לזלול - מגזין אוכל ישראלי

20 ק"ג אנטרקוט עד הבית: מקדש הבשרים משיק אטליז בוטיק

מסעדת NG, ממסעדות הבשרים האהובות והוותיקות בתל אביב משיקה לראשונה קצביה משלה עם מבחר בשרים, נתחים מיושנים ומארזים מיוחדים
NG Butchery - אטליז אונליין למסעדת הבשרים הפופולרית
NG Butchery - אטליז אונליין למסעדת הבשרים הפופולרית | צילום: NG
שיתוף

NG, אחת ממסעדות הבשר הפופולריות והוותיקות בתל אביב משיקה לראשונה חנות מקוונות להזמנות אונליין של נתחי בשר מובחרים עד הבית ומצהירים: "אנחנו לא עוד קצביה".

המסעדה הממוקמת בשכונת נווה צדק בתל אביב תחגוג בקיץ הקרוב 20 שנים להקמתה ולכבוד המאורע החליט בעל המקום גיורא אשכנזי להרחיב את תחום הפעילות עם פתיחתה של NG Butchery, אטליז אונליין עם מבחר עופות, המבורגרים, נקניקיות ותבשילים מיוחדים לצד מגוון סטייקים, נתחים מיושנים לפי משקל ומארזי אירוח מיוחדים.

בין הבשרים במשקל תמצאו נתחים קלאסיים כמו אנטרקוט, סינטה, אונטריב ופורטרהאוס (170-250 ש"ח לקילו), פילה בקר (320 ש"ח לקילו) ועוד נתחי פרימיום משתנים.

הנתחים שמושכים את מרב תשומת הלב הם מקטגוריית Premium ו-Extreme Dry Aged שעוברים יישון של עד לשלושה חודשים בטמפרטורה מבוקרת. בין השאר תמצאו בקטגוריה פורטרהאוס, טי בון, פריים ריב ועוד.

באתר אפשר גם לבחור לעצמכם נתח לפי צורת הבישול אם זה במחבת, מעשנה, גריל או תנור, לפי משקל ועל פי צורת החיתוך.

עוד טעימה: רוטשילד 11 – מסעדת בשרים חדשה וכשרה בתל אביב

20 קילו אנטרקוט עד הבית

האפשרות המסקרנת ביותר בקטגוריה היא לרשום על שמכם נתחים מיוחדים בהזמנה מראש. מה שזה אומר בפועל שתוכלו להזמין ריפ פריים ריב שלם וריפ שלם שהוא לא פחות מ-20 קילו של אנטרקוט מיושן על העצם או שדרה שלמה של סינטה פילה מנתחי הפרימיום ואלו יעברו במיוחד בשבילכם יישון של עד 90 יום בשיטת Extreme Dry Aged.

כל מה שתצטרכו לעשות בכל פעם שתתחשק לכם חתיכה זה לבקש ו-NG ישלחו לכם פרוסה מהנתח האישי שלכם ישר עד הבית.

עוד תמצאו ב-NG בוצ'רי שוק טלה (140 ש"ח לק"ג) מח עצם (35 ש"ח ליחידה) ומבחר רטבי הבית מפתיעים כמו מנגו-צ'יפוטלה או חרדל ביתי ומסקרן (88-98 ש"ח ליחידה).

באגף המארזים מציעים באטליז האונליין של NG מארזי אירוח חגיגיים מגוונים לאירועים כמו מארז רומנטי זוגי עם פריים ריב 600 גרם, פילה בקר 300 גרם ומינוט סטייק 300 גרם (260 ש"ח); מארז שואו אוף ל-6 סועדים עם פריים ריב 600 גרם, ניו יורק סטייק 500 גרם, 3 שיפודי מיקס גריל, קבב נענע דבש הל, קבב אניס צנובר ומרגז מייפל צ'ילי (440 ש"ח) ומארז Party Grill ל-10 אורחים עם כמות כפולה מהכל (780 ש"ח).

משלוחים עד הבית מתבצעים באזור המרכז, השרון והשפלה בימים חמישי ושישי (הזמנות מתקבלות עד יום רביעי בשעה 9:00).

NG Butchery – פרטים והזמנות באתר אטליז NG

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

חודש אמריקה במסעדת מרינדו לכבוד ה-4 ביולי

1.5 ק"ג בשר: מסעדת מרינדו חוגגת חודש אמריקה מוגזם

אירועים ופסטיבלים
TAVI - משלוחים מיצרני בוטיק עד הבית

TAVI: משלוחים מושחתים עד הבית – גם למי שלא גר במרכז

חדשות האוכל
אביהו שווארמה - דונר פרימיום בלב רחובות

אביהו: שווארמה דונר פרימיום חדשה בלב רחובות

חדשות האוכל
ריב אנטרקוט של מקדונלד'ס - טל ועידו מוסרי

איחוד מרגש: מקדונלד'ס משיקה את סדרת ריב אנטרקוט החדשה

חדשות האוכל
צליית המבורגר ביתי

איך להכין המבורגר עסיסי בבית: 5 טיפים לקציצה המושלמת

מדריכים וטיפים
קציצות מושלמות שלא מתפרקות

איך להכין קציצות שלא מתפרקות בבישול: הטיפים שעובדים

מדריכים וטיפים
5 מסעדות ארגנטינאית מומלצות בישראל

אלופת העולם: 5 מסעדות ארגנטינאיות לחגוג בהן את הגביע

חדשות האוכל
נקניקיות בראטוורסט של מעדני יחיעם

בוואריה זה כאן: נקניקיות בראטוורסט גורמה של "מעדני יחיעם"

חדש על המדף
איך להכין סטייק בנינג'ה גריל

בול במידה: איך להכין סטייק מושלם בנינג'ה גריל

מדריכים וטיפים
גריל בר צפון של יקי כביר

גריל בר צפון: יקי כביר פותח מסעדת בשרים כשרה

חדשות האוכל
להפוך סטייק פעם אחת או יותר?

הופכים עליהם: כמה פעמים באמת צריך להפוך סטייק?

מדריכים וטיפים
צלייה נכונה: זמן מנוחה לבשר

החיפזון מהשטן: הטעות שכולם עושים בצליית בשר

מדריכים וטיפים