועד 370 ש"ח: בקבוקי יין ישראליים שישדרגו לכם את ארוחת החג
חדשות האוכל
מבולבלים מול מדף היינות? אספנו את כל היינות הישראליים המומלצים לחגים. מיינות בוטיק פורצי דרך ועד לבחירות שוות לכל כיס, הגיע הזמן למזוג נכון >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
על הדרך: איך להכין חביתה במיקרוגל בקלות ובמהירות
טיפים למטבח
איך להכין פתיתים מושלמים בכל פעם מחדש
טיפים למטבח
מדריך חריף: איך להוציא זרעים מפלפל צ'ילי בלי להסתבך
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל