פורטר האוס: מסעדת בשרים חדשה מבית חינאווי בנוף הגליל

רשת חינאווי משיקה מתחם קולינרי חדש בנוף הגליל עם מעדנייה וקצבייה וגולת הכותרת בדמות מסעדת פורטר האוס, מסעדת הבשרים החדשה של שף דוד אלמקייס.
מסעדת פורטר האוס נוף הגליל
מסעדת פורטר האוס נוף הגליל | צילום: יח"צ

נוף הגליל התחדשה לפני מספר שבועות במסעדת בשרים יוקרתית משלה עם פתיחתה של פורטר האוס של השף דוד אלמקייס (דוד ויוסף). המסעדה, שהוקמה בשיתוף פעולה עם רשת חינאווי Wine & More, היא חלק ממתחם קולינריה של חינאווי ובו חנות יין ואלכוהול, קצבייה ומעדניה, חדרי יישון ליין ובשרים ועוד.

עוד טעימה: נפתח סניף KFC נוף הגליל

תפריט המסעדה מתבסס על בשרים ביישון של עד 120 יום מהקצביה הסמוכה של חינאווי ומשלב סטייק האוס קלאסי עם מנות מהמטבח הים תיכוני.

מסעדת פורטר האוס – מה בתפריט?

לפתיח מציעים בפורטר האוס לחמי מחמצת לצד קרם חציל לבן ,שמנת חמוצה רסק עגבניות ושום קונפי; כבד קצוץ בסכין עם סחוג ירוק, מלפפונים מוחמצים וצנונית טרייה ועוד (18-38 ש"ח). בראשונות תמצאו מנות כמו טרטר ואגיו עם איולי כמהין, שאלוט קצוץ, פרמז'ן, צנוברים וצ'יפס או פיקניה בפחמים עם טאבולה, פיסטוק, רכז רימונים, יוגורט כבשים ודמי גלאס (55-79 ש"ח)

פורטר האוס - מסעדת בשרים בנוף הגליל
פורטר האוס – מסעדת בשרים בנוף הגליל (צילום: יח"צ)

עוד טעימה: נפתחה מסעדת אומניה של פאדי דאבח

בתפריט העיקריות תוכלו לטעום מנות כמו המבורגר בלק אנגוס או המבורגר ואגיו עם איולי כמהין וציפס; פילה בקר עם פירה תפ"א, תרד וציר בקר ויין אדום; טי-בון טלה עם תוספת לבחירה או אנטריקוט ואגיו 300 גרם עם תוספת לבחירה (74-239 ש"ח).

עוד טעימה:
מסעדת פיטמאסטר – עכשיו בצפון

כמו כן מוצעים נתחים על העצם של לפי משקל של פריים ריב, פורטר האוס וטומהוק במחיר של 39 ש"ח למאה גרם.

למי שיישאר מקום לקינוח מציעים במסעדה מילפיי מסקרפונה ורוטב קרמל, עוגת גבינה אוראו ונמסיס שוקולד (44 ש"ח)

פורטר האוס | שדרות מעלה יצחק 3, נוף הגליל | ראשון-שבת 12:00-00:00 | הזמנת מקום בטלפון 077-5003626

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

איך להקפיא בשר טרי

זו הדרך הנכונה להקפיא בשר בלי לאבד את הטעמים

מדריכים וטיפים
למה קציצות נדבקות למחבת ואיך למנוע מהן להידבק

לא גזרת גורל: איך למנוע מקציצות להידבק למחבת

מדריכים וטיפים
קולקציית בשרים לשולחן החג של שף רן שמואלי וקצביית מרינדו

עושים חג: קולקציית הבשרים של שף רן שמואלי ומרינדו לראש השנה

חדש על המדף
רוטשילד 11 - מסעדת בשרים כשרה ויוקרתית

שחיתות בתל אביב: מסעדת בשרים חדשה וכשרה בלב רוטשילד

חדשות האוכל

טרי מהתנור

מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>
נאיפה מולא מארחת לארוחה אינטימית בביתה

במטבח של נאיפה מולא: ארוחות אינטימיות אצל השפים הגדולים בישראל

אירועים ופסטיבלים
מתומר טל ורותי ברודו ועד לנאיפה מולא ומושיקו גמליאל: סן פלגרינו משיקים סדרת ארוחות פיין דיינינג אינטימיות בבתי השפים המובילים בישראל >>

מדריכים שאהבתם

חם בחוץ? 5 מאכלים שיקררו לכם את הקיץ הקרוב

מדריכים וטיפים

איך להכין פופקורן כמו בקולנוע בקלות ובמהירות?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?