לזלול - מגזין אוכל ישראלי

דרום לוהט: פסטיבל המרקים של אשדוד יוצא לדרך

החברה לתיירות אשדוד משיקה את פסטיבל המרקים הראשון של אשדוד עם יותר מ-40 מסעדות מקומיות ושפע מרקים קלאסיים וחדשניים
פסטיבל המרקים של אשדוד 2023
פסטיבל המרקים של אשדוד 2023 | צילום: יח"צ
שיתוף

גם אשדוד זוכה לפסטיבל מרקים משלה עם עשרות מרקים קלאסיים לצד מרקים חדשניים ולא שגרתיים של מיטב השפים המקומיים שיוצעו למבקרים ברובע א' של העיר במשך יומיים שלמים.

יותר מ-20 מסעדות מקומיות ישתתפו בפסטיבל המרקים של אשדוד במהדורת חורף 2023 ביניהן מולי, הבוכרי, נמסטה, בליקר בייקרי, פורטו, הסביח של מוריס, בוטיק הפיתה, ראיחוניה, מפגש חברים, בורקס גדרה, אצה, צ'ורוס, בתאל'ה, קפה דורוני, הירושלמי ועוד.

עוד טעימה: גם בחדרה יש פסטיבל מרקים לחורף ומה מציעים בפסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים?

פסטיבל המרקים של אשדוד – מה יש לזלול?

בין המרקים בפסטיבל תמצאו מרק בטטה בכיכר לחם, מרק טום יאם תאילנדי, מרק שורפה ודושפורה בוכרים, דאל עדשים הודי, מרק ח'רירה, מרק שעועית לוביה בסגנון גרוזיני ואפילו מרק שוקולד לאמיצים וחובבי המתוק. מחיר כל מרק עומד על 10 ש"ח בלבד.

מי שאחראי על הליווי הקולינרי של פסטיבל המרקים הוא השף רני אלבז שחי את עולם המסעדנות האשדודי כבר מגיל 13 ותמך בהקמה של עשרות ממסעדות העיר. אלבז אף יבשל בעצמו בפסטיבל ויציע לאורחים מרק מינסטרונה איטלקי קלאסי.

עוד טעימה: הכול על soupplier – המרקייה הלוהטת של תל אביב

לצד המרקים יכלול הפסטיבל שפע אטרקציות ופעילויות לילדים ומבוגרים. בין השאר ייערכו במתחם הופעות חיות של מוזיקה יוונית ושנסונים צרפתיים לצד סט של DJ מקומי, מופעי רחוב, הצגת הילדים "מרק עוף" ועוד הפתעות.

פסטיבל המרקים של אשדוד ביוזמת החברה לתיירות אשדוד יתקיים בימים רביעי וחמישי (1-2.3) במרכז מסחרי רוגוזין באשדוד.

פסטיבל המרק של אשדוד | מרכז מסחרי רוגוזין, אשדוד | רביעי-חמישי 1-2.3, 17:00-22:00 | מחיר כניסה 10 ש"ח (מרק ראשון חינם) 5 ש"ח ברכישה מוקדמת עד ה-28.2 | פרטים נוספים ורכישת כרטיסים באתר

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פסטיבל מרקים של קפה פיינברג בחדרה

באו לחמם: קפה פיינברג משיקים פסטיבל מרקים חורפי ומפנק

חדשות האוכל
איך לאחסן מרק במקרר או במקפיא?

כדאי לדעת: איך לשמור שאריות מרק במקרר או במקפיא?

מדריכים וטיפים
כמה זמן מותר לשמור מרק במקרר

כדאי לדעת: כמה זמן מותר לשמור מרק במקרר?

מדריכים וטיפים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל חוזר במהדורת 2022

לזלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים של מלון ענבל חוזר

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל חוזר לחמם את החורף

לימים הקרים: חורף של מרקים מגיע למלון ענבל בירושלים

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ ראמן של תוםתום ואוקינאווה

לשבועיים בלבד: פופ אפ ראמן של תוםתום באוקינאווה תל אביב

אירועים ופסטיבלים
מתכון למרק בצל צרפתי קלאסי

מושלם לחורף: איך להכין מרק בצל צרפתי אותנטי

מתכונים
מתכון למרק עדשים כתומות קלאסי שכדאי לנסות

מתכון למרק עדשים כתומות קלאסי שחובה לנסות

מתכונים
מרקיית סופלייר חוזרת לחמם לכם את החורף

סופלייר: המרקייה הכי לוהטת בתל אביב שתחמם לכם את החורף

חדשות האוכל