לזלול - מגזין אוכל ישראלי

מהמסך לצלחת: השניצל ממשחקי השף מגיע אל רשת לנדוור

רשת לנדוור והשפית יהלומה לוי משיקים תפריט שניצלים חדש הכולל גם את המנה המנצחת של שף גיא רוזמרין במשחקי השף - שניצל נאמס
תפריט שניצלים חדש ברשת לנדוור
תפריט שניצלים חדש ברשת לנדוור | צילום: נועם פריסמן
שיתוף

רשת מסעדות הביסטרו לנדוור בהובלת השפית יהלומה לוי משיקה תפריט שניצלים חדש ומסקרן עם גולת הכותרת בדמות שניצל נאמס – המנה המנצחת של שף גיא רוזמרין במשימת השניצלים של העונה החדשה של משחקי השף ברשת 13.

תפריט השניצלים החדש הוא חלק מהמהפך הקולינרי והתדמיתי שעוברת רשת לנדוור בחודשים האחרונים תחת ניצוחה של השפית יהלומה לוי שנכנסה לתפקיד המנהלת הקולינרית הראשית של הרשת בשנה שעברה.

תפריט השניצלים של לנדוור

בתפריט החדש תמצאו 4 מנות שניצל חדשות מחומרי גלם איכותיים לצד לחמניות בריוש טריות מהמאפייה ורטבי סלסה מיוחדים. התפריט יוגש בלמעלה מ-50 סניפים לא כשרים של לנדוור ברחבי הארץ.

תוכלו לטעום בין השאר את "קלאסיקה של שניצל" – שניצל ענק לפי הספר בציפוי גרסיני לצד פירה (72 ש"ח); שניצל שייטל דק בציפוי פריך לצד פירה (78 ש"ח) וקריספי צ'יקן פריך עם גבינת חלומי צרובה וסלסה ורדה בלחמניית בריוש טרייה (62 ש"ח).

לצד אלו תמצאו כאמור למשך החודשים הקרובים גם את מנת השניצל המנצחת של שף גיא רוזמרין – שניצל נאמס על עלי חיסה קיסר עם עלי ארומטיים וסלסה חריפה-מתוקה (64 ש"ח).

שף גיא רוזמרין, משתתף העונה החדשה והשישית במספר של ריאליטי הבישולים המצליח של רשת משחקי השף, מנהל בשנה האחרונה את מסעדת בעתו המבוססת על מנות על בסיס חומרי גלם טריים מהשוק בשכונת הדר בחיפה.

בשבוע שעבר אף אירח רוזמרין את חבריו לריאליטי משה סיבוני, חי צארום ואסף אטיאס לערב בישולים חד פעמי במסעדה

שפית יהלומה לוי
שפית יהלומה לוי | צילום: תמי בר שי

לוי התמנתה לפני כשנתיים למנהלת הקולינרית של לנדוור על מנת לבצע שינוי קונספטואלי ותדמיתי יסודי שבסופו תעבור הרשת מיתוג לרשת מסעדות ביסטרו עם למעלה מ-70 סניפים ברחבי הארץ.

בחודש אוגוסט האחרון השיקו ברשת לנדוור גם תפריט המבורגרים חדש המבוסס על 100% בקר מקומי על שלל תוספות בלחמניית בריוש. בין ההמבורגרים בתפריט החדש תמצאו אונטריב ברביקיו בורגר, דאבל צ'דר סליידרס בורגר, המבורגר קורנביף ועוד.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת בעתו מארחת את כוכבי משחקי השף

אבק של כוכבים: משתתפי משחקי השף מגיעים לבשל לכם

חדשות האוכל
איך לחמם שניצל ולשמור עליו קריספי

אחת ולתמיד: איך לחמם שניצל מאתמול ולשמור עליו קריספי?

מדריכים וטיפים
ציפוי שניצל נופל

אתם לא לבד: זו הסיבה שהציפוי תמיד נופל מהשניצל שלכם

מדריכים וטיפים
פלייגראונד - מסעדה ובר יין במלון PLAY מידטאון

בואו לשחק: המסעדה של בוגר משחקי השף נפתחת לקהל הרחב

חדשות האוכל
מתכוני כרובית של שופטי מאסטר שף

בתנור, במחבת או במרק: מתכוני כרובית של שופטי מאסטר שף

מתכונים
איך להפטר מריח טיגון בבית

המדריך המלא: איך לטגן אוכל מבלי להסריח את כל הבית

מדריכים וטיפים
המנצח במשחקי השף - תום לוי

המנצח הגדול בגמר משחקי השף: תום לוי

חדשות האוכל
המסעדה הבאה של ישראל

המסעדה הבאה של ישראל – איך להזמין מקום?

חדשות האוכל
סטודיו גורשה של אלעזר טמנו

המסעדה הבאה: סטודיו גורשה נפתחה – איך להזמין מקום?

חדשות האוכל
שניצל בצורת ארץ ישראל של עוף טוב

זה באמת קורה: שניצל בצורת ארץ ישראל מגיע למדפים

חדש על המדף
איך להכין שניצל קריספי בתנור בקלות ובמהירות

כמו הדבר האמיתי: איך להכין שניצל אקסטרה קריספי בתנור

מתכונים
הלל גרדי מתארח במלון מצפה הימים

לאחר הזכייה במאסטר שף: הלל גרדי מגיע לבשל לכם

חדשות האוכל