לזלול - מגזין אוכל ישראלי

גריל בר צפון: יקי כביר פותח מסעדת בשרים כשרה

אחרי שסגר את מסעדת מאריס הטורקית האהובה, פותח המסעדן יקי כביר את גריל בר צפון - מסעדת בשרים על האש כשרה עם חומוס ביתי, שיפודים ושווארמה
גריל בר צפון של יקי כביר
גריל בר צפון של יקי כביר | צילום: יעל בונפיס
שיתוף

השבועות האחרונים מביאים איתם גל של מסעדות כשרות חדשות שנפתחות ברחבי הארץ וכאלו שחוזרות בתשובה ועוברות מהפך לתפריטים כשרים. המצטרפת החדשה לרשימה היא מסעדת גריל בר צפון של המסעדן יקי כביר (TYO, סרפינה) שנפתחה במקום מאריס, מסעדתו הקודמת של כביר בלוקיישן סמוך באותו מתחם.

עוד טעימה: כמה קלוריות יש בלאפה שווארמה וכמה בפיתה

מסעדת גריל בר צפון – מה בתפריט?

בגריל בר צפון יציעו כביר והשף בפועל יגאל יעקב חומוס עבודת יד עם גרגרים או פטריות, סלטים מקוריים, מבחר בשרים על האש עם החשודים המידיים כמו שניצל, פרגית, קבב, מעורב ירושלמי, חזה עוף וכמובן שווארמת הבית. המנות יוגשו בפיתה, לאפה או בצלחת. בימי שישי בצהריים תוכלו לטעום מנה אחת מיוחדת בלבד – חלה עם שניצל, מטבוחה וחציל מטוגן.

שניצל בחלה של גריל בר צפון
שניצל בחלה של גריל בר צפון

כביר לקח את ההחלטה לסגור את מסעדת מאריס הטורקית מאחר ועבודות הרכבת הקלה לא אפשרו לשבת בה כראוי. השירות בגריל בר הכשר החדש יתמקד במשלוחים ובאיסוף עצמי אך תתאפשר גם ישיבה במקום במספר שולחנות בתוך המסעדה.

עוד טעימה: הכל על פסטיבל האוכל הכשר בבית שמש

יקי כביר פתח את מסעדת מאריס לפני כשנה כמסעדה טורקית עם מנות גריל וטאבון המתמקדת בשיפודים כמו אורפה קבב, אדנה קבב, שקדי עגל, צלעות טלה ועוד. מלבד אלו הציעו במאריס מנות טורקיות קלאסיות כמו פידה גבינות, לחמעג'ון ובאבאגנוש.

מאריס הטורקית משנה קונספט ועיצוב והופכת לגריל בר עם מנות גריל ישראליות כשרות בישיבה קצרה או לקחת לדרך בפיתה עקב השינוי בתוואי הרחוב והעבודות המבוצעות שם.

גריל בר צפון | איינשטיין 7, תל אביב | ראשון-חמישי 12:00-20:00 שישי 12:00-16:00 | כשר

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

חודש אמריקה במסעדת מרינדו לכבוד ה-4 ביולי

1.5 ק"ג בשר: מסעדת מרינדו חוגגת חודש אמריקה מוגזם

אירועים ופסטיבלים
NG Butchery - אטליז אונליין למסעדת הבשרים הפופולרית

20 ק"ג אנטרקוט עד הבית: מקדש הבשרים משיק אטליז בוטיק

חדש על המדף
אביהו שווארמה - דונר פרימיום בלב רחובות

אביהו: שווארמה דונר פרימיום חדשה בלב רחובות

חדשות האוכל
בחירת נתחי בשר להמבורגר ביתי מושלם

איזה בשר מתאים להמבורגר: נתחים מומלצים לקציצה מושלמת

מדריכים וטיפים
ריב אנטרקוט של מקדונלד'ס - טל ועידו מוסרי

איחוד מרגש: מקדונלד'ס משיקה את סדרת ריב אנטרקוט החדשה

חדשות האוכל
צליית המבורגר ביתי

איך להכין המבורגר עסיסי בבית: 5 טיפים לקציצה המושלמת

מדריכים וטיפים
קציצות מושלמות שלא מתפרקות

איך להכין קציצות שלא מתפרקות בבישול: הטיפים שעובדים

מדריכים וטיפים
5 מסעדות ארגנטינאית מומלצות בישראל

אלופת העולם: 5 מסעדות ארגנטינאיות לחגוג בהן את הגביע

חדשות האוכל
נקניקיות בראטוורסט של מעדני יחיעם

בוואריה זה כאן: נקניקיות בראטוורסט גורמה של "מעדני יחיעם"

חדש על המדף
איך להכין סטייק בנינג'ה גריל

בול במידה: איך להכין סטייק מושלם בנינג'ה גריל

מדריכים וטיפים
פסטיבל הטבעונות ויגן פסט 2022

ביקרנו בפסטיבל הטבעונות ויגן פסט 2022 – מה כדאי לאכול?

אירועים ופסטיבלים
מסעדת ג'ורג' אנד בראדרס

ג'ורג' אנד בראדרס: ביסטרו אמריקאי כשר בלב תל אביב

חדשות האוכל