לזלול - מגזין אוכל ישראלי

פורטר האוס: מסעדת בשרים חדשה מבית חינאווי בנוף הגליל

רשת חינאווי משיקה מתחם קולינרי חדש בנוף הגליל עם מעדנייה וקצבייה וגולת הכותרת בדמות מסעדת פורטר האוס, מסעדת הבשרים החדשה של שף דוד אלמקייס
מסעדת פורטר האוס נוף הגליל
מסעדת פורטר האוס נוף הגליל | צילום: יח"צ
שיתוף

נוף הגליל התחדשה לפני מספר שבועות במסעדת בשרים יוקרתית משלה עם פתיחתה של פורטר האוס של השף דוד אלמקייס (דוד ויוסף). המסעדה, שהוקמה בשיתוף פעולה עם רשת חינאווי Wine & More, היא חלק ממתחם קולינריה של חינאווי ובו חנות יין ואלכוהול, קצבייה ומעדניה, חדרי יישון ליין ובשרים ועוד.

עוד טעימה: נפתח סניף KFC נוף הגליל

תפריט המסעדה מתבסס על בשרים ביישון של עד 120 יום מהקצביה הסמוכה של חינאווי ומשלב סטייק האוס קלאסי עם מנות מהמטבח הים תיכוני.

מסעדת פורטר האוס – מה בתפריט?

לפתיח מציעים בפורטר האוס לחמי מחמצת לצד קרם חציל לבן ,שמנת חמוצה רסק עגבניות ושום קונפי; כבד קצוץ בסכין עם סחוג ירוק, מלפפונים מוחמצים וצנונית טרייה ועוד (18-38 ש"ח). בראשונות תמצאו מנות כמו טרטר ואגיו עם איולי כמהין, שאלוט קצוץ, פרמז'ן, צנוברים וצ'יפס או פיקניה בפחמים עם טאבולה, פיסטוק, רכז רימונים, יוגורט כבשים ודמי גלאס (55-79 ש"ח)

פורטר האוס - מסעדת בשרים בנוף הגליל
פורטר האוס – מסעדת בשרים בנוף הגליל (צילום: יח"צ)

עוד טעימה: נפתחה מסעדת אומניה של פאדי דאבח

בתפריט העיקריות תוכלו לטעום מנות כמו המבורגר בלק אנגוס או המבורגר ואגיו עם איולי כמהין וציפס; פילה בקר עם פירה תפ"א, תרד וציר בקר ויין אדום; טי-בון טלה עם תוספת לבחירה או אנטריקוט ואגיו 300 גרם עם תוספת לבחירה (74-239 ש"ח).

עוד טעימה:
מסעדת פיטמאסטר – עכשיו בצפון

כמו כן מוצעים נתחים על העצם של לפי משקל של פריים ריב, פורטר האוס וטומהוק במחיר של 39 ש"ח למאה גרם.

למי שיישאר מקום לקינוח מציעים במסעדה מילפיי מסקרפונה ורוטב קרמל, עוגת גבינה אוראו ונמסיס שוקולד (44 ש"ח)

פורטר האוס | שדרות מעלה יצחק 3, נוף הגליל | ראשון-שבת 12:00-00:00 | הזמנת מקום בטלפון 077-5003626

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

חודש אמריקה במסעדת מרינדו לכבוד ה-4 ביולי

1.5 ק"ג בשר: מסעדת מרינדו חוגגת חודש אמריקה מוגזם

אירועים ופסטיבלים
NG Butchery - אטליז אונליין למסעדת הבשרים הפופולרית

20 ק"ג אנטרקוט עד הבית: מקדש הבשרים משיק אטליז בוטיק

חדש על המדף
אביהו שווארמה - דונר פרימיום בלב רחובות

אביהו: שווארמה דונר פרימיום חדשה בלב רחובות

חדשות האוכל
ריב אנטרקוט של מקדונלד'ס - טל ועידו מוסרי

איחוד מרגש: מקדונלד'ס משיקה את סדרת ריב אנטרקוט החדשה

חדשות האוכל
צליית המבורגר ביתי

איך להכין המבורגר עסיסי בבית: 5 טיפים לקציצה המושלמת

מדריכים וטיפים
קציצות מושלמות שלא מתפרקות

איך להכין קציצות שלא מתפרקות בבישול: הטיפים שעובדים

מדריכים וטיפים
5 מסעדות ארגנטינאית מומלצות בישראל

אלופת העולם: 5 מסעדות ארגנטינאיות לחגוג בהן את הגביע

חדשות האוכל
נקניקיות בראטוורסט של מעדני יחיעם

בוואריה זה כאן: נקניקיות בראטוורסט גורמה של "מעדני יחיעם"

חדש על המדף
איך להכין סטייק בנינג'ה גריל

בול במידה: איך להכין סטייק מושלם בנינג'ה גריל

מדריכים וטיפים
גריל בר צפון של יקי כביר

גריל בר צפון: יקי כביר פותח מסעדת בשרים כשרה

חדשות האוכל
להפוך סטייק פעם אחת או יותר?

הופכים עליהם: כמה פעמים באמת צריך להפוך סטייק?

מדריכים וטיפים
צלייה נכונה: זמן מנוחה לבשר

החיפזון מהשטן: הטעות שכולם עושים בצליית בשר

מדריכים וטיפים