לזלול - מגזין אוכל ישראלי

רוח מזרחית: המסעדה שמציעה בראנץ' ירדני מלכותי מול הים

מסעדת חצר גולדמן התל אביבית של השף פאדי יעיש משיקה בסופי השבוע בראנץ' ירדני מלכותי עם שפע מנות בהשפעות גליליות וים תיכוניות
בראנץ' ירדני מלכותי של חצר גולדמן
בראנץ' ירדני מלכותי של חצר גולדמן | צילום: אסף קרלה
שיתוף

מסעדת חצר גולדמן של השף פאדי יעיש משיקה לקראת השנה החדשה והחורף שהגיע את R.J.B – ארוחת בוקר ירדנית או בראנץ' ירדני (תלוי מתי התעוררתם) – ארוחה מלכותית חדשה ומסקרנת שיוגש בכל סוף שבוע בימים שישי ושבת.

עוד טעימה: הבראנץ' החדש של בקסטייג' קפה
וארוחת הבוקר של קפה 65 חוזרת ובגדול

בבראנץ' הירדני המלכותי מביא השף פאדי יעיש את סיפורו האישי ואת הטעמים עליהם גדל בגליל בינות לעצי הזית המשפחתיים, הגבינות עבודת היד ושטחי המרעה.

בראנץ' ירדני בחצר גולדמן – מה בתפריט?

בתפריט הוא מציע מבחר מנות מהמטבח הערבי והים התיכוני עם נגיעות מקומיות ייחודיות וטכניקות שרכש בילדותו מאמו וסבתו מהכנת זעתר בלאדי, ריבות וגבינות ועד לשיטות התססה וכבישה ייחודיות.

בין המנות בארוחה תמצאו חומוס מצרי אותנטי; טחינת קצח; שקשוקה ירוקה; מ'פרקה ירדני מסורתי; גבינת שנגליש; סלט זית חלאבי; לאבנה עם זעתר וגם פרנץ' טוסט מנחם לקינוח.

ארוחת בוקר ירדנית בחצר גולדמן (או בראנץ', תלוי מתי קמתם)
ארוחת בוקר ירדנית בחצר גולדמן (או בראנץ', תלוי מתי קמתם) | צילום: אסף קרלה

מחיר הבראנץ' הירדני עומד על 115 ש"ח לסועד והוא יוגש מדי סוף שבוע בימים שישי ושבת בין השעות 9:00-13:00.

סילבסטר 2023 בחצר גולדמן

בנוסף יחגגו בחצר גולדמן את סוף השנה האזרחית עם תפריט סילבסטר חגיגי ומנות כמו כרוב צלוי עם גבינת גורגונזולה וטחינה-סילאן; סביצ'ה דג עם בצל חרוך, פיסטוק, קרם חציל שרוף ויוגורט; צלעות טלה עם פיסטוק, דמי גלאס, ירקות שורש ועוד הפתעות משמחות לצד קוקטיילים מרעננים.

מחיר ארוחת סילבסטר 2023 בחצר גולדמן עומד על 280 ש"ח לסועד מהשעה 17:00 ו-365 ש"ח החל מהשעה 19:30

בראנץ' ירדני מלכותי בחצר גולדמן | נחום גולדמן 6, תל אביב | שישי ושבת 9:00-13:00 | 115 ש"ח לסועד | הזמנות בטלפון 03-6822111

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

ארוחת בוקר של האחים בגינה מפנקת

ארוחת הבוקר של "האחים" מציעה מפלט מפנק מהמולת העיר

חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב

בוקר חדש: מלון קולוני חיפה משיק ארוחות בוקר לקהל הרחב

חדשות האוכל
בראנץ' ספרדי לקיץ של בית קנדינוף

בין יפו לספרד: הבראנץ' הקליל של בית קנדינוף לקיץ

חדשות האוכל
פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה ירושלים

ביצים ביצים: פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה

אירועים ופסטיבלים
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA

בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני

חדשות האוכל
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל
ארוחת בוקר של אלנה במלון נורמן

בשורה לזללנים: אחת מארוחות הבוקר הטובות בתל אביב חוזרת

חדשות האוכל
מסעדת ג'הג'ה משיקה ארוחת בוקר ופיצות חדשות

ג'הג'ה מציגה: פיצות חדשות לקיץ וארוחת בוקר של אופים

חדשות האוכל
בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ': בראנץ' יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל
דגני בוקר מיני פנקייק של IHOP

דגני בוקר מיני פנקייק – בקרוב על המדפים

חדשות האוכל
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד

השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס

חדשות האוכל