זה באמת קורה: שניצל בצורת ארץ ישראל מגיע למדפים

מה שהחל כפוסט ויראלי של ינון מגל בשנת 2015, הופך ביום העצמאות ה-76 של המדינה למציאות. קבלו אותו - שניצל בצורת ארץ ישראל של עוף טוב.
שניצל בצורת ארץ ישראל של עוף טוב
שניצל בצורת ארץ ישראל של עוף טוב | צילום: עוף טוב

לפעמים זה מרגיש שטרנד השניצל בצורת ארץ ישראל נמצא אתנו מאז ומתמיד. מה שהחל עם פוסט שהעלה ינון מגל ב-2015, עת כיהן כחבר כנסת מטעם הבית היהודי, התפתח לאין ספור פוסטים לאורך השנים של גולשים נרגשים.

מאז נדמה שכל שבוע כמעט אנחנו נתקלים בפוסט נדהם ונרגש עם נתח שניצל פריך שיצא הרגע מהשמן הרותח בדיוק בצורה של ארץ ישראל, לפעמים פחות, לפעמים יותר.

כעת, כמעט עשור אחרי הפוסט של מגל, חברת עוף טוב מחזירה את הטרנד לחיים בצורה רשמית עם השקת שניצל בצורת ארץ ישראל במהדורה מוגבלת לכבוד יום העצמאות ה-76 של מדינת ישראל.

בפוסט שהעלה מגל ביולי 2015 בעמוד הפייסבוק שלו, פרסם תמונה של שניצל מטוגן על נייר סופג וכתב "גם השניצל: קודם כל ישראלי!" והוסיף "חסר הגלעד". הפוסט זכה למאות לייקים ושיתופים.

אמנם צילומי שניצלים ארץ ישראליים הועלו לרשתות עוד הרבה לפני מגל, אך נדמה שאחריו נפרץ הסכר.

גם הפוסט הזה לא עבר בלי לעצבן לא מעט גולשים, בין השאר דתיים שקבלו על כך שהציג את השניצל בתשעת הימים בין א' באב לתשעה באב וטבעונים על עצם הצגת התמונה ועידוד צריכת בשר.

שניצל ארץ ישראל של ינון מגל
שניצל ארץ ישראל של ינון מגל | צילום מסך פייסבוק

כחודש לאחר מכן הכריז עמוד הצינור בפייסבוק על תחרות השניצל שהכי דומה לארץ ישראל בפוסט שזכה לאלפי תגובות של גולשים שהתפארו בשניצל הישראלי המושלם שלהם.

מאז ועד היום הטרנד חווה תקופות של עליות וירידות כשמדי פעם צץ פוסט נרגש במיוחד עם שניצל חדש או שלל פרודיות, ממים ומחוות אחרות לשניצל הציוני הראשון.

עוד טעימה: זו הסיבה שהציפוי תמיד נופל מהשניצל שלכם

שניצל עוף ארץ ישראל של עוף טוב

כאמור, הבוקר הכריזו בעוף טוב על השקת שניצל עוף ארץ ישראל 100% תוצרת ישראלית וללא סימון אדום. השניצל הישראלי יוצע למכירה במהדורה מוגבלת לקראת יום העצמאות ה-76 של מדינת ישראל.

עוד הוסיפו בעוף טוב:

"היי תראו, שניצל בצורת ארץ ישראל! מה זה אם לא הגשמת חלום? אנחנו מדברים על המדינה כמובן ועל מה שהשגנו ב-76 שנה. נכון לא הכול פה קראנץ', אבל זה הבית שלנו וכאן נישאר."

שניצל בצורת ארץ ישראל של עוף טוב
שניצל בצורת ארץ ישראל של עוף טוב | צילום: עוף טוב

אז קדימה, אם תמיד חלמתם לזלול שניצל ארץ ישראל ולא התמזל מזלכם בלאחוז באחד שיצא מהשמן הרותח, ההזדמנות שלכם מגיעה ביום העצמאות הקרוב בסופר הקרוב לביתכם.

שניצל עוף ארץ ישראל של עוף טוב | כ-30 ש"ח לאריזת 700 גרם | להשיג ברשתות השיווק הנבחרות

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
טבעול סנסישיונל - מתכון חדש טבעוני
מנגל מהצומח: טבעול מחדשת מתכונים לבורגר וטחון סנסישיונל
חדש על המדף
איך למנוע קצף בשמן טיגון
מטגנים נכון: איך למנוע משמן להקציף בזמן הטיגון?
טיפים למטבח
פופ אפ קינוחים נוסטלגיים מהילדות של קפה אסיף
עוגת ביסקוויטים או קוקוס ורוד? פופ-אפ קינוחים בטעם של ילדות
אירועים קולינריים
תפריט שניצלים חדש ברשת לנדוור
מהמסך לצלחת: השניצל ממשחקי השף מגיע אל רשת לנדוור
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
אחת ולתמיד: איך לבחור אבוקדו מושלם
טיפים למטבח
אוהבים קפה? כך תשמרו עליו טרי וארומטי לאורך זמן
טיפים למטבח
כל השיטות: איך לנקות כיריים חשמליות בקלות וביעילות
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל