פורטר האוס: מסעדת בשרים חדשה מבית חינאווי בנוף הגליל

רשת חינאווי משיקה מתחם קולינרי חדש בנוף הגליל עם מעדנייה וקצבייה וגולת הכותרת בדמות מסעדת פורטר האוס, מסעדת הבשרים החדשה של שף דוד אלמקייס.
מסעדת פורטר האוס נוף הגליל
מסעדת פורטר האוס נוף הגליל | צילום: יח"צ

נוף הגליל התחדשה לפני מספר שבועות במסעדת בשרים יוקרתית משלה עם פתיחתה של פורטר האוס של השף דוד אלמקייס (דוד ויוסף). המסעדה, שהוקמה בשיתוף פעולה עם רשת חינאווי Wine & More, היא חלק ממתחם קולינריה של חינאווי ובו חנות יין ואלכוהול, קצבייה ומעדניה, חדרי יישון ליין ובשרים ועוד.

עוד טעימה: נפתח סניף KFC נוף הגליל

תפריט המסעדה מתבסס על בשרים ביישון של עד 120 יום מהקצביה הסמוכה של חינאווי ומשלב סטייק האוס קלאסי עם מנות מהמטבח הים תיכוני.

עדכונים טעימים למייל!

מסעדת פורטר האוס – מה בתפריט?

לפתיח מציעים בפורטר האוס לחמי מחמצת לצד קרם חציל לבן ,שמנת חמוצה רסק עגבניות ושום קונפי; כבד קצוץ בסכין עם סחוג ירוק, מלפפונים מוחמצים וצנונית טרייה ועוד (18-38 ש"ח). בראשונות תמצאו מנות כמו טרטר ואגיו עם איולי כמהין, שאלוט קצוץ, פרמז'ן, צנוברים וצ'יפס או פיקניה בפחמים עם טאבולה, פיסטוק, רכז רימונים, יוגורט כבשים ודמי גלאס (55-79 ש"ח)

פורטר האוס - מסעדת בשרים בנוף הגליל
פורטר האוס – מסעדת בשרים בנוף הגליל (צילום: יח"צ)

עוד טעימה: נפתחה מסעדת אומניה של פאדי דאבח

בתפריט העיקריות תוכלו לטעום מנות כמו המבורגר בלק אנגוס או המבורגר ואגיו עם איולי כמהין וציפס; פילה בקר עם פירה תפ"א, תרד וציר בקר ויין אדום; טי-בון טלה עם תוספת לבחירה או אנטריקוט ואגיו 300 גרם עם תוספת לבחירה (74-239 ש"ח).

עוד טעימה:
מסעדת פיטמאסטר – עכשיו בצפון

כמו כן מוצעים נתחים על העצם של לפי משקל של פריים ריב, פורטר האוס וטומהוק במחיר של 39 ש"ח למאה גרם.

למי שיישאר מקום לקינוח מציעים במסעדה מילפיי מסקרפונה ורוטב קרמל, עוגת גבינה אוראו ונמסיס שוקולד (44 ש"ח)

פורטר האוס | שדרות מעלה יצחק 3, נוף הגליל | ראשון-שבת 12:00-00:00 | הזמנת מקום בטלפון 077-5003626

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פסטיבל אוכל טורקי בבת ים

לראשונה: פסטיבל אוכל טורקי בבת ים

אירועים ופסטיבלים
חיים כהן וישראל אהרוני מבשלים בדיקסי

מפגש פסגה: ישראל אהרוני וחיים כהן מבשלים במסעדת דיקסי

חדשות האוכל
קולקציית הבשרים של מרינדו ליום העצמאות 2024

עצמאות 2024: נתחי בשר מוגזמים, שוקולד בוטיק מושחת ומארזי בירות לחג

חדש על המדף
חודש אמריקה במסעדת מרינדו לכבוד ה-4 ביולי

1.5 ק"ג בשר: מסעדת מרינדו חוגגת חודש אמריקה מוגזם

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

פופ אפ לוטוס ביסקוף בדיזנגוף סנטר

חלום מתוק: פופ אפ מושחת שכולו לוטוס מגיע לדיזנגוף סנטר

אירועים ופסטיבלים
העוגייה הקרמלית הנחשקת בישראל מגיעה לפופ אפ מושחת במיוחד בדיזנגוף סנטר עם שלל קינוחי לוטוס, משקאות מפתים ופעילויות לכל המשפחה >>
בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>

מדריכים שאהבתם

זו הדרך הנכונה לאחסן דבש במטבח הביתי

מדריכים וטיפים

המדריך לבשלן: איך להכין ביצה עלומה מושלמת בכל פעם

מדריכים וטיפים

מה לזלול?