חדש במסעדות רשת איקאה: כדורי בשר טבעוניים

חברת איקאה תשיק בקרוב כדורי בשר טבעוניים מתוצרתה - הגרסא הטבעונית שלה לאחת המנות הפופולריות ביותר במסעדות הרשת - כדורי בשר שבדיים..
כדורי בשר טבעוניים של איקאה
כדורי בשר טבעוניים של איקאה | תמונה: מערכת לזלול

כשנה לאחר שהכריזה על פיתוח של גרסא טבעונית למנה הפופולרית ביותר בחנויותיה – כדורי בשר שבדיים, משיקה חברת איקאה את הכדורים הטבעוניים במסעדות הנמצאות בסניפים וגם לרכישה הביתה.

בהצהרה לתקשורת אמרה איקאה כי "הכדורים הטבעוניים עשויים מתחליפי בשר מן הטבע ומורכבים מחלבון אפונה צהובה, שיבולת שוע, תפוחי אדמה, בצל ותפוחי עץ אך עם טעם שמזכיר בשר אמיתי".

כדורי בשר טבעוניים של איקאה – טובים גם לסביבה

מעבר לאספקט הבריאותי, איקאה טוענים כי הייצור של כדורי הבשר הטבעוניים החדשים גורם לטביעת רגל אקלימית של 4% בלבד לעומת הליך הייצור של כדורי בשר שבדיים מקוריים הנמכרים ברשת זה שנים. בהתחשב בכך שהמכירות של איקאה מכדורי בשר שבדיים מסתכמים במעל מיליארד דולר בשנה, ההפחתה הזו היא בשורה משמעותית.

עדכונים טעימים למייל!

כדורי בשר טבעוניים יוגשו במסעדות הרשת לצד כדורי הבשר המקוריים ויוגשו גם הם באופן מסורתי עם פירה ורוטב קרמי, החל מאוקטובר. אריזות קפואות של הכדורים  להכנה ביתית יהיו זמינות לרכישה החל מהיום (3 באוגוסט) בסניפי הרשת בבריטניה במחיר של כ-3 פאונד ובהמשך גם בסניפים ברחבי העולם.

עוד טעימה: רשת פלאנט איקס פותחת סופר טבעוני בתל אביב ויש גם ארוחת בוקר טבעונית

מנהל הקיימות של איקאה בריטניה אמר עם השקת כדורי הבשר הטבעוניים כי: "באיקאה, אנחנו מחוייבים להשפעה חיובית על אנשים ועל כדור הארץ.

על מנת להוריד את טביעת הרגל האקלימית של כל העסקים של איקאה, כולל עסקי האוכל שלנו, ולייצר אוכל טעים וידידותי לסביבה שזמין לכולם, אנחנו מוודאים שתחליפי הבשר שלנו הם בחירה קלה, נחשקת ומשתלמת.

עם הכדורים הטבעוניים אנחנו יכולים כעת להציע לאוהבי הבשר טעימה מצוינת עם אלטרנטיבה שלא מתפשרת על חווית כדורי הבשר השבדיים של איקאה האהובה על ההמונים."

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בייקון מתורבת של חברת Higher Steaks

בשר מתורבת: החברה שמגדלת בייקון מתורבת במעבדה

חדשות האוכל
וונה (VUNA) - תחליף טונה טבעוני של נסטלה וטבעול

טונה וונה: טבעול משיקים טונה טבעונית עם טעם של ים

חדש על המדף
טבעול סנסישיונל - מתכון חדש טבעוני

מנגל מהצומח: טבעול מחדשת מתכונים לבורגר וטחון סנסישיונל

חדש על המדף
נאגטס מודפסים של KFC וביונד מיט

KFC מציגים – נאגטס מודפסים במעבדה

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פסטיבל המרקים של מלון ענבל 2024

זלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים חוזר במהדורת חורף 2024

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר בפעם העשירית ברציפות עם שלל מרקים מנחמים במתכונת בופה פתוח בכדי לחמם היטב את חורף 2024 >>
שף חיים כהן ויוסי שטרית - יום הולדת 13 למסעדת יפו-תל אביב

שפים על הבר וקבלת שבת שמחה: יפו-תל אביב של חיים כהן חוגגת 13

אירועים ופסטיבלים
מסעדת יפו-תל אביב של השף חיים כהן חוגגת בר מצווה ומארחת שפים אורחים לארוחות שישי חד פעמיות ושיחות אינטימיות על הבר >>

מדריכים שאהבתם

גדולים ביפן: איך להכין אורז לסושי כמו מקצוענים

מדריכים וטיפים

בלי כל הבלגן: 3 שיטות שעובדות לחיתוך רימון

מדריכים וטיפים

מה לזלול?