על האש גורמה: סדרת בשרים של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים

מותג הבשרים חוות הבוקרים משיקים סדרת בשרים חדשה בשיתוף פעולה עם שף מאיר אדוני הכוללת קבבים בתיבולים ייחודיים והמבורגרים איכותיים.
סדרת הבשרים של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים
סדרת הבשרים של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים | צילום: יח"צ

השף מאיר אדוני ומותג הבשר "חוות הבוקרים" מכריזים על שיתוף פעולה חדש במסגרתו תושק סדרת "על האש" עם מבחר מוצרי בשר טחונים ומתובלים שפותחו בשנה האחרונה.

הסדרה החדשה כוללת עם השקתה כמה סוגי קבבים בסגנונות ותיבולים שונים וגם המבורגר במתכון של אדוני כשהמשך צפויים להצטרף לסדרה מוצרים נוספים.

עוד טעימה: אטליז NG – קצביית בוטיק בתל אביב

קולקציית הבשרים של חוות הבוקרים ושף מאיר אדוני – מה יש לזלול?

באגף הקבבים תוכלו לבחור בין קבב חווה "חפלה" עסיסי בתיבול מזרחי פיקנטי עדין מנתחים קדמיים של בשר עגלה משובח (12 יחידות, 420 גרם); קבב חווה "אירופאי" בטעמים עדינים ואותנטיים (10 יחידות, 480 גרם) וקבב חווה טלה מנתחי בקר וטלה (12 יחידות, 420 גרם).

כל הקבבים עשויים מנתחים קדמיים של בשר עגלה משובח. מחיר מארז יעמוד על 43 ש"ח.

קבב חווה של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים | צילום: בועז נודלמן סטודיו

עוד תוכלו לטעום המבורגר חווה מבשר עגלה משובח עם אחוזי שומן מאוזנים לצלייה על מחבת, פלאנצ'ה ומנגל. ההמבורגרים מגיעים במארז של 4 יחידות (880 גרם) ובמארז ילדים של 6 יחידות (700 גרם) ומחירם נע בין 63-80 ש"ח.

באירוע ההשקה לקולקציית הבשרים החדשה בבר הקולינרי מלי מלו (Méli-Mélo) הגיש שף מאיר אדוני מנות עם המוצרים החדשים כמו קבב חפלה עם בהרט, פטרוזיליה וקינמון; קבב אסייאתי עם כוסברה, סויה, ג'ינג'ר ושום; קבב רומני עם המון שום; סמוסה הודית במילוי טלה טחון; קטאייף במילוי טלה טחון והמבורגר עם חרדל דיז'ון, פלפל שחור, ביצה עלומה ומלח ים.

במהלך האירוע בתל אביב אמר שף מאיר אדוני:

"השתמשתי במתכונים מיתולוגיים מהמסעדות שלי ובתערובות שנוצרו תוך כדי עבודה במהלך השנים. בפיתוח המוצרים החזון שלי היה לאפשר לצרכן לרכוש מוצר לבית תוך תחושה שהוא סועד באחת ממסעדות הגורמה שלי", אמר אדוני בעת ההשקה.

את המוצרים החדשים ניתן לרכוש לראשונה גם אונליין באתר החדש של חוות הבוקרים. לצד הקולקצייה החדשה תמצאו באתר את כל סוגי הבשר והעוף עם שפע נתחים מיושנים, סטייקים, נתחים מעושנים ועוד.

"על האש" – סדרת בשרים חדשה של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים | 43-80 ש"ח | להשיג ברשתות שיווק נבחרות, באטליזים ברחבי הארץ ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
קציצות מושלמות שלא מתפרקות
איך להכין קציצות שלא מתפרקות בבישול: הטיפים שעובדים
טיפים למטבח
כמה קלוריות יש בשווארמה?
פיתה או לאפה: כמה קלוריות יש בשווארמה?
טיפים למטבח
אליפות הפויקה של מלונות מטיילים וקמפינג דפנה
פויקהטבע: אליפות הפויקה הגדולה יוצאת לדרך בקיבוץ דפנה
אירועים קולינריים
פסטיבל אוכל טורקי בבת ים
לראשונה: פסטיבל אוכל טורקי בבת ים
אירועים קולינריים
טרנדים קולינריים טריים
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
לא רק בט"ו בשבט: איך לשמור פירות יבשים במטבח?
טיפים למטבח
ללא מאמץ: זו הדרך להסיר שומן שרוף מהרשת של תנור האפייה
טיפים למטבח
זו הדרך הטובה ביותר לחמם אורז קר מהמקרר
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל