עיר תחתית מתחדשת: מסעדת ג'ינוס בחיפה מגיעה לעשות שמח

העיר התחתית בחיפה משתדרגת עם ג'ינוס - מסעדת פיוז'ן חדשה של השף ג'נאן סלימאן עם שלל מנות מהמטבח האיטלקי ומצפון ודרום אמריקה.
מסעדת ג'ינוס חיפה
מסעדת ג'ינוס חיפה | צילום: גליה אבירם

העיר התחתית של חיפה הפכה כבר מזמן למוקד משיכה לשלל מסעדות עם מטבחים מרחבי העולם וסצנה קולינרית שוקקת. כעת מצטרפת לחגיגה גם מסעדת השף ג'ינוס, מסעדה חדשה ושונה מעט בנוף המאגדת את המטבח האיטלקי, האמריקאי והדרום אמריקאי לתפריט פיוז'ן קז'ואל קלאסי עם טוויסט.

השף והבעלים של מסעדת ג'ינוס, ג'נאן סלימאן מהכפר גוש חלב החל את דרכו הקולינרית לפני כ-8 שנים בקפה אלברטו בתל אביב והתמחה בבישול איטלקי וצרפתי עם דגש על לחמים ללא גלוטן. בין השאר עבד בעבר במסעדת באלדנא בגוש חלב והקים מסעדת משלוחים עם מגוון מנות דיינר מושחתות.

עוד טעימה: מלון קולוני בחיפה משיק ארוחות בוקר לקהל הרחב וגם מתחדשים בתפריט בשרים בבית הצייד

עדכונים טעימים למייל!

מסעדת ג'ינוס – מה יש לזלול?

בג'ינוס יצר סלימאן בן ה-26 תפריט המחולק ל-3 מדינות עם מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים לכל אחת מהן.

מהמטבח האיטלקי תוכלו לטעום בין השאר קרואסון טרטר עגל עם בשר בקר קצוץ ביד, צלפים, בצל סגול וגרמולטה; סלט קמפני עם 3 סוגי עגבניות, בצל סגול, בזיליקום, בייבי מוצרלה, רוטב בלסמי מצומצם ופיצוחים קלויים וקרודו דג ים עם קראמבל פקאן מקורמל, זסט ליים, מנטה, פירות ורוטב הדרים (48-58 ש"ח).

פיצה עבודת יד של ג'ינוס חיפה
פיצה עבודת יד של ג'ינוס חיפה | צילום: גליה אבירם

הרעבים יותר יוכלו גם לזלול פיצה לה פטאטה עם קוביות תפוחי אדמה, מוצרלה, ארטישוק א לה רומנה, עגבניות מיובשות, קרם פרש וסלטון רוקט ושמן זית עם עשבים (64 ש"ח); רביולי פלרמו עבודת יד במילוי קרם גבינה ורוטב חמאת לימון ובליווי שיפוד ג'מבו שרימפס (112 ש"ח) וגם טירמיסו קלאסי לקינוח (42 ש"ח).

עוד טעימה: סקאץ קפה – בית קפה דו מימדי בחיפה

באגף האמריקאי תמצאו מנות כמו דינמיט שרימפס בציפוי טמפורה פריכה עם ספייסי מיונז וגרניש בצל ירוק; צ'ופינו עם סלמון, מולים, שרימפס, רוטב עגבניות ויין לבן לצד לחם; צ'יפס מושחת עם בריסקט מפורק, שום קונפי, סלסה פיקו דה גאיו ופלפל חלפיניו עם רוטב ברביקיו לבן; "אל תישן לידי" – המבורגר 200 גרם עם גבינת מנצ'גו, ריבת בצל, שום קונפי וארוגולה (52-78 ש"ח) וגם פאי תפוחים או אגוזים לקינוח (42 ש"ח)

קריספי דג טאקוס במסעדת ג'ינוס
קריספי דג טאקוס במסעדת ג'ינוס | צילום: גליה אבירם

מהתפריט הדרום אמריקאי יציעו לכם בג'ינוס מנות כמו צ'וראסקו – נתח פלדה מושרה בצ'ימיצ'ורי עם קריספי תפוח אדמה; קוקטייל שרימפס עם 5 יחידות ג'מבו שרימפס על קרח בליווי 2 מטבלים וקריספי דג טאקוס עם רוקט, בצל מוחמץ, סלסה ורדה ואיולי לימון כבוש (62-82 ש"ח).

חובבי הבשר ימצאו גם את "אורוגואי בסטייק" – נתח אנטרקוט 300 גרם עם חמאה מתובלת ותוספת פירה/אנטיפסטי לבחירה (188 ש"ח). לקינוח יוצע אלפחורס קלאסי (42 ש"ח).

חומרי הגלם הטריים והאיכותיים המככבים במנות השונות והאבזור במקום מיובא בחלקו מאיטליה ודרום אמריקה, מטאבון האבן שהגיע מטוסקנה, קמחי הדורום האיטלקיים והרטבים בייצור עצמי.

מסעדת ג'ינוס | רחוב הנמל 27, עיר תחתית חיפה | ראשון-רביעי 12:00-23:00, חמישי-שבת 12:00-24:00 | הזמנות בטלפון 04-8574432

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בר חמרמורת חיפה

חמרמורת: בר היין של חמארת תלפיות יוצא לדרך בחיפה

חדשות האוכל
KFC חיפה חוצות המפרץ

היי צפונה: נפתח סניף KFC חוצות המפרץ חיפה

חדשות האוכל
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה

בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

חדשות האוכל
יודי בר אוכל בשוק תלפיות חיפה

יודי: בר אוכל חיפאי חדש ושמח בשוק תלפיות

חדשות האוכל

טרי מהתנור

שף חיים כהן ויוסי שטרית - יום הולדת 13 למסעדת יפו-תל אביב

שפים על הבר וקבלת שבת שמחה: יפו-תל אביב של חיים כהן חוגגת 13

אירועים ופסטיבלים
מסעדת יפו-תל אביב של השף חיים כהן חוגגת בר מצווה ומארחת שפים אורחים לארוחות שישי חד פעמיות ושיחות אינטימיות על הבר >>
פסטיבל המרקים של מלון ענבל 2024

זלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים חוזר במהדורת חורף 2024

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר בפעם העשירית ברציפות עם שלל מרקים מנחמים במתכונת בופה פתוח בכדי לחמם היטב את חורף 2024 >>

מדריכים שאהבתם

אחת ולתמיד: איך לבחור קרש חיתוך למטבח

מדריכים וטיפים

5 מאכלים שממש לא כדאי להכניס למקפיא

מדריכים וטיפים

מה לזלול?