NG Butchery - אטליז אונליין למסעדת הבשרים הפופולרית
קרדיט תמונה – NG

20 ק"ג אנטרקוט עד הבית: מקדש הבשרים משיק אטליז בוטיק

מסעדת NG, ממסעדות הבשרים האהובות והוותיקות בתל אביב משיקה לראשונה קצביה משלה עם מבחר בשרים, נתחים מיושנים ומארזים מיוחדים
שיתוף

תוכן עניינים

NG, אחת ממסעדות הבשר הפופולריות והוותיקות בתל אביב משיקה לראשונה חנות מקוונות להזמנות אונליין של נתחי בשר מובחרים עד הבית ומצהירים: "אנחנו לא עוד קצביה".

המסעדה הממוקמת בשכונת נווה צדק בתל אביב תחגוג בקיץ הקרוב 20 שנים להקמתה ולכבוד המאורע החליט בעל המקום גיורא אשכנזי להרחיב את תחום הפעילות עם פתיחתה של NG Butchery, אטליז אונליין עם מבחר עופות, המבורגרים, נקניקיות ותבשילים מיוחדים לצד מגוון סטייקים, נתחים מיושנים לפי משקל ומארזי אירוח מיוחדים.

בין הבשרים במשקל תמצאו נתחים קלאסיים כמו אנטרקוט, סינטה, אונטריב ופורטרהאוס (170-250 ש"ח לקילו), פילה בקר (320 ש"ח לקילו) ועוד נתחי פרימיום משתנים.

הנתחים שמושכים את מרב תשומת הלב הם מקטגוריית Premium ו-Extreme Dry Aged שעוברים יישון של עד לשלושה חודשים בטמפרטורה מבוקרת. בין השאר תמצאו בקטגוריה פורטרהאוס, טי בון, פריים ריב ועוד.

באתר אפשר גם לבחור לעצמכם נתח לפי צורת הבישול אם זה במחבת, מעשנה, גריל או תנור, לפי משקל ועל פי צורת החיתוך.

עוד טעימה: רוטשילד 11 – מסעדת בשרים חדשה וכשרה בתל אביב

20 קילו אנטרקוט עד הבית

האפשרות המסקרנת ביותר בקטגוריה היא לרשום על שמכם נתחים מיוחדים בהזמנה מראש. מה שזה אומר בפועל שתוכלו להזמין ריפ פריים ריב שלם וריפ שלם שהוא לא פחות מ-20 קילו של אנטרקוט מיושן על העצם או שדרה שלמה של סינטה פילה מנתחי הפרימיום ואלו יעברו במיוחד בשבילכם יישון של עד 90 יום בשיטת Extreme Dry Aged.

כל מה שתצטרכו לעשות בכל פעם שתתחשק לכם חתיכה זה לבקש ו-NG ישלחו לכם פרוסה מהנתח האישי שלכם ישר עד הבית.

עוד תמצאו ב-NG בוצ'רי שוק טלה (140 ש"ח לק"ג) מח עצם (35 ש"ח ליחידה) ומבחר רטבי הבית מפתיעים כמו מנגו-צ'יפוטלה או חרדל ביתי ומסקרן (88-98 ש"ח ליחידה).

באגף המארזים מציעים באטליז האונליין של NG מארזי אירוח חגיגיים מגוונים לאירועים כמו מארז רומנטי זוגי עם פריים ריב 600 גרם, פילה בקר 300 גרם ומינוט סטייק 300 גרם (260 ש"ח); מארז שואו אוף ל-6 סועדים עם פריים ריב 600 גרם, ניו יורק סטייק 500 גרם, 3 שיפודי מיקס גריל, קבב נענע דבש הל, קבב אניס צנובר ומרגז מייפל צ'ילי (440 ש"ח) ומארז Party Grill ל-10 אורחים עם כמות כפולה מהכל (780 ש"ח).

משלוחים עד הבית מתבצעים באזור המרכז, השרון והשפלה בימים חמישי ושישי (הזמנות מתקבלות עד יום רביעי בשעה 9:00).

NG Butchery – פרטים והזמנות באתר אטליז NG

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס