פריז פינת כרכור: לאוון פטיסרי מציעה קלאסיקות מפתות מצרפת

לאוון (Leaven), פטיסרי ובולונז'רי חדש באזור כרכור, מבטיח להביא את הניחוחות של פריז מדי בוקר עם שלל לחמי מחמצת, מאפים וקינוחים מפתים.
קראפין של Leaven Patisserie
קראפין של Leaven Patisserie | צילום: Leaven
קראפין של Leaven Patisserie
קראפין של Leaven Patisserie | צילום: Leaven

אזור פרדס חנה כרכור ממשיך להתפוצץ קולינרית ולגרום למיטב הפודיז של ארצנו לעמוד בתורים ארוכים שהתרגלנו לראות בעיקר במקומות טרנדיים בתל אביב.

רק לפני כחודש דיווחנו על קמדו קיצ’ן, הראמן החדש שמשגע את כרכור והסביבה וכעת מצטרפת קונדיטוריה פטיסרי בולנז’רי חדשה ומסקרנת לחגיגה.

עוד טעימה: פא אנד פאף פטיסרי כובשים את תל אביב
לה גוטה פטיסרי – קונדיטוריה פריזאית בלב אשדוד

לאוון (Leaven) היא הבייבי החדש של שף שלו פרץ הזכור בעיקר מהעונה השלישית של “משחקי השף”. פרץ ניהל בעבר רשת בתי קפה מצליחה בקפריסין והחליט לחזור לכור מחצבתו ולהגשים חלום.

לאוון פטיסרי – מה יש לזלול?

בלאוון תמצאו את כל הקלאסיקות המתוקות שיש לצרפת להציע מלחמי מחמצת טריים בעבודת יד ועד לקרואסונים, טראפלס ופחזניות במגוון מילויים מפתיעים.

בין השאר תמצאו קרואסון חמאה קלאסי וקרואסון ביקולור מנומר במילוי פיסטוק, דייניש אפרסק, פחזניות במילוי קרם פיסטוק ודובדבני אמרנה או במילוי שוקולד, קראפין פטיסייר אוכמניות, עוגת גבינה באסקית או ניו-יורקית קלאסית, טארט לימון לפי הספר טראפלס גבינה ועוד.

קרואסון ביקולור של לאוון פטיסרי (Leaven Patisserie)
קרואסון ביקולור של לאוון פטיסרי (Leaven Patisserie) | צילום: Leaven

בגזרת הלחמים והמאפים תמצאו לחם עגבניות מיובשות, לחם זיתים וקצח ועוד שלל לחמי מחמצת ומאפים קלאסיים כמו פרעצלים ובורקסים עם זיתי קלמטה ולאבנה, בורקס עם פלפל קלוי וצ’דר, בורקס שקשוקה ועוד הפתעות.

עוד טעימה: הקונדיטוריה החדשה בשרונה מציעה קינוחים שהם תכשיטים
קולקציית בובספוג של וונדלנד פטיסרי
פסטיבל קינוחי הפיסטוק הראשון של ישראל מגיע לשרונה

בסופי השבוע מצטרפים לתפריט מבחר חלות מקמח כוסמין, חלת בריוש עשירה ומפנקת, חלה מקמח מלא ועוד.

עוד תמצאו במקום מבחר של כריכים מוקפדים כמו כריך סלמון, כריך סלט ביצים או כריך פטריות טבעוני.

לאוון פטיסרי – leaven.patisserie | המושב 33, פרדס חנה-כרכור | ראשון-חמישי 7:00-18:00 שישי 7:00-14:30

שתפו והגיבו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

ספיישל האלווין 2022(ליל כל הקדושים) בפייסטרי בוקס

מתוק פחד: קונדיטוריית פייסטרי בוקס חוגגת את האלווין

חדשות האוכל
חג שבועות 2022 בקונדיטוריית ביסקוטי

שבועות 2022: קונדיטוריית ביסקוטי משיקה קולקציה מנצחת

חדשות האוכל
עמליה בייקרי ברמת ישי

עמליה בייקרי: פטיסרי חדש הגיע לפנק את הצפון

חדשות האוכל
קונדיטוריית לאר דו פאן

לאר דו פאן: פטיסרי צרפתי קלאסי בלב רעננה

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פופ אפ עתידני במעבדת הקוקטיילים 7to1 Lab

בחזרה למחר: פופ אפ ארוחות עתידני במעבדת הקוקטיילים 7:1

אירועים ופסטיבלים
מעבדת הקוקטיילים 7:1 מנווה צדק משיקה פופ אפ עתידני ומארחת 4 שפים מובילים לארוחות קיץ מרעננות שנרקחו בטכנולוגיות מתקדמות >>
החטיפים של שטראוס באריזות מותאמות ללקויי ראייה

מהפכת הנגישות של שטראוס: על אריזות החטיפים החדשות

חדשות האוכל
שטראוס יוצאת במהלך הנגשה חדשני ופורץ דרך להתאמת אריזות החטיפים המלוחים תפוצ'יפס, דוריטוס וצ'יטוס לאנשים עם לקויות ראיה >>

מדריכים שאהבתם

קיץ מתוק: איך לבחור מלון בשל ועסיסי?

מדריכים וטיפים

5 ירקות שכדאי לשתול ולגדל בבית באביב

מדריכים וטיפים

מה לזלול?