פסטיבל האוכל הכשר בבית שמש
קרדיט תמונה – מאור אזרזר
שיתוף

תוכן עניינים

בחודשים האחרונים שוטפים את ישראל שלל פסטיבלי אוכל ואירועים קולינריים מגוונים, מפסטיבל תל אביב eat שסחף את ההמונים ופסטיבל הטבעונות הגדול בעולם שהתקיים בחודש שעבר בשרונה מרקט ועד פסטיבל עמים וטעמים באשדוד ואוטו-אוכל בירושלים.

עוד טעימה: מסעדת דבורה הכשרה של שף אייל שני

מחר (שלישי 5.7) יתקיים פעם השנייה פופ אפ אוכל חרדי שמהווה למעשה סוג של תערוכה או פסטיבל אוכל כשר. בפופ אפ שיתקיים בעיר בית שמש יוצעו מיטב מאכלי שף כשרים למהדרין.

האירוע הראשון שהתקיים לפני מספר חודשים בעיר אלעד זכה להצלחה רבה ולאור הביקוש מתקיים האירוע שוב עם תכנון לנדוד לאזורים נוספים בהמשך השנה.

עוד טעימה: יקי כביר פותח מסעדת גריל כשרה

פופ אפ האוכל החרדי הוא יוזמה של איגוד הקולינריה הכשר בהובלת השף ישראל דודק. מעל עשרים שפים צפויים להציע את תוצרתם עם מנות גורמה מיוחדות, בשרים מעושנים, קינוחים, בירות ויינות בוטיק ועוד. ניתן לאכול את המנות במקום או לארוז הביתה.

הרעיון שעומד מאחורי הפסטיבל הוא ליצור חשיפה לבעלי המקצוע והחברים באיגוד הקולינריה הכשר שמאגד מאות שפים, טבחים, קונדיטורים ובעלי מסעדות ועסקים בתחום האוכל הכשר. האיגוד שם לעצמו מטרה לפתח את תרבות האוכל הכשר ולספק את הביקוש העולה וגובר לאוכל כשר ברמה גבוהה.

בין השפים המפורסמים שייקחו חלק באירוע החגיגי אפשר למצוא את שף מוישי לוינסון, שף יוסי אליצור, שף מוישה בעל הצ'ולנט הידוע מאשדוד ועוד רבים.

פסטיבל האוכל הכשר בבית שמש
פסטיבל האוכל הכשר בבית שמש | צילום: מאור אזרזר

פסטיבל האוכל הכשר בבית שמש – מה בתפריט?

בין המנות תוכלו למצוא תפוח אדמה במילוי אסאדו מפורק וריבת בצל ולשון צלויה על הפלנצ'ה בדוכן של שף יוסי אליצור; דגים מעושנים וקרואסון דגים בדוכן של יוסי הבלין; מבחר מנות אוכל הונגרי של בעריס; סופלקי פרגית ושייטל על לאפה קריספית בדוכן של יוסי נדר; מותג הסושי הירושלמי הכשר "סושי בייגלס"; קינוחים של שף-קונדיטור מלכי אלדר; מקרונים ועוגות שמרים של לאה ועוד רבים וטובים.

עוד טעימה: מסעדת מארי הכשרה של שף אביב משה נפתחה בהרצליה

בכל דוכן תוצג תעודת כשרות של הבעלים, במקום מתחמי ישיבה נפרדים לגברים ולנשים.

הכניסה ללא תשלום בהרשמה מראש בלבד. להרשמה יש להתקשר למס': 079-9696-400 שלוחה 7 או לשלוח את המילה "אישור" למספר הנ"ל בוואטסאפ.

פסטיבל האוכל הכשר | מתנ"ס גוונים, נחל דולב 16, בית שמש | שלישי, 5.7 ו' בתמוז | 19:00-23:00 | עד 49 ש"ח למנה

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס