רוח מזרחית: המסעדה שמציעה בראנץ' ירדני מלכותי מול הים

מסעדת חצר גולדמן התל אביבית של השף פאדי יעיש משיקה בסופי השבוע בראנץ' ירדני מלכותי עם שפע מנות בהשפעות גליליות וים תיכוניות .
עדכונים טעימים למייל!

מסעדת חצר גולדמן של השף פאדי יעיש משיקה לקראת השנה החדשה והחורף שהגיע את R.J.B – ארוחת בוקר ירדנית או בראנץ' ירדני (תלוי מתי התעוררתם) – ארוחה מלכותית חדשה ומסקרנת שיוגש בכל סוף שבוע בימים שישי ושבת.

עוד טעימה: הבראנץ' החדש של בקסטייג' קפה
וארוחת הבוקר של קפה 65 חוזרת ובגדול

בראנץ' ירדני מלכותי של חצר גולדמן
בראנץ' ירדני מלכותי של חצר גולדמן | צילום: אסף קרלה

בבראנץ' הירדני המלכותי מביא השף פאדי יעיש את סיפורו האישי ואת הטעמים עליהם גדל בגליל בינות לעצי הזית המשפחתיים, הגבינות עבודת היד ושטחי המרעה.

בראנץ' ירדני בחצר גולדמן – מה בתפריט?

בתפריט הוא מציע מבחר מנות מהמטבח הערבי והים התיכוני עם נגיעות מקומיות ייחודיות וטכניקות שרכש בילדותו מאמו וסבתו מהכנת זעתר בלאדי, ריבות וגבינות ועד לשיטות התססה וכבישה ייחודיות.

בין המנות בארוחה תמצאו חומוס מצרי אותנטי; טחינת קצח; שקשוקה ירוקה; מ'פרקה ירדני מסורתי; גבינת שנגליש; סלט זית חלאבי; לאבנה עם זעתר וגם פרנץ' טוסט מנחם לקינוח.

ארוחת בוקר ירדנית בחצר גולדמן (או בראנץ', תלוי מתי קמתם)
ארוחת בוקר ירדנית בחצר גולדמן (או בראנץ', תלוי מתי קמתם) | צילום: אסף קרלה

מחיר הבראנץ' הירדני עומד על 115 ש"ח לסועד והוא יוגש מדי סוף שבוע בימים שישי ושבת בין השעות 9:00-13:00.

סילבסטר 2023 בחצר גולדמן

בנוסף יחגגו בחצר גולדמן את סוף השנה האזרחית עם תפריט סילבסטר חגיגי ומנות כמו כרוב צלוי עם גבינת גורגונזולה וטחינה-סילאן; סביצ'ה דג עם בצל חרוך, פיסטוק, קרם חציל שרוף ויוגורט; צלעות טלה עם פיסטוק, דמי גלאס, ירקות שורש ועוד הפתעות משמחות לצד קוקטיילים מרעננים.

מחיר ארוחת סילבסטר 2023 בחצר גולדמן עומד על 280 ש"ח לסועד מהשעה 17:00 ו-365 ש"ח החל מהשעה 19:30

בראנץ' ירדני מלכותי בחצר גולדמן | נחום גולדמן 6, תל אביב | שישי ושבת 9:00-13:00 | 115 ש"ח לסועד | הזמנות בטלפון 03-6822111

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

למה לאוכל יש טעם מר אחרי צחצוח שיניים

זו הסיבה שלאוכל ושתייה יש טעם מוזר אחרי צחצוח שיניים

מדריכים וטיפים
בראנץ' חורף 2023 של דרימרי בייקרי ביסטרו

זה לא חלום: פתח תקווה מתחדשת עם בראנץ' שישי מושחת

חדשות האוכל
פנקייק עננים סופלה יפני

מתכון לפנקייק עננים יפני שאי אפשר להפסיק לזלול

מתכונים
בראנץ' פתיחת שולחן בלאונג' דה פקטו

5 בראנצ'ים חדשים באווירה לוהטת לקיץ 2024

חדשות האוכל

טרי מהתנור

קולקציית העוגות והקינוחים של ביסקוטי לראש השנה 2024

מלכת הדבש: ביסקוטי מציגה קולקציית עוגות וקינוחים מפתה לראש השנה

חדשות האוכל
לא התארגנתם על עוגה לראש השנה? רוצו לבדוק את קולקציית העוגות והקינוחים עתירת הדבש של קונדיטוריית ביסקוטי למרכז שולחן החג >>
מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>

מדריכים שאהבתם

בית הספר לאפייה: למה העוגיות שלי משתטחות בתנור?

מדריכים וטיפים

הקרב הגדול: מלפפונים בחומץ או מלפפונים במלח?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?