זה לא חלום: פתח תקווה מתחדשת עם בראנץ' שישי מושחת

דרימרי בייקרי ביסטרו מפתח תקווה משיקה בראנץ' חדש ומפנק בימי שישי עם מבחר מנות ביצים, מאפי בוקר והפתעות נוספות של השף עידן מימון.
בראנץ' חורף 2023 של דרימרי בייקרי ביסטרו
בראנץ' חורף 2023 של דרימרי בייקרי ביסטרו | צילום: גיל אבירם

דרימרי בייקרי ביסטרו של השף קונדיטור עידן מימון בפתח תקווה משיקה בראנץ' חורפי מפתה ומפנק לימים הקרים עם ארוחות בוקר מפתיעות, מבחר מאפיים טריים ומנות חדשות ומרגשות נוספות להתחיל איתן את היום

מימון, שרכש את השכלתו הקולינרית בלה נוטרה בפריז, חלש בעברו על הקונדיטוריות של טוטו וקלארו והחליט לפני כ-4 שנים לפתוח את דרימרי בייקרי ביסטרו בפתח תקווה בכדי להביא את בשורת הפטירי הצרפתי היישר אל העיר בה גדל.

הבייקרי מציע מדי יום מבחר של לחמים, מאפי בוקר, עוגות ועוגיות בוייב אירופאי בעוד הביסטרו מציע תפריט אוכל מחומרי גלם איכותיים, ירקות אורגניים של מגדלים מקומיים, סלטים, פסטות טריות ופיצות בתנור אבן.

עדכונים טעימים למייל!

בראנץ' חורף של דרימרי בייקרי – מה בתפריט?

בבראנץ' החדש של הדרימרי שיוגש מדי יום שישי תמצאו מבחר מנות ביצים מגוונות ומקוריות כמו אגז בנדיקט קלאסי עם ביצים עלומות על בריוש, תרד, בצל ורוטב הולנדייז; בנדיקט טרטופו על בריוש עם ביצים עלומות, הולנדייז כמהין, סלמון מעושן, תרד בר ובצל; שקשוקה עם 2 ביצים, קולי עגבניות, סלט חתוך גס, טחינה ולחם (56-66 ש"ח).

אגז בנדיקט של דרימרי בייקרי
אגז בנדיקט של דרימרי בייקרי | צילום: גיל אבירם

עוד יוצעו בבראנץ' מבחר של כריכים כמו קרואסון פרעצל עם ממרח עגבניות, מוצרלה ובזיליקום; בייגל טוסט פתוח עם מוצרלה, גאודה, רוטב עגבניות ו-2 תוספות לבחירה; בייגל בריוש עם סלמון, גבינת שמנת, אבוקדו וביצה קשה; קרואסון בולאנז'רי עם טחינה, חציל, ביצה קשה, עגבניות שרופות, מלפפון חמוץ ובצל; בורקס פינוקים עם חלומי, אבוקדו, ביצה קשה ומלפפון חמוץ ופרצל טונה עם איולי אריסה, ביצה קשה, מלפפון חמוץ וחסה (48-58 ש"ח).

באגף הסלטים מציעים בבראנץ' של דרימרי סלט פטוש עם ירקות שוק חתוכים גס, קרוטונים וגבינת פטה; סלט טאבולה עם בורגול, עדשים שחורות, ירקות קצוצים, עשבי תיבול, פיצוחים בקרמל, קריספי בטטה ופטה; סלט אנדיב עם מיקס חסות, גזר, שקדים, גבינת ברי פקאן, פרי עונתי ווינגרט אגוזים; סלט קיסר עם מיקס חסות, קרוטונים, איולי סיזר, ביצה קשה, עגבניות שרי, בצל סגול ופרמזן ועוד (60-66 ש"ח).

לצד אלו תוכלו ליהנות מארוחת בוקר פריטטה קלאסית עם תפוח אדמה, חציל, גמבה, זוקיני, בצל ומוצרלה עם לחם מחמצת ומטבלי הבית, סלט ירקות חתוך גס ושתייה קרה או חמה או מבוקר דרימרי עם 2 ביצים לבחירה, סלסלת לחמים ומאפי בוקר, סלט ירקות חתוך גס, גבינות, סלט אבוקדו, ממרח עגבניות מיובשות, סלט טונה, חמאה וריבה ביתית ושתייה קרה או חמה (70-154 ש"ח).

לקינוח יציעו במקום ברד פודינג עשיר עם פירות יער וגלידת שמנת חמוצה (52 ש"ח).ומבחר מאפי בוקר מיוחדים כמו קווין אמאן וקרם פטיסייר טופי מלוח; קרואסון ג'אנדויה שוקולד אגוזים ושבבי פייטה; קרואסון חמאה עם קרם מסקרפונה ותותים; דניש חלווה פיסטוק ועוד (14-18 ש"ח).

בבר הקוקטיילים הסמוך בייקר סלון ששייך אף הוא לקבוצת דרימרי וחולק מטבח משותף עם הביסטרו השיקו בחודש שעבר תפריט חורף חדש עם שלל מנות מעשה ידיו של שף עידו מימון לצד קוקטיילים מרעננים ומותאמים למנות

בראנץ' חורף בדרימרי בייקרי ביסטרו | הסיבים 49, פתח תקווה | ימי שישי 8:00-14:00 | כשר | הזמנות בטלפון 03-9503330 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
אפרו בראנץ' של שף אלעזר טמנו בגלריה אירופה
הבראנץ' האפריקאי של שף אלעזר טמנו חוזר לסופשבוע אחד עתיר בטעמים
אירועים ופסטיבלים
בראנץ' פיצה מוצ'ה
פיצה מוצ'ה מציגה: בראנץ' על טהרת הפיצה
חדשות האוכל
בראנץ' של ד"ר שקשוקה ב-AKA44
דוקטור שקשוקה מגיע לבשל לכם בראנץ' סופשבוע לוהט
אירועים ופסטיבלים
בראנץ' שישי שבת במסעדת נורדר
חשיפה לצפון: בראנץ' סופשבוע חדש בצפון הישן של תל אביב
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
פעם אחת ולתמיד: איך מנקים קומקום עם מלח לימון?
מדריכים וטיפים
סודות הבישול ביין: איך לבחור ולהתאים יין לכל מנה
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל