השבועות האחרונים מביאים איתם גל של מסעדות כשרות חדשות שנפתחות ברחבי הארץ וכאלו שחוזרות בתשובה ועוברות מהפך לתפריטים כשרים. המצטרפת החדשה לרשימה היא מסעדת גריל בר צפון של המסעדן יקי כביר (TYO, סרפינה) שנפתחה במקום מאריס, מסעדתו הקודמת של כביר בלוקיישן סמוך באותו מתחם.
עוד טעימה: כמה קלוריות יש בלאפה שווארמה וכמה בפיתה
מסעדת גריל בר צפון – מה בתפריט?
בגריל בר צפון יציעו כביר והשף בפועל יגאל יעקב חומוס עבודת יד עם גרגרים או פטריות, סלטים מקוריים, מבחר בשרים על האש עם החשודים המידיים כמו שניצל, פרגית, קבב, מעורב ירושלמי, חזה עוף וכמובן שווארמת הבית. המנות יוגשו בפיתה, לאפה או בצלחת. בימי שישי בצהריים תוכלו לטעום מנה אחת מיוחדת בלבד – חלה עם שניצל, מטבוחה וחציל מטוגן.
כביר לקח את ההחלטה לסגור את מסעדת מאריס הטורקית מאחר ועבודות הרכבת הקלה לא אפשרו לשבת בה כראוי. השירות בגריל בר הכשר החדש יתמקד במשלוחים ובאיסוף עצמי אך תתאפשר גם ישיבה במקום במספר שולחנות בתוך המסעדה.
עוד טעימה: הכל על פסטיבל האוכל הכשר בבית שמש
יקי כביר פתח את מסעדת מאריס לפני כשנה כמסעדה טורקית עם מנות גריל וטאבון המתמקדת בשיפודים כמו אורפה קבב, אדנה קבב, שקדי עגל, צלעות טלה ועוד. מלבד אלו הציעו במאריס מנות טורקיות קלאסיות כמו פידה גבינות, לחמעג'ון ובאבאגנוש.
מאריס הטורקית משנה קונספט ועיצוב והופכת לגריל בר עם מנות גריל ישראליות כשרות בישיבה קצרה או לקחת לדרך בפיתה עקב השינוי בתוואי הרחוב והעבודות המבוצעות שם.
גריל בר צפון | איינשטיין 7, תל אביב | ראשון-חמישי 12:00-20:00 שישי 12:00-16:00 | כשר