לזלול - מגזין אוכל ישראלי

לנדוור משיקה תפריט המבורגרים מושחתים של יהלומה לוי

השפית יהלומה לוי ממשיכה בהליך שינוי התדמית של רשת לנדוור ומשיקה תפריט המבורגרים חדש ומושחת עם בשר טרי ומקומי ושלל תוספות מגוונות
תפריט המבורגרים חדש ברשת לנדוור
תפריט המבורגרים חדש ברשת לנדוור | צילום: נועם פריסמן
שיתוף

רשת לנדוור ממשיכה את מהלך המיתוג מחדש בתור רשת מסעדות ביסטרו ומשיקה תפריט ספיישל חדש של השפית יהלומה לוי הכולל המבורגרים מבשר מקומי משובח עם שלל תוספות מושחתות במיוחד.

בקולקציית הבורגרים של לנדוור ויהלומה לוי יוצעו שלושה המבורגרים חדשים, כולם על בסיס קציצת בקר במשקל 250 גרם המוגשת בלחמניית בריוש אוורירית ממאפיית לנדוור. תפריט ההמבורגרים החדש יוצע בכ-50 מסניפי רשת לנדוור (הסניפים שאינם כשרים).

בתהליך היצירה של תפריט ההמבורגרים החדש שקדה לוי על חיפוש אחר ספקים מקומיים איכותיים בכדי לייצר קציצה עסיסית עם טעמים מיושנים, עמוקים ונקיים עם תיבול מינימלי וללא תוספים שמשאירים לבשר את הבמה.

תפריט המבורגרים חדש בלנדוור קפה – מה יש לזלול?

בתפריט ההמבורגרים החדש תוכלו לטעום אונטריב ברביקיו בורגר עם אונטריב מפורק, ספייסי מיונז, חסה לליק, עגבניה, שאלוט מוחמץ וחלפיניו; דאבל צ'דר סליידרס בורגר עם איולי צ'יפוטלה, ריבת בצל וחסה לליק והמבורגר קורנדביף עם בצל מטוגן, ביצת עין, ספייסי מיונז וחסה לליק.

לפני כשנתיים מונתה השפית יהלומה לוי לתפקיד המנהלת הקולינרית של לנדוור בכדי לסייע בהפיכתה בהפיכתה מרשת בתי קפה לרשת מסעדות ביסטרו. המנות של לוי מבוססות על מטבח ים תיכוני עכשווי מוקפד עם חומרי גלם עונתיים ויצרנים מקומיים.

תפריט המבורגרים חדש ברשת לנדוור
תפריט המבורגרים חדש ברשת לנדוור | צילום: נועם פריסמן

לוי הייתה בעברה מנהלת תחנת רדיו ואשת עסקים עד ששינתה כיוון ופתחה את "הביסטרון" ברחוב לוינסקי בתל אביב ואת בר האוכל שחקי שחקי במקביל לניהול קייטרינג פרטי פופולרי.

בחודש שעבר דיווחנו כי רשת לנדוור צפויה לרכוש את רשת המאפיות הפופולרית והוותיקה לחמים של אורי שפט, זאת במטרה להרחיב את שליטתה בתחום בישראל.

רשת 'לנדוור' הוקמה בתל אביב בתור רשת בתי קפה בשנת 2004 ומונה כיום 68 סניפים בפריסה ארצית (14 מתוכם כשרים).

תפריט המבורגרים חדש ברשת לנדוור | להשיג בכל סניפי הרשת הלא כשרים או במשלוח באתר

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

JBurger - פופ אפ המבורגר טבעוני מושחת במסעדת J17

JBurger: המבורגר טבעוני חדש ומושחת מגיע לתל אביב

חדשות האוכל
M32 Burgers הוד השרון - המבורגר מבית רוזנברג

M32: סמאש בורגר חדש ומושחת בהוד השרון

חדשות האוכל
בחירת נתחי בשר להמבורגר ביתי מושלם

איזה בשר מתאים להמבורגר: נתחים מומלצים לקציצה מושלמת

מדריכים וטיפים
צליית המבורגר ביתי

איך להכין המבורגר עסיסי בבית: 5 טיפים לקציצה המושלמת

מדריכים וטיפים
סמוקי מק רויאל של מקדונלד'ס

ברוכים הבאים לגיהינום: מקדונלד'ס בהשקה נוסטלגית במיוחד

חדשות האוכל
פופ אפ לוקאל בורגר במרינדו עין גב

ההמבורגר הכי מושחת בתל אביב מגיע לפופ אפ בצפון

אירועים ופסטיבלים
יום העצמאות האמריקאי 2023 במסעדות ובברים

הזלילה הגדולה: יום העצמאות האמריקאי 2023 במסעדות ובברים

חדשות האוכל
המבורגר בטעם בשר אדם?

הייתם טועמים? המבורגר בטעם בשר אדם הושק בשוודיה

חדשות האוכל
ההמבורגר של פריז טקסס גבעתיים

השחיתות חוזרת: נפתחה מסעדת פריז טקסס גבעתיים

חדשות האוכל
שף ישראל אהרוני - קצביה והמבורגר גורמה בגני תקווה

זה קורה: שף ישראל אהרוני פותח המבורגר גורמה

חדשות האוכל
HBB חביבי המבורגר - מסעדת המבורגרים חדשה בגדרה

יא חביבי: מסעדת המבורגרים חדשה מגיעה לגדרה

חדשות האוכל
המבורגר שחיתות של הגראז'

יום ההמבורגר הבינלאומי 2023: ההצעות הכי עסיסיות

חדשות האוכל