הייתם טועמים? המבורגר בטעם בשר אדם הושק בשוודיה

אם תמיד תהיתם מה הוא טעמו של בשר אדם, ייתכן ובקרוב תוכלו לדעת בזכות המבורגר בטעם בשר אדם מחומרים צמחיים בלבד של חברת מזון שוודית..
המבורגר בטעם בשר אדם?
המבורגר בטעם בשר אדם | צילום: יח"צ חו"ל

תמיד רציתם לטעום בשר אדם? ייתכן ועכשיו זו ההזדמנות שלכם. טוב, בערך ההזדמנות שלכם.

חברת תחליפי בשר שוודית בשם "!Oumph" זכתה השבוע בפרס חווית המותג בפסטיבל קאן ליצירתיות על המבורגר בטעם בשר אדם שיצרה.

דובר החברה מסר כי הושקעו מאמצים גדולים ביצירת ההמבורגר שמיוצר מסויה, שומנים מן הצומח, חלבון חיטה ותערובת תבלינים סודית ומסתורית והדגיש כי בני אדם לא נפגעו במהלך פיתוח ההמבורגר עם הניחוח הקניבליסטי.

עדכונים טעימים למייל!
המבורגר בטעם בשר אדם?
המבורגר בטעם בשר אדם | צילום: יח"צ חו"ל

המבורגר בטעם בשר אדם – אמיצים מספיק לנסות?

"זו ההזדמנות של הסקרנים והאמיצים לנסות את המבורגר על בסיס צמחי שדומה בטעם ובמרקם לבשר אנושי", הוסיף הדובר.

הפרסומת להמבורגר מבשר אנושי שודרה לראשונה בליל כל הקדושים 2021 ומשכה את תשומת לב הצופים לחברה הקטנה בזכות הקמפיין הנועז והפרובוקטיבי. בפרסומת מוצג מסדרון מאיים עם דמות קצב מוכתם בדם וכיתוב "בשר אדם על בסיס צמחי".

בחברה קיוו כי הקמפיין היוצא הדופן יגרום ליותר אנשים לנסות תחליפי בשר ולהוכיח שאפשר לייצר מחומרים צמחיים כל טעם בשרי שקיים.

שוק תחליפי הבשר צומח בצורה מסחררת בשנים האחרונות כשיותר ויותר חברות משווקות המבורגרים, נקניקיות ושאר מוצרי בשר בגרסא טבעונית שלא מכירה מוצרים מן החי. חברות כמו ביונד ו-Impossible Meat החלו לשלב את מוצריהן גם ברשתות בשר גדולות כמו מקדונלדס, ברגר קינג ו-KFC.

במדינת ישראל פועלות מספר חברות העומלות על פיתוח תחליפי בשר מחומרים צמחיים כמו רידיפיין מיט וגם על פיתוח של בשר אמתי במעבדה ללא פגיעה בבעלי חיים. מספר חברות אף עומלות על פיתוח תחליפים לתוצרי תעשיית החי כמו תחליפי ביצים וחלב.

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

באקטים וסמאש בורגר - ספיישלים חדשים של מסעדת הגראז'

תעמיסו: מסעדת הגראז' משיקה ספיישלים מושחתים בהגזמה

חדשות האוכל
קציצות מושלמות שלא מתפרקות

איך להכין קציצות שלא מתפרקות בבישול: הטיפים שעובדים

מדריכים וטיפים
מישו מלך הקבב מגיע למסעדת פורטר אנד סאנס

מלך הקבב: הגריל הרומני של מישו עושה קאמבק חד פעמי

חדשות האוכל
רוטב הגבינה הסודי של שייק שאק

רשת שייק שאק חושפת מתכון לרוטב הגבינה הסודי שלה

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פסטיבל חורף גלילי בתיאטרון גבעתיים

פסטיבל חורף גלילי: האוכל של הגליל מגיע אל לב גבעתיים

אירועים ופסטיבלים
יריד איכרים עם תוצרת גלילית, השף ברק יחזקאלי במפגש אינטימי ובית קפה ייחודי עם מנות בניחוח צפוני. "פסטיבל חורף גלילי" מגיע לתיאטרון גבעתיים >>
המסיבתות: פסטיבל תותים בשוק האיכרים בנמל תל אביב

המסיבתות: פסטיבל התותים הגדול מגיע לנמל תל אביב

אירועים ופסטיבלים
עונת התותים מגיעה לשיאה עם פסטיבל תותים מתוק במיוחד בשוק איכרים בנמל תל אביב. קינוחי תות מפתים, יצרנים מכל הארץ, סדנאות ופעילויות לכל המשפחה >>

מדריכים שאהבתם

המדריך לשעת מלחמה: טיפים שימושיים לשטיפת כלים מהירה

מדריכים וטיפים

אתגר חימום הפסטה מליל אמש – השיטות המובילות

מדריכים וטיפים

מה לזלול?