איך לחמם פיצה מאתמול
קרדיט תמונה – Pixabay

רק לא במיקרו: איך לחמם פיצה מאתמול?

התמזל מזלכם ונשארו במקרר כמה משולשי פיצה מליל אמש? כל השיטות המומלצות לחימום מחדש שיבטיחו פיצה קריספית וגבינה נמסה בכל פעם
שיתוף

תוכן עניינים

כולנו מכירים את הסיטואציה. הזמנו פיצה, אולי קצת יותר מדי פיצה ואנחנו נשארים עם כמה משולשים שנכנסים כלאחר כבוד למקרר בכדי לפנק את עצמנו בארוחת פיצה נוספת למחרת.

אמנם חלקנו חוטאים בנשנוש פיצה מאתמול ישירות מהמקרר מבלי לחמם אותה קודם לכן, אך לכל מי שמעריך פיצה עם גבינה מותכת ובצק קריספי כדאי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחימום איך פיצה מאתמול

לפני שניגש לחמם את הפיצה עצמה, רצוי תמיד לוודא שאתם שומרים את הפיצה במקרר כראוי. שמרו את הפיצה בקופסא או בשקית אטומה לחלוטין במקרר ולא בקופסת הקרטון בכדי לשמור על הלחות ועל הטעמים.

עוד טעימה: כמה קלוריות יש במשולש פיצה
וגם – איך להכין תפוחי אדמה קריספיים בתנור

איך לחמם פיצה מאתמול בדרך הנכונה

תנור אפייה:

הדרך המומלצת ביותר לחימום פיצה מאתמול אם אתם לא מוגבלים בזמן היא כמובן באמצעות תנור האפייה הביתי. שיטה זו תצריך מכם כ-20-25 דקות לערך, כך שהיא פחות מתאימה למצבים בהם אתם רוצים לנגוס בפיצה במהרה.

חימום פיצה בתנור יעניק לכם את התוצאה הטובה ביותר עם חום אחיד, גבינה מותכת ונמסה ובצק רך עם תחתית קריספית ממש כאילו הרגע הגיעה מהפיצריה.

1. חממו תנור ל-180 מעלות
2. הכניסו לתנור תבנית אפייה עם נייר כסף ל-5 דקות.
3. הוציאו את המגש החם בזהירות והניחו את הפיצה.
4. החזירו את המגש לתנור לכ-10 דקות. בדקו מדי פעם והוציאו כשהפיצה במידה האהובה עליכם.

עוד טעימה: איך לנקות אבן שמוט לפיצה

מחבת:

אם אתם חייבים את הפיצה שלכם כאן ועכשיו, השיטה המומלצת ביותר לחימום היא במחבת על הגז. בשיטה זו תחממו את הפיצה תוך 5-10 דקות ותגיעו גם כן לתוצאה מספקת מאוד עם גבינה נמסה ובצק קריספי.

1. הניחו את משולשי הפיצה במחבת גדולה וכסו היטב עם מכסה מתאים
2. הדליקו אש בינונית וחממו במשך 7-8 דקות.
3. הרימו את המכסה והוסיפו למחבת כמה טיפות מים אך לא על הפיצה עצמה.
4. כסו שוב וחממו לדקה נוספת. הגישו מיד.

מחממים פיצה קפואה? יש לנו טיפים לשדרוג הפיצה. יש לכם שיטה מנצחת משלכם לחימום פיצה? שתפו אותנו ואת קוראי לזלול בתגובות.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס