KFC נוף הגליל
קרדיט תמונה – יח"צ/KFC

עוף בנוף: סניף KFC נוף הגליל נפתח לקהל הרחב

העוף המטוגן של קנטקי פרייד צ'יקן לא עוצר. השבוע נפתח הסניף ה-11 במספר של הרשת - KFC נוף הגליל שיציע את כל המנות המוכרות והאהובות לקהל הרחב
שיתוף

תוכן עניינים

רשת העוף המטוגן KFC ממשיכה בהתרחבות המהירה ופותחת את הסניף ה-11 במספר – סניף KFC נוף הגליל.

KFC נוף הגליל – הפתיחה

הבוקר פרסמה KFC ישראל בפוסט בפייסבוק הודעה על פתיחת הסניף החדש: "נוף הגליל, נצרת עלית, טוסקנה של הצפון… לא משנה איך תקראו לעיר – העיקר שתכף גם לכם יהיה KFC. העוף המפורסם בעולם מגיע לנוף הגליל!"

עוד טעימה: נפתח סניף KFC פתח תקווה ביכין סנטר

סניף KFC נוף הגליל ייפתח חגיגית במתחם הקניון הפתוח "מול הרים" ביום חמישי ה-7.4 בשעה 16:00.

עוד טעימה: נפתחה מסעדת פורטר האוס בנוף הגליל

KFC נוף הגליל
KFC נוף הגליל | צילום: יח"צ

בתחילת חודש פברואר נפתח הסניף העשירי של קאנטקי פרייד צ'יקן בחוצות המפרץ וחודש לפני כן את סניף KFC זכרון יעקב.

הסניף הבא של KFC צפוי להיפתח בחודשים הקרובים בפתח תקווה וברשת מתכננים להמשיך ולהתרחב לסניפים נוספים ברחבי הארץ.

הכניסה הנוכחית של קנטקי פרייד צ'יקן לארץ מסתמנת כהצלחה לעומת קודמותיה. ההבדל העיקרי בסבב הנוכחי היא ההצמדות למתכון המקורי העולמי של קולונל סנדרס בשילוב תערובת 11 התבלינים הסודית.

עוד טעימה: KFC אוסטרליה מציגים – ארוחת גורמה בת 11 מנות

בנוסף, הרשת נמנעה בסבב הזה מפתיחה של סניפים ראשונים במרכז הארץ והעדיפו להתמקד תחילה בצפון הארץ ובפריפריה.

כמו בכל סניפי הרשת תוכלו למצוא בתפריט שפע של עוף מטוגן לסוגיו במתכון המקורי והלא כשר במגוון קומבינציות וכמובן בבאקט המפורסם. מלבדו אפשר יהיה לטעום גם המבורגרים, טורטיות, כנפיים חריפות, האש בראונס.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס