על האש גורמה: סדרת בשרים של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים

מותג הבשרים חוות הבוקרים משיקים סדרת בשרים חדשה בשיתוף פעולה עם שף מאיר אדוני הכוללת קבבים בתיבולים ייחודיים והמבורגרים איכותיים.
סדרת הבשרים של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים
סדרת הבשרים של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים | צילום: יח"צ

השף מאיר אדוני ומותג הבשר "חוות הבוקרים" מכריזים על שיתוף פעולה חדש במסגרתו תושק סדרת "על האש" עם מבחר מוצרי בשר טחונים ומתובלים שפותחו בשנה האחרונה.

הסדרה החדשה כוללת עם השקתה כמה סוגי קבבים בסגנונות ותיבולים שונים וגם המבורגר במתכון של אדוני כשהמשך צפויים להצטרף לסדרה מוצרים נוספים.

עוד טעימה: אטליז NG – קצביית בוטיק בתל אביב

קולקציית הבשרים של חוות הבוקרים ושף מאיר אדוני – מה יש לזלול?

באגף הקבבים תוכלו לבחור בין קבב חווה "חפלה" עסיסי בתיבול מזרחי פיקנטי עדין מנתחים קדמיים של בשר עגלה משובח (12 יחידות, 420 גרם); קבב חווה "אירופאי" בטעמים עדינים ואותנטיים (10 יחידות, 480 גרם) וקבב חווה טלה מנתחי בקר וטלה (12 יחידות, 420 גרם).

כל הקבבים עשויים מנתחים קדמיים של בשר עגלה משובח. מחיר מארז יעמוד על 43 ש"ח.

קבב חווה של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים | צילום: בועז נודלמן סטודיו

עוד תוכלו לטעום המבורגר חווה מבשר עגלה משובח עם אחוזי שומן מאוזנים לצלייה על מחבת, פלאנצ'ה ומנגל. ההמבורגרים מגיעים במארז של 4 יחידות (880 גרם) ובמארז ילדים של 6 יחידות (700 גרם) ומחירם נע בין 63-80 ש"ח.

באירוע ההשקה לקולקציית הבשרים החדשה בבר הקולינרי מלי מלו (Méli-Mélo) הגיש שף מאיר אדוני מנות עם המוצרים החדשים כמו קבב חפלה עם בהרט, פטרוזיליה וקינמון; קבב אסייאתי עם כוסברה, סויה, ג'ינג'ר ושום; קבב רומני עם המון שום; סמוסה הודית במילוי טלה טחון; קטאייף במילוי טלה טחון והמבורגר עם חרדל דיז'ון, פלפל שחור, ביצה עלומה ומלח ים.

במהלך האירוע בתל אביב אמר שף מאיר אדוני:

"השתמשתי במתכונים מיתולוגיים מהמסעדות שלי ובתערובות שנוצרו תוך כדי עבודה במהלך השנים. בפיתוח המוצרים החזון שלי היה לאפשר לצרכן לרכוש מוצר לבית תוך תחושה שהוא סועד באחת ממסעדות הגורמה שלי", אמר אדוני בעת ההשקה.

את המוצרים החדשים ניתן לרכוש לראשונה גם אונליין באתר החדש של חוות הבוקרים. לצד הקולקצייה החדשה תמצאו באתר את כל סוגי הבשר והעוף עם שפע נתחים מיושנים, סטייקים, נתחים מעושנים ועוד.

"על האש" – סדרת בשרים חדשה של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים | 43-80 ש"ח | להשיג ברשתות שיווק נבחרות, באטליזים ברחבי הארץ ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
איך להפשיר בשר טחון
חשוב לדעת: איך להפשיר בשר טחון בדרך הנכונה
טיפים למטבח
למה קציצות יוצאות קשות ודחוסות
המדריך לבשלן: למה הקציצות יוצאות קשות כמו אבן?
טיפים למטבח
ריב אנטרקוט של מקדונלד'ס - טל ועידו מוסרי
איחוד מרגש: מקדונלד'ס משיקה את סדרת ריב אנטרקוט החדשה
חדשות האוכל
נקניקיות בראטוורסט של מעדני יחיעם
בוואריה זה כאן: נקניקיות בראטוורסט גורמה של "מעדני יחיעם"
חדש על המדף
טרנדים קולינריים טריים
המבורגר מוגזם - התפריט החדש של בורגר סטיישן
על הגריל: יצאנו לזלול את ההמבורגרים החדשים של בורגר סטיישן
חדשות האוכל
רשת בורגר סטיישן משדרגת את הכשרות ומשיקה תפריט חדש ומושחת. האם המהלך השתלם? יצאנו למסע זלילה וחזרנו עם כל המסקנות >>
כוסות בירה ויינשטפן
מי צריך את מינכן: פסטיבלי בירה סטייל אוקטוברפסט (וגם וויסקי) בישראל
אירועים קולינריים
מתכננים לחגוג את אוקטוברפסט? פסטיבלי הבירה הלוהטים של סתיו 2025 בישראל: ת"א, חיפה, ב"ש ועוד. כל התאריכים, המחירים והפרטים כאן. מדריך מתעדכן. >>
יינות ארטיזנל Creation מבית יקב תבור
מ-45 ועד 370 ש"ח: בקבוקי יין ישראליים שישדרגו לכם את ארוחת החג
חדשות האוכל
מבולבלים מול מדף היינות? אספנו את כל היינות הישראליים המומלצים לחגים. מיינות בוטיק פורצי דרך ועד לבחירות שוות לכל כיס, הגיע הזמן למזוג נכון >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
חזה, שוקיים, ירכיים או כנפיים: כמה קלוריות יש בעוף?
טיפים למטבח
העוגה מתייבשת במהירות? כך תשמרו עליה רכה ועסיסית
טיפים למטבח
שמים סוף ליובש: כך תשמרו על עוגה עסיסית ולחה לאורך זמן
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל