רק לא במיקרו: איך לחמם פיצה מאתמול?

התמזל מזלכם ונשארו במקרר כמה משולשי פיצה מליל אמש? כל השיטות המומלצות לחימום מחדש שיבטיחו פיצה קריספית וגבינה נמסה בכל פעם.
עדכונים טעימים למייל!

כולנו מכירים את הסיטואציה. הזמנו פיצה, אולי קצת יותר מדי פיצה ואנחנו נשארים עם כמה משולשים שנכנסים כלאחר כבוד למקרר בכדי לפנק את עצמנו בארוחת פיצה נוספת למחרת.

אמנם חלקנו חוטאים בנשנוש פיצה מאתמול ישירות מהמקרר מבלי לחמם אותה קודם לכן, אך לכל מי שמעריך פיצה עם גבינה מותכת ובצק קריספי כדאי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחימום איך פיצה מאתמול

איך לחמם פיצה מאתמול
איך לחמם פיצה מאתמול | תמונה: מערכת לזלול

לפני שניגש לחמם את הפיצה עצמה, רצוי תמיד לוודא שאתם שומרים את הפיצה במקרר כראוי. שמרו את הפיצה בקופסא או בשקית אטומה לחלוטין במקרר ולא בקופסת הקרטון בכדי לשמור על הלחות ועל הטעמים.

עוד טעימה: כמה קלוריות יש במשולש פיצה
וגם – איך להכין תפוחי אדמה קריספיים בתנור

איך לחמם פיצה מאתמול בדרך הנכונה

תנור אפייה:

הדרך המומלצת ביותר לחימום פיצה מאתמול אם אתם לא מוגבלים בזמן היא כמובן באמצעות תנור האפייה הביתי. שיטה זו תצריך מכם כ-20-25 דקות לערך, כך שהיא פחות מתאימה למצבים בהם אתם רוצים לנגוס בפיצה במהרה.

חימום פיצה בתנור יעניק לכם את התוצאה הטובה ביותר עם חום אחיד, גבינה מותכת ונמסה ובצק רך עם תחתית קריספית ממש כאילו הרגע הגיעה מהפיצריה.

1. חממו תנור ל-180 מעלות
2. הכניסו לתנור תבנית אפייה עם נייר כסף ל-5 דקות.
3. הוציאו את המגש החם בזהירות והניחו את הפיצה.
4. החזירו את המגש לתנור לכ-10 דקות. בדקו מדי פעם והוציאו כשהפיצה במידה האהובה עליכם.

עוד טעימה: איך לנקות אבן שמוט לפיצה

מחבת:

אם אתם חייבים את הפיצה שלכם כאן ועכשיו, השיטה המומלצת ביותר לחימום היא במחבת על הגז. בשיטה זו תחממו את הפיצה תוך 5-10 דקות ותגיעו גם כן לתוצאה מספקת מאוד עם גבינה נמסה ובצק קריספי.

1. הניחו את משולשי הפיצה במחבת גדולה וכסו היטב עם מכסה מתאים
2. הדליקו אש בינונית וחממו במשך 7-8 דקות.
3. הרימו את המכסה והוסיפו למחבת כמה טיפות מים אך לא על הפיצה עצמה.
4. כסו שוב וחממו לדקה נוספת. הגישו מיד.

מחממים פיצה קפואה? יש לנו טיפים לשדרוג הפיצה. יש לכם שיטה מנצחת משלכם לחימום פיצה? שתפו אותנו ואת קוראי לזלול בתגובות.

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

ערכים תזונתיים לאחר חימום מזון במיקרוגל

שוברי המיתוסים: חימום מזון במיקרוגל משמיד ערכים תזונתיים?

מדריכים וטיפים
איך לחמם עוף בתנור, מחבת או מיקרוגל

די לייבש: הדרך הנכונה לחמם עוף מהמקרר

מדריכים וטיפים
איך לחמם שניצל ולשמור עליו קריספי

אחת ולתמיד: איך לחמם שניצל מאתמול ולשמור עליו קריספי?

מדריכים וטיפים
פיצה פוזה תל אביב - פיצה מק אנד צ'יז

מק אנד צ'יז ופיצת קרניבורים: פיצה פוזה מסתערת על תל אביב

חדשות האוכל

טרי מהתנור

יום כיפור 2024 - זמני הצום וטיפים לארוחה מפסקת

יום כיפור 2024: זמני כניסת ויציאת הצום וטיפים לארוחה מפסקת

מדריכים וטיפים
כל מה שצריך לדעת על יום כיפור 2024 - זמני כניסת ויציאת הצום, איך להתכונן כראוי, מה כדאי לאכול בארוחה מפסקת ואיך לשבור צום בצורה נכונה >>
מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>

מדריכים שאהבתם

לא מתעלמים: 6 סימנים שהגיע הזמן להחליף את מדיח הכלים

מדריכים וטיפים

הדובדבן שבקצפת: איך לאחסן דובדבנים ולשמור על טריותם

מדריכים וטיפים

מה לזלול?