לזלול - מגזין אוכל ישראלי

פריז פינת כרכור: לאוון פטיסרי מציעה קלאסיקות מפתות מצרפת

לאוון (Leaven), פטיסרי ובולונז'רי חדש באזור כרכור, מבטיח להביא את הניחוחות של פריז מדי בוקר עם שלל לחמי מחמצת, מאפים וקינוחים מפתים
קראפין של Leaven Patisserie
קראפין של Leaven Patisserie | צילום: Leaven
שיתוף

אזור פרדס חנה כרכור ממשיך להתפוצץ קולינרית ולגרום למיטב הפודיז של ארצנו לעמוד בתורים ארוכים שהתרגלנו לראות בעיקר במקומות טרנדיים בתל אביב.

רק לפני כחודש דיווחנו על קמדו קיצ'ן, הראמן החדש שמשגע את כרכור והסביבה וכעת מצטרפת קונדיטוריה פטיסרי בולנז'רי חדשה ומסקרנת לחגיגה.

עוד טעימה: פא אנד פאף פטיסרי כובשים את תל אביב
לה גוטה פטיסרי – קונדיטוריה פריזאית בלב אשדוד

לאוון (Leaven) היא הבייבי החדש של שף שלו פרץ הזכור בעיקר מהעונה השלישית של "משחקי השף". פרץ ניהל בעבר רשת בתי קפה מצליחה בקפריסין והחליט לחזור לכור מחצבתו ולהגשים חלום.

לאוון פטיסרי – מה יש לזלול?

בלאוון תמצאו את כל הקלאסיקות המתוקות שיש לצרפת להציע מלחמי מחמצת טריים בעבודת יד ועד לקרואסונים, טראפלס ופחזניות במגוון מילויים מפתיעים.

בין השאר תמצאו קרואסון חמאה קלאסי וקרואסון ביקולור מנומר במילוי פיסטוק, דייניש אפרסק, פחזניות במילוי קרם פיסטוק ודובדבני אמרנה או במילוי שוקולד, קראפין פטיסייר אוכמניות, עוגת גבינה באסקית או ניו-יורקית קלאסית, טארט לימון לפי הספר טראפלס גבינה ועוד.

קרואסון ביקולור של לאוון פטיסרי (Leaven Patisserie)
קרואסון ביקולור של לאוון פטיסרי (Leaven Patisserie) | צילום: Leaven

בגזרת הלחמים והמאפים תמצאו לחם עגבניות מיובשות, לחם זיתים וקצח ועוד שלל לחמי מחמצת ומאפים קלאסיים כמו פרעצלים ובורקסים עם זיתי קלמטה ולאבנה, בורקס עם פלפל קלוי וצ'דר, בורקס שקשוקה ועוד הפתעות.

עוד טעימה: הקונדיטוריה החדשה בשרונה מציעה קינוחים שהם תכשיטים
קולקציית בובספוג של וונדלנד פטיסרי
פסטיבל קינוחי הפיסטוק הראשון של ישראל מגיע לשרונה

בסופי השבוע מצטרפים לתפריט מבחר חלות מקמח כוסמין, חלת בריוש עשירה ומפנקת, חלה מקמח מלא ועוד.

עוד תמצאו במקום מבחר של כריכים מוקפדים כמו כריך סלמון, כריך סלט ביצים או כריך פטריות טבעוני.

לאוון פטיסרי – leaven.patisserie | המושב 33, פרדס חנה-כרכור | ראשון-חמישי 7:00-18:00 שישי 7:00-14:30

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה - שעה יפה

"שעה יפה": אלון שבו ומלון ג'אפה במחווה לשעת התה

חדשות האוכל
קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

אביב הגיע: קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

חדשות האוכל
חנוכה 2022: קולקציית הסופגניות של ביסקוטי "ויוה לה רבולושיין"

או לה לה: טעמנו את הסופגניות של ביסקוטי לחנוכה 2022

חדשות האוכל
ולנטיין 2023 בקונדיטוריות במאפיות ובגלידריות

איזה מתוקים: ולנטיין 2023 בקונדיטוריות ובמאפיות

חדשות האוכל
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל
קולקציית עוגות לראש השנה 2023 של ביסקוטי

דבש והפתעות נוספות: זללנו את עוגות ראש השנה של ביסקוטי

חדשות האוכל
פסטיבל הקינוחים של אשדוד - קרם דה לה קרם 2023

דרום מתוק: פסטיבל הקינוחים 'קרם דה לה קרם' חוזר לאשדוד

אירועים ופסטיבלים
רוגלידה - רוגלך במבה וגלידה של ביסקוטי

הלהיט הבא? תכירו את הרוגלידה – רוגלך בטעמים עם גלידה אמריקאית

חדשות האוכל
קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים בוונדרלנד פטיסרי

וונדרלנד פטיסרי משיקים קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים

חדשות האוכל
הסופגניות הכי טובות של חנוכה 2020

חנוכה 2020: הסופגניות הכי טובות בקונדיטוריות

חדשות האוכל
הסופגניות הכי טובות של חנוכה 2021

חנוכה 2021: כל הסופגניות הכי טובות בקונדיטוריות

חדשות האוכל
טארט לאבנה של טרה ז'ולי פטיסרי

טרה ז'ולי פטיסרי: קונדיטוריית בוטיק צרפתית קלאסית בבאר שבע

חדשות האוכל