יודי: בר אוכל חיפאי חדש ושמח בשוק תלפיות

יודי, בר אוכל חיפאי חדש ומסקרן נפתח בשוק תלפיות המתפתח במהירות ומציע תפריט מתחלף ועונתי על בסיס חומרי גלם טריים מהשוק .
יודי בר אוכל בשוק תלפיות חיפה
יודי בר אוכל בשוק תלפיות חיפה | צילום: אממה יחסי ציבור
יודי בר אוכל בשוק תלפיות חיפה
יודי בר אוכל בשוק תלפיות חיפה | צילום: אממה יחסי ציבור

שוק תלפיות בחיפה ממשיך במומנטום של השנים האחרונות עם עוד פתיחה של בר אוכל חדש ומסקרן בשם יודי המציע תפריט מקומי עונתי המבוסס על חומרי גלם טריים ומובחרים מהשוק.

עוד טעימה: מסעדת בעתו בשוק תלפיות מתחדשת בתפריט חורף

את יודי בשוק תלפיות בחיפה הקימו סידני ביטון ומור פרץ עם השותף יהוידע (יודי) צרור לאחר שנים של התמקצעות בענף המזון על מנת להציע לקהל באזור מטבח ישראלי שמח ומקורי על פי חזונם.

עוד טעימה: על בר היין חמרמורת בשוק תלפיות

יודי בר אוכל – מה בתפריט?

התפריט עצמו מורכב ברובו ממנות חלוקה לצד בירות ישראליות מהחבית, קוקטיילים ייחודיים, יינות מיקבי בוטיק ישראליים ואלכוהול משובח.

בין השאר תמצאו בתפריט ההרצה פוקאצ'ה מהטאבון עם שמן זית של 'ריש לקיש', בלסמי מצומצם ומטבל עגבניות; סביצ׳ה דג טרחון עם כוסברה, נענע, בצל ירוק, פרי עונתי, צ׳ילי חריף ושמן אתרוגים; כרוב שרוף בטאבון עם טחינה ׳הר ברכה׳, עגבניות ובצל ירוק; מטוגנים מהים עם צ׳יפס/פירה ואיולי פרמז׳ן ושרימפס ואספרגוס צלויים בטאבון בחמאת שמנת ופרמז'ן.

יודי בר אוכל - חיפה
יודי בר אוכל – חיפה | צילום: אממה יחסי ציבור

עוד תמצאו מבחר סלטים כמו סלט חסות קיסר עם חסה לאליק, עגבניות שרי, צנונית, בצל ירוק, בזיליקום ונענע עם ויניגרט דבש לימון; הסלט של דומי עם חסה לאליק, עלי רוקט, פרי העונה, רימון, גבינה כחולה ואגוזי לוז מקורמלים או סלט בישבש עם שומר טרי, עלי שומר, ענבים אדומים וצ'ילי חריף ברוטב לימון.

התפריט של יודי כולל גם אגף פיצות שיוצאת מהטאבון הגדול במרכז המטבח. כל פיצה מגיעה עם רוטב עגבניות סן רזאנו, מוצרלה, שמן זית 'ריש לקיש' ובזיליקום טרי עם מבחר תוספות לבחירה כמו קלמטה, ארטישוק, גבינה כחולה ופפרוני.

לקינוח מציעים ביודי מבחר מתוקים קלאסיים עם טוויסט כמו בסבוסה פולנטה עם אגוזים מקורמלים, קרם לאבנה וסומאק; מוס שוקולד 70% עם טראפלס שוקולד זעתר, קוביות טופי מלוח וקראמבל קקאו וגם קראק פאי קלאסי עשיר עם שמנת

יודי בר אוכל | סירקין 30, שוק תלפיות, חיפה | ראשון-חמישי 12:00-00:00, שישי-שבת 12:00-17:00 (שעות הרצה) | הזמנות בטלפון 04-850080

מדריך: איך להכין ביצה מקושקשת ע"פ שף גורדון רמזי

מדריכים וטיפים

השיטה שעובדת: איך למנוע מפסטה להידבק לעצמה?

מדריכים וטיפים
שתפו והגיבו
בפייסבוק
וואטסאפ
אימייל
ציוץ

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת ראסיף 33 בחיפה

מה תמצאו במסעדת ראסיף 33 של שף חמודי עוקלה

חדשות האוכל
בר חמרמורת חיפה

חמרמורת: בר היין של חמארת תלפיות יוצא לדרך בחיפה

חדשות האוכל
נשים יוצרות קולינריה - פסטיבל אוכל בשרונה מרקט

נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל אוכל חדש בשרונה מרקט

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל הגלידה בשוק הנמל בתל אביב

יצאנו לזלול: מה אסור לפספס בפסטיבל הגלידה הראשון של ישראל

אירועים ופסטיבלים

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

טרי מהתנור

גלידות שמנת עם חלב עיזים טורקיות חדשות

קולקציית גלידות טורקיות מחלב עיזים נוחתת בסניפי יאפא כנאפה

חדשות האוכל
סניפי יאפא כנאפה מתחדשים בקולקציית גלידות טורקיות עם חלב עיזים בטעמי שמנת, פיסטוק ושוקולד שמשתלבות מעולה עם כנאפה חמה. כל הפרטים >>
פיצה קורנפלקס של פאפא ג'ונס

פיצה עם קורנפלקס? הקולקציה הקראנצ'ית של פאפא ג'ונס לקיץ

חדשות האוכל
רגע לפני גמר היורו, רשת פאפא ג'ונס משיקה קולקציה מפתיעה וקראנצ'ית לקיץ במהדורה מוגבלת עם פיצות ומאפים בתוספת פתיתי קורנפלקס >>

מדריכים שאהבתם

מה לזלול?