רוח מזרחית: המסעדה שמציעה בראנץ' ירדני מלכותי מול הים

מסעדת חצר גולדמן התל אביבית של השף פאדי יעיש משיקה בסופי השבוע בראנץ' ירדני מלכותי עם שפע מנות בהשפעות גליליות וים תיכוניות .
בראנץ' ירדני מלכותי של חצר גולדמן
בראנץ' ירדני מלכותי של חצר גולדמן | צילום: אסף קרלה

מסעדת חצר גולדמן של השף פאדי יעיש משיקה לקראת השנה החדשה והחורף שהגיע את R.J.B – ארוחת בוקר ירדנית או בראנץ' ירדני (תלוי מתי התעוררתם) – ארוחה מלכותית חדשה ומסקרנת שיוגש בכל סוף שבוע בימים שישי ושבת.

עוד טעימה: הבראנץ' החדש של בקסטייג' קפה
וארוחת הבוקר של קפה 65 חוזרת ובגדול

בבראנץ' הירדני המלכותי מביא השף פאדי יעיש את סיפורו האישי ואת הטעמים עליהם גדל בגליל בינות לעצי הזית המשפחתיים, הגבינות עבודת היד ושטחי המרעה.

עדכונים טעימים למייל!

בראנץ' ירדני בחצר גולדמן – מה בתפריט?

בתפריט הוא מציע מבחר מנות מהמטבח הערבי והים התיכוני עם נגיעות מקומיות ייחודיות וטכניקות שרכש בילדותו מאמו וסבתו מהכנת זעתר בלאדי, ריבות וגבינות ועד לשיטות התססה וכבישה ייחודיות.

בין המנות בארוחה תמצאו חומוס מצרי אותנטי; טחינת קצח; שקשוקה ירוקה; מ'פרקה ירדני מסורתי; גבינת שנגליש; סלט זית חלאבי; לאבנה עם זעתר וגם פרנץ' טוסט מנחם לקינוח.

ארוחת בוקר ירדנית בחצר גולדמן (או בראנץ', תלוי מתי קמתם)
ארוחת בוקר ירדנית בחצר גולדמן (או בראנץ', תלוי מתי קמתם) | צילום: אסף קרלה

מחיר הבראנץ' הירדני עומד על 115 ש"ח לסועד והוא יוגש מדי סוף שבוע בימים שישי ושבת בין השעות 9:00-13:00.

סילבסטר 2023 בחצר גולדמן

בנוסף יחגגו בחצר גולדמן את סוף השנה האזרחית עם תפריט סילבסטר חגיגי ומנות כמו כרוב צלוי עם גבינת גורגונזולה וטחינה-סילאן; סביצ'ה דג עם בצל חרוך, פיסטוק, קרם חציל שרוף ויוגורט; צלעות טלה עם פיסטוק, דמי גלאס, ירקות שורש ועוד הפתעות משמחות לצד קוקטיילים מרעננים.

מחיר ארוחת סילבסטר 2023 בחצר גולדמן עומד על 280 ש"ח לסועד מהשעה 17:00 ו-365 ש"ח החל מהשעה 19:30

בראנץ' ירדני מלכותי בחצר גולדמן | נחום גולדמן 6, תל אביב | שישי ושבת 9:00-13:00 | 115 ש"ח לסועד | הזמנות בטלפון 03-6822111

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
בראנץ' ארוחות בוקר טבעוניות של פלאנט X

שישי טבעוני: פלאנט X משיקים בראנץ' ארוחות בוקר קלאסיות

חדשות האוכל
לשתות קפה על בטן ריקה על הבוקר

למה לא כדאי לשתות קפה בבוקר על בטן ריקה

מדריכים וטיפים
בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה

יין, כנאפה ואווירה יפואית: בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה

חדשות האוכל

טרי מהתנור

בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>
קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>

מדריכים שאהבתם

הקרב הגדול: מלפפונים בחומץ או מלפפונים במלח?

מדריכים וטיפים

בדקנו: זו הדרך הנכונה לאחסן תירס טרי במקרר

מדריכים וטיפים

מה לזלול?