מסעדת פורטר האוס נוף הגליל
קרדיט תמונה – איליה מלניקוב

פורטר האוס: מסעדת בשרים חדשה מבית חינאווי בנוף הגליל

רשת חינאווי משיקה מתחם קולינרי חדש בנוף הגליל עם מעדנייה וקצבייה וגולת הכותרת בדמות מסעדת פורטר האוס, מסעדת הבשרים החדשה של שף דוד אלמקייס
שיתוף

תוכן עניינים

נוף הגליל התחדשה לפני מספר שבועות במסעדת בשרים יוקרתית משלה עם פתיחתה של פורטר האוס של השף דוד אלמקייס (דוד ויוסף). המסעדה, שהוקמה בשיתוף פעולה עם רשת חינאווי Wine & More, היא חלק ממתחם קולינריה של חינאווי ובו חנות יין ואלכוהול, קצבייה ומעדניה, חדרי יישון ליין ובשרים ועוד.

עוד טעימה: נפתח סניף KFC נוף הגליל

תפריט המסעדה מתבסס על בשרים ביישון של עד 120 יום מהקצביה הסמוכה של חינאווי ומשלב סטייק האוס קלאסי עם מנות מהמטבח הים תיכוני.

מסעדת פורטר האוס – מה בתפריט?

לפתיח מציעים בפורטר האוס לחמי מחמצת לצד קרם חציל לבן ,שמנת חמוצה רסק עגבניות ושום קונפי; כבד קצוץ בסכין עם סחוג ירוק, מלפפונים מוחמצים וצנונית טרייה ועוד (18-38 ש"ח). בראשונות תמצאו מנות כמו טרטר ואגיו עם איולי כמהין, שאלוט קצוץ, פרמז'ן, צנוברים וצ'יפס או פיקניה בפחמים עם טאבולה, פיסטוק, רכז רימונים, יוגורט כבשים ודמי גלאס (55-79 ש"ח)

פורטר האוס - מסעדת בשרים בנוף הגליל
פורטר האוס – מסעדת בשרים בנוף הגליל (צילום: יח"צ)

עוד טעימה: נפתחה מסעדת אומניה של פאדי דאבח

בתפריט העיקריות תוכלו לטעום מנות כמו המבורגר בלק אנגוס או המבורגר ואגיו עם איולי כמהין וציפס; פילה בקר עם פירה תפ"א, תרד וציר בקר ויין אדום; טי-בון טלה עם תוספת לבחירה או אנטריקוט ואגיו 300 גרם עם תוספת לבחירה (74-239 ש"ח).

עוד טעימה: N19 – קונדיטוריית בשרים חדשה באשדוד
ומסעדת פיטמאסטר – עכשיו בצפון

כמו כן מוצעים נתחים על העצם של לפי משקל של פריים ריב, פורטר האוס וטומהוק במחיר של 39 ש"ח למאה גרם.

למי שיישאר מקום לקינוח מציעים במסעדה מילפיי מסקרפונה ורוטב קרמל, עוגת גבינה אוראו ונמסיס שוקולד (44 ש"ח)

פורטר האוס | שדרות מעלה יצחק 3, נוף הגליל | ראשון-שבת 12:00-00:00 | הזמנת מקום בטלפון 077-5003626 או באתר אונטופו.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס