לזלול - מגזין אוכל ישראלי

על האש גורמה: סדרת בשרים של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים

מותג הבשרים חוות הבוקרים משיקים סדרת בשרים חדשה בשיתוף פעולה עם שף מאיר אדוני הכוללת קבבים בתיבולים ייחודיים והמבורגרים איכותיים
סדרת הבשרים של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים
סדרת הבשרים של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים | צילום: יח"צ
שיתוף

השף מאיר אדוני ומותג הבשר "חוות הבוקרים" מכריזים על שיתוף פעולה חדש במסגרתו תושק סדרת "על האש" עם מבחר מוצרי בשר טחונים ומתובלים שפותחו בשנה האחרונה.

הסדרה החדשה כוללת עם השקתה כמה סוגי קבבים בסגנונות ותיבולים שונים וגם המבורגר במתכון של אדוני כשהמשך צפויים להצטרף לסדרה מוצרים נוספים.

עוד טעימה: אטליז NG – קצביית בוטיק בתל אביב

קולקציית הבשרים של חוות הבוקרים ושף מאיר אדוני – מה יש לזלול?

באגף הקבבים תוכלו לבחור בין קבב חווה "חפלה" עסיסי בתיבול מזרחי פיקנטי עדין מנתחים קדמיים של בשר עגלה משובח (12 יחידות, 420 גרם); קבב חווה "אירופאי" בטעמים עדינים ואותנטיים (10 יחידות, 480 גרם) וקבב חווה טלה מנתחי בקר וטלה (12 יחידות, 420 גרם).

כל הקבבים עשויים מנתחים קדמיים של בשר עגלה משובח. מחיר מארז יעמוד על 43 ש"ח.

קבב חווה של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים
קבב חווה של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים | צילום: בועז נודלמן סטודיו

עוד תוכלו לטעום המבורגר חווה מבשר עגלה משובח עם אחוזי שומן מאוזנים לצלייה על מחבת, פלאנצ'ה ומנגל. ההמבורגרים מגיעים במארז של 4 יחידות (880 גרם) ובמארז ילדים של 6 יחידות (700 גרם) ומחירם נע בין 63-80 ש"ח.

באירוע ההשקה לקולקציית הבשרים החדשה בבר הקולינרי מלי מלו (Méli-Mélo) הגיש שף מאיר אדוני מנות עם המוצרים החדשים כמו קבב חפלה עם בהרט, פטרוזיליה וקינמון; קבב אסייאתי עם כוסברה, סויה, ג'ינג'ר ושום; קבב רומני עם המון שום; סמוסה הודית במילוי טלה טחון; קטאייף במילוי טלה טחון והמבורגר עם חרדל דיז'ון, פלפל שחור, ביצה עלומה ומלח ים.

במהלך האירוע בתל אביב אמר שף מאיר אדוני:

"השתמשתי במתכונים מיתולוגיים מהמסעדות שלי ובתערובות שנוצרו תוך כדי עבודה במהלך השנים. בפיתוח המוצרים החזון שלי היה לאפשר לצרכן לרכוש מוצר לבית תוך תחושה שהוא סועד באחת ממסעדות הגורמה שלי", אמר אדוני בעת ההשקה.

את המוצרים החדשים ניתן לרכוש לראשונה גם אונליין באתר החדש של חוות הבוקרים. לצד הקולקצייה החדשה תמצאו באתר את כל סוגי הבשר והעוף עם שפע נתחים מיושנים, סטייקים, נתחים מעושנים ועוד.

"על האש" – סדרת בשרים חדשה של שף מאיר אדוני וחוות הבוקרים | 43-80 ש"ח | להשיג ברשתות שיווק נבחרות, באטליזים ברחבי הארץ ובאתר

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

חודש אמריקה במסעדת מרינדו לכבוד ה-4 ביולי

1.5 ק"ג בשר: מסעדת מרינדו חוגגת חודש אמריקה מוגזם

אירועים ופסטיבלים
NG Butchery - אטליז אונליין למסעדת הבשרים הפופולרית

20 ק"ג אנטרקוט עד הבית: מקדש הבשרים משיק אטליז בוטיק

חדש על המדף
אביהו שווארמה - דונר פרימיום בלב רחובות

אביהו: שווארמה דונר פרימיום חדשה בלב רחובות

חדשות האוכל
בחירת נתחי בשר להמבורגר ביתי מושלם

איזה בשר מתאים להמבורגר: נתחים מומלצים לקציצה מושלמת

מדריכים וטיפים
ריב אנטרקוט של מקדונלד'ס - טל ועידו מוסרי

איחוד מרגש: מקדונלד'ס משיקה את סדרת ריב אנטרקוט החדשה

חדשות האוכל
צליית המבורגר ביתי

איך להכין המבורגר עסיסי בבית: 5 טיפים לקציצה המושלמת

מדריכים וטיפים
קציצות מושלמות שלא מתפרקות

איך להכין קציצות שלא מתפרקות בבישול: הטיפים שעובדים

מדריכים וטיפים
5 מסעדות ארגנטינאית מומלצות בישראל

אלופת העולם: 5 מסעדות ארגנטינאיות לחגוג בהן את הגביע

חדשות האוכל
נקניקיות בראטוורסט של מעדני יחיעם

בוואריה זה כאן: נקניקיות בראטוורסט גורמה של "מעדני יחיעם"

חדש על המדף
איך להכין סטייק בנינג'ה גריל

בול במידה: איך להכין סטייק מושלם בנינג'ה גריל

מדריכים וטיפים
גריל בר צפון של יקי כביר

גריל בר צפון: יקי כביר פותח מסעדת בשרים כשרה

חדשות האוכל
להפוך סטייק פעם אחת או יותר?

הופכים עליהם: כמה פעמים באמת צריך להפוך סטייק?

מדריכים וטיפים