גריל בר צפון: יקי כביר פותח מסעדת בשרים כשרה

אחרי שסגר את מסעדת מאריס הטורקית האהובה, פותח המסעדן יקי כביר את גריל בר צפון - מסעדת בשרים על האש כשרה עם חומוס ביתי, שיפודים ושווארמה.
גריל בר צפון של יקי כביר
גריל בר צפון של יקי כביר | צילום: יעל בונפיס

השבועות האחרונים מביאים איתם גל של מסעדות כשרות חדשות שנפתחות ברחבי הארץ וכאלו שחוזרות בתשובה ועוברות מהפך לתפריטים כשרים. המצטרפת החדשה לרשימה היא מסעדת גריל בר צפון של המסעדן יקי כביר (TYO, סרפינה) שנפתחה במקום מאריס, מסעדתו הקודמת של כביר בלוקיישן סמוך באותו מתחם.

עוד טעימה: כמה קלוריות יש בלאפה שווארמה וכמה בפיתה

מסעדת גריל בר צפון – מה בתפריט?

בגריל בר צפון יציעו כביר והשף בפועל יגאל יעקב חומוס עבודת יד עם גרגרים או פטריות, סלטים מקוריים, מבחר בשרים על האש עם החשודים המידיים כמו שניצל, פרגית, קבב, מעורב ירושלמי, חזה עוף וכמובן שווארמת הבית. המנות יוגשו בפיתה, לאפה או בצלחת. בימי שישי בצהריים תוכלו לטעום מנה אחת מיוחדת בלבד – חלה עם שניצל, מטבוחה וחציל מטוגן.

עדכונים טעימים למייל!
שניצל בחלה של גריל בר צפון
שניצל בחלה של גריל בר צפון

כביר לקח את ההחלטה לסגור את מסעדת מאריס הטורקית מאחר ועבודות הרכבת הקלה לא אפשרו לשבת בה כראוי. השירות בגריל בר הכשר החדש יתמקד במשלוחים ובאיסוף עצמי אך תתאפשר גם ישיבה במקום במספר שולחנות בתוך המסעדה.

עוד טעימה: הכל על פסטיבל האוכל הכשר בבית שמש

יקי כביר פתח את מסעדת מאריס לפני כשנה כמסעדה טורקית עם מנות גריל וטאבון המתמקדת בשיפודים כמו אורפה קבב, אדנה קבב, שקדי עגל, צלעות טלה ועוד. מלבד אלו הציעו במאריס מנות טורקיות קלאסיות כמו פידה גבינות, לחמעג'ון ובאבאגנוש.

מאריס הטורקית משנה קונספט ועיצוב והופכת לגריל בר עם מנות גריל ישראליות כשרות בישיבה קצרה או לקחת לדרך בפיתה עקב השינוי בתוואי הרחוב והעבודות המבוצעות שם.

גריל בר צפון | איינשטיין 7, תל אביב | ראשון-חמישי 12:00-20:00 שישי 12:00-16:00 | כשר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

להפוך סטייק פעם אחת או יותר?

הופכים עליהם: כמה פעמים באמת צריך להפוך סטייק?

מדריכים וטיפים
אל דאלי בר ומעדנייה בתל אביב

חדש: אל דאלי – בית קפה ומעדנייה עם אג'נדה חברתית

חדשות האוכל
מישו מלך הקבב מגיע למסעדת פורטר אנד סאנס

מלך הקבב: הגריל הרומני של מישו עושה קאמבק חד פעמי

חדשות האוכל
גלידות נסטלה קיץ 2024

טעים על המדף: גלידות, משקאות וחידושים לקיץ 2024

חדש על המדף

טרי מהתנור

פיצה איקס תל אביב

ממודיעין לעיר הגדולה: פיצה איקס כובשת את תל אביב ולא מתכוונת לעצור

חדשות האוכל
לאחר שכבשה בסערה את בלייני העיר תל אביב, פיצה איקס ממודיעין מתרחבת עם סניף בנחלת בנימין ושדרוג לסניף דיזנגוף עם שלל מנות חדשות ומסעירות >>
פסטיבל חורף גלילי בתיאטרון גבעתיים

פסטיבל חורף גלילי: האוכל של הגליל מגיע אל לב גבעתיים

אירועים ופסטיבלים
יריד איכרים עם תוצרת גלילית, השף ברק יחזקאלי במפגש אינטימי ובית קפה ייחודי עם מנות בניחוח צפוני. "פסטיבל חורף גלילי" מגיע לתיאטרון גבעתיים >>

מדריכים שאהבתם

יום כיפור: מתי נכנס הצום, איך לצום בקלות ומה לזלול אחרי

מדריכים וטיפים

עשו זאת בעצמכם: איך לגדל אבוקדו בבית?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?