פסטיבל מרקים של קפה פיינברג בחדרה
קרדיט תמונה – גיל אבירם
שיתוף

תוכן עניינים

בקפה פיינברג בחדרה חוגגים את הימים הקרים עם פסטיבל מרקים חורפי ומפנק בסגנון בופה ומגוון תוספות מפנקות והכל בריפיל חופשי ללא הגבלה.

קפה פיינברג הוא ביסטרו ובית קפה שהוקם בשנת 2009 בבית אבשלום פיינברג בחדרה, בניין עתיק שעבר שימור מוקפד ונבנה בשלבים החל משנת 1896 על ידי אחד מראשוני המתיישבים בחדרה והוגה מחתרת ניל"י אבשלום פיינברג.

במרכזו של הבניין בחצר הוקם ה"גניק" – גינת האירוסים של אם המשפחה פאני וכיום הוא משמש את בית הקפה הפופולרי השוכן בינות לצמחייה המוריקה. הכבוד להיסטוריה של המקום מתבטא גם במטבח עצמו שם עומד התנור העתיק של אם המשפחה פאני פיינברג.

עוד טעימה: פסטיבל המרקים של מלון ענבל יוצא לדרך
וגם – מה מסתתר בפסטיבל המרקים של אשדוד?

פסטיבל מרקים בקפה פיינברג – מה בתפריט?

בפסטיבל המרקים של קפה פיינברג לחורף 2023 יציעו מדי יום 4 מרקים מתחלפים ומחממים עם מגוון תוספות מפנקות להעשרת המרק והכל במחיר קבוע עם ריפיל חופשי.

פסטיבל המרקים של קפה פיינברג לחורף 2023
פסטיבל המרקים של קפה פיינברג לחורף 2023 | צילום: גיל אבירם

בין המרקים שישתתפו בפסטיבל תמצאו:

  • מרק שעועית לבנה עם עגבניות, בצל, סלרי, גמבה, כוסברה, פטרוזיליה ושמיר.
  • מרק בטטה עם דלעת, בצל, שמנת ותימין.
  • מרק פטריות וגריסים עם פטריות שמפיניון ויער מיובשות, בצל, תימין, כרישה ויין לבן.
  • מרק עדשים ירוקות עם בצל, גזר, סלרי וכוסברה.
  • מרק מינסטרונה עם תפוח אדמה, גזר, סלרי, בצל, זוקיני, שום ופסטה.
  • מרק בורשט עם סלק, תפוח אדמה, כרוב, גזר, בצל ושמיר.
  • מרק אפונה ירוקה עם תפוח אדמה, בצל ועשבי תיבול.

ועוד מרקים מתחלפים ומפתיעים.

באגף התוספות תמצאו מבחר של פינוקים שיעשירו את המרקים לחוויה שלמה ומפנקת מאטריות ביצים, שקדי מרק, פרמזן וקרוטונים פיקנטיים עם צ'ילי ותימין ועד ברוסקטה אורגנו עם שום ופרמזן, קרקר שומשום וקרוסטיני שום ופרמזן.

פסטיבל המרקים של קפה פיינברג ייערך בימים ראשון עד חמישי בין השעות 14:00-19:00 והמחיר עומד על 52 ש"ח לסועד כולל ריפיל חופשי.

עוד טעימה: קולקציית הבורגרים החדשה של בורגר לג'נדס

ומה בתפריט הקבוע?

לצד תפריט המרקים תוכלו להמשיך וליהנות מהתפריט הקבוע והמפנק של קפה פיינברג עם מבחר של ארוחות בוקר קלאסיות זוגיות או ליחיד עם שתי ביצים לבחירה, סלט קצוץ או ירוק, מטבלי הבית, סלסלת לחמים ושתייה קלה וחמה; קרואסון סלמון מעושן עם גבינת שמנת, חסה, בצל סגול, איולי שום וביצה עלומה מוגש עם סלט ירוק; שקשוקה לבנה עם רוטב שמנת, 2 ביצים, פטריות, שום ופסטו מוקרמים בתנור אבן עם סלט קצוץ או ירוק ועוד (59-138 ש"ח).

עוד תמצאו בתפריט הקבוע מנות ראשונות כמו פולנטה פטריות וכמהין עם פרמזן, שומשום שחור ושבבי דפי אורז בפפריקה מעושנת; סיגר גבינות עם פסטו ואגוזים בליווי סלט עלים עם טחינה וסילאן; מבחר סלטים מרעננים, כריכים, טוסטים, פסטות ופיצות.

בעיקריות תמצאו בנוסף פילה לברק וניוקי עם פטריות, עגבניות שרי, שעועית ירוקה ובצל מוקפצים בשמן זית ושום; פיש אנד צ'יפס בטמפורה עם איולי פסטו ואיולי לימון כבוש; סלמון בתיבול שמן זית על בורגול מוקפץ עם ירקות אנטיפסטי ועוד (78-107 ש"ח).

פסטיבל המרקים של קפה פיינברג | ז'בוטינסקי 34, חדרה | ראשון-חמישי 09.00-23.00 שישי 08.00-13.00 | הזמנות בטלפון 04-6344490

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס