זה קורה: רול אפס עכשיו בוולט עם משלוח עד הבית

לאחר שאזל במהירות מן המדפים, שיגעון הרול אפס חוזר עם משלוח עד הבית במרכז ארץ דרך אפליקציית המשלוחים וולט. ומה לגבי המחיר?
רול אפס במשלוח עד הבית דרך וולט
רול אפס במשלוח עד הבית דרך וולט | צילום: מערכת לזלול
שיתוף

לאחר שכבש את הרשתות החברתיות, אזל מן המדפים בישראל במהירות שיא והקפיץ אפילו את משרד הבריאות, הממתק הכי מדובר של החודש האחרון רול אפס, מגיע לאפליקציית המשלוחים וולט שמציעה לראשונה רולאפס (Roll Ups) מקורי במשלוח עד הבית.

השיגעון הוויראלי הפך לשיחת היום אצל בני הנוער בחודש האחרון מאז שפורסם סרטון הטיקטוק המדובר בו שימש ממתק הרולאפס כמעטפת לגלידה, מה שהפך את מרקמו לקריספי.

עד מהרה עלו אין ספור סרטוני מחווה, מה שהוביל לריקון מלאים מהיר בכל רשתות השיווק וזינוק מחירים לא פרופורציונלי עד לעשרות שקלים ליחידת רול אפס. קבוצות פייסבוק וטלגרם ייעודיות הוקמו בניסיון נואש לאתר רולאפס בקיוסק זה או אחר במראות שלא זכורים מאז שיגעון הקראנץ' פיסטוק של הקיץ שעבר.

עוד טעימה: קרוקי – קרואסון ויראלי שמשגע את טיקטוק

רולאפס במשלוח עד הבית עם וולט

כעת, לאחר שמשלוח רולאפס גדול נחת בישראל בייבוא רשמי, מחיר הרול אפס חוזר לממדיו הטבעיים והמלאים מגיעים שוב לרשתות השיווק השונות, מצטרפת גם אפליקציית המשלוחים Wolt לחגיגה עם משלוח עד הבית של רול אפס (Fruit Rollups) במחיר של 7.90 ש"ח ליחידה בלבד.

את הרולאפס ניתן למצוא בחנויות וולט מרקט דרך Wolt או בחנויות סוויט טיים באפליקציה. משלוח מיידי של כ-30 דקות בתל אביב, רמת גן, גבעתיים, כפר סבא, הוד השרון, נתניה, קריית אונו, בת ים, חולון, פתח תקווה, רחובות וראשון לציון.

בשבוע שעבר סוכלה הברחה גדולה של רולאפס עם אלפי יחידות שנתפסו על ידי יחידת המכס של נמל התעופה בן גוריון. הפקחים איתרו 10 משלוחים במשקל כולל של כ-150 קילו.

גם משרד הבריאות לא התעלם מן התופעה ופרסם הודעה מיוחדת בה הזהיר מפני הממתק העמוס בחומרים מלאכותיים וכימיקלים המזיקים לבריאות. בין השאר הזהירו במשרד מפני כמות הסוכר הגבוהה והשימוש בכמה סוגי סוכר בממתק אחד.

להזמנה של רולאפס דרך אפליקציית וולט לחצו כאן

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת