לזלול - מגזין אוכל ישראלי

להזמין אוכל ישירות מהסרטון: האפליקציה שמסעירה את קהילת הפודיז

אפליקציה Flavrs מציעה דרך חדשה לצרוך תוכן קולינרי בוידאו עם הזמנת אוכל ומרכיבים למתכונים היישר מסרטונים של שפים מוערכים ויוצרי תוכן פופולריים
Flavrs - להזמין אוכל ישירות מהסרטון
Flavrs - להזמין אוכל ישירות מהסרטון | תמונה: מערכת לזלול
שיתוף

אפליקציה חדשה ומסקרנת שואפת לשנות את עולם התוכן הקולינרי באינטרנט שצמח בצורה משמעותית בשנים האחרונות, במיוחד דרך הרשתות החברתיות כמו טיקטוק עם אין ספור סרטוני מתכונים שהפכו ויראליים בן רגע.

עוד טעימה: טרנד מגשי החמאה כובש את טיקטוק

Flavrs היא פלטפורמת קניות בוידאו לפודיז בסגנון טיקטוק שמאפשרת למשתמשים להוסיף לסל הקניות ולרכוש רכיבים שונים ממתכוני וידאו בקליק ישיר בזמן הצפייה מבלי לעזוב את לעצור הוידאו עצמו.

Flavrs – לצפות, לקנות, לאכול

האפליקציה מקווה לייצר סביבה אחת שתהווה אקו סיסטם שלם לכל מה שקשור לתוכן אוכל איכותי ומתכונים בשילוב עם קניית מוצרים בתוך האפליקציה. כבר עם השקתה גייסה החברה יוצרי תוכן קולינרי ושפים נחשבים מרחבי העולם שייצרו עבור הפלטפורמה תכני וידאו עם מדריכים ומתכונים בלעדיים.

מעבר לכך צפויה Flavrs להציע לרכישה מוצרים קולינריים משלימים כמו ספרי מתכונים דיגיטליים, כלי לתכנון ארוחות וניהול קניות ועוד, הכל בהתאמה אישית למשתמש הרעב.

עוד טעימה: כל מה שצריך לדעת על שירות המשלוחים של TAVI

מי שהקימו את החברה הם אלחנדרו אורופזה שהיה בעברו שף וראש מחלקת שיווק יוצרים ביוטיוב ופרנסיס צ'ו, מהנדס לשעבר בגוגל שופינג. החזון של השניים הוא לחלוק את האהבה לאוכל עם שפים ויוצרי תוכן קולינרי ברשת ולשפר את חווית הקניות של הפודיז מסביב מעולם.

"ביליתי את חיי מוקף באוכל. גדלתי במקסיקו סיטי במשפחה של מסעדנים ושפים והתחלתי לבשל בגיל 7 בכדי לבטא את עצמי. אנחנו מאמינים בכוח של האוכל כחוויה האנושית האוניברסלית המשמעותית ביותר", אמר אורופזה בהצהרה לתקשורת.

אפליקציית Flavrs הושקה החודש בארצות הברית בחנות האפליקציות של אפל וצפויה להתרחב למדינות נוספות בעתיד. ניתן להצטרף באתר לרשימת ההמתנה. יוצרי תוכן קולינרי יכולים להירשם כבר עכשיו באתר ולהצטרף לצוות הטאלנטים של האפליקציה.

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

TAVI - משלוחים מיצרני בוטיק עד הבית

TAVI: משלוחים מושחתים עד הבית – גם למי שלא גר במרכז

חדשות האוכל
מארז קוקטיילים של ספייסהאוס וכרמלה

איזה שוק: ספייסהאוס וכרמלה משיקים מארז קוקטיילים מרענן

חדשות האוכל
קאטי הודי במגוון מילויים של מסעדת גאנדי מבית אינדירה

גאנדי: אוכל רחוב הודי אותנטי ומנחם במשלוח עד הבית

חדשות האוכל
Franui - חטיף פטל קפוא ושוקולד במשלוח של יאנגו דלי

הוא חוזר: Franui – חטיף פטל קפוא ושוקולד במשלוח עד הבית

חדש על המדף
ליטל מונס - מוצ'י בטעמים במשלוח של יאנגו דלי

המוצ'י של Little Moons מגיע ליאנגו דלי עם משלוח עד הבית

חדש על המדף
שירות המשלוחים של וולט בחיפה

וולט בחיפה: 5 מסעדות מומלצות למשלוח כבר עכשיו

חדשות האוכל
חדש בישראל - וולט מרקט

וולט משיקים את וולט מרקט – שירות משלוחים מהיר מהסופר

חדשות האוכל
לבבות אסתר של רולדין - חדשות האוכל

חדשות טעימות לאביב: כל מה שכדאי לזלול השבוע

חדשות האוכל
יצחק סער מנכ"ל יאמי

יצחק סער מונה למנכ"ל החדש של פלטפורמת הבשלנים יאמי

חדשות האוכל
תן ביס תרומת מזון למלחמה

תן ביס משיקה עמוד תרומות עבור תושבי קו העורף ומערכת הביטחון

חדשות האוכל