פופ אפ קבב רומני של מיטש בקפה מטילדה
קרדיט תמונה – אפיק גבאי

פיתה צרחות: הקבב הרומני המיתולוגי חוזר לפופ אפ עסיסי

כשנתיים לאחר סגירתה, מסעדת מיטש חוזרת לפופ אפ עסיסי במיוחד בקפה מטילדה בתל אביב עם קבב רומני לפי הספר ועוד הפתעות מפתות
שיתוף

תוכן עניינים

כארבע שנים לאחר פתיחתה ושנתיים לאחר סגירתה אי שם בעידן הקורונה, מסעדת הקבב הרומני מיטש משוק הכרמל חוזרת לפופ אפ עסיסי וחד פעמי בקפה מטילדה בשכונת מעוז אביב בתל אביב.

עוד טעימה: מסעדת אבן עזרא פותחת שולחן בשוק לוינסקי.

אמנם קהל הזללנים הנאמן של מיטש יכול עדיין לממש את תאוות הקבב שלו בשנים האחרונות בעזרת שירות המשלוחים של מיטש שהמשיך לפעול ביתר שאת בשנים האחרונות, אך הפופ אפ יאפשר לקהל האוהדים וגם למי שלא הספיק לנגוס בקבב של מיטש בזמן אמת לחוות אותו חם ועסיסי בלייב.

מי שהקימה את מיטש בפאתי שוק הכרמל בשנת 2018 היא השפית ובעלת הקייטרינג המצליח אורית מושקוביץ שהביאה את הקבב הרומני שלא זוכה למעמד לו הוא ראוי בקולינריה הישראלית אל מרכז הבמה.

במסעדה היא הגישה את הקבבים בפיתה עם חציל רומני, סלסה, טחינה, בצל מטוגן, כרוב מאודה, צ'ימיצ'ורי ומלפפון חמוץ או בצלחת עם שפע סלטים טריים ומקוריים, צ'יפס ולחם.

פופ אפ קבב רומני של מיטש – מה יש לזלול?

בפופ אפ המיוחד בקפה מטילדה תציע מושקוביץ יחד עם בתה רוני "פיתה צרחות וצלחות הצגה" כלשון הטיזר עם שלל סלטים טריים וקבבים של מיטש מ-100% בשר בקר טרי.

מלבד הקבבים יציעו במקום גם נקניקיות פטריצ'יאן רומנית תוצרת בית, מיטשבורגר משובח ואפילו ממליגה מושחתת עם גבינות ושמנת חמוצה.

קבב רומני בפיתה של מיטש
קבב רומני בפיתה של מיטש | צילום: אפיק גבאי

באגף הסלטים יציעו לנשנש במקום ולקנות הביתה איקרה עבודת יד, כבד קצוץ משובח ואפילו רגל קרושה לפי הספר.

את כל אלו תוכלו להוריד בעזרת בירות מהחבית ומבחר משקאות מרעננים. בנוסף תוכלו לרכוש מגוון מארזי בשר לצלייה ביתית

קפה מטילדה במעוז אביב היא מסעדה בולגרית הפועלת כבר יותר מ-20 שנה ומציעה מבחר מנות מהמטבח האהוב מהבלקן כמו קציצות כרישה, מוסקה, בורקסים מתפצחים ועוד מגוון כריכים, מאפים וקינוחים באווירה משפחתית.

עדכונים על הקבבים של מיטש ומוצרים נוספים למשלוח עד הבית אפשר למצוא בעמוד הפייסבוק או לרכוש בת לאביב במכולת של פעם (ברודצקי 15) וב-Bside (קרליבך 12).

פופ אפ של הקבב הרומני של מיטש בקפה מטילדה | בני אפרים 209, תל אביב | שבת 10.12, 11:00-17:00

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס