פורטר האוס: מסעדת בשרים חדשה מבית חינאווי בנוף הגליל

רשת חינאווי משיקה מתחם קולינרי חדש בנוף הגליל עם מעדנייה וקצבייה וגולת הכותרת בדמות מסעדת פורטר האוס, מסעדת הבשרים החדשה של שף דוד אלמקייס.
מסעדת פורטר האוס נוף הגליל
מסעדת פורטר האוס נוף הגליל | צילום: יח"צ

נוף הגליל התחדשה לפני מספר שבועות במסעדת בשרים יוקרתית משלה עם פתיחתה של פורטר האוס של השף דוד אלמקייס (דוד ויוסף). המסעדה, שהוקמה בשיתוף פעולה עם רשת חינאווי Wine & More, היא חלק ממתחם קולינריה של חינאווי ובו חנות יין ואלכוהול, קצבייה ומעדניה, חדרי יישון ליין ובשרים ועוד.

עוד טעימה: נפתח סניף KFC נוף הגליל

תפריט המסעדה מתבסס על בשרים ביישון של עד 120 יום מהקצביה הסמוכה של חינאווי ומשלב סטייק האוס קלאסי עם מנות מהמטבח הים תיכוני.

מסעדת פורטר האוס – מה בתפריט?

לפתיח מציעים בפורטר האוס לחמי מחמצת לצד קרם חציל לבן ,שמנת חמוצה רסק עגבניות ושום קונפי; כבד קצוץ בסכין עם סחוג ירוק, מלפפונים מוחמצים וצנונית טרייה ועוד (18-38 ש"ח). בראשונות תמצאו מנות כמו טרטר ואגיו עם איולי כמהין, שאלוט קצוץ, פרמז'ן, צנוברים וצ'יפס או פיקניה בפחמים עם טאבולה, פיסטוק, רכז רימונים, יוגורט כבשים ודמי גלאס (55-79 ש"ח)

פורטר האוס – מסעדת בשרים בנוף הגליל (צילום: יח"צ)

עוד טעימה: נפתחה מסעדת אומניה של פאדי דאבח

בתפריט העיקריות תוכלו לטעום מנות כמו המבורגר בלק אנגוס או המבורגר ואגיו עם איולי כמהין וציפס; פילה בקר עם פירה תפ"א, תרד וציר בקר ויין אדום; טי-בון טלה עם תוספת לבחירה או אנטריקוט ואגיו 300 גרם עם תוספת לבחירה (74-239 ש"ח).

עוד טעימה:
מסעדת פיטמאסטר – עכשיו בצפון

כמו כן מוצעים נתחים על העצם של לפי משקל של פריים ריב, פורטר האוס וטומהוק במחיר של 39 ש"ח למאה גרם.

למי שיישאר מקום לקינוח מציעים במסעדה מילפיי מסקרפונה ורוטב קרמל, עוגת גבינה אוראו ונמסיס שוקולד (44 ש"ח)

פורטר האוס | שדרות מעלה יצחק 3, נוף הגליל | ראשון-שבת 12:00-00:00 | הזמנת מקום בטלפון 077-5003626

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
למה קציצות יוצאות קשות ודחוסות
המדריך לבשלן: למה הקציצות יוצאות קשות כמו אבן?
טיפים למטבח
סטקיית הבוקרים סניף תל אביב
סטקיית הבוקרים פותחים סניף ראשון בתל אביב
חדשות האוכל
ריב אנטרקוט של מקדונלד'ס - טל ועידו מוסרי
איחוד מרגש: מקדונלד'ס משיקה את סדרת ריב אנטרקוט החדשה
חדשות האוכל
בחירת נתחי בשר להמבורגר ביתי מושלם
איזה בשר מתאים להמבורגר: נתחים מומלצים לקציצה מושלמת
טיפים למטבח
טרנדים קולינריים טריים
מדריכי אוכל שאסור לפספס
שמים סוף לגושים: איך לאחסן תבלינים במטבח
טיפים למטבח
רול אפס – איפה קונים ואיך מכינים בבית
טיפים למטבח
5 ירקות שכדאי לשתול ולגדל בבית באביב
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל