בראנץ' חורף 2023 של דרימרי בייקרי ביסטרו
קרדיט תמונה – גיל אבירם
שיתוף

תוכן עניינים

דרימרי בייקרי ביסטרו של השף קונדיטור עידן מימון בפתח תקווה משיקה בראנץ' חורפי מפתה ומפנק לימים הקרים עם ארוחות בוקר מפתיעות, מבחר מאפיים טריים ומנות חדשות ומרגשות נוספות להתחיל איתן את היום

מימון, שרכש את השכלתו הקולינרית בלה נוטרה בפריז, חלש בעברו על הקונדיטוריות של טוטו וקלארו והחליט לפני כ-4 שנים לפתוח את דרימרי בייקרי ביסטרו בפתח תקווה בכדי להביא את בשורת הפטירי הצרפתי היישר אל העיר בה גדל.

הבייקרי מציע מדי יום מבחר של לחמים, מאפי בוקר, עוגות ועוגיות בוייב אירופאי בעוד הביסטרו מציע תפריט אוכל מחומרי גלם איכותיים, ירקות אורגניים של מגדלים מקומיים, סלטים, פסטות טריות ופיצות בתנור אבן.

בראנץ' חורף של דרימרי בייקרי – מה בתפריט?

בבראנץ' החדש של הדרימרי שיוגש מדי יום שישי תמצאו מבחר מנות ביצים מגוונות ומקוריות כמו אגז בנדיקט קלאסי עם ביצים עלומות על בריוש, תרד, בצל ורוטב הולנדייז; בנדיקט טרטופו על בריוש עם ביצים עלומות, הולנדייז כמהין, סלמון מעושן, תרד בר ובצל; שקשוקה עם 2 ביצים, קולי עגבניות, סלט חתוך גס, טחינה ולחם (56-66 ש"ח).

אגז בנדיקט של דרימרי בייקרי
אגז בנדיקט של דרימרי בייקרי | צילום: גיל אבירם

עוד יוצעו בבראנץ' מבחר של כריכים כמו קרואסון פרעצל עם ממרח עגבניות, מוצרלה ובזיליקום; בייגל טוסט פתוח עם מוצרלה, גאודה, רוטב עגבניות ו-2 תוספות לבחירה; בייגל בריוש עם סלמון, גבינת שמנת, אבוקדו וביצה קשה; קרואסון בולאנז'רי עם טחינה, חציל, ביצה קשה, עגבניות שרופות, מלפפון חמוץ ובצל; בורקס פינוקים עם חלומי, אבוקדו, ביצה קשה ומלפפון חמוץ ופרצל טונה עם איולי אריסה, ביצה קשה, מלפפון חמוץ וחסה (48-58 ש"ח).

באגף הסלטים מציעים בבראנץ' של דרימרי סלט פטוש עם ירקות שוק חתוכים גס, קרוטונים וגבינת פטה; סלט טאבולה עם בורגול, עדשים שחורות, ירקות קצוצים, עשבי תיבול, פיצוחים בקרמל, קריספי בטטה ופטה; סלט אנדיב עם מיקס חסות, גזר, שקדים, גבינת ברי פקאן, פרי עונתי ווינגרט אגוזים; סלט קיסר עם מיקס חסות, קרוטונים, איולי סיזר, ביצה קשה, עגבניות שרי, בצל סגול ופרמזן ועוד (60-66 ש"ח).

לצד אלו תוכלו ליהנות מארוחת בוקר פריטטה קלאסית עם תפוח אדמה, חציל, גמבה, זוקיני, בצל ומוצרלה עם לחם מחמצת ומטבלי הבית, סלט ירקות חתוך גס ושתייה קרה או חמה או מבוקר דרימרי עם 2 ביצים לבחירה, סלסלת לחמים ומאפי בוקר, סלט ירקות חתוך גס, גבינות, סלט אבוקדו, ממרח עגבניות מיובשות, סלט טונה, חמאה וריבה ביתית ושתייה קרה או חמה (70-154 ש"ח).

לקינוח יציעו במקום ברד פודינג עשיר עם פירות יער וגלידת שמנת חמוצה (52 ש"ח).ומבחר מאפי בוקר מיוחדים כמו קווין אמאן וקרם פטיסייר טופי מלוח; קרואסון ג'אנדויה שוקולד אגוזים ושבבי פייטה; קרואסון חמאה עם קרם מסקרפונה ותותים; דניש חלווה פיסטוק ועוד (14-18 ש"ח).

בבר הקוקטיילים הסמוך בייקר סלון ששייך אף הוא לקבוצת דרימרי וחולק מטבח משותף עם הביסטרו השיקו בחודש שעבר תפריט חורף חדש עם שלל מנות מעשה ידיו של שף עידו מימון לצד קוקטיילים מרעננים ומותאמים למנות

בראנץ' חורף בדרימרי בייקרי ביסטרו | הסיבים 49, פתח תקווה | ימי שישי 8:00-14:00 | כשר | הזמנות בטלפון 03-9503330 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס