לזלול - מגזין שבא לאכול
פסטיבל המרקים של אשדוד 2023
קרדיט תמונה – יח"צ

דרום לוהט: פסטיבל המרקים של אשדוד יוצא לדרך

החברה לתיירות אשדוד משיקה את פסטיבל המרקים הראשון של אשדוד עם יותר מ-40 מסעדות מקומיות ושפע מרקים קלאסיים וחדשניים
שיתוף

תוכן עניינים

גם אשדוד זוכה לפסטיבל מרקים משלה עם עשרות מרקים קלאסיים לצד מרקים חדשניים ולא שגרתיים של מיטב השפים המקומיים שיוצעו למבקרים ברובע א' של העיר במשך יומיים שלמים.

יותר מ-20 מסעדות מקומיות ישתתפו בפסטיבל המרקים של אשדוד במהדורת חורף 2023 ביניהן מולי, הבוכרי, נמסטה, בליקר בייקרי, פורטו, הסביח של מוריס, בוטיק הפיתה, ראיחוניה, מפגש חברים, בורקס גדרה, אצה, צ'ורוס, בתאל'ה, קפה דורוני, הירושלמי ועוד.

עוד טעימה: גם בחדרה יש פסטיבל מרקים לחורף ומה מציעים בפסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים?

פסטיבל המרקים של אשדוד – מה יש לזלול?

בין המרקים בפסטיבל תמצאו מרק בטטה בכיכר לחם, מרק טום יאם תאילנדי, מרק שורפה ודושפורה בוכרים, דאל עדשים הודי, מרק ח'רירה, מרק שעועית לוביה בסגנון גרוזיני ואפילו מרק שוקולד לאמיצים וחובבי המתוק. מחיר כל מרק עומד על 10 ש"ח בלבד.

מי שאחראי על הליווי הקולינרי של פסטיבל המרקים הוא השף רני אלבז שחי את עולם המסעדנות האשדודי כבר מגיל 13 ותמך בהקמה של עשרות ממסעדות העיר. אלבז אף יבשל בעצמו בפסטיבל ויציע לאורחים מרק מינסטרונה איטלקי קלאסי.

לצד המרקים יכלול הפסטיבל שפע אטרקציות ופעילויות לילדים ומבוגרים. בין השאר ייערכו במתחם הופעות חיות של מוזיקה יוונית ושנסונים צרפתיים לצד סט של DJ מקומי, מופעי רחוב, הצגת הילדים "מרק עוף" ועוד הפתעות.

פסטיבל המרקים של אשדוד ביוזמת החברה לתיירות אשדוד יתקיים בימים רביעי וחמישי (1-2.3) במרכז מסחרי רוגוזין באשדוד.

פסטיבל המרק של אשדוד | מרכז מסחרי רוגוזין, אשדוד | רביעי-חמישי 1-2.3, 17:00-22:00 | מחיר כניסה 10 ש"ח (מרק ראשון חינם) 5 ש"ח ברכישה מוקדמת עד ה-28.2 | פרטים נוספים ורכישת כרטיסים באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

סיפורים קשורים לאשדוד ומרקים

כתבות בשבילך

חבל לפספס