פריז פינת כרכור: לאוון פטיסרי מציעה קלאסיקות מפתות מצרפת

לאוון (Leaven), פטיסרי ובולונז'רי חדש באזור כרכור, מבטיח להביא את הניחוחות של פריז מדי בוקר עם שלל לחמי מחמצת, מאפים וקינוחים מפתים.
קראפין של Leaven Patisserie
קראפין של Leaven Patisserie | צילום: Leaven

אזור פרדס חנה כרכור ממשיך להתפוצץ קולינרית ולגרום למיטב הפודיז של ארצנו לעמוד בתורים ארוכים שהתרגלנו לראות בעיקר במקומות טרנדיים בתל אביב.

רק לפני כחודש דיווחנו על קמדו קיצ'ן, הראמן החדש שמשגע את כרכור והסביבה וכעת מצטרפת קונדיטוריה פטיסרי בולנז'רי חדשה ומסקרנת לחגיגה.

עוד טעימה: פא אנד פאף פטיסרי כובשים את תל אביב
לה גוטה פטיסרי – קונדיטוריה פריזאית בלב אשדוד

עדכונים טעימים למייל!

לאוון (Leaven) היא הבייבי החדש של שף שלו פרץ הזכור בעיקר מהעונה השלישית של "משחקי השף". פרץ ניהל בעבר רשת בתי קפה מצליחה בקפריסין והחליט לחזור לכור מחצבתו ולהגשים חלום.

לאוון פטיסרי – מה יש לזלול?

בלאוון תמצאו את כל הקלאסיקות המתוקות שיש לצרפת להציע מלחמי מחמצת טריים בעבודת יד ועד לקרואסונים, טראפלס ופחזניות במגוון מילויים מפתיעים.

בין השאר תמצאו קרואסון חמאה קלאסי וקרואסון ביקולור מנומר במילוי פיסטוק, דייניש אפרסק, פחזניות במילוי קרם פיסטוק ודובדבני אמרנה או במילוי שוקולד, קראפין פטיסייר אוכמניות, עוגת גבינה באסקית או ניו-יורקית קלאסית, טארט לימון לפי הספר טראפלס גבינה ועוד.

קרואסון ביקולור של לאוון פטיסרי (Leaven Patisserie) | צילום: Leaven

בגזרת הלחמים והמאפים תמצאו לחם עגבניות מיובשות, לחם זיתים וקצח ועוד שלל לחמי מחמצת ומאפים קלאסיים כמו פרעצלים ובורקסים עם זיתי קלמטה ולאבנה, בורקס עם פלפל קלוי וצ'דר, בורקס שקשוקה ועוד הפתעות.

עוד טעימה: הקונדיטוריה החדשה בשרונה מציעה קינוחים שהם תכשיטים
קולקציית בובספוג של וונדלנד פטיסרי
פסטיבל קינוחי הפיסטוק הראשון של ישראל מגיע לשרונה

בסופי השבוע מצטרפים לתפריט מבחר חלות מקמח כוסמין, חלת בריוש עשירה ומפנקת, חלה מקמח מלא ועוד.

עוד תמצאו במקום מבחר של כריכים מוקפדים כמו כריך סלמון, כריך סלט ביצים או כריך פטריות טבעוני.

לאוון פטיסרי – leaven.patisserie | המושב 33, פרדס חנה-כרכור | ראשון-חמישי 7:00-18:00 שישי 7:00-14:30

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
קונדיטוריית פנינה פאי באשדוד חוגגת 25 שנה
טירמיסו פיסטוק או קרואסון פריקסה? פנינה פאי חוגגת 25 בפופ אפ מפתה
אירועים ופסטיבלים
תושה בייקרי חוגגים יום הולדת 6
קוקילידה וקעקוע מול הים: תושה בייקרי חוגגת יום הולדת
חדשות האוכל
עמליה בייקרי ברמת ישי
עמליה בייקרי: פטיסרי חדש הגיע לפנק את הצפון
חדשות האוכל
קולקציית עוגות לראש השנה 2023 של ביסקוטי
דבש והפתעות נוספות: זללנו את עוגות ראש השנה של ביסקוטי
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
במהירות שיא: הטריק לחיתוך בצל שיחסוך לכם המון זמן
מדריכים וטיפים
שמים סוף ליובש: כך תשמרו על עוגה עסיסית ולחה לאורך זמן
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל