יודי בר אוכל בשוק תלפיות חיפה
קרדיט תמונה – אממה יחסי ציבור
שיתוף

תוכן עניינים

שוק תלפיות בחיפה ממשיך במומנטום של השנים האחרונות עם עוד פתיחה של בר אוכל חדש ומסקרן בשם יודי המציע תפריט מקומי עונתי המבוסס על חומרי גלם טריים ומובחרים מהשוק.

עוד טעימה: מסעדת בעתו בשוק תלפיות מתחדשת בתפריט חורף

את יודי בשוק תלפיות בחיפה הקימו סידני ביטון ומור פרץ עם השותף יהוידע (יודי) צרור לאחר שנים של התמקצעות בענף המזון על מנת להציע לקהל באזור מטבח ישראלי שמח ומקורי על פי חזונם.

עוד טעימה: על בר היין חמרמורת בשוק תלפיות

יודי בר אוכל – מה בתפריט?

התפריט עצמו מורכב ברובו ממנות חלוקה לצד בירות ישראליות מהחבית, קוקטיילים ייחודיים, יינות מיקבי בוטיק ישראליים ואלכוהול משובח.

בין השאר תמצאו בתפריט ההרצה פוקאצ'ה מהטאבון עם שמן זית של 'ריש לקיש', בלסמי מצומצם ומטבל עגבניות; סביצ׳ה דג טרחון עם כוסברה, נענע, בצל ירוק, פרי עונתי, צ׳ילי חריף ושמן אתרוגים; כרוב שרוף בטאבון עם טחינה ׳הר ברכה׳, עגבניות ובצל ירוק; מטוגנים מהים עם צ׳יפס/פירה ואיולי פרמז׳ן ושרימפס ואספרגוס צלויים בטאבון בחמאת שמנת ופרמז'ן.

יודי בר אוכל - חיפה
יודי בר אוכל – חיפה | צילום: אממה יחסי ציבור

עוד תמצאו מבחר סלטים כמו סלט חסות קיסר עם חסה לאליק, עגבניות שרי, צנונית, בצל ירוק, בזיליקום ונענע עם ויניגרט דבש לימון; הסלט של דומי עם חסה לאליק, עלי רוקט, פרי העונה, רימון, גבינה כחולה ואגוזי לוז מקורמלים או סלט בישבש עם שומר טרי, עלי שומר, ענבים אדומים וצ'ילי חריף ברוטב לימון.

התפריט של יודי כולל גם אגף פיצות שיוצאת מהטאבון הגדול במרכז המטבח. כל פיצה מגיעה עם רוטב עגבניות סן רזאנו, מוצרלה, שמן זית 'ריש לקיש' ובזיליקום טרי עם מבחר תוספות לבחירה כמו קלמטה, ארטישוק, גבינה כחולה ופפרוני.

לקינוח מציעים ביודי מבחר מתוקים קלאסיים עם טוויסט כמו בסבוסה פולנטה עם אגוזים מקורמלים, קרם לאבנה וסומאק; מוס שוקולד 70% עם טראפלס שוקולד זעתר, קוביות טופי מלוח וקראמבל קקאו וגם קראק פאי קלאסי עשיר עם שמנת

יודי בר אוכל | סירקין 30, שוק תלפיות, חיפה | ראשון-חמישי 12:00-00:00, שישי-שבת 12:00-17:00 (שעות הרצה) | הזמנות בטלפון 04-850080

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס