סדרת הבשרים של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים
קרדיט תמונה – יח"צ

על האש גורמה: סדרת בשרים של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים

מותג הבשרים חוות הבוקרים משיקים סדרת בשרים חדשה בשיתוף פעולה עם שף מאיר אדוני הכוללת קבבים בתיבולים ייחודיים והמבורגרים איכותיים
שיתוף

תוכן עניינים

השף מאיר אדוני ומותג הבשר "חוות הבוקרים" מכריזים על שיתוף פעולה חדש במסגרתו תושק סדרת "על האש" עם מבחר מוצרי בשר טחונים ומתובלים שפותחו בשנה האחרונה.

הסדרה החדשה כוללת עם השקתה כמה סוגי קבבים בסגנונות ותיבולים שונים וגם המבורגר במתכון של אדוני כשהמשך צפויים להצטרף לסדרה מוצרים נוספים.

עוד טעימה: אטליז NG – קצביית בוטיק בתל אביב

קולקציית הבשרים של חוות הבוקרים ושף מאיר אדוני – מה יש לזלול?

באגף הקבבים תוכלו לבחור בין קבב חווה "חפלה" עסיסי בתיבול מזרחי פיקנטי עדין מנתחים קדמיים של בשר עגלה משובח (12 יחידות, 420 גרם); קבב חווה "אירופאי" בטעמים עדינים ואותנטיים (10 יחידות, 480 גרם) וקבב חווה טלה מנתחי בקר וטלה (12 יחידות, 420 גרם).

כל הקבבים עשויים מנתחים קדמיים של בשר עגלה משובח. מחיר מארז יעמוד על 43 ש"ח.

קבב חווה של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים
קבב חווה של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים | צילום: בועז נודלמן סטודיו

עוד תוכלו לטעום המבורגר חווה מבשר עגלה משובח עם אחוזי שומן מאוזנים לצלייה על מחבת, פלאנצ'ה ומנגל. ההמבורגרים מגיעים במארז של 4 יחידות (880 גרם) ובמארז ילדים של 6 יחידות (700 גרם) ומחירם נע בין 63-80 ש"ח.

באירוע ההשקה לקולקציית הבשרים החדשה בבר הקולינרי מלי מלו (Méli-Mélo) הגיש שף מאיר אדוני מנות עם המוצרים החדשים כמו קבב חפלה עם בהרט, פטרוזיליה וקינמון; קבב אסייאתי עם כוסברה, סויה, ג'ינג'ר ושום; קבב רומני עם המון שום; סמוסה הודית במילוי טלה טחון; קטאייף במילוי טלה טחון והמבורגר עם חרדל דיז'ון, פלפל שחור, ביצה עלומה ומלח ים.

במהלך האירוע בתל אביב אמר שף מאיר אדוני:

"השתמשתי במתכונים מיתולוגיים מהמסעדות שלי ובתערובות שנוצרו תוך כדי עבודה במהלך השנים. בפיתוח המוצרים החזון שלי היה לאפשר לצרכן לרכוש מוצר לבית תוך תחושה שהוא סועד באחת ממסעדות הגורמה שלי", אמר אדוני בעת ההשקה.

את המוצרים החדשים ניתן לרכוש לראשונה גם אונליין באתר החדש של חוות הבוקרים. לצד הקולקצייה החדשה תמצאו באתר את כל סוגי הבשר והעוף עם שפע נתחים מיושנים, סטייקים, נתחים מעושנים ועוד.

"על האש" – סדרת בשרים חדשה של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים | 43-80 ש"ח | להשיג ברשתות שיווק נבחרות, באטליזים ברחבי הארץ ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס